ayy canım un helvası felaKet yag çeKiyor yaaa
hem un hem yağ hem seKer of Ki ne of
intihar gibi bisiy
bence sen basKa bi tatlı düsün çünKü bu Kadar çoK canın ceKiyosa Kolay Kolay da Kısamassın yerKen
Tamam tamam yapmayacagim. Ben yine meyve kurusu yiyeyim bari ya da eti form limonlu biskuvi. Un helvasi yok.....CADIARZU
Aslinda senin yuzunden bastan ciktim ben. Sabahki kahvaltini gorunce kendimi kaybettim. Bu hafta sonu bende sucuklu kahvalti istiyorum...
Gunlerdir aklimdan cikmiyor ki. Evde dolmalik fistigim var. Bitirmem lazim. Ne yapsam ne yapsam diye dusunurken aklima geldi..Bir kilo daha verirsem mukafat olarak yapacagim kendime..:dance:
:tomato:yanlış mı geldim? burası kilo alma toppiğimi?
ödül ver canım tabi arada kendine. yoksa dieti bıraktığında hepten saldırıyo insan ben geçen hafta verdim mesela iskender yedimzemuszemus hatta nişanlımın kaymaklı ekmek kadayıfındanda tırtıkladım en fazla kiloyuda o hafta verdim arada moral oluo :1closedeyes:
Bak bu konuda cok haklisin.Haftasonu benim diet askiya aliniyor iyicene....Gecen cuma tartildim. sonra haftasonu ne bulduysam. tatlisi da cabasi.ve hic spor yapamiyorum..Pazartesi tartiya kesin kilo aldim diye ciktim ve hafta icinden daha cokkilo vermistim. Inanamadim. Bu iste bir terslik var ama anlamadim..
selam kizlar herkese;
suleulku dun tum gun 1321 kcal almisim senin gonderdigin siteye gore;
annemde de kek, borek herseyden ufak birer dilim yedim. oglen az yemistim allahtan.
bu sabah hersabah ki klasik kahvaltimi yaptim cnm,
arada yine etiform biskuvi yedim :-(
klik ne guzel bak, inclelmissin; bana da dun aksam annemlerde herkes cok zayiflamissin dediler.
kilo olarak bilmiyorum ama cunku regl olucam ve siskinlik hissediyorum, tartida 55.4 cikiyorum iki sabahtir ???
en iyisi hafif tempulu yuruyuslere baslamak olacak sanirim benim icin.
hava da bir isinmadi ki yaa :-(
kız sabah sabah nerden aklına geldi şimdi un helvası
allah iyiliğini
sokma aklımıza ayollll
yanlış mı geldim? burası kilo alma toppiğimi?
gel güzelim kilo vermeyede almayada gülmeyede olsa gel napalım bu şekilde vakit geçiyo kilo gidiyo işte
kızlar kovun beni bu topicten git 59 58 ol öyle gel diyin banaaa:roflol:
gel güzelim kilo vermeyede almayada gülmeyede olsa gel napalım bu şekilde vakit geçiyo kilo gidiyo işte
kızlar kovun beni bu topicten git 59 58 ol öyle gel diyin banaaa:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?