50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canlarımm benimmmmŞenizŞenizŞeniz

birsürü sey alıntıladım ama yarın cvplıycam insallahh

simdi size mutlulugumu paylasmak için geldim yalnızcaa :gitme:

çünkü biiyorum ki geçen gün ki hüznümden ötürü benim için üzülen, benim için mutluluk dileyen, sırf ben mutlu olayım, olumsuz seyler düsünmiyim diye bana birsürü vaktini ayıranlarınız vardıŞeniz

canlarım benim, Allahımın armağanları, Allahım eksik etmesin sizi benden. Şeniz

o kadar çok seviyorum ki herbirinizi:gitme:

görseniz su an kocaman kırmızı palyaço bi burnum, ve simsis gözlerle yazıyorum

mutluuktan ağladım ama bu defa, sükrümde aciz kaldıgım mutluugumdan.......:gitme:

canyarim,babasıyla konusmus istersen hemen bile istemeye gideriz demisss:gitme::gitme:

o kadar tarifsiz mutluluklardayım ki su ann:gitme::gitme::gitme::gitme:

dualarınız, iyi dilekleriniz için ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN
SİZE DE ,SİZİN İÇİN GÖNÜLDEN DUA EDECEk DOSTLAR, VE DE O DUALARA AMİN DİYECEk MELEkLER NASİP ETSİN..

ah katrececim!opuyorumnanaktan tam yatmaya gidiyordum senin yazdıklarını okudum, o kadar mutlu oldum ki anlatamam! demiştim ya sana, hayırlıysak bizi birbirimize nasip et diye dua et diye. bak yoluna giriyor işte, allah tamamına erdirsin canım benim, inan çok sevindim senin adınaalkisalkisalkis

çok güzel yazmışsın canım
ALLAH mutluluğunu daim etsin canım AMİİİİN

saol yesam! allah saçlarına güç versin inşallahopuyorumnanaktanmile

ayyyy ben yirimmmmmmmmmmm valla ne guzel bir dua bu yaaaaaaaaaaaaaaaa ayyy severim ben seni yaaaaaaaaaaaaaaa offfffff hadi insallah bu arada masallahlari var gucluler de iste uzamiyorlar yani bole ince telli az falan hic degiller de bi de uzasalar offf offf :1ninca:

Kız en zoru topuklar bitişikken pelvis hareketi, bi de yavaş yavaş yapıyorlar (zaten dikkat ettiysen sayı 3 :))) Ben hemen yapıp bitiyorum sempatiksalakcinni Kolay gelsin cimcimem kaydirigubbakcemile3
:içelim: Şenizktan

evet bebeeem bilmem mi o pek zor ama asagilara kadar iniyorum ben valla ondan bi snraki harekette de asagilara kadar iniiyorumm guclubacismile valla billa bak

yaaaaaaaaaaaaaa ben demistim sana canim rakibim benimmmm bak 3 gun sonra verirsin dedim CIKTI SPATZCIGIM sonuncu olacak dedim olduuuuu hheheh ne desem cikiyor yahuu delikafadulden
canim saclarin cok kuru ise

1-sicak zeytinyagi icine kuru toz maya katip iyice karistirip saclarina surebilirsin

saclarin uzamiyorsa

2-sinameki (kokmuyor) + badem yagi (kokmuyor) +bemiks vitamin (kokuyor ama ben seviyorum bildigimiz vitamin) karistirip haftada 1 uygulayabilirsin canim sırnaşık şey

amaninnnnnnnn ne kadar guzel bi mesaj bu bolee yahuu canlarim ne guzel mesajlar yaziyorsunuz siz yahuuuu operim al yanaktan rakibini de yirim ben senin ben de sana tesekkur ederim canim benim ben de senin sayende tekrar kendime gelebildim valla bu pazar da gorusuruyzu insallah ben tartilacagim da uzun bir aradan sonra gamyoncuiremsu

canim saclarin kuru ise zeytinyagi ama hafif sicak o kadar cok oneriririm valla bi kere dene begenmezsen 5litrelik zeytinyagi gonderecegim evine komili hem de heheeh delikafadulden

ben buraya gelmeye utanıyorum:kedi:
yesam beni affetŞeniz
bu hafta yine kaçtımdelikafadulden
vallaha saçı yoluncak kızım hak ediyorum:kedi:

ahanda yakaladim daha da birakmam canim yaaaaaaaaaaaaaaaa ne soz verdin bana valla spatzcigima soylerim sacini basini yolar heheh daha da gitmek yok bi yere bu hafta yine kactim ne demek yarindan itibaren basliyoruz artik hadi hobaaaaaa :mymeka: :mymeka: ayy pek sevdim dur bi tane daha geliyor :mymeka:

@KATRECEEEEEEE canim benim yaaaaaaaaaaaa ne guzel yazmissin ne mutlu valla hadi hayirlisi bakalim bundan sonra cok cok daha guzel olur insallah :)))

@Nilufert
canim ya ne komiksin guldurdun beni hehehe

çok güzel yazmışsın canım
ALLAH mutluluğunu daim etsin canım AMİİİİN

AMİNNNN AMİNNN benim CAN'larımmmŞenizŞeniz

Allahım her birinizin mutlulugu için ayrı ayrı ilgilensin , hayırlısıyla hep de daim kılsın mutluuklarımızı

ah sPatz'ım nasıll mutluyum nasııll Allahıma sükürler olsunnnn ya dün tevhid hatmine baslamıstım bugün de hep dua etmistim Allahım onun ailesine bi anlayıs ver diye ve babası durduk yerden bugün sormus senin görüstügün birisi varmıs heralde demis ve hepsini sormus

sonunda da ne plan yaptınız neye karar verdiniz demis istersen hemen bile gideriz istemeye demissss
:gitme::gitme:

senın adıne Çok sevındım canım
allah tamamına erdırsın ınŞ

@KATRECEEEEEEE canim benim yaaaaaaaaaaaa ne guzel yazmissin ne mutlu valla hadi hayirlisi bakalim bundan sonra cok cok daha guzel olur insallah :)))

Şenizayy CAN'ım benimŞenizŞeniz insallahhhh görsen halimi gülersin sana bu (ay canım benim insallah) ı resmen sesli söyledim

tarifsizim yaaa tarifsizim bugün ama siz beni anlarsınız meleklerim

insallah hayırlısıyla devamı da çok güzel olur

tanısmaya gelme olayını abimlerin tr izni ne zaman olusa o zaman düsünüyotuz muhtemelen agustos gibi olur eger yarim o zaman askerde olmassa

yani canlarımm motivasyonum hep yüksek olmalı hedef kiloma ulasmam için her ay en az 2 kio vermem lazımkaydirigubbakcemile2

ama yarimin bugün dediği gibi, (masal kitabı yazmaya baslıycaktı çocuklarımız için bi türlü baslamamıstı sadece anlatmakla kalıyodu bu haberden sonra ben romanını bile yazarım dedi bugün:)) ben de heralde bu ömrümün en mutlu günü saydıgım bugünden sonra heralde midemi bayagı bi küçültürüm istahımı da bayagı bi kapatırım :) hehe:))

KATRECEM ne guzel demissin valla billa bu isler hayir isi bak hayirlisiyla hayirliysa olsun yoksa olmasin BI DE gonlugunu ferah tut sen cok ck guzel olur eminim ben :) bu aralar dedigim hersey cikiyor zaten hehhe biliyosun:) gelelimm yaptiklarima :)

YAPTIKLARIMMMMM

1-leslie ile bacak calisma

2- super callanetics

3-leslie ile karin calisma

4-tibet

basina super ekleyince cok havali oluyormus be gunluk hehheh:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…