50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

olursun tabbbiiii yeni türkiye güzelinin beden ölçülerini görüncee akannehir :1shok: şokoldum rezalet paçalardan akıyordu yaniiilaelaelaelaelae

Yüzü de çirkindi, ama boşver biraz da kilolular seçilsin, sonra küçücük kızlar zayıflama hastalığına yakalnıyorlar.

Hımm e iyi o zaman ben de hep yapıyım:)

bende çok biliyormuş gibi cevap vereyim sempatiksalakcinni

truftan duydum 5 mil ile 4 mil biraz daha farklı imiş yanlış hatırlamıyorsam 5 mil hep tempolu 4 ise biraz sakin biraz tompolu
galibaa truf demiştii:uhm:

Yok canım tam tersi 4 daha hızlı.

iyiyim canımcımm zemuszemus
canımı çektirdin şincik gideyim bitsel bi çay içeyim

bende calleni yapabilirmiyim diye düşünüyorum :uhm:

yapalım canım biz de yapalım en azından yapabildiğimiz bölümleri:)

lachesis gülüm insanlar böyle yapacak bir şey yok

katrece ne sınavın var senin yavrum

ygs canımcım

yeniden üni sınavına gircem ama hazırlanmasım fazla
delikafadulden

ayy canım benim masallah ne güzell esinin öyle düsünmesi. çok tesekkür edeirm Şeniz valla acayip gaza geldim su an insallah ilk fırsatta bende baslıycam diğer egzersizlerimle birlikte yaparsam sanırım ben de 2 aya kadar 38 bedene düserim o zaman . ay insallah faydasını görücez yaa daha da önemli olan düzen tutturmak ve insallah bu da olucak

benim spor salonuna üyeliğm haziranda bitiyo haziran ortası gibi biterse evde fazla spor yapamam ordaki gibi her gün tempolu da yürüyemem en iyisi ben sizin bu teyzelerden faydalanayım da simdiden o zamana profesyonelleseyim, yanlıs ve zor yaptıklarımı düzelteyim

Özellikle soğuk su çok etkiliymiş katrece saraçım. Bilgiler için tekrardan teşekkürler olumunekankayizsmile Amanıııııın o zaman senin heyecan ve motivasyon kat kat artmıştır delikafadulden

ayy canım insallah gazım bi patlak vermez sonuç da hayırlı olur ve hayırlıysa devamı gelirde:ecrin_bebek:

YESACIM benimkinde ses yok ama altyazıda 19 saat diyo.

kuzum benimkinde de alt yazi yok ses var 16 saat diyo ama baslik 10 hours challenge neyse orta yol 17 gun diyelim mi 17 gun olunca tam meyvesini alacagiz insallah ya hadi insallahhhhhhhhhhhh :lepi:

bebeeem superini yapmiyomusum da super zannediyomusum ben yahuuu bilmiyorumkismile

ADI: CALLANETICS 10 HOURS CHALLENGE

SURESI:55 DK

ICERIK: NUHNEBIDEN KALMA ADAMLAR KADINLAR MAKYAJLAR (ayy o dudak kalemi ne ole yaaaa hay Allahim yasakkelime

YAPTIKLARIM

1- callanetics

2-tibet

malesef sirf 2si cikti bu aksam bi daha cok gec saate birakmayacagim sporlarimi yahuu sonra yapamiyorum bi sey kaydirigubbakcemile

ONEMLI NOT: ya bi de aciklamasin da yapmis da o KARIN hareketlerinden sonra-- gidiginiz kaybolur bu hareketleri yaparsaniz diye benimde bole arada sanki gidigim varmis gibi geliyordu ama valla sanki su 3-5 gundur orasi pek guzel gibi yaaa yani cenemin alti mi oluyor simdi hehehhe

Son düzenleyen: Moderatör:
lütfen banada nerden yaptıgını söylermisin canımcım ya baktım ama nerden yaptıgınızı anlamadım kaydirigubbakcemile3

lütfen banada nerden yaptıgını söylermisin canımcım ya baktım ama nerden yaptıgınızı anlamadım kaydirigubbakcemile3

canim benim bilgisayarimza indirdik bu videolari yapiyoruz

1- LESLIE ILE YURUYUS YA DA HAREKET YAPIYORUZ

google sende zayifla - leslie yazilacak ilk cikan sayfa

2-CALLANETICS yapiyoruz

google sende zayifla-callanetics yazilacak ilk cikan sayfa

3-TIBET YAPIYORUZ

Hemen link geliyor

http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html

4- 8DKLIK VIDEOLAR YAPIYORUZ

google 8min legs - 8min abs- 8 min buns yazilacak ilk cikan videolar

kuzum benimkinde de alt yazi yok ses var 16 saat diyo ama baslik 10 hours challenge neyse orta yol 17 gun diyelim mi 17 gun olunca tam meyvesini alacagiz insallah ya hadi insallahhhhhhhhhhhh :lepi:

Taam canım sen bilin, bana kalsa hiç bırakmadan her gün yaparım callanı, tibet gibi o da yerleşti valla bünyeye delikafadulden O gıdı olayını karın çalışırken farkettim ben de, gıdımı pek bi zorluyo hareket sırnaşık şey

Bugün aynı miktarda spor yapmışız olumunekankayizsmile 8 dk lık videoları indirdim cimcimem, karın hariç (sırtı zorlayan hareketler yapmak istemiyom bi süre bayanssulusmile )

Bu arada şey düşündüm yesacım: callan esneme ağırlıklı ya, o yüzden başka spor yapacağımız zamanlar callanı en son yapmalıyız ki, kaslarımız şişmesin

bence de hergun yapalim canim yaa aman bosver ara neyim vermeyelim valla ben bi ara verince birakacagim diye korkuyorum bi de tekrar turkiyeye gitme isim var o ara kalirsa ara vermis olurum ben sirf 17 gun yapalim demiyorum da tam 17 gun sonra detayli paylasalim vucudumuzdaki degisiklikleri hehehhe super olacak super

canim yaa ayni yapmisiz da bence az yapmisiz valla olumunekankayizsmile leslie teyzeyle hareket yapamadim valla ama yarin pek guzel olacak insallah Şeniz

8 min de bacak ve de kol pek severim yapmayi canim benim digerleri de iyi de benim favorim bu ikisi kaydirigubbakcemile5

neyse balim ben de yataroo optum kocaman gorusruuzz :teytey:

Bu arada şey düşündüm yesacım: callan esneme ağırlıklı ya, o yüzden başka spor yapacağımız zamanlar callanı en son yapmalıyız ki, kaslarımız şişmesin

bebeeem gece gece guzel dusunmussun de ben esneme hareketlerini yapmiyorum callan de heheheh karin bacak kalca ana hareketleri yapiyorum

AMANINNNNNNNNN YENI KOCU DA SECMEDIK ESKILERDEN HERKESLER yapti mi canlar yapmayan varsa lutfen soylesin yahuu eskilerden herkes yaptiysa

KATRECE ya da SPATZ
olsun diyorum ben yine de baska yapmak isteyen olursa ya da bu canlar eger yogunlarsa yine ayarlariz yarin yarina

@DULCINEACIM benimde eski olculerim duruyor canim yaa bu ayin sonunda yine olcturecegim kendimi heheh bakalim ne cikacak cok merak ediyorum valla:)) oyle yapalim valla canim benim yarin da cok guzel bi gun olsun spor acisindan bzimkiler olmayacak ya ben leslie ile yuruyecegigm insallah amin:) son kez iyi geceler canim benim

Son düzenleyen: Moderatör:
Annadım cimcimem, ilk günkü ölçülerimi kaydetmiştim :))) Zaten lachesise de dedim, o 6 gün, 21 gün falan sen de zayıfla sitesindekilerin uydurması, yorumları okuyunca farkettiydim. O yüzden mümkün oldukça hergün yapalım esnek esnek dolanalım
Haklısın valla, bugün az spor yaptık, yarın acısını çıkarırız, leslie ne kadar yaparım bilmem ama favorilerini kesin yapcam )
Tatlı rüyalar fıstık, öptüüüüüüüüüüüüm. opuyorumnanaktan

bebeeem gece gece guzel dusunmussun de ben esneme hareketlerini yapmiyorum callan de heheheh karin bacak kalca ana hareketleri yapiyorum

Esnemeler çok önemli ama cimcimem, güzel bi şekilde şekillenmeyi sağlıyo bi de başka bişiler daha vardı da unuttum bilmiyorumkismile

Esnemeler çok önemli ama cimcimem, güzel bi şekilde şekillenmeyi sağlıyo bi de başka bişiler daha vardı da unuttum bilmiyorumkismile

dogrudur canim da cok uzunuma geliyor yaa bos yere vaktimi harciyormusum gibime geliyor heheh normalde her dakikami cok iyi degerlendirim de gun icersinde -tatlicadiarzu- neyse canim bizim muhabet bitmez valla ben yatayim artik gorusruuzzzzzzz şakkıdı

Geç saatte yapınca öyle oluyor fıstığım haklısın. Ama yine de hakkını vererek yapmalı, en sondaki iç bacak hareketi kaçırma en azından, ben iç bacaklardaki değişimi en çok o harekete borçluyum sanırım bayanssulusmile

Tatlı rüyalar kaydirigubbakcemile3 Ben de film izleyem bari

günaydın günaydın günaydın canlar

nassınız bakim bugün?
ben o kadar enerjikimki neden mi?
sabah sabah neler yedim neler. enerji patlaması var bende bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…