50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bommbaa gibiyiim talımm çizelgedeki kilo çok az kaldıııııdelikafadulden
sen yoksun esass noldu kilo durumun nasıllaklinialirimsmile

masallahin var canikommm iki kilon kalmis ne guzell bebegim darisi basima insalla
lokum yattimi hayatimm senle yatio yine dimi bebegim

benim ki hep kereste idi
her zaman da kereste kalıcak of offff

küsüz de şu an da
bi yandan müzik dinliyorum bi yandan ağlamak istiyorum ama ağlamıyorum tutuyorum kandimi
bi yandan da sizinle konuşuyorum
oluyor bazen tatlışımm onların da biçeşit sedromu var ve ne zaman insanın karşısına çıkacağı da belli olmuyooo:umursamaz:

bommbaa gibiyiim talımm çizelgedeki kilo çok az kaldıııııdelikafadulden
sen yoksun esass noldu kilo durumun nasıllaklinialirimsmile

yokum gerçkten...yoğunluktan giremiyorum..girsem de muhabbete vaktim olmuyor işte...
biraz da gezme tozma işleri var..öyle işte..

kilom aynı..diyestsyende de korumaya geçtim...ona da gtmiyorum 1 aydır aslında:1ninca:

küsüz de şu an da
bi yandan müzik dinliyorum bi yandan ağlamak istiyorum ama ağlamıyorum tutuyorum kandimi
bi yandan da sizinle konuşuyorum

olur canım karı koca arasında böyle şeyler...aynı yatağa baş koyuluyo sonuçta..üzme hiç kendini....umarım hatasını anlayıp gönlnü alırolumunekankayizsmile

canımcım 56 dan sonra devam etmicenmi.baj millet 53 yarışına başladıı
canımm bii oraya geleyiim bakarım şu an hayal gibi en son 18 sene önce görmüştüm ben o kiloyoyuuu:1ninca: laelaelaelaelae
birde yaşımdan dolayı ideal kilom 55 yada 56 zaten işte bende nisan sonuna kadar 57 opuyorumnanaktanoldummu sositososito

ammaaaaann kimse tutmasın artık beni

olursun inşallah canım

waterspider ben de boyayı sevmiyorum sürekli boyatmak gerekiyor...her ay dibi geliyo...ama röfle de gölge de daaha rahat

biz öle küsken gıcıklıklar yaparım ben.mesela yüürrken sanki onun ayğını görmüyomuş gibi basar geçerim.koltukta otururken sanki o yokmuş gibi gider uzanırım ayağımla tekmelerim. böle şeyler yapmazsan uzar gider canım. geçen kapıcın çöp toplama saatiydi kapıcı çaldı kapıyı döndüm hazırlan seni toplamaya gelmişler dedim ölee bi güldük sonra abrıştık

ben bayaa aldım tatlımm benimde yime sendromum tutmuştuuu 3 kilo almama sebeb oldu

ay neden öylee...biz hiç beceremiyoz küs kalmayı..:ecrin_bebek:
bende hayatta küs kalamam bişeyler kemirir durur benigamyoncuiremsu

masallahin var canikommm iki kilon kalmis ne guzell bebegim darisi basima insalla
lokum yattimi hayatimm senle yatio yine dimi bebegim

evet canımm 2 kilocuk kaldııı şimdi bahar meyvalarıda çıkıyorcokacimcoook
sende artık kendine gelirsin bebeğimmmkaydirigubbakcemile

ay çok komik kız sın sen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…