canım kuaför çok önemli bi faktör...paraya kıycan iyisine gitcen..yoksam saçın elinde kalır..rengi istediğin gibi olmaz..ve düzeltmesi zor hatalar olabilir..bence isini bilen bi kuaföre gitsen güzel olur...kaydirigubbakcemile5
yaa kuafor sıne hıc gırme universıtede gıttıgım bır kuafor vardı tcalıstıgım yerde 5 saat uzaklıkdatanıdıgım kuafor olsun ıyı yapsın dıye sırf sac boyatmak ıcın yol parası verıp bırde oranın en pahalı kuaforuydu bırde ona para bayılıyrdm ama zaten ıslem aynı oldugu ıcın sac mutlaka yıpranıo hıc kacıs yok
çok şükür benimkide küsken değill bazen kafama kakar hatamıı birazcıcık o kadar
hain kaçakk kaydirigubbakcemile
ama şimdii ben kaçıyooommm
aman yaa açıcılar çok zararlı yaa...boya daha sağlıklı ona göre tabiçç:hulya:
tamam gülüm sakin ol..yarına geçeropuyorumnanaktan
bu arada kızlar ben yatıyorum..sabah erken kalkcm hadi öptümaklinialirimsmile
kızlar bende yatıryrm yarın ıse gıdecegım opuyorum heoınızı ıyı geceler tatlı ruyalaropuyorumnanaktan
canlarımm benimmmmŞenizŞenizŞeniz
birsürü sey alıntıladım ama yarın cvplıycam insallahh
simdi size mutlulugumu paylasmak için geldim yalnızcaa :gitme:
çünkü biiyorum ki geçen gün ki hüznümden ötürü benim için üzülen, benim için mutluluk dileyen, sırf ben mutlu olayım, olumsuz seyler düsünmiyim diye bana birsürü vaktini ayıranlarınız vardıŞeniz
canlarım benim, Allahımın armağanları, Allahım eksik etmesin sizi benden. Şeniz
o kadar çok seviyorum ki herbirinizi:gitme:
görseniz su an kocaman kırmızı palyaço bi burnum, ve simsis gözlerle yazıyorum
mutluuktan ağladım ama bu defa, sükrümde aciz kaldıgım mutluugumdan.......:gitme:
canyarim,babasıyla konusmus istersen hemen bile istemeye gideriz demisss:gitme::gitme:
o kadar tarifsiz mutluluklardayım ki su ann:gitme::gitme::gitme::gitme:
dualarınız, iyi dilekleriniz için ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN
SİZE DE ,SİZİN İÇİN GÖNÜLDEN DUA EDECEk DOSTLAR, VE DE O DUALARA AMİN DİYECEk MELEkLER NASİP ETSİN..
canlarımm benimmmmŞenizŞenizŞeniz
birsürü sey alıntıladım ama yarın cvplıycam insallahh
simdi size mutlulugumu paylasmak için geldim yalnızcaa :gitme:
çünkü biiyorum ki geçen gün ki hüznümden ötürü benim için üzülen, benim için mutluluk dileyen, sırf ben mutlu olayım, olumsuz seyler düsünmiyim diye bana birsürü vaktini ayıranlarınız vardıŞeniz
canlarım benim, Allahımın armağanları, Allahım eksik etmesin sizi benden. Şeniz
o kadar çok seviyorum ki herbirinizi:gitme:
görseniz su an kocaman kırmızı palyaço bi burnum, ve simsis gözlerle yazıyorum
mutluuktan ağladım ama bu defa, sükrümde aciz kaldıgım mutluugumdan.......:gitme:
canyarim,babasıyla konusmus istersen hemen bile istemeye gideriz demisss:gitme::gitme:
o kadar tarifsiz mutluluklardayım ki su ann:gitme::gitme::gitme::gitme:
dualarınız, iyi dilekleriniz için ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN
SİZE DE ,SİZİN İÇİN GÖNÜLDEN DUA EDECEk DOSTLAR, VE DE O DUALARA AMİN DİYECEk MELEkLER NASİP ETSİN..
ben de yatıyorum tatlı kuşlaropuyorumnanaktan
saol yesam! allah saçlarına güç versin inşallahopuyorumnanaktanmile
Kız en zoru topuklar bitişikken pelvis hareketi, bi de yavaş yavaş yapıyorlar (zaten dikkat ettiysen sayı 3 :))) Ben hemen yapıp bitiyorum sempatiksalakcinni Kolay gelsin cimcimem kaydirigubbakcemile3
:içelim: Şenizktan
canım bende dun dert yanıyordum yesa demıstı 3 gun sonra verrsın dıye bugun 4. gund sabah kalktım ve bır hafıflık sezdım kendımde artık tartılmadan kac kılo oldugumu anlayabılıyrm ve hemen tartıya cıktım 1 kılo gıtmıs tamda tahmın ettıgım gıbı tabı yıne cok guvenmıyrm benım bunye cok sallantılıdır bakalım yarın ne olacak yesacım ıse yarıyrmu barı bu yaptıkların benım sacımda cok kuru ve mat duruo napsam dıye dusunyrdm bırde o sınamekı kotu kokar yaa nasıl dayanıyrsn:sinifsinif:
ı yesacım ıstede topuklu gıymıstım aksam kendıme gelemedım hala bacaklarım sızlıo ama ona ragmen yurudum tabı bunda kım etkılı tabıkı rakıbım yesa burdan kendılerıne tesekkuru borc bılırım ıyıkı varsın sen cok yasa yesahihoyyytan
yaa man o saçı hiç sölemeyim. benimde saçlarım röfleli.ondan dolayı da kuru.uzattım özeniyorum uzatıyorum. sonra toplamaktan başka bişey yapamıyorum.birde ne düz ne dalgalı saçma sapan . bende kestireyim diye düşünüyorum bu günlerde.şöle ioek gibi dalgalıysa dalgalı düz se düz karakterli bi saç istiyorum
canım ya .onlar arada keresteleşir.sorun ne bilmiyorum gerçi ama
ben buraya gelmeye utanıyorum:kedi:
yesam beni affetŞeniz
bu hafta yine kaçtımdelikafadulden
vallaha saçı yoluncak kızım hak ediyorum:kedi:
ah katrececim!opuyorumnanaktan tam yatmaya gidiyordum senin yazdıklarını okudum, o kadar mutlu oldum ki anlatamam! demiştim ya sana, hayırlıysak bizi birbirimize nasip et diye dua et diye. bak yoluna giriyor işte, allah tamamına erdirsin canım benim, inan çok sevindim senin adınaalkisalkisalkis
çok güzel yazmışsın canım
ALLAH mutluluğunu daim etsin canım AMİİİİN
senın adıne Çok sevındım canımamınnnn amınnn benim can'larımmmŞenizŞeniz
allahım her birinizin mutlulugu için ayrı ayrı ilgilensin , hayırlısıyla hep de daim kılsın mutluuklarımızı
ah spatz'ım nasıll mutluyum nasııll allahıma sükürler olsunnnn ya dün tevhid hatmine baslamıstım bugün de hep dua etmistim allahım onun ailesine bi anlayıs ver diye ve babası durduk yerden bugün sormus senin görüstügün birisi varmıs heralde demis ve hepsini sormus
sonunda da ne plan yaptınız neye karar verdiniz demis istersen hemen bile gideriz istemeye demissss:gitme::gitme:
@KATRECEEEEEEE canim benim yaaaaaaaaaaaa ne guzel yazmissin ne mutlu valla hadi hayirlisi bakalim bundan sonra cok cok daha guzel olur insallah :)))
senİn adıne Çok sevİndİm canım
allah tamamına erdİrsİn İnŞ
Amiinn CAN'ım benimm ŞenizŞeniz insallah birbirimiz için hayırlıysak devamı da böyle güzel gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?