olursun tabbbiiii yeni türkiye güzelinin beden ölçülerini görüncee akannehir :1shok: şokoldum rezalet paçalardan akıyordu yaniiilaelaelaelaelae
O 6 gün olayını sen de zayıfla sitesindeki arkadaşlar uydurmuş canım, aynı şekilde 21 gün olayını da, o forumu okurken farkettim. Callan teyze özellikle diyo ya, bu hareketler zorlamıyo falan diye, o yüzden sakıncı yoktur herhal. Cidden çok yumuşak hareketlerKolay gelsin fıstık.
bende çok biliyormuş gibi cevap vereyim sempatiksalakcinni
truftan duydum 5 mil ile 4 mil biraz daha farklı imiş yanlış hatırlamıyorsam 5 mil hep tempolu 4 ise biraz sakin biraz tompolu
galibaa truf demiştii:uhm:
iyiyim canımcımm zemuszemus
canımı çektirdin şincik gideyim bitsel bi çay içeyim
bende calleni yapabilirmiyim diye düşünüyorum :uhm:
lachesis gülüm insanlar böyle yapacak bir şey yok
katrece ne sınavın var senin yavrum
Klasik callan canım googledan arart bulursun, öyle oldu valla. Eşim sen bu fizikle istesen manken olursun diyor:) Tabi o abartıyor da, baya büyük bir değişim yaşadım, hap falan kullansam bu kadar şekle girmez yani. Utanmasam bikiniyle resim çekip koycam eheh. Zaten callan teyze de diyor bu egzersizlerle estetiğe ihtiyacınız kalmayacak diye. Mucize gibi. Çok zor ama çok etkili. Tabi bırakınca eski haline döner mi bilemiyorum, uzun süre yapmazsan döner herhalde. İstikrarlı olmak lazım. Ama ben de kalça da beden küçülmesi olmadı hala, şekli değişti yanlardan arkaya geçti de, bir de beden küçülse de şu kıyafetlerim olsa çok güzel olcak. Araştırdım hiç kilo vermeden 2 beden düşenler olmuş bu egzersizlerle, ama bende hiç düşmedi daha, sabrediyorum bakalım, neyse ben soğumadan biraz da bisiklete biniyim, bu cipsleri yakıyım:) Gelirim sonra
Özellikle soğuk su çok etkiliymiş katrece saraçım. Bilgiler için tekrardan teşekkürler olumunekankayizsmile Amanıııııın o zaman senin heyecan ve motivasyon kat kat artmıştır delikafadulden
YESACIM benimkinde ses yok ama altyazıda 19 saat diyo.
yesacım nbr tatlım nasıl gıdıyr spor duyduguma gore sen call nın superını yapıyormussun yaa nerden buluyrsunuz. evet dulci sayesınde leslie yı ındırdım call ın superının lınkını de senden alabılırmıyım kaydirigubbakcemile3
lütfen banada nerden yaptıgını söylermisin canımcım ya baktım ama nerden yaptıgınızı anlamadımkuzum benimkinde de alt yazi yok ses var 16 saat diyo ama baslik 10 hours challenge neyse orta yol 17 gun diyelim mi 17 gun olunca tam meyvesini alacagiz insallah ya hadi insallahhhhhhhhhhhh :lepi:
bebeeem superini yapmiyomusum da super zannediyomusum ben yahuuu bilmiyorumkismile
ADI: CALLANETICS 10 HOURS CHALLENGE
SURESI:55 DK
ICERIK: NUHNEBIDEN KALMA ADAMLAR KADINLAR MAKYAJLAR (ayy o dudak kalemi ne ole yaaaa hay Allahim yasakkelime
YAPTIKLARIM
1- callanetics
2-tibet
malesef sirf 2si cikti bu aksam bi daha cok gec saate birakmayacagim sporlarimi yahuu sonra yapamiyorum bi sey kaydirigubbakcemile
ONEMLI NOT: ya bi de aciklamasin da yapmis da o KARIN hareketlerinden sonra-- gidiginiz kaybolur bu hareketleri yaparsaniz diye benimde bole arada sanki gidigim varmis gibi geliyordu ama valla sanki su 3-5 gundur orasi pek guzel gibi yaaa yani cenemin alti mi oluyor simdi hehehhe
lütfen banada nerden yaptıgını söylermisin canımcım ya baktım ama nerden yaptıgınızı anlamadımkaydirigubbakcemile3
kuzum benimkinde de alt yazi yok ses var 16 saat diyo ama baslik 10 hours challenge neyse orta yol 17 gun diyelim mi 17 gun olunca tam meyvesini alacagiz insallah ya hadi insallahhhhhhhhhhhh :lepi:
Taam canım sen bilin, bana kalsa hiç bırakmadan her gün yaparım callanı, tibet gibi o da yerleşti valla bünyeye delikafadulden O gıdı olayını karın çalışırken farkettim ben de, gıdımı pek bi zorluyo hareket sırnaşık şey
Bugün aynı miktarda spor yapmışız olumunekankayizsmile 8 dk lık videoları indirdim cimcimem, karın hariç (sırtı zorlayan hareketler yapmak istemiyom bi süre bayanssulusmile )
Bu arada şey düşündüm yesacım: callan esneme ağırlıklı ya, o yüzden başka spor yapacağımız zamanlar callanı en son yapmalıyız ki, kaslarımız şişmesin
bebeeem gece gece guzel dusunmussun de ben esneme hareketlerini yapmiyorum callan de heheheh karin bacak kalca ana hareketleri yapiyorum
Esnemeler çok önemli ama cimcimem, güzel bi şekilde şekillenmeyi sağlıyo bi de başka bişiler daha vardı da unuttum bilmiyorumkismile
dogrudur canim da cok uzunuma geliyor yaa bos yere vaktimi harciyormusum gibime geliyor heheh normalde her dakikami cok iyi degerlendirim de gun icersinde -tatlicadiarzu- neyse canim bizim muhabet bitmez valla ben yatayim artik gorusruuzzzzzzz şakkıdı
günaydın günaydın günaydın canlar
nassınız bakim bugün?
ben o kadar enerjikimki neden mi?
sabah sabah neler yedim neler. enerji patlaması var bende bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?