50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy şu videodur linktir indirmedir işlerine hiç kafam çalışmıyo....sinir geliyo hee...gidip nerde varsa dvdsini alsak daha iyi

bıraz oce bende aynısını dusunyrdm ınan ıstedıgım bırsey olmayınca bende sınır olurum.ama dulcineacım bıze bır lınk gondermıs bır sansımızı daha deneyelımyerimseniben
Sen de zayıfla sitesinde tek link halinde var evcadıcım ve watercım
http://sendezayifla.de/showthread.php?t=14999

Aaa tam çıktı :))

teşekkurler canım ınsaallah bu sefer olacakhihoyyyt

canım superını nerden ındıryrz birde leslie için sen bir link vermıssın heralde onu banada yollarmısın

Süperin linkleri de o sitede var, google super callan yazıp yanına da rapi-d-sha-re yazarsan bi sürü link çıkar. Ama gerek yok şu an bence. Hele bunu becerelim yerimseniben

Sen benim dün verdiğim codeci kurmana rağmen mi çalıştıramadın??? bsplayer ya da vlc player deniyebilirsin gom yerine.

Son düzenleme:
leslıe ınıyor bakalım ınsaallah calısır benım dıger ındırdıklerım 6 lınkden falan olusyrdu bu tek link cok guzel calısacak gıbı geldı bana.

canım bağaa mı dedin bilmiyorumkismile
benimkisi çatır çatır çalışıyor ben daha leslie ile hoplayıp zıplamadım onu dediydim yaniiii:ecrin_bebek:

Watercım o linkleri açtın di mi, tek video yu oluşturdun?? Kusura bakma ne kadar bu işlerden anladığını bilmediğim için soruyom

canım calısmadı hepsını denedım ama o farklıydı burdan ındıreyım bakalım belkı o lınkde sorun vardı

ben gideyim acucuk kalan işlerimi yapem:hulya:
gidecekk olanları en gocamanından üperimmŞeniz

20 dk ya gelebilirim sanırsam:gitme:

evet sonunda görüntü bıraz bozuk olsada leslie 5 mil indirdim 4 e gerek yok heralde tek fark yurudugu mesafe olsa gerek degılmı hareketler aynıdır.

yesacım nbr tatlım nasıl gıdıyr spor duyduguma gore sen call nın superını yapıyormussun yaa nerden buluyrsunuz. evet dulci sayesınde leslie yı ındırdım call ın superının lınkını de senden alabılırmıyım kaydirigubbakcemile3

evet sonunda görüntü bıraz bozuk olsada leslie 5 mil indirdim 4 e gerek yok heralde tek fark yurudugu mesafe olsa gerek degılmı hareketler aynıdır.

bende çok biliyormuş gibi cevap vereyim sempatiksalakcinni

truftan duydum 5 mil ile 4 mil biraz daha farklı imiş yanlış hatırlamıyorsam 5 mil hep tempolu 4 ise biraz sakin biraz tompolu
galibaa truf demiştii:uhm:

bende çok biliyormuş gibi cevap vereyim sempatiksalakcinni

truftan duydum 5 mil ile 4 mil biraz daha farklı imiş yanlış hatırlamıyorsam 5 mil hep tempolu 4 ise biraz sakin biraz tompolu
galibaa truf demiştii:uhm:

tamam canım bilgilemdirdigin için sagol ben cıkıyrm kızlar yatayım artık optum hepınızı ıyı geceleropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…