ohh maşşallahhhhhhben burda esniyommmirmirmirmir
yürüyüşe alışkınım ama bole spor işleri bacaklarımı titretiyor...bilmiyorumkismile
halbuki bacaklarımı çalıştırıyorum bol bol ama...
yürüyüşe bende alışkınım neredeyse her yere yürürüm callen ağır bir spormuş artı ihmal etmemek lazımmış olumlu sonuç içinguclubacismile
gızzzzzzzz ne dinn sennnnn ayyy benimde bi annn önce baslamam laızm canımmm bunaaaaa
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
p.tesi indireyim ben de baslayayım insallahhhhhh
ama nerden indircem hangisi bu dediğin sempatiksalakcinni
ayyyy canım fena istaha geldim yaaa onu önü bide arKayı diKlestirdiyse bu Kadar Kısa zamanda bende hemen önümüzeKi hafta baslayımmm bu mübareğeeekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
canım bacak tıtremesı bellı bır sure sonra gecer bacak kasların guclenmesı lazım demekkı ama duzenlı yaparsan kısa surede tıtreme gecebılır
water ben de indiremedim leslieyi ya..bi türlü yapamadım...
Klasik callan canım googledan arart bulursun, öyle oldu valla. Eşim sen bu fizikle istesen manken olursun diyor:) Tabi o abartıyor da, baya büyük bir değişim yaşadım, hap falan kullansam bu kadar şekle girmez yani. Utanmasam bikiniyle resim çekip koycam eheh. Zaten callan teyze de diyor bu egzersizlerle estetiğe ihtiyacınız kalmayacak diye. Mucize gibi. Çok zor ama çok etkili. Tabi bırakınca eski haline döner mi bilemiyorum, uzun süre yapmazsan döner herhalde. İstikrarlı olmak lazım. Ama ben de kalça da beden küçülmesi olmadı hala, şekli değişti yanlardan arkaya geçti de, bir de beden küçülse de şu kıyafetlerim olsa çok güzel olcak. Araştırdım hiç kilo vermeden 2 beden düşenler olmuş bu egzersizlerle, ama bende hiç düşmedi daha, sabrediyorum bakalım, neyse ben soğumadan biraz da bisiklete biniyim, bu cipsleri yakıyım:) Gelirim sonra
ya bırde ben bu leslıe yı hala ındıremedım ınenler acılmıo sadece 10 dakıkalık bır tane var o acılıo gomda codec bulunamıo dıyr dun codecle ılgılı lınk verdıler onuda ındırdım yıne acamadım gıcık oldum bu leslıe ye
Taam canım, amma ciddi annatmışsın, ama işte kahvaltı çok gecikince mide ayrı bi hassas oluyo diye şey ettiydim.ayy evet mideyi rahatsız ediyor gibi duruyo ama sadece su ile yutunca
bende 2 gündür su ile yiyiyorum ama benimkisi hazır öğütülmüş eğer öğütmeye kalksam kesin bu iş yarım kalırdı
amman hayatım sadece sabahları iç çünkü bunıu içerken çok aç olmak lazımmışlmaz:
yada gerçekten aç olduğunu bilirsin 4 saat yada 5 saat bişey yemessin o zaman tam zamanı
Heee saç için demek, bilmiyodum ben o yüzden olduğunu sütün.bebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem birakamam mayali sutu valla billa sac neyim uzatirsa diye devam edecegim cok duzenli gidiyorum bi tam 1 ay olsun birakirim olmazsa ama devam valla simdi
canim hey gidi gunler ben bi ara o 8dk lik videolarin hepsini yapardim scyllacigim bilir ama simdi sadece bacak yapiyorum valla ama LESLIE ile de bacak calisiyorum onun ustune hatta bi de LESLIE ile karin calisiyorum bi de callanetics yapiyoruz canim 16gunde sonuclari gorursunuz diye anlatiyordu video da yani bi ogrencisinin resmini gosterip 16 gun boyunca resim cekmisler falan filan fisman
benim de kalcam superdir soylemesi ayip :) 90 goguslerim de tamamdir kuculmesinler de buyumesinler de ama iste BEL- BACAK- IC BACAK- GOBEK offfffffffff bunlar pek fena bilmiyorumkismile
O 6 gün olayını sen de zayıfla sitesindeki arkadaşlar uydurmuş canım, aynı şekilde 21 gün olayını da, o forumu okurken farkettim. Callan teyze özellikle diyo ya, bu hareketler zorlamıyo falan diye, o yüzden sakıncı yoktur herhal. Cidden çok yumuşak hareketlerAz yedim ya kızma hemenBu arada kızlar siz callan gazına gelmişsiniz lakin, bunu her gün yaparsanız olmuyor, ya bir gün yapıp bir gün yapmıycaksınız ya da, 6 günde bir mutlaka ve mutlaka kaslarınızı dinlendirip hiçbir şey yapmıycaksınız, yoksa etkisi azalıyormuş. Öyle yani ben hep öyle yaptım, baya da işe yaradı, neyse gidip yapayım unutmadan çok öpüyorum hepinizi güzellerim opuyorumnanaktan
Özellikle soğuk su çok etkiliymiş katrece saraçım. Bilgiler için tekrardan teşekkürler olumunekankayizsmile Amanıııııın o zaman senin heyecan ve motivasyon kat kat artmıştır delikafaduldenya benim de amacım gögüsleri toparlamav yaa bi görsem toparlandıgını çoK gıymatlı canım istemese de gögüslerime soguK su tutacam dusumun sıcaKlıgını ona tutmayacam
ahh bi toparlansalarr bi de ben gelisme cagındayKen hep desteKsiz taKardım onun bedelini ödüyorum ya ufff
canım yogurt suyu çoK faydalıymıs ya o yüzden öge de içilebiir yani hamur bile yogrulabilir
yüze yürüyoduK pamuKla 20 dK sonra falan yıKıyoduK
benim de nisan vuslatı güne gitti ama nasipse bi ihtimal mayıs ama büyüK ihtimal agustos-eylül gibi ailsiye birlivte vuslat olcaKdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
her ay 2 Kilo vermem lazım Ki en az agustosta 46 olabieyimdelikafaduldendelikafadulden
Ben zaten *+ nı vermiştim. kaydirigubbakcemile5 Seninki de klasik yerimsenibendulcineacım tibeti unuturmuyum tatlım unutmam tabıkı callenıcts de yaptım ama bunun superı classıc ı nasıl oluo bende bır tane var hangısı acaba benımkınde öğrencisini gosterıo sonunda kendını anlatıo hatta hareketı annasıde yapıo bu hungı gruba gırıo classıc se hemen supere gecmelıyımhihoyyyt
Pardon kızlar, teldeydim aniden yok oldum
Taam canım, amma ciddi annatmışsın, ama işte kahvaltı çok gecikince mide ayrı bi hassas oluyo diye şey ettiydim.
Heee saç için demek, bilmiyodum ben o yüzden olduğunu sütün.
Benim dublajlıydı ya, o yüzden ses kapalı canım, bi tek alt yazıya bakıyom anlamadığım hareketler olursa, o yüzden 16 günü şimdi duydum yerimseniben
Maşallah seksi cadım kaydirigubbakcemile3
O 6 gün olayını sen de zayıfla sitesindeki arkadaşlar uydurmuş canım, aynı şekilde 21 gün olayını da, o forumu okurken farkettim. Callan teyze özellikle diyo ya, bu hareketler zorlamıyo falan diye, o yüzden sakıncı yoktur herhal. Cidden çok yumuşak hareketlerKolay gelsin fıstık.
Özellikle soğuk su çok etkiliymiş katrece saraçım. Bilgiler için tekrardan teşekkürler olumunekankayizsmile Amanıııııın o zaman senin heyecan ve motivasyon kat kat artmıştır delikafadulden
Ben zaten *+ nı vermiştim. kaydirigubbakcemile5 Seninki de klasik yerimseniben
canım superını nerden ındıryrz birde leslie için sen bir link vermıssın heralde onu banada yollarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?