kızlar selammm...az önce tartıldım ben 55,5 çıktım...daha 3 gün önce diyete başladım ama yani henüz vermeye başlamadım....
bu arada göbek eritmek için ne yapıyorsunuzbenim kilodan çok göbekle başım belada
ama tabi 3kiloda versem tam süper olacak
Merhaba Kızlar
Benim boyum 1,62. Kilom bugün 56.3. Hedefim üniversite zamanındaki 48. Ama bu sanırım bir hayal.52 de beni çok mutlu edecektir. beni de aranıza alırmızınız. haftada 2 kere kilomu bildirim. bugün yediklerim. elma, elma, portakal,çoban salata, yoğurt akşam maalesef menüde şarap + peynir var AMA spor sonrası
günaydın kızlar,nasılsınız?
hoşgeldiniz figenk24 ve kahorihama , listeye sizi büyük bir zevkle eklerim fakat sizden ricam haftada en az 2 kere de olsa paylaşımda bulunup muhakkak kilonuzu bildirin , mümkünse neler tükettiğinizi bir sonraki gün bizle paylaşın.bu hepimiz için geçerli arkadaşlar çünkü bu işi başarmak istiyorsak birbirimizi motive etmeye,yarışmaya ve paylaşıma ihtiyacımız var ...!
Sportie ...........
moonserose0 ....kilo verememiş
me_as ..............
guguz ...............
periliev ..............
Serena..............kilo verememiş
bal-esmer ..........
Karamsar-tarz ....
maeves.............
prensessisi ........
MissDeFnE.......
bozo85 ..............1 kg almış
yanetki ..............
Mikla .................
Ddiiiddeemm ......
sempatik............500 gr vermiş
karalım...............
beyaz kelebek........
figenk24................
kahorihama...........
şu durumda grubumuzun birincisi sempatikciğim oluyor,seni canı gönülden tebrik ederim canım rakibem Şeniz :hooray:
hedefin ne damlacığım ?
iyi akşamlar kızlar bugun sabah kahvaltımı gec ettım kılasık kahvaltı 3 dılım kepek ekmeyı yedım arada bır tane elma ayrıca sabah öglen akşam 1 bardak sıcak suu içiyorum akşamda bıraz corba ve bıraz ıspanak yemegı yedım nasıl cokmu azmı bırde kepek ekmegı kılo aldırıyormuş dogrumu bılen varsa cevap beklıyorum bu akşamlık bu kadar
dün yediklerimi yazıyım size : kalkar kalkmaz ılık sirkeli su içtim. ardından iki adet hurma yedim. Kahvaltı yapacak vaktim olmadığı için dün kahvaltı yapamadık ki bu beni çok olumsuz etkiliyor. arada bir adet muz ve yarım su bardağı yarım yağlı süt içtim.öğlen iki - üç yemek kaşığı kabak yemeği yedim, yanında bir dilim kepek ekmeği.akşamda köfte yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?