50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

e canim gercekten inanilmaz bisey, ya onceki tartildigin tartida sorun vardi yada bunda, insan kendini bir hafta boyunca ne kadar diyete verirse versin ,bir haftada bu kadar kilo verilmez
sen baka yerde bi daha tartil bakalim sonuc ne olcak

e canim gercekten inanilmaz bisey, ya onceki tartildigin tartida sorun vardi yada bunda, insan kendini bir hafta boyunca ne kadar diyete verirse versin ,bir haftada bu kadar kilo verilmez
sen baka yerde bi daha tartil bakalim sonuc ne olcak

CanımŞeniz 3.5ta sporakaydirigubbakcemile2 gideceğim 6gibi gelirim o zaman haber vereceğim.Bende çok merak ettim valla.Acaba keten tohumu yürümek falandamı işe yaradı.Ben çok hızlı kilo alıp veriyorum canım.ayyy çatlarım ben şimdi:dance:

ben çok sık tartılıyorum ya kendimi durduramıyorum. "0,2 fazla çıktım, aaa 0,4 zayıflamışım " diye psikolojim bozulacak -tatlicadiarzu-

yine geç kalktım..kahvaltı 1 dilim ekmek ve bal,1 bardak süt....arada az önce eti form bisküvi yedim....akşamada zeytin yağlı barbunya ile semizotu yiycem....

öğlen yemeğim yok benim geç kalktığım için

birde egzersiz yapıyorum....bacak kasları için hareketler ve göbek için mekik...bel hareketleri vs...birde dumble larım var onlarda kol çalışıyorumdelikafadulden

bende bugn 1 bardak süt küçük poğaça yedim sebzeli bulgur pilavı yoğurt yedim 2 ltrede su içtim

Kıslaaaarrrrrrrrr ben geldimmkaydirigubbakcemile3.Sporda hassas baskülde tartıldım.53.2 kilo çıktımmdelikafaduldenBir haftada 1.7 kilo vermişimmm:teytey::teytey::teytey:

hayırlı olsun canım. kaç olmak istiyorsun, boyun kaç ?

sağol canımŞeniz.Açıkçası olabilirsem 49-48 olmak istiyorum.Boyumda 157 falan canım.Temmuza hamilelik:CüvCüv: düşündüğüm için zayıf olmak isityorum.En büyük korkum doğumdan sonra kilolarıcokacimcoook atamamak:1no2:

haklısın, zayıf hamile kalsan daha iyi olur. hadi bakalım bol şans öyleyseşakkıdı

günaydın kızlar,nasılsınız? ben çok iyi ve çok uykusuzum. dün arkadaşlarımla sahilde eğlendikten sonra hep beraber bize gittik ve tahmin edersiniz ki geç yattık .bu arada regl oldum onunda ağırlığı var üstümde.
maşallah kahorihama çok iyi gidiyorsun canım yaa 1,9 kg muhteşem valla alkisalkisalkis

gunaydin..

aynen ben de öyle uykusuz ve yorgun durumdayim. aksam okulun bahar senliklerine gittik, butun gece tepinerek gecti :) ve sabah erken kalkmak ölüm gibiydi...

tabi araya haftasonu girince diyet filan kalmıyor, yediğim içtiğim şeylerin haddi hesabi yok. bu sabah tartıya çıkmaya cesaret edemedim, kendimi fil gibi hissediyorum :bbo:

Merhaba Kızlar
Ben geçen hafta p.tesi 56.8 Kg idim. Bu sabah tartıda 55.1 çıktım.:) Yani 1.7 Kg vermişim.
Bu sabah meyve yedim. Portakal, kiwi, erik. bir de bir bardak taze sıkılmış portakal-greyfurt karışık. öğlen salata yiyeceğim. akşam için henüz plan yapmadım. benim sorunum spordan dönünce saat 22:00 de çok acıkmış olmam ve yemek yemem... Spordan önce genelde meyve tüketiyorum. Spordan sonra da yediğim şeyler az ve haifi oluyor ama yine de o saatten sonra yememek lazımmış. Elma sirkesi su karışımını kimler kullanıyor? ışe yarıyor mu ? Sabah-akşam mı? oranları nedir? bana yardımcı olabilir misiniz kızlar?

ben 2 haftadır hiç dikkat etmiyordum acayip hamur işine yüklendim ve 2 hafta önce aldığım pantolonun içinde şuan can çekişiyorum resmen. demek ki bu kadar kısa sürede böyle beslenildiği zaman vücut direk yağ depolayabiliyor. o kadar uğraşıp verdiğimiz kilolar hemen geri dönmeye hazır. bu da bana acı bi ders oldu artık ömür boyu diyet yapmam gerektiğini anlamış oldum.

Merhaba bal-esmer
Bir sene olduğun kiloyu koruman gerekiyormuş, o kiloya artık vücudunun alışması için.
Önemli olan beslenme alışkanlıklarımızı değiştirmekmiş - nasıl olacaksa
Ben de şu an kilo veriyorum. Çok dikkat ediyorum. Spor yapıyorum. Su içiyorum. Ama ya sonrası ? Çok doğru diyorsun. Verilen kiloları sonra nasıl kouyacağız. Ben de ömür boyu dikkat ediyor olmak istemiyorum.
Belki istenen kiloya inince spora devam edip, bazı şeyleri gerçekten hayatımızdan çıkarmamız gerekecek. Bir daha asla cips yememek gibi ? Bu mümkün müdür ?laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…