50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tesekkür ederm canım benimŞeniz

canım normal step hereketerini yaparken bacaklaırmı calıstırırken kollarımı da devamlı açıp kapatıyorum

sınav da çekmeye calısıyorum kendime ara ara
gerçi sınavı çok nadir yapıyorum ama tibetin son hareketi göğüse bayagı etkili bence
bazende yerde uzanırken yaıpıyorum dambıllıa

dur link verim

http://www.rejimdiyet.com/agirliklarla-gogus-sikilastirma-hareketi.htm

http://www.rejimdiyet.com/gogus-sikilastirma-hareketi.htm
http://kaanlazayiflama.blogcu.com/dambil-hareketleri-gogus-sikilastirma-video/4644712

ay bugün stepper yaparken zınciri kırıldı ya
bu 3 . stepperım napıcam ben böyle
habire stepper mı alıcam
çok dayanıksız yapıyorlar şu aletlari ya

Teşekkürler canım, yere yatma dışında diğerlerini ben de yapıyorum ama daha çok kol ve kulunç için, bi yeri bişi yaparken diğer yer de etkileniyo mecburen, göğüs küçülse bile yine iyi diye düşünüyorum hareketlerin yerimseniben

Bugün o 8 dklık videolar var ya, onları indirip onlara bakcam, artık yaptığım sporlar kesmiyo beni sırnaşık şey Zaman azaldıkça popom tutuştu ohaoldumsmile Kiloyu çok vermesem de sıkılaşarak farkı kapatırım diye düşünüyom canım şakkıdı
Doğru diyorsun, tibetin 5. hareketi favorimdir zaten kaydirigubbakcemile5

Ay ben sanki sana bişi sorcaktım :uhm: Ha hatırladım, annem süzme yapıyo da, ben bu yoğurdun suyunu napam?? Yüze pamukla sürünce noluyodu? O su saklanmaz di mi?

yok canım spora değil
sporumu hemen kahvaltıdan sonra yapıyorum ben
nebilim kaçim dedim öyle
bi işim olduğundan değil
Ben de öyle yapıyom kaydirigubbakcemile5 Metabolizmayı hızlandırmak için en iyi spor vakti kahvaltıdan bi buçuk saat sonraymış ama ben daha önce yapıyom bazen :kedi: Aç karnı bi tek tibeti yapıyom.
Ben senin zaten öyle pat diye çıkmadığını bildiğimden seslendim sana aklinialirimsmile
ay bugün stepper yaparken zınciri kırıldı ya
bu 3 . stepperım napıcam ben böyle
habire stepper mı alıcam
çok dayanıksız yapıyorlar şu aletlari ya

Pek bilmem stepper nasıl bişi olduğunu da boşver canım alma o zaman, nette bi sürü spor alternatifi var guclubacismile

ben tickerımı değiştiriyodum canım...ben kilo korumaya geçtim canım tweetycim...

o yüzden sabahları 58 civarı akşamları da 59 civarı çıkıyorum...

ben kaçtım kızlar
buding yapmaya gidiyoruuuumlülülülülülü
amaaaa....... kendime değil tabi kızımın canı çekmiş
ona yapıcam
bye bye adiosopuyorumnanaktan

evet hepinize saygımdan kesinlikle habersiz pat diye çıkamıyorum bi bye bye derim yani
ne bilim canım ya alıştım illa bi spor aletim olucak
aslında tarasada bi koşubandım var ama onu hiç sevmiyorum ya
hem çok ses yapıyo

Son düzenleme:

Saolasın canım buyrunnnnnnnnn
Ben de aslında yürüyüş aletim olsun çok isterdim boshayallersmile En güzeli o bence kaydirigubbakcemile2
Kızına afiyet olsun sana da iyi nefis terbiyeleri dilerim kaydirigubbakcemile3

aaa tweety senn kızın mı var kaç yaşında...maşallah canı bişi isticek kadar büyük demek ki..darısı başımıza...

Saolasın canım buyrunnnnnnnnn
Ben de aslında yürüyüş aletim olsun çok isterdim boshayallersmile En güzeli o bence kaydirigubbakcemile2
Kızına afiyet olsun sana da iyi nefis terbiyeleri dilerim kaydirigubbakcemile3

:roflol:
sağol canım
tencereyi sıyırabilirim dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…