50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Cubuk tarcin almaya cikiyom kalmamis evde. Bu gece yapacagim bu cayi. Tesekkurler

yapin kizlar yapin,

tadi da rengi de harika oluyor.

ohhhh afiyet olsun..

hem de karabiber var, metobolizmamizi hizlandirir...

Is yerinde tabii ki kalori harciyoruz. Nefes alirken ya da kalbimiz kan pompalarken bile harciyoruz ama bnenim demek istedigim calsitigimiz icin harcanmiyo o kalori./ yani tv karsisinda otursak da harcanir. Bu bizim basal metabolizmamiz.O sitedeki rakamlar bana biraz ucuk geldi. Bak birde diyetce.com a bak...link veremiyorsak ozelden yazayim

tarifi tam vereyim;
bu malzemeleri demlige koyup uzerine 4 fincan kadar sicak su ekliyorum;
agzini kapatip, uzerine bir de havlu ortup, 10 dk. demlendiriyorum.
sonra iciyorum.

kaynatmak yok.

;-)

heh iste,
basal metobolizma

ben de onu diyordum,
normal harcadigimiz kalori, ama sitenin onu fiziksel aktivite olarak yazmasiyanlis,
bakarim dedigin siteye de..

hadi bakalım...... yarın büyük gün..... sporunuda yapta tam olsun......

yapıyorum koçum. haftada 3 gün pilates +kardiyo, spor salonuna gidemediğim günler de mekik çekmeye çalışıyorum.

hadi bakalım katrece hanım, yarın tartıda görüşürüzkaydirigubbakcemile2
o dediğiniz şey ne lev.?

gözümü hırs bürüdü-tatlicadiarzu-

kizlar selam,

suleulkunun verdigi kilotakibi sitesindeki fiziksel aktivite bolumune girdim de;
8 saat bilg. kullanarak 720 kcal yaktigimiz yaziyor;
bu dogru mudur ya ?????????

(ben bilg. la calisiyorum ya tum gun )

ahhh ahhh nerde o günler. öyle olsaydı dal gibi olurdum benCADIARZU

heh iste,
basal metobolizma

ben de onu diyordum,
normal harcadigimiz kalori, ama sitenin onu fiziksel aktivite olarak yazmasiyanlis,
bakarim dedigin siteye de..

Tamam o zaman ayni fikirdeyiz. Ben yillardir obur siteyi kullaniyorum. Ordan bazal metabolizmani falan da hesaplayabiliyorsun( ortalama tabii ki, kesin rakam asla hesaplanamaz)

bu konu cok guzelmiş:)bende aranıza katıldım:) 1.70 boyundayım normalde hep 52 kıloydum fakat 3 ayda 60 oldum şok gecırdım yanı şimdi yeniden zayıflıcam hedefim 50 birde ben bır kılo bıle alsam hemen gobegım pörtlüyo
bugun sabah 2 cokoprens bir bardak süt:)
öglen karnabahar yemegı yogurt kola
arada form çayı ıcıyorum sımdı
akşamda balık yıcem bol salatayla mayısın ılk haftası en azından 54 falan olsam pofguclubacismilemafoldumben

hosgeldin cnm,

boyle kola icerek, cokoprens yiyerek zayiflanmaz.

zyiflamak istiyorsan bunlari cikar hayatindan;

sebze, meyveye yonel, izgara, salata ye..
burda herkes gunluk yediklerini yaziyor;
cok iyi ornek olabilecek menuler cikiyor;
onlara gore sende kendine menu olusturabilirsin.

biz de biz hepimiz 3+3 6 ogun yiyoruz.

kizlar daha iyi aciklarlar sana;-)
tekrar hosgeldin

ama belkide dogrudur kizlar;

yok canım yaa ben hiç inanmıyorum düsün bi saat ütü 70 kalori mesela benim bildiğim ev isi de ondan biraz daha fazla

düsün ütü yaparken kolumuzun biri devamlı calısıyor pc de o kadar mı çalısıyo yani
ne olursa olsun uzun süreli pc kullanmanın hiç de sağlıklı olamdıgını hepimiz biliyoruz . isi pc basında olanların dahi ara ara mola vermesi gerekiyo sonuçta

hadi bakalım katrece hanım, yarın tartıda görüşürüzkaydirigubbakcemile2
o dediğiniz şey ne lev.?

gözümü hırs bürüdü-tatlicadiarzu-
sempatiksalakcinni

tiroit hapına diyodum canım:)

neden tatlım hayırdır???

Cok severdim yesil cayi. Hatta yesil cay uzerine projelerde bile calistim. Iki sene once 6 ay Japonyada kaldim. Haliyle litrelerce yesil cay tuketiliyor uzak doguda.Maalesef neredeyse su yerine yesil cay icmek zorunda kaldim. Kahveyi siyah cayi ve suyu o kadar ozletti ki yesil cay. O alti ay sonunda bir midem bulandi benim..Bazen icine yasemin ya da melisa atip kendimi kandiriyorum ancak oyle icebiliyorum yesil cayi.. Yoksa valla goresim yok..

Ooooo senin yola gelmen lazim. Cokoprensli kahvaltimi olurmus??

anladım canım . peki bişi sorcam bu japonların cildi güzel ya hani hem pürüzsüz hem beyaz sence bu yeşilçaydan olabilirmi yada allhışkına ne yiyip ne içiyorlar bunlarda ciltleri güzel boshayallersmile

hmm anladımkaydirigubbakcemile5

pepperrrrrr!nasilsin güzel rakibem ?

kızlarr ya pepper spatz
sensewitch nerelerede kpss ye hazırlanıyordu o .ondan mı uzak kadı buralardan?

anladım canım . peki bişi sorcam bu japonların cildi güzel ya hani hem pürüzsüz hem beyaz sence bu yeşilçaydan olabilirmi yada allhışkına ne yiyip ne içiyorlar bunlarda ciltleri güzel boshayallersmile

Aslinda cok ama cok saglikli besleniyorlar. Balik ve deniz urunu inanilmaz tuketiliyor.Yani kahvaltida bile balik yiyorlar. Meyve de cok tuketiyorlar. Is yerinde kahve molasi degil yesil cay molasi veriyorlar. O kadar yani.. Yesil cayin cildi guzellestirdigi de dogru ayrica.Bununla ilgili bilimsel calismalar var.Ayni zamanda antioxidant ve anti kanser ajani.

Ooooo senin yola gelmen lazim. Cokoprensli kahvaltimi olurmus??

ayy çok alemsiniz. kız bi girdi bi menüsü yazdı dakka 1 gol 1 fırçayı yedi :roflol:

saol canım. benim cildimde hafiften problemlide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…