50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy canım un helvası felaKet yag çeKiyor yaaa

hem un hem yağ hem seKer of Ki ne of

intihar gibi bisiy

bence sen basKa bi tatlı düsün çünKü bu Kadar çoK canın ceKiyosa Kolay Kolay da Kısamassın yerKen

Tamam tamam yapmayacagim. Ben yine meyve kurusu yiyeyim bari ya da eti form limonlu biskuvi. Un helvasi yok.....CADIARZU
Aslinda senin yuzunden bastan ciktim ben. Sabahki kahvaltini gorunce kendimi kaybettim. Bu hafta sonu bende sucuklu kahvalti istiyorum...

Son düzenleme:
bende irmik helvasına bayılıyorum.ama biraz lapa olacak.tane tane dökülmeyecek..ballı ballıı..hımmmm
eyvahedigeldismile

ayy canım ben cezam ona göre Kesilsin diye yazdımmm bi de sanKi itiraf edince insnaın içi biraz rahatlıyor o yüzden

ben de yedim ammaa aKsam yemeKlerne dadanmama cezası da verdim yani Kendime:)

bugün de Kötü Kahvaltı yaptıgım için yine ceza vercem:)

ya bi süredir maalesef böye Kötü oluyo ama Allahtan çöreK otumu falan yediğim için tamamen almıyorum Kalorierini

değilse yaptıgım egzersizler bunca yediğim seyi hafifletmeye yetmezdi

Gunlerdir aklimdan cikmiyor ki. Evde dolmalik fistigim var. Bitirmem lazim. Ne yapsam ne yapsam diye dusunurken aklima geldi..Bir kilo daha verirsem mukafat olarak yapacagim kendime..:dance:

ödül ver canım tabi arada kendine. yoksa dieti bıraktığında hepten saldırıyo insan ben geçen hafta verdim mesela iskender yedimzemuszemus hatta nişanlımın kaymaklı ekmek kadayıfındanda tırtıkladım en fazla kiloyuda o hafta verdim arada moral oluo :1closedeyes:

ama bugün bol bol su içmeye ve ödem atıcı bitKiere zaman ayırcam sabah tartıda 55 bari göriyim istiyorum Kendimi.200 gr da olsa vermis olmayı istiyoum.

tabi bu bizim hedefe uymuyo

ama cezamı Kesr nası olsa bizim nisan sonu 53 hedefi grup
delikafadulden

yanlış mı geldim? burası kilo alma toppiğimi?
:tomato:
canımm ölçümü Kaçırdıgımı düsündüğüm için yediKerimden biraz fazlasını yazdımm Kendi Kenmi Kınıyım diyeee

yani KüçüK tabaKsa yediğim orta boy yazdım Ki aKsama ona göre Kısıyım diye

delikafadulden

Bak bu konuda cok haklisin.Haftasonu benim diet askiya aliniyor iyicene....Gecen cuma tartildim. sonra haftasonu ne bulduysamyedim. tatlisi da cabasi.ve dogru duzgun spor yapamadim haftasonu..Pazartesi tartiya kesin kilo aldim diye ciktim ve hafta icinden daha cokkilo vermistim. Inanamadim. Bu iste bir terslik var ama anlamadim..

Son düzenleme:

arada şoklamak lazım bizim metoyu sempatiksalakcinni delikafadulden

arkadaşlar,kilo takibi sitesine baktımda orda 1 adet elmaya 60 kalori diyor.çeyrek bardak beyaz leblebiye 27 kalori diyor.. bende elmada az kalori var sanarak yiyordum.onun yerine aralarda beyaz leblebi yerim daha iyi..
bu arada bugünkü menüm şöyle :
sabah : 1 bardak su
kahvaltı : yarım domates-yarım salatalık-3 s.zeytin-2 y.zeytin-az peynir-şekersiz çay(nihayet şekersiz içiyorum artık,dulcieanın kademe kademe azaltma formulü sayesinde)
ara : 1 fincan bitki çayı-çeyrek çay bardağı beyaz leblebi
öğlen : bir tabak salçalı makarna
ara : elma yada beyaz leblebi
akşam : 1 tabak mantarlı tavuk yemeği-1 kase mercimek çorbası-2 dilim kepek ekmeği-kıvırcık salata
birde leslie ile 4 milim var.
nasıl sizce ?

KliKciğim elma bi de acıKtırıyo ya hem içinde doğal seKerler var bence de hiç masum değil.diyabeti olanlara bile günde bi taneden fazla önerilmiyo

ben elmayı ruseymle yiyorum yediğimde acıKtırmasın diye

ya da sabahları aç Karna yiyorum yalnız, o zaman iyi çalstırıyo met. yı

Kizlar su metabolizmayi hizlandirici cayi deneyeniniz var mi? Tadi guzel mi? ve Ise yariyormu? Ona gore bugun demleyecegim evde. Su karabiber, tarcin, elma falan olani...

bu haftanın sonuncu ben değil sen olucaksın yanizemuszemus

kız sabah sabah nerden aklına geldi şimdi un helvası
allah iyiliğini
sokma aklımıza ayollll

yanlış mı geldim? burası kilo alma toppiğimi?

yaaa çok alemsiniz kızlar ya. ben sadece diyet için değil gülmek için de geliyorum buraya zaten. çok fazla içiçe değilim kk ile ama sanmıyorum bu kadar samimi ve eğlenceli bi topic daha oldugunu.:teytey:

ay ben bide hipotroid hastayım metebolizma çökmüş durumda ilaç kullanıyorum hergün
oyüzden kilo vermemde çok zor oluyor sizler 55ler falan derken ben yıkılıyom napsam 61 im daha acaba gitsem mi buralardan

gel güzelim kilo vermeyede almayada gülmeyede olsa gel napalım bu şekilde vakit geçiyo kilo gidiyo işte
kızlar kovun beni bu topicten git 59 58 ol öyle gel diyin banaaa:roflol:

gel güzelim kilo vermeyede almayada gülmeyede olsa gel napalım bu şekilde vakit geçiyo kilo gidiyo işte

niye kovalım şekerim yaaa..daha iyi motive olursun işte bizim aramızda. hem sen daha yeni doğum yapmışsın heralde bizimle aynı olmayacaksın.aklinialirimsmile

şimdi oaraya gitsen 61 olduğun için rahat davranırsın ama burda millete yetişmek için yapamazsın.. şöyleki ben 51 olup bu topikte olsam günüm kaçamaklarla geçer delikafadulden

evet biliyorum oyüzden burdayım işte
önceden heryerde en zayıftım şimdi burda en şişkoyummmm bööööööööööökafamçokkarıştı

selam şekerler naber valla siz boş bırkamaya gelmiyor helva melva valla insanın canını çektiriyorsunuz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…