evet biliyorum oyüzden burdayım işte
önceden heryerde en zayıftım şimdi burda en şişkoyummmm bööööööööööökafamçokkarıştı
evet biliyorum oyüzden burdayım işte
önceden heryerde en zayıftım şimdi burda en şişkoyummmm bööööööööööökafamçokkarıştı
selam şekerler naber valla siz boş bırkamaya gelmiyor helva melva valla insanın canını çektiriyorsunuz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
koçum merhaba. ben bu hafta hep sağlıksız beslendiğim için sana yorumlatamadım menulerime. ama bugunluk iyi gidiyorum. yarın da tartı günü zaten, yesayı da, pepperi da, dulciyi de, katreceyi de geçicem inşallahkaydirigubbakcemile
ay ben bide hipotroid hastayım metebolizma çökmüş durumda ilaç kullanıyorum hergün
oyüzden kilo vermemde çok zor oluyor sizler 55ler falan derken ben yıkılıyom napsam 61 im daha acaba gitsem mi buralardan
yarın da tartı günü zaten, yesayı da, pepperi da, dulciyi de, katreceyi de geçicem inşallahkaydirigubbakcemile
bana zaten çeveremdekiler şöle diyo; sen hamileyken yemek yemeği öğrendin öncedenhiçbişey yemiyodun kuş kadar yiyip kalkıyodun bizi sinir ediyodun diyolar
ama o 70 kilolardayken dostumu düşmanımı gördüm kızlar insanlar beni ilk kez böyle görünce gerçekten içten içe mutlu oldular meğer ne çok çekemiyen varmış beni
çok üzülüyodum
bana zaten çeveremdekiler şöle diyo; sen hamileyken yemek yemeği öğrendin öncedenhiçbişey yemiyodun kuş kadar yiyip kalkıyodun bizi sinir ediyodun diyolar
ama o 70 kilolardayken dostumu düşmanımı gördüm kızlar insanlar beni ilk kez böyle görünce gerçekten içten içe mutlu oldular meğer ne çok çekemiyen varmış beni
çok üzülüyodum
canım euthyrox kullanıyorum 1 yıl oldu ben başlayalı
düzenli kullanıyorum bıraksam zaten hem yükseliyo değerler ömür boyu kullanıcam sanırım
Ekmegi 2 dilime indirebilirsin. Sen emziriyor muydun?
domatesle salatalığı neden kısıyosun ki :1closedeyes:
eğer emziriyorsan 3 dilim iyi ama emzirmiyorsan ikiye indirebilirsin ekmeği..
bende her sabah yarım atıyorum.
kizlar selam,
suleulkunun verdigi kilotakibi sitesindeki fiziksel aktivite bolumune girdim de;
8 saat bilg. kullanarak 720 kcal yaktigimiz yaziyor;
bu dogru mudur ya ?????????
(ben bilg. la calisiyorum ya tum gun )
Ben de dikkat ettim . Masa basinda calisarak daha fazla kalori harciyorum spora gore o siteyi dikkate alirsak. arkadan bir sifir atarsak belki daha realistik olabilir. ama ben bu rakamlara kesinlikle inanmiyorum
bence de bu iste bi yanlislik varrr,
o kadar kalori yaksak, igne iplik olurduk simdiye kadar diy mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?