kuzum kesin yap bak bugun super bi gun olacak:))
valla o verdigin yaziyi da bastan sona okudum hatta guzel yerlerini kopyaliyorum canim benim
1-Haftada iki gün iki-üç saat spor yapacağınıza haftada beş gün birer saat yapmak daha doğru.
2-Yaptığınız aktiviteyi düzgün bir beslenme programıyla eşleştirmezseniz kilo vermeniz mümkün değil. Yeterince sebze, protein ve karbonhidrat almanız şart.
3-50 kilo civarında ideal ölçüye sahip biri olabilirsiniz ama yağ oranınız kötüyse bu, sağlıklı olduğunuz anlamına gelmiyor. (bakiniz ben uhuhuuhuu((
4-21:30′da eve döndüğünüz zaman ağzınıza attığınız en masum yiyecek bile muhtemelen yağlanma demek (CANLAR VALLA BU COK ONEMLI LUTFEN GEC SAATTE AGZIMIZA BI SEY ATMAYALIM YAHUU)
KIZLAR HEPINIZI OPUYOR VE TEBRIK EDIYORUMMMMMMopuyorumnanaktan
Naber kızlar?
selam boncuğummmkaydirigubbakcemile5 Şeniz
Kız eşofmanı niye dar aldın delü kaydirigubbakcemile3 Ben kocanın yerinde olsam böyle kıyafetle spor mu yapılır diye küplere binerdim kötükedihüso Şaka bi yana rahat edemezsin ki boshayallersmile
kız dalsi sen bu hafte kilomu aldın
o 56da ne oliy bakim
ben bu sabah 55,7 çıktım
dün o kadar abartmasaydım demekki 55 çıkacaktım
bu hafta ne gibi özel birşeyler yapsak acaba?
yasmin cillop gibi çıkma ortalığa bak dünür neyiim çıkarlar ha!!!!
he heee evde spor yaparken giymem zaten canımkaydirigubbakcemile2
Kız evde spor yaparken istersen hiç bişi giyme delikafadulden Ben dışarıyı kastettim zate aklinialirimsmile
Kitapların isimlerini yazsanaa??????????
Floransa büyücüsünü çok merak ettim a.s. İyi okumalar canım.
Yok kız, 200 gram verdim dediydim ya dün. Ben daha 55 li kilolara inemedim :gitme: Arada sırada ekmeği biraz fazla kaçırma dışırda gayet iyi besleniyom, hiç abur cubur yemiyom ama kilo veremiyom. Tek umudum zımbırtıyla alakalı olması, yoksa napcam bilmiyorum trufcum. Bu hafta da spora ağırlık vercem ben, kilo veremesem de sıkılaşıp ince görünmeyi umuyorum
Sanırım kilom azaldığı için kilo veremiyorum bu sıralar mafoldumben
kız allah iyilikler versin sağa emi :roflol: :roflol:
zatii kızımla beni gardaş sanıyorlarhihoyyyt kızımda diyoki senmi gençsin benmi yaşlı gösteriyommlaelaelaelaelae
FLORANSA BÜYÜCÜSÜ SALMAN RUSHDIE
meşe ağacındaki tutsak ((avolonun sisleri)) IV
MARİON ZİMMER BREDLEY
FIRLAMA DEDEKTİF(( RICHARD RUSSO))
MÜZİK ŞEYTANI
KATE ROSS
BİRDE TÜRK KLASİKLERİNDEN ŞEMSEDDİN SAMİ NİN
TAAŞŞUK-U TALAT VE FİTNAT
ADLI ESERİNİ ALDIM
OHH BİTTİ
HAA BİDE KIZIMA
SAFİYE SULTAN 1 İ ALDIM
Safiyenin serisini okumuştum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?