50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ama ben aç karnaydımalsanaalsanasmile

off offf...bildiğin hırs yaptım ya...aslında kalçam da gayet büyük ..hani dytsyen ölçmese inanmam..ya da bana büyük geliyo...ne bilim belim değill de karın kısmım kalın gibi geliyoeyvahedigeldismile

Kız valla bu işler kişini zevkine göre değişiyo sanırsam, benim kalçam 97 ama bana gayet güzel geliyo, küçülsün istemiyom tek istediğim daha da sıkı olması Bacaklarım da çocukluğumdan beri kalındır o yüzden hiç sevmem kendilerini Göğsümün küçülmesinden ben de korkuyom canım ama kilo verdikçe oradaki yağlar da eriyo mecburen bilmiyorumkismile Bel desen zaten facia

Hırs iyi oluyo bu konuda canım :lepi: Ama bence kalçan 90 sa küçültmeye sakın çabalama yasakkelime Kalça çok küçük olunca erkek fiziği gibi oluyo

işte kilo vermeyip spor yapmam lazım..ben de kalkık istiyorum

göğüs desen zaten..küçüldü gitti...hiç memnun değilim böyle..yazın bikini fln giyince hiç hoş görünmck...

neyse artık..napalım böyle idare etcez...spor yapmam lazım:bbo:

He yaa, aynen kalksın, hatta uçsun havalara delikafadulden Evet canım, zaten senin boyun uzundu.

Göğüsler sporla sıkılaştıkça da küçülebiliyo o yüzden dikkat etmek lazım yerimseniben (hamile kalırsan büyür ama delikafadulden )

haydi bir ki bir ki

Haydi kızlar spora kampanyası başlamış bulunmaktadır...kaydirigubbakcemile5

Göğüsler iiçin küçük ama sıkı olsun demekten başka çaremiz yok zate...(kafama öyle şeyler sokmakafamçokkarıştı)

selam kızlar
ne güzel hepiniz kilo vermişiniz
YA BANANE YA AAA ben de kilo vermek istiyorum:sinifsinif:
hepinizi tebrtik ediyorum
opuyorumnanaktan

Nerden aliyorsunuz nasil yiyorsunuz? Musli gibi mi tuketiliyor?

aktardan alıyoruz canım.kio olarak pahalı ama gram alarak alınca uygun.100-150 grmı 3 milyon mesela.dilediğin gibi yiyebilirsin ama önemli olan suyla tüketmen mesela canın hamur isi ,ekmek vs çekince bi tatı kasıgı ye üzerine su iç.ben böye tüketiyorum.bazense meyve salatası yapıp üzerine döküyorum serpmece seklinde. yemeklerine çorbalarına neye istersen koyabilirisn.

kuzular benim kiloma niye yorum yazmadiniz yaa :-((

ahh dulcicigim olaydi, yazardi bisurruuu

ne diyosunuz, bu hafta 100 gr vermis olmam iyi mi? neticede regl oncesi donemdeyim...
???

canım sen 100 grm dan fazla vermissindir ama iste regl öncesi diyon ya o yüzden tartıya az yansımıstır

Bizim spor kampanyası başlayalı oldu baya Listeyi koyuyum da gör sen de bayanssulusmile

Hee ya (taaam )

ben husisi küçültmeye calıstıgım için dambıl agırlıgımı da artırdım bayagıdır spor yaptıgım için gögüslerim biarz küçüldü sükür

artı küçülmesn ama toparlansın istiyoum çok sıcak suya dus alınca sarktılar birazz(

Dulcim hazır sen burdayken düne yıldızlı artı doymadıysan koyabilirsin canım

bugün henüz tibetimi yapmadım ama spor salonuna gittim .uyumadan önce tibetimi de yaparım insallah yıldızı artımı koyabilirsin canım
zemuszemus

ayy tam da aynı anda yazmısız canım koymussun isatlerimi:))

sağol canım ellerine sağlık
olumunekankayizsmile

Dambıl da hangi hareketler küçültüyo canım, aslında daha çok sarkmayı önlüyo önlerken de küçültmüş gibi oluyo :gitme: (mecburen bi miktar sarkıyolar canım, yer çekimine ne kadar dayanabilirler ki yerimseniben)

*+ nı koydum şimdi kaydirigubbakcemile5 Buarada gözün aydın canım, sabahki mesajını okudum opuyorumnanaktan
spor kampanyası ne canlar
bana da anlatın
Dün anlattık ya yerimseniben
gülüm azimli hatunlarsınız ne diyim...maşallah valla azminize...:hulya:

(çalışmalar var ama acelesi yok diyum ben:kedi:)
Teşekkürler canım, seni de bekleriz kaydirigubbakcemile5
Annadım şeker aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

2 kilodan fazla veridğimi görmek ne güzelmis cizelgemde:))

haydin kızlar tam gazzz devammm

ilk ay fazla verilmez üzülmesin az verenler yada veremeyenler siz simdi asıl bu aydan sonraya bakın
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

inşallah canikom....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…