50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

spatz cığım hepsi iyi hoşda fazla kaçırmak olmuyor işde.bende pazar günü dışardaydım ama kendime hakim oldum ve fazla kaçırmadım , yedim ama az yedim mesela arkadaşlar pide,pizza yerken ben ızgara yedim,onlar tepemele küllah dondurma yerken ben az diyet yedim.işin özü ye ama az ye
selisha cığım sen tam tersini yapıyorsun , gün içerisinde sadece salata meyve değil yemek ye ama sportan sonra meyve ve salata ye.çünkü gün içerisinde kendini çok aç bırakıyorsun ve gün sonuna dayanamıyorsun sanırım.
bal_esmer ciğim ömrü boyu diyet kelimesi yerine ömür boyu yediklerimize dikkat etmeliyiz desek kulağa daha hoş geliyor değil mi :)) ben mesela dün öğlen 1 dilim börek yedim ama üzerine yeşilçay içtim ve akşam semizotu salatasıyla 4-5 lahana sarması yedim dengelemeye çalıştım yani ...

hatun kızlarım canlarım ciğerlerim neredesiniz bakayım kayıplardasınız yine ama böyle zayıflayamayızz değil mi hani paylaşım hani destek ....

bugün ben
sabah beynir domates bir tanae zeytin çok az ekmek
öglen bir kase çorba çok çok az ekmek
akşam çorba ve pilav yanında tas kebabı var ben nasıl kendimi kontoroll edicem şimdi

arkadslar benide kabul edersiniz umarım aranıza,,,a.s. benm de bu lop lop etlerle basım belada boyum 1,56 kilo 50 gibi ama boyuma ve yasıma göre biraz tombulum hedefim 3,5 kilo vermek umarım vericem tabi ben sporuda ihmal etmemeye calısıcam hadi bakalım kolay gelsin:dance:

Teşekkür ederim canım.Bu dönemde tuzdan uzak dur vicudun şişer canımŞeniz

Kesinlikle uçuyorsun kahorihama. Bİz de katılsak sana iyi olacak :)

Beraber uçalım canımcım

Kıslar kendimi çok kaptırdım.Dün sadece 1 öğün yedim tabi kitap okurken yemek yemeycokacimcoooki unuttum.Bugün biraz halsizdim açıkçası kızlar.Amaaa kilo vermek güzelkaydirigubbakcemile3.Hep beraber kiloları atalım üstümüzdenhihoyyythihoyyythihoyyyt.Akşam yemekten sonra yürüyüşü:dance: mutlaka tavsiye ediyorum kızlar.Ben kiloları hareketsizlikten aldım.Öptüm siziŞeniz

haklısınız kızlar dengelemek olayı güzel tabi de işte böyle pantolonlar falan dar gelince insanın morali bozuluyor. sonra aman boşver diyip içine ipin ucu da kaçıyor... neyse ben bugünden itibaren yeniden dikkatli yemeye ve spora çok düzenli devam etmeye karar verdim. başka türlü olmayacak çünkü. insanlar dalga geçiyor aa çok iyisin rejime ne gerek var canım bu yaşta yemicen de ne zaman yiyecen gibi ısrarlar olmasasengözlerimebaksanab

ben bu gün sadece 1 paketten az bisküvi yedim 1 bardak çay bi bardak cappucino içtim yemek yiyemiyorum bu aralar ama 51 den de inmedim hala

günaydın kızlarr günaydın şekeriler...! nasılsınız bugün ? ben çok iyiyim.dün 19 mayıs eğlencelerine gittim atladım zıpladım şarkı söyledim,tüm enerjimi boşalttım anlayacağınız :))

wsw ciğim gün içerisinde kendini aç bıraktığın için akşamda hakim olamıyorsun.ara öğünler tüketmelisin mesela meyve yoğurt gibi , sık ve az yemelisinki çok aç kalmayasın. tükettiklerin iyi hoş da bir de pilav olmasa :))

hayatsya hoşgeldin canım memnuniyetle aramıza kabul ederiz seni ama 1,56 boy ve 50 kg ile nasıl loplop etlerin oluyor anlamadım.1,55 boyunda ve 58 kg olmama rağmen benim bile loplop etim pek yok .3,5 kg da bişey değilmiş canım verirsin kolayca,öğrenci misin?

kahorihama cığım çok azimli ve isteklisin bu çok hoşuma gidiyor bizede iyi geliyor :) ama günde bir öğün yemek olmaz klava: çok sağlıksız bu şekilde zayıflaman ki kiloları geri almanda çok kolay olur. aman diyeyim zayıflayayım derken kendine zarar verme olur mu ?

bal_esmer ciğim karar verdiysen yolun yarısını geçmişsindir , ısrarlara gelince hiç duymayacaksın yada benim gibi gelmeden atıştırdım birşeyler aç değilim diyebilirsin :))

damlacığım kuzum sende çok aç bırakmışsın kendini şekerim,hiç birşey yiyemesende meyve ye süt iç canım, ama herkes yazmamış gün boyu neler tükettiğini bir hepiniz yazın bakalım görelim neler yemişiz, eleştirelim birbirimizi ,övelim,bilgilendirelim,destek olalım...!

benim dünki yediklerim;
sabah: klasik kahvaltı
ara:5-6 adet kuru üzüm
öğlen: 6 adet kara lahana sarması
1 tas yoğurtlu semizotu salatası
ara: 1 avuç erik
akşam:1 tas şehriye çorbası
ara : dondurma

dondurmayı kafaya koyduğum için akşam yemeğinde çorba içtim sadece :)) gün içerisinde 2,5 lt su içtim,bolbol yeşilçay+biberiye tükettim

herkese kolaylıklar dilerim

Günaydın
Bu sabah elma sirkeli sun içmeye başladım. Midem hala yanıyor. Fazla mı koydum acaba? ben yarım bardak su- yarım bardak sirke karıştırdım. Doğru mu yaptım ? Fikri olan var mı?

Günaydın
Bu sabah elma sirkeli sun içmeye başladım. Midem hala yanıyor. Fazla mı koydum acaba? ben yarım bardak su- yarım bardak sirke karıştırdım. Doğru mu yaptım ? Fikri olan var mı?

ahhh yavrum ne yaptın sen tansiyonun düşecek şimdi birden benim bildiğim yarım bardak suya 1 yemek kaşığı sirke ,çok fazla içmişsin yavrucuğum hemen tuzlu ayran bişey içde tansiyonun dibe vurmasın

ahhh yavrum ne yaptın sen tansiyonun düşecek şimdi birden benim bildiğim yarım bardak suya 1 yemek kaşığı sirke ,çok fazla içmişsin yavrucuğum hemen tuzlu ayran bişey içde tansiyonun dibe vurmasın
Mooserose Merhaba

Bana bir tuhaf gelmişti zaten ben gayet dayanıklıyımdır. "Bu şey 3 günde insanın midesini deler" nasıl içiyorlar acaba diye düşünüyordum.

Çok sağol bilgi için

:1hug:

nedemek hayatım aman dikkat et kendine aklım sende valla , benim tansiyon ve şeker normalde düşük olduğu için çok etkilenirim senin yerinde olsaydım kesin komalıktım :))

Sportie .............58***** 52 olacak
moonserose0 ....58**** 54 olacak
me_as ..............55.2***** 50 olacak
guguz ...............59.8***** 50 olacak
selisha ..............56.3 ****** 48 olacak
Serena.............. 51.6***** 48 olacak
bal-esmer ..........53,8***** 50 olacak
Karamsar-tarz ....56,5*****53 olacak
maeves............. 56.5 ***** 53 olacak
prensessisi ........55*****50 olacak
MissDeFnE....... 51,9 ***** 50 olacak
bozo85 ..............55 ***** 52-53 olacak
yanetki ..............58.4***** 55 olacak
Mikla .................55.5***** 52 olacak
Ddiiiddeemm ......51.5*****48 olacak
sempatik............56,5*******52 olacak
karalım...............57******50 olacak
beyaz melek ......55******51 olacak
damla.................51******47 olacak
spatz..................56,4******52 olacak
kahorihoma.........54,9******50 olacak
figenk24..............58******50 olacak

merhaba Moonserose

Sana güncel kilomuzu ne zaman bildiriyoruz. bugün 55 kg yum dakaydirigubbakcemile2

canım çarşamba günü tartı günümüz ,yarın sabah wc den sonra aç karnına tartıl ver kilonu daha sağlıklı olur , amanın kız cidden 55 misin maşallah iyi vermişsin kaydirigubbakcemile5

Merhaba Kızlar

Dün yediklerim:
Sabah meyve, arada meyve
Öğlen yoğurtlu semizotu ve közlenmiş patlıcan salatası. 1 dilim kepek ekmeği
arada meyve
akşam 2 dilim kepek ekmeği 1 kibrit kutusu light beyaz peynir, 1 kibrit kutusu light kaşar peynir
gece ( spordan sonra) beyaz şarap CADIARZUve peynir tabağından karışık peynirler. 2-3 tane grisini...
Verilen kilo 100 gr :teytey:

canım çarşamba günü tartı günümüz ,yarın sabah wc den sonra aç karnına tartıl ver kilonu daha sağlıklı olur , amanın kız cidden 55 misin maşallah iyi vermişsin kaydirigubbakcemile5

Merhaba Moonserose

Öncelikle midemin yanması çok az kaldı.
AMAN Kızlar, siz siz olun SAKIN YARIM BARDAK SİRKE İÇMEYE KALKIŞMAYINklava:

Canım çok teşekkür ederim :) ben de çok mutlu oldum. AMA regl oldum. şimdi yarın tartıda kesin fazla çıkarım 2 Kg, ya da yoksa tam tersi aslında 53 bile oldum da 55 mi gösteriyor yoksa laelaelaelaelae

Ayyyy keşkeeeeekaydirigubbakcemile3

Çarşambaları sana mail atıyoruz o halde. Kişisel mail mi ? Yoksa buraya mı yazıyoruz ?

:lepi:

canım yine buraya yazıyoruz kilomuzu , regl olduysan durum farklı tabii bende bu hafta regl yim dün tartıya çıktım aynıydım demekki normalde daha azım sositososito

ya 55 den 1gr aşağa inmedim henüz:çok üzgünüm:

gerçi yeni başladım diyete daha 1 hafta olmadı....kahvaltıda 1bardak süt 1dilim çavdar ekmeği beyaz peynir ve bal yedim...şimdide yeşil çay içiyorum...kahvaltıyı 2de yaptım-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…