TÜRK yıldızları şuan samsun semalarında gösteri yapıyor , müthiş bir enerji yaa sesi bile yetiyor coşmaya , azcıkda gördüm jetleri ,ne mutlu türküm diyene diye haykırasım geldi şimdi ..! :))
ay ne güzel.. çok sevindim...
ben ise çalışıyorum.. güya resmi tatil.. sinir oluyorumkötükedihüso
ayy şekerim bende çalışıyorum ve uyuz olmuş durumdfayım bu vaziyete ama yapacak birşey yok çalışacağız mecbur.birde burda 3 gündür eğlenceler var ve ben sadece akşamları olanlara yetişiyorum. bu akşamda volkan konak ve kıraç konseri varmış.biranönce iş bitsinde çıkayım istiyorum sositososito
canım selam aynı benim gibisin...ufak bir farkla...benimde boyum 1.63 kilom 55,5...
Selisha,moonserose0 sağolun kızlar.....
mekik çekiyorum ama sanki dahada sivriliyo göbeğim ozaman...birde sıkılıyorum ben mekikte yaa üfff:çok üzgünüm:
bnm bugün yediklerim:
sabah klasik kahvaltı
öğlen yemeği olarak biraz geç yedim 17.00'de 3 adet ufak biber dolması, yoğurt 2 dilim kepek ekmeği
ara: bikaç tane bisküvi
akşam da salata yemeyi düşünüyorum veya yağsız bir tost
ve deli gibi spor yaptım çok terledim. yalnız verdiğim kilonun sadece su olması beni yanıltmasın, ona dikkat ediyorum. gerçek anlamda zayıflayıp zayıflamadığımı anlamak için kotlarıma bakıyorum.
yalnız ben yarın yine 53- 54 arası bişey çıkacağım sanırım. çünkü dediğim gibi 2 haftadır hiç dikkat etmiyordum ve kilo almıştım:1closedeyes:
günaydın kızlar nasılsınız bugün bakalım ? ben iyiyim çok şükür,teşekkürler selishacığım dün çok eğlendim iyi geldi valla :)) senide tebrik ederim bu arada hedefine emin adımlarla ulaşacaksın inşallaha.s.
bozocuğum son üç haftadır bende kilo veremiyorum canım üzülme sen azimle yoluna devam et haftaya vereceğiz ikimizde eminim buna kaydirigubbakcemile5 ,me_as cığım bende regl dönemimde olduğum için tartılmadım kendi kilomu aynı düşüneceğim senide öyle yazıyorum.bakalım haftaya hangimiz kilo vermiş olacağız gerçi ben kesin vermiş olacağımda :jeyyar:
ben bu aralar tartılmadım ama herhalde 59-58 falanım bende zayıflamak istiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?