canım bu kadar çok ayran tercih etme sebebin nedir acaba?
sevdiğin için mi, yoksa siskinik yaptıgından tok hisettiriyor diye mi?
tabi eger hazır ayransa sebepsiz içmeye değer:))
BMİ iyi de spor yapmam lazım,göbüşüm duruyor hala. dediğin gibi çok aciliyeti yok,fırsat buldukça sporumu yapar veririm.
Ders demişken gidip azcık test falan çözeyim, bak bunu bisiklette yapamıyorum işte
Görüşürüz kızlar öpüldünüz
efenim ben geldim ama gitcem...
Bugün sabah kahvaltıda
2 dlm esmer ekmek
1 tatlı kaşığı reçel
küçük bir parça peynir
2 ince dilim salam yedim...
bol bol su içtim yarım saat yürüdüm...
Bi de blogumda bir paylamşımda bulundum...
buyurunuzzz
http://evcadisinin.blogspot.com/
hazır ayran canım. yanımda bir şey götüremedim bugün işe,ara öğün yapabileceğim tek sağlıklı şey ayrandı,sırf karbonhidratla kahvaltı yapmak istemedim,ondan açmanın yanına da ayran aldım. mecburiyetten yani
afiyet olsun,yarasın. benim de canım istedi şimdi
chemes[/B] naber cnm?? ohh icmissin ayranlari afiyet olsun da, uyku yapmiyor mu??? bana cok yapar
Ne testi cozuyorsun sen yaa?? En son testleri univ. e hazirlanirken cozuyorduk.
iyidir canım sağolasın sen nasılsın,özlemişim buraları,katılamıyordum bir süredir.uyku yapmaz mı ,zaten bu ara çok yorgunum deli gibi uyuyorum içip içip ayranları
kpss' ye gircem de canım bu yaz, ona hazırlanmaya çalışıyorum işte. Bu arada 5 mili bitirdim kaydirigubbakcemile2 Sağol senin sayende:)
afferin klikime
lachesis hakkaten cnm, ne testi cozuyosun sen? yuksek lisans da test mi var ;-)))
doktora konusunu naptin?
su mali mus.lik belgemi alayim ben de dusunuyorum doktora, ama cok da zor geliyor; artik yeter 30 uma kadar okudum biraz da dinleneyim, cocuk yapayim istiyorum.
hem ev, hem kariyer, hem cocuk, bir de doktora sokulmaz bunlarin arasina diyorumm
kpss' ye gircem de canım bu yaz, ona hazırlanmaya çalışıyorum işte. Bu arada 5 mili bitirdim kaydirigubbakcemile2 Sağol senin sayende:)
kpss bebeğim, kpdsye de girmem gerekiyordu da unuttum
yüksek lisansı hiç hatırlatma haftaya vize haftasıprojelerimi de yapmadım zaten
Doktora konusunu hocalar çağırdılar işte, yazın okulun yabancı dil sınavını geçersem başlıycam, alese geçen sene girmiştim zaten. Doktora yapacaksan kendi okulunda yap, tanıdıklar olsun, yardımcı olurlar falan. Okulun nerde bilmiyorum gerçi. Ben hocalara güvenerek giricem bu işe girersem bakalım kısmet:)
cnm kolay gelsin;
hadi hayirlisi, kazanirsin umarim.
afferinn.
kizlar sizin beliniz agrimiyor mu leslie ile yururken,
benim belimde ne var boyle uaa :-(((
kpss bebeğim, kpdsye de girmem gerekiyordu da unuttum
yüksek lisansı hiç hatırlatma haftaya vize haftasıprojelerimi de yapmadım zaten
Doktora konusunu hocalar çağırdılar işte, yazın okulun yabancı dil sınavını geçersem başlıycam, alese geçen sene girmiştim zaten. Doktora yapacaksan kendi okulunda yap, tanıdıklar olsun, yardımcı olurlar falan. Okulun nerde bilmiyorum gerçi. Ben hocalara güvenerek giricem bu işe girersem bakalım kısmet:)
cnm kolay gelsin;
hadi hayirlisi, kazanirsin umarim.
afferinn.
kizlar sizin beliniz agrimiyor mu leslie ile yururken,
benim belimde ne var boyle uaa :-(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?