50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba

Göbek eritmek diye özel bir şey bildiğim kadarıyla maalesef yok. Vücut vereceği yağları hangi bölgeden seçeceğine kendi karar veriyor. Yani göbekten vereyim, popodan vereyim gibi bir seçeneğimiz olmuyor.
Genel olarak vücudun yağ oranı düşürüldüğü zaman zamanı gelince göbekten de veriliyor.
Maalesef kas yapınca da yağlar kaybolmuyor. Karın kasıyor yapıyorsunuz ve kasların üstündeki yağlar kalıyor. Yağın kasa dönüşmesi gibi bir olgu da söz konusu değil dolayısıyla.
Göbekteki yağlardan kurtulmak için yapılması gereken alınan kalori miktarından fazlasını harcamak. yani ya a) daha az kalori almak ya da b) daha fazla kalori yakmak.

Benim bildiklerim bunlar...

canım selam aynı benim gibisin...ufak bir farkla...benimde boyum 1.63 kilom 55,5...

Selisha,moonserose0 sağolun kızlar.....

mekik çekiyorum ama sanki dahada sivriliyo göbeğim ozaman...birde sıkılıyorum ben mekikte yaa üfff:çok üzgünüm:

Benide aranıza aldığınız için çok teşekkür ederima.s.Gerçekten insanın motive olmaya ihtiyacı var.Ve de birlikten kuvvet doğar misali birlikte yapılınca işler daha kolay.Ben sadece cumartesi ve pazar kilomu belirtebilirim.

Neler yaptığıma gelince
Uyandığımada yemekten yarım saat önce 1 tatlı kaşığı kadar su ile keten tohumu içiyorum
sabah:kızarmış kepekli ekmek
yumurta ve peynir
öğle:4-5 tane kurabiye
akşam:bir kase çorba yada o gün ne varsa
sulu ise light etimek pilav ise bol ayran yada salata
yemekten sonra 1saat tempolu yürüyüş ve dönünce 1 adet muz yiyorum

hafta sonu yine aynı ancak öğle yemeği sulu yemek oluyor ve ardından spora:dance: gidiyorum 2 saat kalıyorum.Daha çok hocam sıkılaştırma hareketleri yaptırıyor.veeeeeeee bol su içiyorum.
kızlar geçen pazar 54.9 idim bakalım cumartesi kaç olacağım.Ama ben inanıyorum ki vereceğim.alkisalkisalkis

iyi akşamlar kızlar bugun sabah kahvaltımı gec ettım kılasık kahvaltı 3 dılım kepek ekmeyı yedım arada bır tane elma ayrıca sabah öglen akşam 1 bardak sıcak suu içiyorum akşamda bıraz corba ve bıraz ıspanak yemegı yedım nasıl cokmu azmı bırde kepek ekmegı kılo aldırıyormuş dogrumu bılen varsa cevap beklıyorum bu akşamlık bu kadar

Tam tersine kepek ekmeği kilo verdiriyor beyaz ekmek zararlı.Sadece kepek ekmeğini aşırı tüketirsen vicutta demir eksikliğine neden oluyor diye duydum.

ben kepek ekmeğini sevmiyorum...çavdar ekmeği yiyorum ben o daha lezzetli geliyor....

ben bugün akşam semizotu yedim 1dilim ekmekle ve yoğurtla....birazda makarna yedim....ara öğündede eti form yulaflı kepekli bisküvilerden yedim....

Merhaba Arkadaşlar

Benim spordaki hocamın bana verdiği bilgi:
"Bize okulda öğretilen, yediklerinden kısmaman gerektiği. Sadece şekerden kesinlikle uzak kalmalı, beyaz ekmek tüketmemeli ve metabolizmanın yavaşlamaya başladığı saatlerde karbonhidrat alınmamalı. Yani karbonhidratlar sabah ve öğlen tüketilmeli akşamüstünden sonra ise kesinlikle alınmamalı, çünkü vücut o saatten sonra bunları yakamıyor ve yağa dönüştürüyormuş."

Ayrıca yine bildiğim kadarıyla sabah ve öğlenleri "iyi" yiyip akşamları günün en "az" / düşük kalorili öğününü yemeli. sabah ve öğlen saatlerinde yeterince alınmayan enerji insanı gün içersinde yorgun düşürüyormuş.

Kızlar yemeklerden önce yenecek 1 yemek kaşığı dereotu iştah kapatıyor
ışte ıbrahim Saraçoğlunun dedikleri

"Zayıflamak isteyenler
Zayıflamak isteyenlere veya zayıflama diyeti uygulayanlara her öğünlerinden onbeş dakika önce bir yemek kaşığı dolusu taze dereotu tüketmelerini tavsiye ederim. Dereotu, sofraya oturduğunuzda daha az yemek yemenize büyük ölçüde yardımcı olacaktır. Çünkü iştahınızın kapanmasına ve doygunluk duygusunun erken başlamasına neden olacaktır."

Yapıyor musun dersen hayır.Çünkü keten tohumuu kullanıyorum.

günaydın kızlar,nasılsınız bugün? ben bu ara çok yoğun olduğum için elimden geldiği kadarıyula sizlerle olmaya çalışacağım
kahorihoma , çok iyi gidiyorsun canım spor yapman senin için büyük avantaj
karalım, arkadaşımızın dediği gibi kepek ekmeği kilo aldırmaz aksine kilo verdirmeyi destekler ve sürekli kepek yemek demir emilimini azaltabilir. ben haftanın 5 günü kepek,2 günü çavdar ekmeği tüketiyorum
selisya ya tamamiyle katılıyorum. işin özü bu zaten kızlar; üç beyazdan uzak dur,sabah iyi,öğlen orta,akşam azz ye,suu iç,spor yapp hadi bakalım kızlar görelim sizi bu arada dün neler tükettiniz hepinize bir bakalım

dünki yediklerim;
sabah: klasik kahvaltı
öğlen:1 tas yoğurtlu mısır çorbası
ara: bir avuç yeşil erik
akşam: 1 adet ızgara balık
ara:5-6 adet fındık

1000 adım stepperle çalıştım,twesterimde 30 dak çalıştım,2,5 lt su içtim

herkese kolaylıklar dilerim

dün yediklerimi yazıyım size : kalkar kalkmaz ılık sirkeli su içtim. ardından iki adet hurma yedim. Kahvaltı yapacak vaktim olmadığı için dün kahvaltı yapamadık ki bu beni çok olumsuz etkiliyor. arada bir adet muz ve yarım su bardağı yarım yağlı süt içtim.öğlen iki - üç yemek kaşığı kabak yemeği yedim, yanında bir dilim kepek ekmeği.akşamda köfte yedim.

haklısın canım kahvaltıda yapmış olsaydın muhteşem olacaktı,öğlen ve akşam öğünlerinde gayet iyi.spor yapıyor musun ?

selam kızlar...

bu aralıkta da çekişme oldugunu bilmiyordum yeni gordum çok sevindim. beni de araniza alinnnn kaydirigubbakcemile3

günaydın bozo85 nasılsın canım,sen neler yaptın bakalım?

spatz hoşgeldin canım aramıza , kaç kilosun ve hedefin ne yazda ekleyeyim senide listemize

bu sabah tartıldım 56,4 kiloyum.52 kiloya düşmek istiyorum. çok degil ama bir türlü gitmiyor
göbeğimden kurtulmak istiyorum öncelikle ama yoğun çalışıyorum spor yapmaya vaktim ve halim olmuyor.çok iştahli degilim ama tatliya asla hayir diyemiyorum ne tavsiye edersiniz ?

gunaydin kizlar bugun nasilsiniz,ben iyim azldim kilyu veriyorum ,gerci o yerlesmemisti vermem kolay oluyo,tabi dikkat edince oluyo ,dikkat etmezsen uzerine daha fazla aliyosun

dunku yedikleri

sabah :3 kepek ekmekli kahvalti
oglen:4 dilim yogurtlu kiymali patates, azcik ekmek, bikac kasik kabak yemegi
aksam,bir kepceden az fazla sehriye corbasi, 2 kepcede, yoresel bi yemek imini bilmiyorum :) hafif yani otlu neyli
ara bir bardak cay

gun boyunda 2.5 lt den fazla su ictim
yatmadan once 1 saat 10 dk spor yaptim cok hareketli
ve sirkeli suyumu icip yattim

sirkeli suyu nasil içiyorsunuz,tadi çok çirkin degil mi?
yaglari yakıyor diye duymuştum, dogru mu kızlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…