ben bayaa aldım tatlımm benimde yime sendromum tutmuştuuu 3 kilo almama sebeb oldu
bende hayatta küs kalamam bişeyler kemirir durur benigamyoncuiremsu
yani bilmiyorum ama senin aşkın ölmüş olsa bu kadar kafana takmazdınyerimseniben
röfleyi bende seviyorum.gerçi onunda dip derdi var ama boyaya göre daha rahat .saçı çok kurutuyo malesef ama
evet o kaçınılmaz kuruyor yani..yalnız boyada daha sık ziyaret etmk gerekiyo kuaförü..ben gölgede ben 4 ayda bir boyada 2 ayda bir gidiyorum:sinifsinif:
evet canımm 2 kilocuk kaldııı şimdi bahar meyvalarıda çıkıyorcokacimcoook
sende artık kendine gelirsin bebeğimmmkaydirigubbakcemile
ölmedi canım ben hala deli gibi aşığım
sorun onda zaten bende değil
kıyamam arada bana da geliyo o yeme çılgınlıkları....
kız ben küsmekten çok korkarım...küsken insanın başına bişi gelcek diye korkarım..allah korusun yanii...
he bide işime gelmiyo küsmekaklinialirimsmile
rabbim de bilmiş beni fazla küstürmeyen bi adam vermiş...o inatçıdır ama ben küsemem hiç:hulya:
hain kaçakk kaydirigubbakcemileben buraya gelmeye utanıyorum:kedi:
yesam beni affetŞeniz
bu hafta yine kaçtımdelikafadulden
evet o kaçınılmaz kuruyor yani..yalnız boyada daha sık ziyaret etmk gerekiyo kuaförü..ben gölgede ben 4 ayda bir boyada 2 ayda bir gidiyorum:sinifsinif:
ben de gölge yaptırdım 1 kere ....a benzedim
bida hayatta yaptırmam
iyi geceleeer fıstıklar ben kaçarr kocişş işten gelecek şincikk o gelmeden kapatayımmm
hepinizii öptüüümmŞeniz
waterspider ben de boyayı sevmiyorum sürekli boyatmak gerekiyor...her ay dibi geliyo...ama röfle de gölge de daaha rahat
bida hayatta yaptırmam
canım kuaför çok önemli bi faktör...paraya kıycan iyisine gitcen..yoksam saçın elinde kalır..rengi istediğin gibi olmaz..ve düzeltmesi zor hatalar olabilir..bence isini bilen bi kuaföre gitsen güzel olur...kaydirigubbakcemile5
bida hayatta yaptırmam
bence boyada sacımız daha az yıpranıyor ve daha fazla kuafore gıtmemıze ragmen maddı olarak aynı yere cıkıo cunku benım sacım cok oldugu ıcın 120den baslıolardı yapmaya sımdı pazarlıkla 60 a falan boyatabılıyrm aynı yere cıkıo yanı
iyi geceleeer fıstıklar ben kaçarr kocişş işten gelecek şincikk o gelmeden kapatayımmm
hepinizii öptüüümmŞeniz
kızlar iyi geceler.yarın izne ayrılıyorum memlekete gidicez .arada uğrarım. hepinizi kocaman öpüyorum. tweety cim üzme kendini eminim şimdi kocanda senden bi adım bekliyordur hoşçakal.
canım zaten sac rengımın yakın tonlarında boyatyrm ole her ay da gelmıoben subatda boyattım su sıralar rahatsız etmeye basladı yakında yenıden boyatırım bende roflede dıbı koyu ucu sarı olunca sınır oluodum ama senın sacın rengı acıksa cok kotu durmaz. bırde oryal kullanıyrlardı bende cok kotu oluodu
valla ben onun aşk anlayışından bişi anlamıyorum
diyorum ya kereste işte
böyle aşk olmaz olsun
depresyonlara giriyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?