ben kaçtım kızlar
hepinize iyi akşamlar zemuszemus bye bye
Dambıl da hangi hareketler küçültüyo canım, aslında daha çok sarkmayı önlüyo önlerken de küçültmüş gibi oluyo :gitme: (mecburen bi miktar sarkıyolar canım, yer çekimine ne kadar dayanabilirler ki yerimseniben)
*+ nı koydum şimdi kaydirigubbakcemile5 Buarada gözün aydın canım, sabahki mesajını okudum opuyorumnanaktan
tweety ben de tam onu yazıcaktım sana...benim başarısızlığımı da anladın mı canım çizelgeyigörünce
Dur kız, daha yeni geldin nereye aklinialirimsmile Spora mı yoksa aklinialirimsmile
Teşekkürler canım, yere yatma dışında diğerlerini ben de yapıyorum ama daha çok kol ve kulunç için, bi yeri bişi yaparken diğer yer de etkileniyo mecburen, göğüs küçülse bile yine iyi diye düşünüyorum hareketlerin yerimseniben
canım normal step hereketerini yaparken bacaklaırmı calıstırırken kollarımı da devamlı açıp kapatıyorum
sınav da çekmeye calısıyorum kendime ara ara
gerçi sınavı çok nadir yapıyorum ama tibetin son hareketi göğüse bayagı etkili bence
bazende yerde uzanırken yaıpıyorum dambıllıa
Ben de öyle yapıyom kaydirigubbakcemile5 Metabolizmayı hızlandırmak için en iyi spor vakti kahvaltıdan bi buçuk saat sonraymış ama ben daha önce yapıyom bazen :kedi: Aç karnı bi tek tibeti yapıyom.yok canım spora değil
sporumu hemen kahvaltıdan sonra yapıyorum ben
nebilim kaçim dedim öyle
bi işim olduğundan değil
ay bugün stepper yaparken zınciri kırıldı ya
bu 3 . stepperım napıcam ben böyle
habire stepper mı alıcam
çok dayanıksız yapıyorlar şu aletlari ya
nereye kayboldunuz kızlar gene kendi kendime konuşuyorum ben
Ben de öyle yapıyom kaydirigubbakcemile5 Metabolizmayı hızlandırmak için en iyi spor vakti kahvaltıdan bi buçuk saat sonraymış ama ben daha önce yapıyom bazen :kedi: Aç karnı bi tek tibeti yapıyom.
Ben senin zaten öyle pat diye çıkmadığını bildiğimden seslendim sana aklinialirimsmile
Pek bilmem stepper nasıl bişi olduğunu da boşver canım alma o zaman, nette bi sürü spor alternatifi var guclubacismile
Kız sen amma sabırsızsın :mymeka:
evet hepinize saygımdan kesinlikle habersiz pat diye çıkamıyorum bi bye bye derim yani
ne bilim canım ya alıştım illa bi spo aletim olucak
aslında tarasada bi koşubandım var ama onu hiç sevmiyorum ya hem çok ses yapıyo
ben tickerımı değiştiriyodum canım...ben kilo korumaya geçtim canım tweetycim...
o yüzden sabahları 58 civarı akşamları da 59 civarı çıkıyorum...
Ne birazı, 6-7 dk kimse yazmadı diye laf ediyon aklinialirimsmileay vurma canım acıdı heee
evet canım sabırsızım ben biraz napim
merhaba kızlar... bu hafta 700gram vermişim...çok mutlu oldum...
Saolasın canım buyrunnnnnnnnn
Ben de aslında yürüyüş aletim olsun çok isterdim boshayallersmile En güzeli o bence kaydirigubbakcemile2
Kızına afiyet olsun sana da iyi nefis terbiyeleri dilerim kaydirigubbakcemile3
kilo korumaya geçtim derken?
pek anlamadım canım:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?