üzülme canım
inşallah hakkında en hayırlısı neyse o olsun
zaten yazmışsınız kısmet eğer varsa olur yoksa yapacak bişey yok değilmi
sağol canım
sen de pek keyif insanısın vesselam
dulcinea hiç girmemişsin görüşmeye mi gittin nerelerdesin
gunaydin kızlar...
dün yediklerimi yazmak isterdim ama beni kilo alma topicine yollarsınız diye vazgeçtimeyvahedigeldismile dulci ve yesanın söylediği çıktı valla, beni rakip görmüyorlardı yarışta öyle de olucak.
canım sıkılıyor çok bugunlerde. işler çok yoğun, sevgilim iş için şehir dışında, kardeşim bu hafta öss'ye giricek o yüzden stres dorukta..böyle ufak tefek şeyler ama can sıkıyor...
Günaydın kızlar,
bugün sözde her zamanki gibi öğleden sonra değil de sabah koşcaktım 8'de kalktım bir baktım, yağmur yağıyor, vurdum kafamı yattım yine:)Şimdi dindi de yine yapcak gibi çıksam mı çıkmasam mı karar veremedim, olmadı 5 mil yaparım ben de evde, gerçi hiç 5 mile ulaşamadım 3 te kesiliyorum evdeyken ben:)
Ben onu çok merak ediyordum iç bacak, basen falan çalıştırdığından, sen memnun kalırsan ben de alırım belki.
dün 55 çıkmıştım ama bugün 55,7 çıkmak için elimden geleni yapıyor gibiyim
sizlerde durumlar nasıl acaba
ben evdeki tüm kullanmadığım ıvır zıvır spor aletlerimi(stepper,ab-shaper v.s) yardımcı bayana verdim..göbek ata ata aldısositosositokoşu bandını da mantık olarak onaylamadığım için eve hiç sokmadım zatenyerimsenibenleg magicyer kaplamayan ve vücudu oldukça fazla çalıştıran bir alet,arkadaşlarımın yoğun tavsiyeleri üzerine aldım..
sonuçları paylaşıcam sizlerleyerimseniben
günaydın kahvekokusu
bende de vardı absheper bende geçen yaz attım şu an stepeer kullanıyorum benimde iç bacak ve üst bacaklar fenaa şimdilik bende bundan memnunum
başka da bir ürünü eşim eve sokmaz eyvahedigeldismile sürekli kullansam lafını etmez ama alıp kenara koyunca fenaa bozuluyooohaoldumsmile
günaydın yasemn,
sana üzücü bir şey söyleyeyim o zaman,
bu alet stepper'ın on katı daha fazla çalıştırıyor bacakları:1no2:
ben evdeki tüm kullanmadığım ıvır zıvır spor aletlerimi(stepper,ab-shaper v.s) yardımcı bayana verdim..göbek ata ata aldısositosositokoşu bandını da mantık olarak onaylamadığım için eve hiç sokmadım zatenyerimsenibenleg magicyer kaplamayan ve vücudu oldukça fazla çalıştıran bir alet,arkadaşlarımın yoğun tavsiyeleri üzerine aldım..
sonuçları paylaşıcam sizlerleyerimseniben
hadi yaaa:çok üzgünüm:
sen kullandınmı acaaba???
yada kullanan birindenmi duydun canımbilmiyorumkismile niye soruyorum ben şöyle 1 ay bile devamlı yapmadım en fazla 15 gün yapıp sonra paydos 1 ay yok:1no2:
günaydııım tatlıııımmŞeniz
sende benim gibi erteliyonda ertliyon şu dışarıda yürüyüş işinii
çarşı alışveriş ile yapılan yürüyüş zayıflamak için pek uygun değil illaa teppolu olması lazım yollar kalabalık hızımı alamıyorum :sinifsinifyüzden yürüyüş alanına gitmek lazımmkaydirigubbakcemile
ben gelişmeleri günlük bildiririm buradan Lachesisyerimseniben
HAdi bakalim. Bekliyoruz efendim yorumlarinizi alet hakkinda.
öğle yemeğine gidiyorum kızlar..
öğleden sonra da duruşmalarım var,
akşam evden giremezsem yarına kadar kendinize cici bakınzemuszemus
beni özleyin anacım:asigim:
Canım sen her gün 5 mil yürüyordun dimi, nasıl başarıyorsun ya ben 3 de ter içinde kalıp bayılcak gibi oluyorumbu her milinde farklı insanlar var, onu mu yapıyorsun, hangisini yapıyorsun?
öğle yemeğine gidiyorum kızlar..
öğleden sonra da duruşmalarım var,
akşam evden giremezsem yarına kadar kendinize cici bakınzemuszemus
beni özleyin anacım:asigim:
evet her gun bes mil yuruyorum. Kondisyonum iyiydi galiba direk 5 millik programdan basladim. Turkiyede mumkun degil ama yurtdisindayken de haftada 3 kere 4 km kosuyordum ormanda. Ordan iyi bir kondisyonum vardi galiba. Hic kasmiyor degil leslie. Kollarim bacaklrim agriyor nereye yattigimi bilemiyorum gece ama olsun. 15 gune alisirim. Once 20 dakika steching yapiyorum.40 dakika pilates ve arkasindan leslie ile 5 millik walk at home la cosuyorum.evet her milinde farkli insanlarlar ilk ve son milde leslie yalniz..Ama gercekten ise yaradigini hissettim bu hafta sporun. homini girtlak yedigim halde verdim kilo.
Yaramaz olur mu elbette yarar, ben dışardayken bu kadar yorulmuyorum da, evde canım mı sıkılıyor ne, 1 saat olduğun yerde haldır haldır yürü, zor gerçekten:) Bugün deniycem bakalım 5 'i bitirmeyi:)
Bende sevdigim bir diziyi aciyom. tv izleye izleye hoplayip zipliyom.
bende akşamları yemekten sonra kelime oyunu adlı bilgi yarışmasını izlerken yapıyorum videoları.bir yandan soruları cevaplıyorum bir yandanda yürüyorum.eşimde bana bakıp gülüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?