50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın herkse.........

bu sabah herkes iyi yemiş desene bende 12 de sofradan kalktım patlıcam nerdeyse.......

ee ne var ne yok bakalım görüşmeyeli......

CADIARZU
kimseler yok bugün burada

günaydın günaydın günaydın canlar

nassınız bakim bugün?
ben o kadar enerjikimki neden mi?
sabah sabah neler yedim neler. enerji patlaması var bende bugün

oooooooooooh afiyet olsun

günaydın herkese
ben kaçim de sporumu yapim bye bye:dance:

günaydın kızlar sanırım herkes bugün güzel bi haftasonu kahvaltısı yapmış.. bende öyle kaydirigubbakcemile3
şimdide nişanlım damla sakızlı pasta istedi onu yapıyorum.. ondanda tırtıkların biraz aklinialirimsmile

truf naber bir sen bir ben kalmışız buranın gediklisi olarak.........

Merhabalar.... Herkes gezmelerde sanırsam )) Hemen yaptığım hareketleri yazam bari :)

1. Tibet

2. 8 dk bacak

3. 8 dk kalça

4. Callanetics

5. 8 dk kol

6. Bunları yapalı oldu baya, belki ilerleyen saatlerde leslie yaparım :)

:icecream: (Zımbırtıdan dolayı, bazı hareketleri yapmadım veya daha az sayıda yaptım ama ) Bi de direkt göğse yönelik hareketleri atladım, göğsüm küçülmesin diye )

melabaaaaaaaaaaaa ben de bugun kendimi spora verdim aksam bi liste goreceksiniz agziniz acik kalacak heheheh :))

kuzum kesin yap bak bugun super bi gun olacak:))

valla o verdigin yaziyi da bastan sona okudum hatta guzel yerlerini kopyaliyorum canim benim

1-Haftada iki gün iki-üç saat spor yapacağınıza haftada beş gün birer saat yapmak daha doğru.

2-Yaptığınız aktiviteyi düzgün bir beslenme programıyla eşleştirmezseniz kilo vermeniz mümkün değil. Yeterince sebze, protein ve karbonhidrat almanız şart.

3-50 kilo civarında ideal ölçüye sahip biri olabilirsiniz ama yağ oranınız kötüyse bu, sağlıklı olduğunuz anlamına gelmiyor. (bakiniz ben uhuhuuhuu ((

4-21:30′da eve döndüğünüz zaman ağzınıza attığınız en masum yiyecek bile muhtemelen yağlanma demek (CANLAR VALLA BU COK ONEMLI LUTFEN GEC SAATTE AGZIMIZA BI SEY ATMAYALIM YAHUU)

günaydın herkse.........

bu sabah herkes iyi yemiş desene bende 12 de sofradan kalktım patlıcam nerdeyse.......

ee ne var ne yok bakalım görüşmeyeli......

oo sen de baya yemişsin ben az yedim aslında ama
1 poğaça (benim yaptığım küçük peynirli)
2 tahinli milföy küçük
1 ince üçgen dilim portakallı mozaik
çeyrek simit
el ayası kadar beyaz ekmek
acılı kahvaltılık soslardan accık
yarım bardak çay içemedim bile
yanımda getirdim bunları nöbete
arkadaşlarla kahvaltı yaptık.
evde kalmasında yemiyim diye
yine ucuz atlattım
anneme de dedimki ben kalana kadar ne yap ne et bitir evdekileri

truf naber bir sen bir ben kalmışız buranın gediklisi olarak.........

ben bugün buranın müdavimiyim
yani sürekli açık
işim olmayınca bakıyorum canım
gedikli ne kız bu arada

kızlar naber nası gıdıyo
liste yaptım cok az bıldırım var

ya ziyaretci mesajları kaldırıldı kötü oldu
ben özel den bildircem sana şimdi

melabaaaaaaaaaaaa ben de bugun kendimi spora verdim aksam bi liste goreceksiniz agziniz acik kalacak heheheh :))

amuda kalkıp 5 km öylemi yürüdün artık daha ne yapcan kız

çörek otu tok karna yenirse kilo yaparmış
aç karna yenirse kilo verdirirmiş

ülker golden nutelladan daha güzel bence. Sence?

yavrum ya soya sütü filan onlar gdolu değilmi?

amuda kalkıp 5 km öylemi yürüdün artık daha ne yapcan kız
yavrum ya soya sütü filan onlar gdolu değilmi?

BENI De yeseydin canim hay masallah kaydirigubbakcemile3

kuzum bugun bizimkiler gitti ev sahiplerim evdeyim tek basima kendimi spora verdim aksama liste yayinlayacagim gorursun hehe :lepi:

soya sutu gdolu ne demek yawrim

soya sutu asiri asiri yararli valla :lepi: ki ben zaten hem soya sutu hem de yarim yagli sut iciyorum canim gun icerisinde yuppi :))

alabama üniversitesi tarafından yapılan araştırmaya göre, soya sütü günlük olarak tüketildiğinde fazla şekerin yağa dönüşmesini engelleyerek karın bölgesindeki yağların erimesinde etkili olduğu tespit edilmiş. aynı zamanda karın bölgesindeki yağları engellemesine bağlı olarak kadınların kalp ve diyabet gibi rahatsızlıklara yakalanma riskini de azalttığı gözlemlenmiş. tadı çok güzel olmasa da faydalı bir içecek, karın yağlarından şikayetçi olanlara tavsiye olunur. ohhhh mis delikafadulden

Son düzenleyen: Moderatör:
Göbek eritmek için soya sütü

1- Göbek bölgesindeki yağlardan kurtulmak isteyenlere müjde. Amerikalı bilim adamları her gün düzenli olarak soya sütü içeren içeçekler tüketmenin, göbek bölgesindeki yağlanmayı ortadan kaldırdığını ortaya çıkardı.

3-ONEMLIIIIII Eline herhangi bir soyalı ürünü alan kişinin ilk düşünmesi gereken şey, elinde tuttuğu maddenin bir protein bombası olduğudur. Bazen falanca soyalı ürünün tadı bizim damak tadımıza uymayabilir. ışte, o an bu kaliteli ve yüksek oranlı protein içeriğinin önemi dikkate alınarak tüketiminde ısrar edilmelidir. Her şeyi damak tadı üstünlüğüne bağlamamızın sonunu, sağlıklı beslenemeyen bir toplum olarak yeterince görüyoruz zaten.ONEMLI (ALINTI)

Son düzenleyen: Moderatör:
pepermınt:55 (100 gram vermıŞ)
katrece:54.7(500 gram vermıŞ)
spatz:54.8( 400 gram vermıŞ)
grıpın:53.7 (aynı)
karalahana:50.1 (300 gram vermıŞ)
tweety :58.6 (600 gram almıŞ)
waterspıder:52.5 (500 gram vermıŞ)
truf:55.7(aynı)
burcuhayal:50.5(aynı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…