ayyy şu videodur linktir indirmedir işlerine hiç kafam çalışmıyo....sinir geliyo hee...gidip nerde varsa dvdsini alsak daha iyi
Sen de zayıfla sitesinde tek link halinde var evcadıcım ve watercım
http://sendezayifla.de/showthread.php?t=14999
Aaa tam çıktı :))
canım superını nerden ındıryrz birde leslie için sen bir link vermıssın heralde onu banada yollarmısın
Süperin linkleri de o site de var, google super callan yazıp yanına da rapi-d-sha-re yazarsan bi sürü link çıkar. Ama gerek yok şu an bence. Hele bunu becerelim yerimseniben
Sen benim dün verdiğim codeci kurmana rağmen mi çalıştıramadın??? bsplayer ya da vlc player deniyebilirsin gom yerine.
Süperin linkleri de o sitede var, google super callan yazıp yanına da rapi-d-sha-re yazarsan bi sürü link çıkar. Ama gerek yok şu an bence. Hele bunu becerelim yerimseniben
Sen benim dün verdiğim codeci kurmana rağmen mi çalıştıramadın??? bsplayer ya da vlc player deniyebilirsin gom yerine.
canım bağaa mı dedin bilmiyorumkismile
benimkisi çatır çatır çalışıyor ben daha leslie ile hoplayıp zıplamadım onu dediydim yaniiii:ecrin_bebek:
Yok fıstık, watera dedim kaydirigubbakcemile3
indirince de winrara girip tıkladığımda tamamlanmıyo yeni cilt gerekli diyo..
İyi geceler kızlar, ben de birazdan çıkarım forumdan.
kızlar ben yatıyorum..hepinize iyi geceler...
evet sonunda görüntü bıraz bozuk olsada leslie 5 mil indirdim 4 e gerek yok heralde tek fark yurudugu mesafe olsa gerek degılmı hareketler aynıdır.
bende çok biliyormuş gibi cevap vereyim sempatiksalakcinni
truftan duydum 5 mil ile 4 mil biraz daha farklı imiş yanlış hatırlamıyorsam 5 mil hep tempolu 4 ise biraz sakin biraz tompolu
galibaa truf demiştii:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?