evet canım devam edicem diyete yine...
bu arada ben de isimleri taşıyanlara göre sever,m ya da sevmem...
ayrıca en sinir olduğum şeydir..birinden görüp aynısını alan yapan...
benim de yakın bi arkadaşım benim cüzdanımın aynısından almşalsanaalsanasmile
sinir oldum yani...
Ya tatlışım kilom normal gibi görünüyor ama bölgesel sorun var ben de, eski pantalonlarım olmuyorbir sürü elbisem pantalonum duruyor öyle mafoldumben 52 iken zayıf da gözükmüyordum ben. Gerçi zaten diyette yaptığım söylenemez ya, bugün cipsle çikolata yedim aramızda kalsın aklinialirimsmile
Peki ara verip devam edicek misin yine canım?
Benim görümcemin adı yasemin, ben başta çok severdim bu yasemini ama, düğün tarihini bizim yıldönümüze aldı, benim gelinliğimin hemen hemen aynısı bir gelinlik aldı, mobilyalarını bizimkine çok benzer aldı, daha neler neler, gel de çıldırma yani
Hadi ya, daha yeni aldın bir de dimi sen, kıskanmış demek ki.
yaa ben yıne bı sey anlamadım yasemncıgım yahuuu valla sen nasıl 2 kılo verdın bı haftada aklım almadı sen zaten bı ara 59dun sonra 61e nasıl cıktın kı cıktıysan bıle o kılo uzerıne yapısmamıstır o yuzden cat dıye 59a dustun yıne heeeeeeeeeee sımdı anladım hehehe delikafadulden
Kız cimcime sen süper dedin diye gece gece süper callan indirme derdine düştüydüm ben de kaydirigubbakcemile3canımmmmmmmmmmmm 55dk lık evet oyle yapalım o zaman aptallık etmeyelım barıııı hergun yapalım kusum 16 gun sonra ınanılmaz sonuclar alacakmısız hadı bakalım ınsallahhhhhhhhhhhhhh :lepi:
Sonra da niye kilo alıyom diyon, akşam akşam böyle mi beslenilirBugün akşam yemeğinde, peynirli patatesli fırında mücver yedim. Sonra azcık ülker goldenlardan yedim 3 çay kaşığı kadar, sonra biraz pringles yedim, sonrada kuruyemiş yedim eyvahedigeldismile Ama hepsinden az az yedim. Callanetics yapıcam birazdan.
Çok iyi yapmışsın canım opuyorumnanaktan Ben sadece 1 kez kullandım çöret otunu bilmiyorumkismile Sevgülüm istirahatte o yüzden bol bol arıyo, sabahları kahvaltıyı çok geç yapınca da çörek otunu kaldırcak mide olmuyo ben de, önümüzdeki maçlara bakacaz artıkın. Dediğin gibi suyun çok etkisi vardır, bi de reglin de tabi.
Kız cimcime sen süper dedin diye gece gece süper callan indirme derdine düştüydüm ben de kaydirigubbakcemile3
Yapalım seksi cadım da niye 16 gün??? aklinialirimsmile Bugün reglden dolayı karın hareketinin sonuncusunu atladım ama bilmiyorumkismile
Bi de şey sorcam canım ya, 8 dk lık videoları yapmaya karar verdim, sen hangilerini yapıyon aklinialirimsmile (valla billa senle waterın peşinde koştura koştura spor aşkım alevlendi :ecrin_bebek: ) Bi de benim kafamı bişi karıştıyor, callan teyze popoyu şeftali gibi yapmaktan bahsediyo, şeftali kadar popoyu ben napam
Az evvel tekrar okudum yavaş yavaş aynı hareketi çok tekrar etmek kasları inceltiyomuş. Bi çok böyle için güzel de popo için değil. Bu 8 dk ları ben bacak inceltmek için istiyom en çok ama ya kalınlaştırırsa, pöf kafa gitti ya, amma çok şey sordum bilmiyorumkismile
Menün yine güzel ama bence mayalı sütü bırak artıkın, zaten akşam yemeğini sağlam yemişsinkızgın:
tabii sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle olsun canım
eyvah kıskanç görümceee ohaoldumsmile
yaa her çeşit insan var çok normal kıskanması laelaelaelaelae
bence onun kendine güven sorunu var senin herşeyine imrenmesi bu yüzdenbayanssulusmile
evet canım..bi de sürekli biraradayız yani......hani öyle şeylere pek takılmazdım ama ne o öyle kızılay dağıtmış gibi..
ben kıskanmıştır diye düşünmek istemezdim ama ne biliyim..o kadar ceşit varken gidip aynısını almak..lmaz:
Kız cimcime sen süper dedin diye gece gece süper callan indirme derdine düştüydüm ben de kaydirigubbakcemile3
Yapalım seksi cadım da niye 16 gün??? aklinialirimsmile Bugün reglden dolayı karın hareketinin sonuncusunu atladım ama bilmiyorumkismile
Bi de şey sorcam canım ya, 8 dk lık videoları yapmaya karar verdim, sen hangilerini yapıyon aklinialirimsmile (valla billa senle waterın peşinde koştura koştura spor aşkım alevlendi :ecrin_bebek: ) Bi de benim kafamı bişi karıştıyor, callan teyze popoyu şeftali gibi yapmaktan bahsediyo, şeftali kadar popoyu ben napam
Az evvel tekrar okudum yavaş yavaş aynı hareketi çok tekrar etmek kasları inceltiyomuş. Bi çok böyle için güzel de popo için değil. Bu 8 dk ları ben bacak inceltmek için istiyom en çok ama ya kalınlaştırırsa, pöf kafa gitti ya, amma çok şey sordum bilmiyorumkismile
Menün yine güzel ama bence mayalı sütü bırak artıkın, zaten akşam yemeğini sağlam yemişsin
Sonra da niye kilo alıyom diyon, akşam akşam böyle mi beslenilir
bebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem birakamam mayali sutu valla billa sac neyim uzatirsa diye devam edecegim cok duzenli gidiyorum bi tam 1 ay olsun birakirim olmazsa ama devam valla simdi
canim hey gidi gunler ben bi ara o 8dk lik videolarin hepsini yapardim scyllacigim bilir ama simdi sadece bacak yapiyorum valla ama LESLIE ile de bacak calisiyorum onun ustune hatta bi de LESLIE ile karin calisiyorum bi de callanetics yapiyoruz canim 16gunde sonuclari gorursunuz diye anlatiyordu video da yani bi ogrencisinin resmini gosterip 16 gun boyunca resim cekmisler falan filan fisman
benim de kalcam superdir soylemesi ayip :) 90 goguslerim de tamamdir kuculmesinler de buyumesinler de ama iste BEL- BACAK- IC BACAK- GOBEK offfffffffff bunlar pek fena bilmiyorumkismile
oluyor böyle şeyler bende görümceyim benide sevmez gelinimiz ama evlendikten sonra biraz değişti zaten bayaaa seyrek gidip geliyoruz tadı kaçmasın diyee:hulya:Bilemiyorum vallahi, hadi imrenmesini geçtim, sadece imrenmesi olsa problem etmezdim de, bir ara da saçma sebepten kayınvalideme beni kötülemiş, değişik bir insan, neyse dedikodu yapmıyayım, herkesin bir ilginç huyu var işte, yarın misafirliğe gelcekler ne yemek yapıcam onu düşüneyim:)
H
Teşekkürler canım, yere yatma dışında diğerlerini ben de yapıyorum ama daha çok kol ve kulunç için, bi yeri bişi yaparken diğer yer de etkileniyo mecburen, göğüs küçülse bile yine iyi diye düşünüyorum hareketlerin yerimseniben
Bugün o 8 dklık videolar var ya, onları indirip onlara bakcam, artık yaptığım sporlar kesmiyo beni sırnaşık şey Zaman azaldıkça popom tutuştu ohaoldumsmile Kiloyu çok vermesem de sıkılaşarak farkı kapatırım diye düşünüyom canım şakkıdı
Doğru diyorsun, tibetin 5. hareketi favorimdir zaten kaydirigubbakcemile5
Ay ben sanki sana bişi sorcaktım :uhm: Ha hatırladım, annem süzme yapıyo da, ben bu yoğurdun suyunu napam?? Yüze pamukla sürünce noluyodu? O su saklanmaz di mi?
.
katrece senin ödem çayında neler var söylermisin???
Son olarak bu callan sayesinde, her halde bir aydır falan yapıyorum, kalçam da göğüslerim de acaip dikleşti söylemesi ayıp. Çok memnunum, neyse bu sefer kaçtım
yaseminciğim , canım napan:)))Şeniz
oyy..tühendimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?