sen genç gösteriyosundur
ben evde cıbıl cıbıl spor yapayom
atlet lilot
daha cıbıl cıbıl olamıyom canım eviniz kaloriferli ise ondan rahatsındır
benim ev serin bu zamaneyvahedigeldismile
sanki tanıdık geldi avelonla
safiye sultanı ben de çok beğenmiştim
iskender pala
babilde ölüm istanbulda aşk ta oku canım favori kitabımdır
:roflol: :roflol: Kız cidden uzatmışsın kaydirigubbakcemile3 Kaçta doğduğunu sorduğunda orda olmak isterdim fıstığım kaydirigubbakcemile3 :roflol:saol canım şimdi ona başladım desem!!!
...............
çok uzattım ama ben teraziyim ya yükselenimde ikizler yaaaaa dulsim bu kadar olur diyorumohaoldumsmile
Evet beyaz yiyom bilmiyorumkismile Annem alışverişi yapıyo ve sadece beyaz giriyo eve, hatta ekmekten çok lavaş yiyom ben.sen hala beyaz ekmek mi yiyorsun?
çavdar, tam buğday valla hem çok lezzetli hem kilo vermene yardımcı
sevgülün gelene kadar böyle yap bari.
sen genç gösteriyosundur
ben evde cıbıl cıbıl spor yapayom
atlet lilot
:roflol: :roflol: Kız cidden uzatmışsın kaydirigubbakcemile3 Kaçta doğduğunu sorduğunda orda olmak isterdim fıstığım kaydirigubbakcemile3 :roflol:
hakikatten görmen lazımdı bi konu yeni kapanmıştı patadanak sordum babam şokta:1ninca:
Ay o zaman beni vur sana, ya da al seni vur bana Şeniz olumunekankayizsmile
müneccim .com da net olarak anlatıyo aynı benlaelaelaelaelae
Eeee bizim burcun özelliği ne oluyo pek :uhm: Ben hiç anlamam ama yorumları dinlemek pek bi zevkli oluyo sırnaşık şey
e biraz delüüü ohaoldumsmile şaka şakaakaydirigubbakcemile3 ben im öyle olduğum doğru amadelikafadulden
Evet beyaz yiyom bilmiyorumkismile Annem alışverişi yapıyo ve sadece beyaz giriyo eve, hatta ekmekten çok lavaş yiyom ben.
Haklısın, alışverişe çıkıp unonun ekmeğinden almam lazım ama tek başıma da tarihi dolmadan tüketemem ki :sm_confused:
Kız havalar daha o kadar sıcak değil, bari alta şort neyim giy aklinialirimsmile
bi tarafı nı üşütçekkk-tatlicadiarzu-
:roflol: :roflol: Kız cidden uzatmışsın kaydirigubbakcemile3 Kaçta doğduğunu sorduğunda orda olmak isterdim fıstığım kaydirigubbakcemile3 :roflol:
Ay o zaman beni vur sana, ya da al seni vur bana Şeniz olumunekankayizsmile
Eeee bizim burcun özelliği ne oluyo pek :uhm: Ben hiç anlamam ama yorumları dinlemek pek bi zevkli oluyo sırnaşık şey
Evet beyaz yiyom bilmiyorumkismile Annem alışverişi yapıyo ve sadece beyaz giriyo eve, hatta ekmekten çok lavaş yiyom ben.
Haklısın, alışverişe çıkıp unonun ekmeğinden almam lazım ama tek başıma da tarihi dolmadan tüketemem ki :sm_confused:
Kız havalar daha o kadar sıcak değil, bari alta şort neyim giy aklinialirimsmile
bi tarafı nı üşütçekkk-tatlicadiarzu-
Ay bi de baban da mı ordaydı kaydirigubbakcemile3 Şok olmuştur cidden. Hemen gidip bakayıp burcuma, 5-6 yıl önce baktıydım sanki. Buarada sen kaçta doğmuşsun?
:roflol: Ay kız sen yazdın ben utandım kaydirigubbakcemile3 Taam trufcum, sözünü dinlemye çalışcam eyvahedigeldismile (lezzet olarak bi problemin yok, çıkıp alması mesele sadece ohaoldumsmile )bizim ev her daim sıcak anacım onu giyersem
leslie yaparken bayılır kalırım ben
bazen atletide çıkartıyorum benim kız "anne, meme" deyip saldırıyo
neyseki bikaç ay oluyo emmeyi bırakalı.
kızım ya beyaz ekmek yiyerek kendi kendinin kuyunu kazıyorsun
yakınlarda fırın neyim yokmu
lavaş yeme daha
ben fırından çavdar alıyorum çok lezzetli.
bak gör vazgeçemeyeceksin.
Benim de 7, ya da 7.30 (akşam) Şimdi kitapllar var ya, sabahlarsın bu gece.evet o bakış iyiydiiisempatiksalakcinni
bende 3 sene önce öğrenmiştim yükselenimi saatini unutmuşum:tomato:
akşam 8.30 civarı:kedi:
ayrıca bende gece kuşu yum zemuszemus
tabii yanımda arkadş varsaolumunekankayizsmile
Pardon kızlar, teldeydim
:roflol: Ay kız sen yazdın ben utandım kaydirigubbakcemile3 Taam trufcum, sözünü dinlemye çalışcam eyvahedigeldismile (lezzet olarak bi problemin yok, çıkıp alması mesele sadece ohaoldumsmile )
Benim de 7, ya da 7.30 (akşam) Şimdi kitapllar var ya, sabahlarsın bu gece.
Kız yazık adama, biraz da o keyif yapsın evde, hep dışarda olsun istiyon aklinialirimsmiletabiii gün farklı boshayallersmile ehh iştee konuyu çözene kadar CADIARZU aksi gibi önümüzdeki hafta kociş gece evde ohaoldumsmile
Kız yazık adama, biraz da o keyif yapsın evde, hep dışarda olsun istiyon aklinialirimsmile
canım eskiden 14 saate yakın çalışıyordu alıştım tabi ben de bu duruma
ama şimdi genelde evde heleki o gece mesaileri yokmu beni bitiren onlar mirmirmirmir tüm gün sessiz sedasız :1closedeyes:evde bana hiç uymayan bir durum:dance:
öyle yoğun çalıştığı zaman '' hayatım bana randevu ayarlada bi görüşelim diyordumlaelaelaelaelae anla yanii
şimdi özlüyom sankim o günleri:çok üzgünüm:
Bi tane de ben ekleyeyim bari kaydirigubbakcemile5
5-En büyük cinayet spora aç gitmektir, Spora aç girenler kesinlikle yağ yakamazlar ve yüzde 99 kas kaybederler. Şöyle düşünün boş depoyla yola çıkarsanız araba mutlaka yolda kalır.(ALINTI)
Leslie nin 5 milini komple yapcaktım yesacım cadıcım ama tel 3 milin başında böldü, sonra da devam etmedim :ecrin_bebek:
SENİN YAPTIĞIN SPORLARI ÇOK MERAK EDİYOM, ne zaman yazcan????
yesacım senin yaptığın callan hangisi şu tek link 135 mb olan mı?
Kız mesajındaki son iki cümleye baksana, birbiriyle çelişmiş :mymeka: Kocanı askere gönderelim bi daha da, gör bakayım evin boş olmasını özlemek neymiş lülülülülülü
İyi taaam, beklemeye alıştım zaten mafoldumben Saolasın cimcimem de dikkat et kendine, vücudunu kendin gibi delü ettin sonunda aklinialirimsmilecanim bayaa bi yaptim da hala da yapaasim var o yuzden gec yazarim daha saat 8 burda 1e kadar yolum var heeh evde kimse yokken leslie benim olsun istiyorum hehhe ayy iyice civittim ben ya yine kaydirigubbakcemile3
olsun bebeeem 3mil de super afferin valla kaydirigubbakcemile5
Ha şöyle, yola gel kaydirigubbakcemileaaa bak ona hiç gelemem ALLAH eksikliğini göstermesin
canım benim o :asigim:
anacım birazcık nazlıdır benimkii çok şikayet eder bilmiyorumkismile
sabah gelir gece 11 de işe gider bende tam tersi çok hareketliyim genelde şikayetçi biri değilim
ama onun biraz rahatsızlığı var ondan boshayallersmile eklemlerinde ondan :teselli:
hobaaaaaaaaaaaaaaaaa kimler gelmiiişşş hoş gelmiişşşşşşşşşşşşşşkaydirigubbakcemile
ıyi taaam, beklemeye alıştım zaten mafoldumben Saolasın cimcimem de dikkat et kendine, vücudunu kendin gibi delü ettin sonunda aklinialirimsmile
le
Ha şöyle, yola gel kaydirigubbakcemile
Ne güzel tontişkom, gün boyu didişir durursunuz ama tahmin edebiliyorum nazlanarak seni nasıl çıldırttığını eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?