sırnaşık şey Kız bunalım yaptığın şeye bak kaydirigubbakcemile3 Benim 4 nisan ölçtüğüm ölçülerimi yazam da keyiflen :)) (normalde kimseye söyleyemiyodum sana söyleyem yerimseniben Bel 72, kalça 97, göğüs 90 eyvahedigeldismile (tok karna)
ama ben aç karnaydımalsanaalsanasmile
off offf...bildiğin hırs yaptım ya...aslında kalçam da gayet büyük ..hani dytsyen ölçmese inanmam..ya da bana büyük geliyo...ne bilim belim değill de karın kısmım kalın gibi geliyoeyvahedigeldismile
Kız valla bu işler kişini zevkine göre değişiyo sanırsam, benim kalçam 97 ama bana gayet güzel geliyo, küçülsün istemiyom tek istediğim daha da sıkı olmasıBacaklarım da çocukluğumdan beri kalındır o yüzden hiç sevmem kendilerini Göğsümün küçülmesinden ben de korkuyom canım ama kilo verdikçe oradaki yağlar da eriyo mecburen bilmiyorumkismile Bel desen zaten facia
Hırs iyi oluyo bu konuda canım :lepi: Ama bence kalçan 90 sa küçültmeye sakın çabalama yasakkelime Kalça çok küçük olunca erkek fiziği gibi oluyo
işte kilo vermeyip spor yapmam lazım..ben de kalkık istiyorum
göğüs desen zaten..küçüldü gitti...hiç memnun değilim böyle..yazın bikini fln giyince hiç hoş görünmck...
neyse artık..napalım böyle idare etcez...spor yapmam lazım:bbo:
He yaa, aynen kalksın, hatta uçsun havalara delikafadulden Evet canım, zaten senin boyun uzundu.
Göğüsler sporla sıkılaştıkça da küçülebiliyo o yüzden dikkat etmek lazım yerimseniben (hamile kalırsan büyür ama delikafadulden )
Nerden aliyorsunuz nasil yiyorsunuz? Musli gibi mi tuketiliyor?
kuzular benim kiloma niye yorum yazmadiniz yaa :-((
ahh dulcicigim olaydi, yazardi bisurruuu
ne diyosunuz, bu hafta 100 gr vermis olmam iyi mi? neticede regl oncesi donemdeyim...
???
haydi bir ki bir ki
Haydi kızlar spora kampanyası başlamış bulunmaktadır...kaydirigubbakcemile5
Göğüsler iiçin küçük ama sıkı olsun demekten başka çaremiz yok zate...(kafama öyle şeyler sokmakafamçokkarıştı)
He yaa, aynen kalksın, hatta uçsun havalara delikafadulden Evet canım, zaten senin boyun uzundu.
Göğüsler sporla sıkılaştıkça da küçülebiliyo o yüzden dikkat etmek lazım yerimseniben (hamile kalırsan büyür ama delikafadulden )
Bizim spor kampanyası başlayalı oldu bayaListeyi koyuyum da gör sen de bayanssulusmile
Hee ya (taaam)
Dambıl da hangi hareketler küçültüyo canım, aslında daha çok sarkmayı önlüyo önlerken de küçültmüş gibi oluyo :gitme: (mecburen bi miktar sarkıyolar canım, yer çekimine ne kadar dayanabilirler ki yerimseniben)
ben husisi küçültmeye calıstıgım için dambıl agırlıgımı da artırdım bayagıdır spor yaptıgım için gögüslerim biarz küçüldü sükür
artı küçülmesn ama toparlansın istiyoum çok sıcak suya dus alınca sarktılar birazz(
Dün anlattık ya yerimsenibenspor kampanyası ne canlar
bana da anlatın
Teşekkürler canım, seni de bekleriz kaydirigubbakcemile5gülüm azimli hatunlarsınız ne diyim...maşallah valla azminize...:hulya:
(çalışmalar var ama acelesi yok diyum ben:kedi:)
Dambıl da hangi hareketler küçültüyo canım, aslında daha çok sarkmayı önlüyo önlerken de küçültmüş gibi oluyo :gitme: (mecburen bi miktar sarkıyolar canım, yer çekimine ne kadar dayanabilirler ki yerimseniben)
*+ nı koydum şimdi kaydirigubbakcemile5 Buarada gözün aydın canım, sabahki mesajını okudum opuyorumnanaktan
Dün anlattık ya yerimseniben
Teşekkürler canım, seni de bekleriz kaydirigubbakcemile5
Annadım şeker aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?