50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bana atar mısın canım linki ya özelden.şu egzersizi merak ediyorum..

truf perişan oldum 1 haftadır zaten yoğunluktan..başım felaket..eyvahedigeldismile

truf perişan oldum 1 haftadır zaten yoğunluktan..başım felaket..eyvahedigeldismile

ah canım ya
dönem dönemmi böylesin yoksa her zamanmı yoğunsun

google hazretlerine sende zayıfla callanetics yaz indirme linkleri çıkıyor canım zaten

İlahi, ben de kendi kendime evde kesin vardır çünkü poğaça yapacak diyom senin dediğin şey bak aklinialirimsmile Ben çiğnemiştim, biraz acı oluyo ama az miktarda yine de yeniyo yanında yoğurt yersin biraz. Efferin şeker kaydirigubbakcemile5
Ben dün süperi indirdim yesa ona geçti diye, kadın diyo ki aptallık etmeyin, normali iyice becermeden bunu yapmayın diyo, doğru da diyo bence. yerimseniben
Yesanın gözünü hırs bürümüş :roflol:

Bana da yesa vermişti canım ama trufun dediğini yaparak ulaşırsın linke çünkü burda çok link yasak olduğundan eksik çıkıyo zaten.

yesa cadısı ne diye pazar günü bildirim yapıyosun sen annamadım
liposakşına filanmı gidiceksin
yoksa süper bi iksirmi buldun
yazsana bugün

hehehh cumartesi tek kalacagim da canim pazar sabahi ciplak dolasacagim evde -tatlicadiarzu- tartiya da ole cikacagim insallah hadi hayirlisi hem de regl bitti zaten biraz da ustunden gecmis olur onun :lepi:

yesa söylemesi ayıp benim saçlar bugün ayrı bir güzel böyleeeeeeeeeee belime kadaaar sonracıma köpüklü kıvır kıvır düşün kıvır kıvırken belime kadar a[/B]

offfff bi belime kadar asla olmaz benim yaaaaaaaa belimi biraktim goguslerimi kapatsin yeter fantazim var da -tatlicadiarzu-

bırak şimdi bu tesellileri:mymeka: haticeye değil neticeye bakıcanlaelaelaelaelae

yesaaaaa
benim hem saçlarım uzun hem kilo veriyorum hıhhhhhlülülülülülü

oncelikle afferinn bebeeem trufa ne guzel soylemissin vereliniortak
sonra da benimkiler de uzayacak insallah yaaaaaaa off insallah

yasemn 2 kilo mu verdin bu hafta............ vaaawwwwwwwww
herkes super masallahhhhhhh

yaa yasemncigim ben en son seni 60li bi sey hatirliyorum ne ara nasil 2 kilo verdin regl zamani tartilip cizelge degistirip regl bitince tekrar tartilip kilo verdim falan diyosun heralde kaydirigubbakcemile3

heheh valla basladik SUPERINDEN hem de bence 16 gunde etkisini gormemiz lazim yani hemen gormeye basladik da 16 gun sonra bence cok super olacak hergun yapalimm kiz 16 gun sonra ic bacak fotomu paylascam bekleyin hehhe delikafadulden

sağol canımmm
siz süper callanmı yapıyonuz yoksa klasikmi

klasikle isimiz olmaz bizim superiz biz superrrrrr hehehhe alkisalkisalkis

@DULCINEACIGIM
evet canim yaa bu pazardan cok umitliyim Allahim bosa cikarmaz insallahhh suphaneke aminnnn yaw biz super yapmiyoz mu yaa super demi o yaptigimiz hani en sonunda resimleri falan var scyllacigimla da konusmustuk siyah onluklu falan super demi o yaaw :)

yavrum evde poğaçada var çörek otuda hangisini yemek istersem artık
poğacanın tarifini veriyim sen de yap çok güzel valla bak a.s. sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab

ah canım ya
dönem dönemmi böylesin yoksa her zamanmı yoğunsun

google hazretlerine sende zayıfla callanetics yaz indirme linkleri çıkıyor canım zaten

aslında her zaman ama dönem dönem daha da ağır oluyo...:umursamaz:

googlea yazdım ama pek içaçıcı video çıkmadı:kedi:

selam arkadaşlar bende 54 düm 49 olmam lazım geçenlerde bi ilaç reklamı vardı sitede sl..diye başlıyor ama adını aklımda tutamadım göbek ve basen deki yağları eritmeye yardımcıymış adını hatırlayan varmı?

Aaa bi dakka truf niye asgari spor ???

hiç yoksa canım yani
yoksa full
bu haftaki planlarım
plates
callanetics
leslie
8 minute buns, legs, abs beni dünyadan bezdiriyo, yaşamak istemiyorum onları yapınca. o yüzden onları yapmıcammm.
inşallah inşallah tabiki

perdeleri filan kapatta öyle gez bari cıbıl cıbıl
ben hergün cıbıl cıbılım zati evde sıcak olduğundan
biri gelince elim ayama dolanıyo nasıl giyiniceğimi şaşırıyorum

senin saçlarında uzar gülüm üzülme
bizimkiler 10 dk da uzamadıya
sabret 3 sene de ancak uzamıştır herhalde tabi kırıklarını aldırarak hiç kestirmemecesine değil.
bi kırıklarını almaya gidiyosun 10 cm kısaltıyolar zaten
bazen de kesin acımayın o zaman kesmiyolar
bu kuaför milletini anlamak zor iş

Canım senin video 1 saatlikse klasiği yapmış oluyoz, ben dün sen dedin diye yerim de duramadım benim ne eksiğim var dedim sempatiksalakcinni indirdim süperi, callan teyze aptallık yapmayın ilkini adam akıllı yapmadan süper sizin neyinize diye dalga geçti. mafoldumben Ben de taam dedim bilmiyorumkismile Bi de süperde callan hareket yapmıyo oturup bıdı bıdı yapıyo diğer 2 kişi hareket yaparken o yüzden süpere geçmek için acele etmiyim dedim yerimseniben

Evet cimcimem her gün yapalım, bugün ben de aşağılara kadar kırdım dizleri delikafadulden Resmen senin peşinden koşturuyom, akşama da spor yapcam bişiler Bi de kesinlikle iç bacaklara çok güzel yapıyo yaw, o yumuşak yerlerde belirgin mi sertleşme var bayanssulusmile kaydirigubbakcemile5

Amin fıstık, iyi haberlerini bekliyo olacam kaydirigubbakcemile3

yavrum evde poğaçada var çörek otuda hangisini yemek istersem artık
poğacanın tarifini veriyim sen de yap çok güzel valla bak a.s. sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab
He tabe tabe hemen yaparım, cicim akşam yemeğim tonbalıklı salataydı bugün, hemi de ekmeksiz bayanssulusmile (ay pardon bi kaç lokma yediydim :)))

öptüm kızlar
kociş gelir birazdan
dulci kız hiçbişi yemiyon sen
16 mayıs yerine yeniden gün saymaya başlasan öyle daha heycanlı oluyodu
öpüyorum kuzular

aslında her zaman ama dönem dönem daha da ağır oluyo...:umursamaz:
Sana da söyleyem, kuru incir enerji veriyo, ben de böyleydim kuru incirler ceviz kendime getirdi yerimseniben
Hapla verdiğin kilo kalıcı olmaz bence, sağlıklı yolla kilo vermeyi dene
Haaa taam annadım olumunekankayizsmile
Alla alla o 8 leri merak ettim yesa da onları yapıyo sanırsam, ben de yapcam aklinialirimsmile

Yok kız öncesinde tulum peyniriyle lavaş yemiştim 16 mayısı orda görünce mutlu oluyom ama :kedi: (bi de buluşma saati de belli ya :))) Öptüüüm.

Son düzenleme:
la dalsi gacısı kuru incir kuru erik kuru kayısı...kuru ne varsa yiyom..utanmasam adamı kurutup yicem...

gerçi onu kurutmadığım da söylenemez ama neyse...bu aralar pek mi huysuzum nedir..

la dalsi gacısı kuru incir kuru erik kuru kayısı...kuru ne varsa yiyom..utanmasam adamı kurutup yicem...

gerçi onu kurutmadığım da söylenemez ama neyse...bu aralar pek mi huysuzum nedir..

:roflol: Kız o zaman cidden aşırı yoğun işlerin. Uyku düzenine dikkat ediyon mu peki :uhm: Sen doğuştan huysuzsun azcuk :tomato:

:roflol: Kız o zaman cidden aşırı yoğun işlerin. Uyku düzenine dikkat ediyon mu peki :uhm: Sen doğuştan huysuzsun azcuk :tomato:

hee öyleyim valla...huysuz ve tatlı kadın...bayanssulusmile

Huysuzum ama kimse şikayetçi değil..o kadar huysuzlanıyom kavga etmiyolar benle...ne kociş ne annem ne ablam..nası iş ayol bu böyle..

fazla mı seviliyorum nedirlülülülülülü

kendini öven üye smileyi istiyorumşakkıdı

Huysuz ve tatlı cadım benim, özünde olduğunu bildiklerinden seni öyle kabul edip sevmişler, ben de seni böyle bildim, farklı olsan şaşarım Şeniz

Huysuz ve tatlı cadım benim, özünde olduğunu bildiklerinden seni öyle kabul edip sevmişler, ben de seni böyle bildim, farklı olsan şaşarım Şeniz

gel seni öpeyim datlım benim...

belim 68 cm çıktı..çok bunalımdayım...63 fln olsun istiyorum...ayrıca göğüs te 90dı 85 olmuş...kalçam 90 cm...ne orantısız oldu yaa..bilmiyorumkismile

gel seni öpeyim datlım benim...

belim 68 cm çıktı..çok bunalımdayım...63 fln olsun istiyorum...ayrıca göğüs te 90dı 85 olmuş...kalçam 90 cm...ne orantısız oldu yaa..bilmiyorumkismile

sırnaşık şey Kız bunalım yaptığın şeye bak kaydirigubbakcemile3 Benim 4 nisan ölçtüğüm ölçülerimi yazam da keyiflen :)) (normalde kimseye söyleyemiyodum sana söyleyem yerimseniben Bel 72, kalça 97, göğüs 90 eyvahedigeldismile (tok karna)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…