50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba Beyaz Melek

Peki günde en az 3 öğün yiyor musun ? Belki o yüzden verememişsindir. Metabolizmayı canlı tutmak için mümkünse 5-6 öğün ( ara öğünler ) ile yemek lazımmış. Yoksa vücut kıtlık var diye:bbo: metabolizmayı yavaşlatıyor, kilo vermek daha güç oluyormuş

Merhaba

Ben de çok yeni üyeyim.. Benden çok daha eskileri var tabi ki burada... ama bence buradaki dayanışma ile insan daha bir kolay dayanıyor.. sonuçta yanlız olmuyorsun.. Seninle aynı şeyleri paylaşan, sana yardımcı olan bir sürü insan var buradahihoyyyt
dayan dayan .. her şey çok güzel olacak.. hepimiz için..
belki de çok sıkı rejim yapıyorsundur.. sonra da sıkılıyorsundur.. belki biraz daha "rahat" ama daha uzun vadede zayıflamaya çalışmalıyız:icecream:

TÜRK yıldızları şuan samsun semalarında gösteri yapıyor , müthiş bir enerji yaa sesi bile yetiyor coşmaya , azcıkda gördüm jetleri ,ne mutlu türküm diyene diye haykırasım geldi şimdi ..! :))

TÜRK yıldızları şuan samsun semalarında gösteri yapıyor , müthiş bir enerji yaa sesi bile yetiyor coşmaya , azcıkda gördüm jetleri ,ne mutlu türküm diyene diye haykırasım geldi şimdi ..! :))

ay ne güzel.. çok sevindim...

ben ise çalışıyorum.. güya resmi tatil.. sinir oluyorumkötükedihüso

ay ne güzel.. çok sevindim...

ben ise çalışıyorum.. güya resmi tatil.. sinir oluyorumkötükedihüso

ayy şekerim bende çalışıyorum ve uyuz olmuş durumdfayım bu vaziyete ama yapacak birşey yok çalışacağız mecbur.birde burda 3 gündür eğlenceler var ve ben sadece akşamları olanlara yetişiyorum. bu akşamda volkan konak ve kıraç konseri varmış.biranönce iş bitsinde çıkayım istiyorum sositososito

benim de var daha çıkmama... :roflol:

sana akşam için bol eğlenceler diliyorum o halde hihoyyyt

benim de akşam için programım fix. spor kaydirigubbakcemile2

Merhaba Beyaz Kelebek

Yazdıklarını şimdi fark ettim. Kusura bakma.. Evet aynı gibiyiz. ben de 55 kg oldum. Umarım ikimiz de istediğimiz kiloya kavuşuruz. Ama buradaki destek ile olmayacak gibi de değil zaten.

Bu arada hareket iyi güzel AMA benim göbeğimde baklava kaslarım var. hem dokununca taş gibi hem de böyle baklava baklava / bölme bölme elle geliyor, gayet süper yani AMA sı geliyor şimdi : üstünde yağ var :roflol: ayakta durunca bir rulo. oturunca 2. ve öne eğilince 3 kat bile oluyor. bunun çözümü benim durumumda yağ yakmak. yani kas yapınca yağ gitmiyor maalesef. yine de yağlar gidince düz, sıkı bir karın için mekik şart.kaydirigubbakcemile2

bnm bugün yediklerim:

sabah klasik kahvaltı

öğlen yemeği olarak biraz geç yedim 17.00'de 3 adet ufak biber dolması, yoğurt 2 dilim kepek ekmeği

ara: bikaç tane bisküvi

akşam da salata yemeyi düşünüyorum veya yağsız bir tost

ve deli gibi spor yaptım çok terledim. yalnız verdiğim kilonun sadece su olması beni yanıltmasın, ona dikkat ediyorum. gerçek anlamda zayıflayıp zayıflamadığımı anlamak için kotlarıma bakıyorum.

yalnız ben yarın yine 53- 54 arası bişey çıkacağım sanırım. çünkü dediğim gibi 2 haftadır hiç dikkat etmiyordum ve kilo almıştım:1closedeyes:

gayet güzel besleniyorsun canım tebrik ederim bu arada spor yapman çok iyi devamınıda bekleriz kaydirigubbakcemile2

Günaydın Kızlar

Öğrendiğim kadarıyla bugün tartılma günümüz. Bu sabah tartıda 54.4 Kg çıktım:hooray:
Dün yediklerim:
Sabah: Kepek ekmeğine beyaz peynir domates tost.
Ara:çilek
Öğleneynirli salata
Ara:çilek+erik
Akşam:3 Yumurtadan omlet ve bir kibrit kutusu kadar light kaşar peyniri + 1 dilim kepek ekmeği
Spor sonrası bir arkadaşımın doğumgününe katıldım = 1 Bira + 1 Beyaz Şarap + 1/2 Pasta

günaydın kıslar ben yine 55 im kilo veremedim yine ne olduysa bana durdum ama artık sıkı bi rejim beni bekliyorrrr

Selam kızlar, bugün kilo bildirme günü ama regl oldum ve bu hafta pas geçelim beni, reglken tartılınca moralim bozuluyor sonra, ondan bildirmiyorum.

Dün dilara koçakın sitesi var , onu gezerken gördüm kızlar, diyette haftada iki üç kez dondurma yiyebilirmişiz. 3 top normal sade dondurma= 1 dilim ekmek+1 su bardağı süt+ 1 porsiyon meyveye eşdeğermiş. Meyveli ve sütlü olanlar genelde daha düşük yağa sahipmiş. Dondurmaya bayılırım, böyle bir bilgiyi bulmak benim için süper. Eminim hepinizin dondurmayı seviyorsunuzdur ve hayır diyemiyorsunuzdur. Bu bilgiye dikkat edip gönlümüzce yiyebiliriz. :)

günaydın kızlar nasılsınız bugün bakalım ? ben iyiyim çok şükür,teşekkürler selishacığım dün çok eğlendim iyi geldi valla :)) senide tebrik ederim bu arada hedefine emin adımlarla ulaşacaksın inşallaha.s.
bozocuğum son üç haftadır bende kilo veremiyorum canım üzülme sen azimle yoluna devam et haftaya vereceğiz ikimizde eminim buna kaydirigubbakcemile5 ,me_as cığım bende regl dönemimde olduğum için tartılmadım kendi kilomu aynı düşüneceğim senide öyle yazıyorum.bakalım haftaya hangimiz kilo vermiş olacağız gerçi ben kesin vermiş olacağımda :jeyyar:

dünki yediklerim ;
sabah:klasik kahvaltı çavdar ekmekli
öğlen: 2 çatal makarna
1 tabak yeşillik salatası
ara:5 adet fındık
akşam:1 tas tel şehriye çorbası
ara: 1 avuç erik
1 avuç çekirdek+fıstık

2,5 lt ye yakın su içtim, spor yapamadım ama konserde 3,5 saat boyunca tepindim :))

diğer arkadaşlardanda kilo alalım listeyi hazırlayacağım

ağır şeyler yemiyrm kızartmaydı hamurişiydi tatlıydı yemiyrm dondurmaya hayır diyemiyrm ama bu hafta sıkı bi rejim bekliyr beni o kesin yaz geldi zayıflamam lazım badilerde göbek çıkınca sinir oluyrm

ee hadi yarışalım o zaman kızlar hodri meydan :jeyyar: haftaya ben birinci olacağım diyorum var mı başka diyebilen me_as ve ben haricinde kaydirigubbakcemile

ben bu aralar tartılmadım ama herhalde 59-58 falanım bende zayıflamak istiyorum....

hoşgeldin aramıoza o zaman canım 59 diyelim o zaman kilonu tartılınca düzeltiriz.hedefin ne pekii ve neler yapıyorsun zayıflamak adına?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…