Metabolizma öyle çat diye duruyormuymuş ya akannehir E o zaman benimki kesin durmuştur, şimdi nasıl bir düzen yapıcaksın?
ya zaten 3 4 kiloyu bırak..ben ilk gittiğimde dedi bana yani zayıf insanın kilo vermesi kadar zor birşey yoktur dedi...yani son 3 4 kilo çok zor veriliyor gerçktn..
bide benim metabolizmam en yavaş bayan metabolizması grubuna giriyor...bide oturmak mecburiyetindeyim akşama kadar...mafoldumben
o yüzden sabır ve azim..anck öyle gider..
Metabolizma öyle çat diye duruyormuymuş ya akannehir E o zaman benimki kesin durmuştur, şimdi nasıl bir düzen yapıcaksın?
yasmin gelmiş...Yasemin bi kızımız olursa adını zeynep koymayı düşünüyoruz ama ben yasemin ismini de seviyorum..
yasemin olabilitesi var...senn adın yasmein dimi
hoşgeldin yasemincim
ama ben kaçıyorum
bayadır burdayım
kızıma puding yapıcam
bekliyo kız cağız
kaçım ben bye bye opuyorumnanaktan
ay bugün stepper yaparken zınciri kırıldı ya
bu 3 . stepperım napıcam ben böyle
habire stepper mı alıcam
çok dayanıksız yapıyorlar şu aletlari ya
dulsiiiiiiiiii nerelerdesin boncukkkkbilmiyorumkismile
slm kızlar ne kadar cok yazmıssınız bır saatdır okuyorum bayagı kılo verenler olmus herkesı ayrı ayrı tebrık edıyor basarılarının devamını dılıyrmalkisalkisalkis. bende 2 gun once 1 kılo verdım gozukyrdu ama bugun 500 gr vermısım olarak cıktı bende sasıyrm valla bu metobolizmalara her an ne olacagı bellı olmuo yanı 52.5 kıloyum ay bır an once vermelıyım bu kıloları mayısın ılk haftası annemlere yanıma gelecek yıne super yemekler yapacak. benım bır an once 40 lı rakamlara dusmem gerekıo.
bugun platesımı yaptım sımdı callenıcts yaparım bırazda yururum.
Şu 8 dk lık videolarla ilgili araştırma yapıyodum, yazıya dalmışım öyle fıstık :kedi:
Hoşgeldin tontişkom kaydirigubbakcemile3 Nassın iyisin, spor yaptın mı?
Haa bi de 2 kilo demek akannehir Tebrikler canım da 1 haftada 2 kilo sakat, dikkat et kendine.
hayatım senin boyunda uzun ben sana demiştim bir ara sen diyet yapma sadece sporla vücudunu şekillendir diyeeboshayallersmile
canım 6 ay fln diyet yaptım ben..o yüzden uzun zaman yağınca dururmuş...
evet canımcım yasemin ve ismimi çok seviyorum artı zeynepte çok kibar bir isimzemuszemus
evet canımcım yasemin ve ismimi çok seviyorum artı zeynepte çok kibar bir isimzemuszemus
perdeleri filan kapatta öyle gez bari cıbıl cıbıl
ben hergün cıbıl cıbılım zati evde sıcak olduğundan
biri gelince elim ayama dolanıyo nasıl giyiniceğimi şaşırıyorum
senin saçlarında uzar gülüm üzülme
bizimkiler 10 dk da uzamadıya
sabret 3 sene de ancak uzamıştır herhalde tabi kırıklarını aldırarak hiç kestirmemecesine değil.
bi kırıklarını almaya gidiyosun 10 cm kısaltıyolar zaten
bazen de kesin acımayın o zaman kesmiyolar
bu kuaför milletini anlamak zor iş
Canım senin video 1 saatlikse klasiği yapmış oluyoz, ben dün sen dedin diye yerim de duramadım benim ne eksiğim var dedim sempatiksalakcinni indirdim süperi, callan teyze aptallık yapmayın ilkini adam akıllı yapmadan süper sizin neyinize diye dalga geçti. mafoldumben Ben de taam dedim bilmiyorumkismile Bi de süperde callan hareket yapmıyo oturup bıdı bıdı yapıyo diğer 2 kişi hareket yaparken o yüzden süpere geçmek için acele etmiyim dedim yerimseniben
Evet cimcimem her gün yapalım, bugün ben de aşağılara kadar kırdım dizleri delikafadulden Resmen senin peşinden koşturuyom, akşama da spor yapcam bişilermile3im :)))
yesa hanımcııımmmdikkatinizi şöyle bir konuya çekeyim ben bugün yazdığım yazı da çizelgemi hedefliyorum dedim daqlışım çizelgemide bayadır değiştirmedim şu anda 59 kiloyum belki 100 gr cık fazlayımdır
geçen hafta 61 dim yaaa artı reglim biteli 1 hafta olduu :umursamaz:
Ya tatlışım kilom normal gibi görünüyor ama bölgesel sorun var ben de, eski pantalonlarım olmuyorbir sürü elbisem pantalonum duruyor öyle mafoldumben 52 iken zayıf da gözükmüyordum ben. Gerçi zaten diyette yaptığım söylenemez ya, bugün cipsle çikolata yedim aramızda kalsın aklinialirimsmile
Peki ara verip devam edicek misin yine canım?
Benim görümcemin adı yasemin, ben başta çok severdim bu yasemini ama, düğün tarihini bizim yıldönümüze aldı, benim gelinliğimin hemen hemen aynısı bir gelinlik aldı, mobilyalarını bizimkine çok benzer aldı, daha neler neler, gel de çıldırma yani
hmmm tamam bocuğuummzemuszemus
iyiyim canım bugün yürüyüş yaptım ama dışarıdayok canım yaaa biliyorum bu ilk kez oluyor ödemde vardı kesin bu kilonun içinde
çörökotuda bayaa yardımcıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?