50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hadi ya, daha yeni aldın bir de dimi sen, kıskanmış demek ki.

YEDIKLERIM
sabah (11.00)
soya sutu
kahvaltılık gevregı
yesil cay

ogle (14.00)
sandvic (ton baligi misir)
yesil cay

aksam (17.30- 18.00arasi)
etli mantarli sebzeli bir yemek
haslanmis patates
pudingimsi bi tatli
yesil cay

onun disinda meyve caylari icmisimdir aralar da

1 meyve 1 bardak da mayali sut icecegim gunu kapatirim sonra da hadi insallah:)

tabii sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle olsun canım
eyvah kıskanç görümceee ohaoldumsmile
yaa her çeşit insan var çok normal kıskanması laelaelaelaelae
bence onun kendine güven sorunu var senin herşeyine imrenmesi bu yüzdenbayanssulusmile

Hadi ya, daha yeni aldın bir de dimi sen, kıskanmış demek ki.

evet canım..bi de sürekli biraradayız yani......hani öyle şeylere pek takılmazdım ama ne o öyle kızılay dağıtmış gibi..
ben kıskanmıştır diye düşünmek istemezdim ama ne biliyim..o kadar ceşit varken gidip aynısını almak..lmaz:

eee günaydııınnnnnn cimcimecimmmvereliniortak

canımmmmmmmmmmmm 55dk lık evet oyle yapalım o zaman aptallık etmeyelım barıııı hergun yapalım kusum 16 gun sonra ınanılmaz sonuclar alacakmısız hadı bakalım ınsallahhhhhhhhhhhhhh :lepi:
Kız cimcime sen süper dedin diye gece gece süper callan indirme derdine düştüydüm ben de kaydirigubbakcemile3
Yapalım seksi cadım da niye 16 gün??? aklinialirimsmile Bugün reglden dolayı karın hareketinin sonuncusunu atladım ama bilmiyorumkismile
Bi de şey sorcam canım ya, 8 dk lık videoları yapmaya karar verdim, sen hangilerini yapıyon aklinialirimsmile (valla billa senle waterın peşinde koştura koştura spor aşkım alevlendi :ecrin_bebek: ) Bi de benim kafamı bişi karıştıyor, callan teyze popoyu şeftali gibi yapmaktan bahsediyo, şeftali kadar popoyu ben napam
Az evvel tekrar okudum yavaş yavaş aynı hareketi çok tekrar etmek kasları inceltiyomuş. Bi çok bölge için güzel de popo için değil. Bu 8 dk ları ben bacak inceltmek için istiyom en çok ama ya kalınlaştırırsa, pöf kafa gitti ya, amma çok şey sordum bilmiyorumkismile

Menün yine güzel ama bence mayalı sütü bırak artıkın, zaten akşam yemeğini sağlam yemişsin

Sonra da niye kilo alıyom diyon, akşam akşam böyle mi beslenilir

Son düzenleme:

ayy evet mideyi rahatsız ediyor gibi duruyo ama sadece su ile yutunca
bende 2 gündür su ile yiyiyorum ama benimkisi hazır öğütülmüş eğer öğütmeye kalksam kesin bu iş yarım kalırdı

amman hayatım sadece sabahları iç çünkü bunıu içerken çok aç olmak lazımmış lmaz:
yada gerçekten aç olduğunu bilirsin 4 saat yada 5 saat bişey yemessin o zaman tam zamanı

bebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem birakamam mayali sutu valla billa sac neyim uzatirsa diye devam edecegim cok duzenli gidiyorum bi tam 1 ay olsun birakirim olmazsa ama devam valla simdi

canim hey gidi gunler ben bi ara o 8dk lik videolarin hepsini yapardim scyllacigim bilir ama simdi sadece bacak yapiyorum valla ama LESLIE ile de bacak calisiyorum onun ustune hatta bi de LESLIE ile karin calisiyorum bi de callanetics yapiyoruz canim 16gunde sonuclari gorursunuz diye anlatiyordu video da yani bi ogrencisinin resmini gosterip 16 gun boyunca resim cekmisler falan filan fisman

benim de kalcam superdir soylemesi ayip :) 90 goguslerim de tamamdir kuculmesinler de buyumesinler de ama iste BEL- BACAK- IC BACAK- GOBEK offfffffffff bunlar pek fena bilmiyorumkismile

Bilemiyorum vallahi, hadi imrenmesini geçtim, sadece imrenmesi olsa problem etmezdim de, bir ara da saçma sebepten kayınvalideme beni kötülemiş, değişik bir insan, neyse dedikodu yapmıyayım, herkesin bir ilginç huyu var işte, yarın misafirliğe gelcekler ne yemek yapıcam onu düşüneyim:)

Hoş olmuyor gerçekten, kıskanmış bence, başka cüzdan mı yok yahu:)

Az yedim ya kızma hemen Bu arada kızlar siz callan gazına gelmişsiniz lakin, bunu her gün yaparsanız olmuyor, ya bir gün yapıp bir gün yapmıycaksınız ya da, 6 günde bir mutlaka ve mutlaka kaslarınızı dinlendirip hiçbir şey yapmıycaksınız, yoksa etkisi azalıyormuş. Öyle yani ben hep öyle yaptım, baya da işe yaradı, neyse gidip yapayım unutmadan çok öpüyorum hepinizi güzellerim opuyorumnanaktan

selam kızlar nbr nasılsnız görüşmeyeli.......

az önce leslie ile 4 mil yaptım 30 mekik 30 yan mekik 1 dkda bel çevirdim.... sabahda 5 mil yapmıştım halim kalmadı artık.......

sizin callan 135 mb olan mı dğerleri mi? mp4 formatında tek linkti.....

katrece senin ödem çayında neler var söylermisin???

Son olarak bu callan sayesinde, her halde bir aydır falan yapıyorum, kalçam da göğüslerim de acaip dikleşti söylemesi ayıp. Çok memnunum, neyse bu sefer kaçtım

oluyor böyle şeyler bende görümceyim benide sevmez gelinimiz ama evlendikten sonra biraz değişti zaten bayaaa seyrek gidip geliyoruz tadı kaçmasın diyee:hulya:

ayy nefret ettğim bir konu dur o misafire ne pişireceğimm

ya benim de amacım gögüsleri toparlamav yaa bi görsem toparlandıgını çoK gıymatlı canım istemese de gögüslerime soguK su tutacam dusumun sıcaKlıgını ona tutmayacam

ahh bi toparlansalarr bi de ben gelisme cagındayKen hep desteKsiz taKardım onun bedelini ödüyorum ya ufff

canım yogurt suyu çoK faydalıymıs ya o yüzden öge de içilebiir yani hamur bile yogrulabilir

yüze yürüyoduK pamuKla 20 dK sonra falan yıKıyoduK

benim de nisan vuslatı güne gitti ama nasipse bi ihtimal mayıs ama büyüK ihtimal agustos-eylül gibi ailsiye birlivte vuslat olcaKdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

her ay 2 Kilo vermem lazım Ki en az agustosta 46 olabieyim
delikafaduldendelikafadulden

.

katrece senin ödem çayında neler var söylermisin???

maydonıoz-Kiraz sapı-mıs.püsKülü

bir diğeriyse

funda yapragı-KeKiK-rezene

Son olarak bu callan sayesinde, her halde bir aydır falan yapıyorum, kalçam da göğüslerim de acaip dikleşti söylemesi ayıp. Çok memnunum, neyse bu sefer kaçtım

gızzzzzzzz ne dinn sennnnn ayyy benimde bi annn önce baslamam laızm canımmm bunaaaaa

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

p.tesi indireyim ben de baslayayım insallahhhhhh

ama nerden indircem hangisi bu dediğin
sempatiksalakcinni

ayyyy canım fena istaha geldim yaaa onu önü bide arKayı diKlestirdiyse bu Kadar Kısa zamanda bende hemen önümüzeKi hafta baslayımmm bu mübareğeeekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

neysemmm ben de bi yesilcay-KeKiK yapam biraz daha Kalam yatıcam garii bugün erKenden

pazar sınavım varrrrdelikafadulden

ben bennn hala çoKKK eKsiğimmmm
kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…