50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tebrikler :teytey: Darısı bize artıkın yerimseniben[/QUOTE]
teşekkür ederim...darısı sizlerin başına.....
yani canım kilo verme işini bitirdim..koruma kısmına geçtim..diyetisyene gidiyorum da ben

ne güzel ..istediğin kilona ulaşmışsın....benim daha çok var.....birde kiloya ulaşınca nasıl koruyacağız..bilmiyorumkismile oda ayrı bir dert...

ay maşallah...normal o zaman kilo sorunun olması..bak bizde çol çocuk yokken kilolarla savaşımız var...bilmiyorumkismile

fazla bişi kalmadı aslında 3 4 kilo filan
ama inat etti kilocuklar
gitmicez biz seni çok seviyoruz diyolar
ne yapsam olmuyor
ama inadım inat
pes temicem:dance:

evde çocuk olayı da zor..çocuklu evde mutlaka abur cubur bulunur yaniii...gerçi bizde de bulunmadığı söylenemez ama..kaydirigubbakcemile3

166 canım...aslında hedef 55ti ama metabolizmamın durduğunu ve kilo korumaya geçmemiz gerektiini söyledi diyetisyenim..biz de geçtik işteboshayallersmile

Metabolizma öyle çat diye duruyormuymuş ya akannehir E o zaman benimki kesin durmuştur, şimdi nasıl bir düzen yapıcaksın?

diyetisyene gidiyorum demiştin ya
ne diyo diyetisyen bu son 3 4 kilolar hakkında
sporu mu değiştirmeli daha fazla efor mu sarf etmemiz gerekiyo acaba

ya zaten 3 4 kiloyu bırak..ben ilk gittiğimde dedi bana yani zayıf insanın kilo vermesi kadar zor birşey yoktur dedi...yani son 3 4 kilo çok zor veriliyor gerçktn..
bide benim metabolizmam en yavaş bayan metabolizması grubuna giriyor...bide oturmak mecburiyetindeyim akşama kadar...mafoldumben
o yüzden sabır ve azim..anck öyle gider..

huu huuuuuuuuuuuuu selaaaaamm ben geldiiiimmm:lepi:

napıyorsunuz güzel topiğin güzel bayanlarııızemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…