aaa tweety senn kızın mı var kaç yaşında...maşallah canı bişi isticek kadar büyük demek ki..darısı başımıza...
:roflol:
sağol canım
tencereyi sıyırabilirim dimi
yani canım kilo verme işini bitirdim..koruma kısmına geçtim..diyetisyene gidiyorum da ben
canım 2 çocuklu anayım ben
kızım 3 yaşında
amin darısı bütün isteyenlerin başına
Önce tabağa sıyır, sonra dibinde kalanın tadına nasıl bakarsın bilemem ben aklinialirimsmile
he 58 de kalmak istiyorsun yani
boyun kaç canım senin
yani canım kilo verme işini bitirdim..koruma kısmına geçtim..diyetisyene gidiyorum da ben
ay maşallah...normal o zaman kilo sorunun olması..bak bizde çol çocuk yokken kilolarla savaşımız var...bilmiyorumkismile
yok yok ben kendime biraz fazla bırakırım tencerede sıyırmalık
okadar hakederim kokusunu koklicam tatmazsam ........... şişer sonra ALLAH muhafaza
fazla bişi kalmadı aslında 3 4 kilo filan
ama inat etti kilocuklar
gitmicez biz seni çok seviyoruz diyolar
ne yapsam olmuyor
ama inadım inat
pes temicem:dance:
166 canım...aslında hedef 55ti ama metabolizmamın durduğunu ve kilo korumaya geçmemiz gerektiini söyledi diyetisyenim..biz de geçtik işteboshayallersmile
olsun canım boyun uzunmuş
58 güzel duruyordur bence fıstıksın yani
valla zaten o son 3 4 kilo çok zor veriliyoalsanaalsanasmile
166 canım...aslında hedef 55ti ama metabolizmamın durduğunu ve kilo korumaya geçmemiz gerektiini söyledi diyetisyenim..biz de geçtik işteboshayallersmile
evet canım bide kemiklerim maşallah çok geniş..daha zayıf olunca bacaklarım ayrılmış gibi görünüyo:sinifsinif:
diyetisyene gidiyorum demiştin ya
ne diyo diyetisyen bu son 3 4 kilolar hakkında
sporu mu değiştirmeli daha fazla efor mu sarf etmemiz gerekiyo acaba
Kız , bu gidişle yapamıcan zaten, yavrucak senin keyfini bekliyo kaç dk dır :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?