50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bu kadar çok ayran tercih etme sebebin nedir acaba?

sevdiğin için mi, yoksa siskinik yaptıgından tok hisettiriyor diye mi?

tabi eger hazır ayransa sebepsiz içmeye değer:))

hazır ayran canım. yanımda bir şey götüremedim bugün işe,ara öğün yapabileceğim tek sağlıklı şey ayrandı,sırf karbonhidratla kahvaltı yapmak istemedim,ondan açmanın yanına da ayran aldım. mecburiyetten yani

ben de göründüğü yok diyodum:)

meğer hanım alısveristeymis:) hos geldin cadıcım

hayırlı olsun canım özeikle cantan çok hosuma gitti cüzdana gelince o bana pahalı geldi çantaya yakınmıs fiyatı nerdeyse o yüzden pahalı geldi ama çok sık.cantana özellikle bayıldım. güzel günlerde kullanolumunekankayizsmile

ben de hazır ayrana bayıırım da o yüzden sebepsiz bile içerim demistim canım:)ben çok anlamıyorum ama bence güzel bi seçim olmus en azından tok tutar karnını sisirince. siskinik rahatsız etmedikten sonra sorun yok
yerimseniben

afiyet olsun,yarasın. benim de canım istedi şimdi

ben aslında elmayı pek sevmezdim.yada öyle sanırmışım.3 gündür çantamda elma getiriyorum işyerime.bu saatlerde de yiyorum.ama elmada elmaymışş.yerken kütür kütür ses çıkıyor :) allahtan burda yalnızım. ama böyle elma yemekde süper keyif veriyor.e önceden kandil simidinden ara yapan ben , şimdi elma seviyesine çıkardığım için diyeti,
halimden memnunum tabii. tavsiye ederim yanii

klik afiyet olsunnn.. ne guzel anlatmissin elmayi oyleee.

katrece cnm dedigin gibi aksami en az hasarla atlatmaliyiz.. ben zaten fazla borek sevmem ama kek yerin annemde artik, 1 tane pogaca, 1 tane kek yesem bisey olmaz herhalde;
2 aksamdir dogru durust aksam yemegi yemedim.

bu arad ben ha regl oldum ha olucam, bu sabah da 55.40 ciktim tartida, sizce nedir durum; regl siskinligi ne kadardir ben de?

chemes naber cnm?? ohh icmissin ayranlari afiyet olsun da, uyku yapmiyor mu??? bana cok yapar

ev cadisi naptin sen? bir canta ve cuzdana 1.000 tl ye yakin vermissin;
ben asla vermem; benim hala ogrencilikten kalma tuketim aliskanliklarim devam ediyor; indirimleri kollarim; lacoste, vakko gibi cok pahali markalara da pek yanasmam,
coton, mango, zara favorilerim. hatta bazen isimsiz kucuk butiklerden de guzel seyler cikiyor; ozellikle kadikoyde ve osmanbey, nisantasinda boyle yerler cok..

bugun yediklerimi yazmaya devam edeyim...

07/04/10
Sabah
2 dilim kepek ekmegi,
1 dilim b. Peynir, 1 dilim kasar peynir
Domates, salatalik
1 kucuk bal, yesil cay

Ara
Yapmadim bugun-canim istemedi

Oglen
Ezogelin corba
z.yagli brokoli
light yogurt, yarim dilim ekmek

ara
1 kepekli kurabiye,
Domates, salatalik, 1 parca b.peynir
Sekersiz cay

afferin klikime

lachesis hakkaten cnm, ne testi cozuyosun sen? yuksek lisans da test mi var ;-)))

doktora konusunu naptin?
su mali mus.lik belgemi alayim ben de dusunuyorum doktora, ama cok da zor geliyor; artik yeter 30 uma kadar okudum biraz da dinleneyim, cocuk yapayim istiyorum.
hem ev, hem kariyer, hem cocuk, bir de doktora sokulmaz bunlarin arasina diyorumm

iyidir canım sağolasın sen nasılsın,özlemişim buraları,katılamıyordum bir süredir.uyku yapmaz mı ,zaten bu ara çok yorgunum deli gibi uyuyorum içip içip ayranları

cnm ben de bu hafta fazla giremiyorum;
islerim cok yogun;
arada bir girip, kiyisindan kosesinden uzak kalmamaya calisiyorum ben de..

arada derede yediklerimi de yaziyorum ki, kopmayayim diyetten.

dikkat et kendine,

yesil cay benim uykumu aciyor; sanirim kafein var onda da ?????

kpss' ye gircem de canım bu yaz, ona hazırlanmaya çalışıyorum işte. Bu arada 5 mili bitirdim kaydirigubbakcemile2 Sağol senin sayende:)

cnm kolay gelsin;

hadi hayirlisi, kazanirsin umarim.

afferinn.

kizlar sizin beliniz agrimiyor mu leslie ile yururken,

benim belimde ne var boyle uaa :-(((

offffffffffff canlar nassiniz yahuu bi elbise begendim abimin dugunune daha kiz arkadasi yok dugun tarihi neyim de yok dogal olarak ama ama pek guzeldi yaa bole kirmizi biraz kabarik gibi asagiya dogru siyah bi seyleri var bole direkt sanki direkt balo kiyafeti gibi dugune biraz fazla kacabilir ama zaten alamam 200pound dediler yani turk parasiyla 450-500milyon arasi neyse hayirlisi bakalim daha cok kiyafet cikar onume degil mi

onun disinda yediklerimi aksam da yiyeyim de ole yazayim yaptiklarima da birazdan basliyayim

SPATZcigim sirdaki parca senin icin gelsin sabah bi bakiyim diye bilgisayari acinca senin mesajin geldi karsima gulumsetti beni hehheh

kpss bebeğim, kpdsye de girmem gerekiyordu da unuttum
yüksek lisansı hiç hatırlatma haftaya vize haftası projelerimi de yapmadım zaten
Doktora konusunu hocalar çağırdılar işte, yazın okulun yabancı dil sınavını geçersem başlıycam, alese geçen sene girmiştim zaten. Doktora yapacaksan kendi okulunda yap, tanıdıklar olsun, yardımcı olurlar falan. Okulun nerde bilmiyorum gerçi. Ben hocalara güvenerek giricem bu işe girersem bakalım kısmet:)

kpss' ye gircem de canım bu yaz, ona hazırlanmaya çalışıyorum işte. Bu arada 5 mili bitirdim kaydirigubbakcemile2 Sağol senin sayende:)

Ben bugun grafikler arasinda kayboldum. Sonuc yetistirmeye calisiyorum. Leslie falan kaldi.Insallah aksama yapabilirim. KPSS, devlet memurlugu icin olan miydi.O kadar cok sinav var ki karistiriyorum. Universitede kadro almak icin ona ihiyacin yok ama sanirim. Amacin ne KPSS ye girmekteki? Yuksek lisans yapinca direk akademik olmak istedigini dusunmustum

Valla doktorasini bitirmek uzere olan biri olarak zaman zaman bu yolu sectigim icin cok pismanlik yasiyorum. Yas 32 hala ogrenciyim..Yakinda savunmam var ama docent olana kadar da bu ogrencilikten kurtulamiyorsun. Gercekten cogu zaman degmez diye dusunuyorum. Belki ozel sektore kayabilirim ben de

cnm kolay gelsin;

afferinn.

BEn kuzenime yolladim leslie yi. Hem menuskusu azmis hem beli cok agrimis. Daha onceden bir sakatligin varsa leslie pek iyi gelmiyor anladigim kadariyla

cnm kolay gelsin;
ben yuksek lisansi da kendi okulumda yapmistim; hic zorlanmadim;
ama tez de cok yorulmustum , cunku calismaya baslamistim o zaman, h.ici is, h.sonu da tez yaziyordum kapanip... yok yaa off hatirladim da o gunleri doktora falan yapmicam sanirim;
okulda kalsaydim neyse; o zamanlar vardi oyle bi dusuncem, artik yok ;-))
y.dil sinavini gecersin umarim;
kpds kolay oluyor, ben univ.son sinifta girmistim; kil payi kacirmistim, ama ingilizcem o zaman simdiki gibi yi degildi..

bn marmara dan mezunum cnm..

cnm kolay gelsin;

afferinn.

canım belin ağrıyorsa, tekmelerle kaldırmaları yapma, onlar direk bele yükleniyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…