50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bi ara osmanlı merakım vardı
daha okuyamadığım bikaç kitap var

not ettim canım kenara teşekkürlerkaydirigubbakcemile5

saol canım şimdi ona başladım desem!!!
...............
çok uzattım ama ben teraziyim ya yükselenimde ikizler yaaaaa dulsim bu kadar olur diyorumohaoldumsmile
:roflol: :roflol: Kız cidden uzatmışsın kaydirigubbakcemile3 Kaçta doğduğunu sorduğunda orda olmak isterdim fıstığım kaydirigubbakcemile3 :roflol:

Ay o zaman beni vur sana, ya da al seni vur bana Şeniz olumunekankayizsmile

Eeee bizim burcun özelliği ne oluyo pek :uhm: Ben hiç anlamam ama yorumları dinlemek pek bi zevkli oluyo sırnaşık şey

Evet beyaz yiyom bilmiyorumkismile Annem alışverişi yapıyo ve sadece beyaz giriyo eve, hatta ekmekten çok lavaş yiyom ben.
Haklısın, alışverişe çıkıp unonun ekmeğinden almam lazım ama tek başıma da tarihi dolmadan tüketemem ki :sm_confused:
Kız havalar daha o kadar sıcak değil, bari alta şort neyim giy aklinialirimsmile

bi tarafı nı üşütçekkk-tatlicadiarzu-

bizim ev her daim sıcak anacım onu giyersem
leslie yaparken bayılır kalırım ben
bazen atletide çıkartıyorum benim kız "anne, meme" deyip saldırıyo
neyseki bikaç ay oluyo emmeyi bırakalı.

kızım ya beyaz ekmek yiyerek kendi kendinin kuyunu kazıyorsun
yakınlarda fırın neyim yokmu
lavaş yeme daha
ben fırından çavdar alıyorum çok lezzetli.
bak gör vazgeçemeyeceksin.

bi tarafı nı üşütçekkk-tatlicadiarzu-

ya sanırım o yüzden 20 gün hasta gezdim. :1ninca:

Ay bi de baban da mı ordaydı kaydirigubbakcemile3 Şok olmuştur cidden. Hemen gidip bakayıp burcuma, 5-6 yıl önce baktıydım sanki. Buarada sen kaçta doğmuşsun?

evet o bakış iyiydiiisempatiksalakcinni
bende 3 sene önce öğrenmiştim yükselenimi saatini unutmuşum:tomato:
akşam 8.30 civarı:kedi:

ayrıca bende gece kuşu yum zemuszemus
tabii yanımda arkadş varsaolumunekankayizsmile

Pardon kızlar, teldeydim

:roflol: Ay kız sen yazdın ben utandım kaydirigubbakcemile3 Taam trufcum, sözünü dinlemye çalışcam eyvahedigeldismile (lezzet olarak bi problemin yok, çıkıp alması mesele sadece ohaoldumsmile )

Benim de 7, ya da 7.30 (akşam) Şimdi kitapllar var ya, sabahlarsın bu gece.

tabiii gün farklı boshayallersmile ehh iştee konuyu çözene kadar CADIARZU aksi gibi önümüzdeki hafta kociş gece evde ohaoldumsmile

Kız yazık adama, biraz da o keyif yapsın evde, hep dışarda olsun istiyon aklinialirimsmile

canım eskiden 14 saate yakın çalışıyordu alıştım tabi ben de bu duruma
ama şimdi genelde evde heleki o gece mesaileri yokmu beni bitiren onlar mirmirmirmir tüm gün sessiz sedasız :1closedeyes:evde bana hiç uymayan bir durum:dance:
öyle yoğun çalıştığı zaman '' hayatım bana randevu ayarlada bi görüşelim diyordumlaelaelaelaelae anla yanii
şimdi özlüyom sankim o günleri:çok üzgünüm:

Kız mesajındaki son iki cümleye baksana, birbiriyle çelişmiş :mymeka: Kocanı askere gönderelim bi daha da, gör bakayım evin boş olmasını özlemek neymiş lülülülülülü

canim bayaa bi yaptim da hala da yapaasim var o yuzden gec yazarim daha saat 8 burda 1e kadar yolum var heeh evde kimse yokken leslie benim olsun istiyorum hehhe ayy iyice civittim ben ya yine kaydirigubbakcemile3

olsun bebeeem 3mil de super afferin valla kaydirigubbakcemile5

yesacım senin yaptığın callan hangisi şu tek link 135 mb olan mı?

evet canim benim 135 mb olan kaydirigubbakcemile5

Kız mesajındaki son iki cümleye baksana, birbiriyle çelişmiş :mymeka: Kocanı askere gönderelim bi daha da, gör bakayım evin boş olmasını özlemek neymiş lülülülülülü

aaa bak ona hiç gelemem ALLAH eksikliğini göstermesin
canım benim o :asigim:

anacım birazcık nazlıdır benimkii çok şikayet eder bilmiyorumkismile
sabah gelir gece 11 de işe gider bende tam tersi çok hareketliyim
genelde şikayetçi biri değilim

ama onun biraz rahatsızlığı var ondan boshayallersmile eklemlerinde ondan :teselli:

İyi taaam, beklemeye alıştım zaten mafoldumben Saolasın cimcimem de dikkat et kendine, vücudunu kendin gibi delü ettin sonunda aklinialirimsmile
Ha şöyle, yola gel kaydirigubbakcemile

Ne güzel tontişkom, gün boyu didişir durursunuz ama tahmin edebiliyorum nazlanarak seni nasıl çıldırttığını eyvahedigeldismile

hobaaaaaaaaaaaaaaaaa kimler gelmiiişşş hoş gelmiişşşşşşşşşşşşşşkaydirigubbakcemile

amaninnnnnnnnnnnnn kusum naber yaaa nassin bakalim delikafadulden

ıyi taaam, beklemeye alıştım zaten mafoldumben Saolasın cimcimem de dikkat et kendine, vücudunu kendin gibi delü ettin sonunda aklinialirimsmile
le

hehhe kaydirigubbakcemile3 yaa kuzum yaa bu R A P i d s H a r e nin bana bi gicikligi var ama cozemedim 5 mil indirtmedi bugun bana yaa sinir oldum ilk 3 part var gerisi yok illa cinslik cikaracak ona da carpasim geldi :mymeka: diger hangisi denesem sorun cikarmadan indiriyor 5 mile gelince giciklik yapiyor yaa hem de ilk 3 parttan sonra neyse hayirlisi sırnaşık şey

yasemcigim yaa ben yine carpasim gele gele ask ve ceza izledim deli miyim neyim yaaa ama favori repligimi buldum hehe

MUSTAFA SANA BI CARPARIM DUVARA YAPISIRSIN hahha ayyy aklima geldikce guluyorum yaa :roflol: :roflol: yok bole bi olay :roflol:

canlar cok alakasiz da bi yardim yahu ben surekli ruj alip hic kullanmiyorum ama yine heveslendim sizce su alt kosedeki wine not bana gider mi yaaaaaaaa haadi caninizi yirim bi cevap :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ha şöyle, yola gel kaydirigubbakcemile

Ne güzel tontişkom, gün boyu didişir durursunuz ama tahmin edebiliyorum nazlanarak seni nasıl çıldırttığını eyvahedigeldismile

nasıl damardan gireceğini biliyon:kedi:
ayy sorma o nazlarını hele de soğuklamasın akannehir yasemin 1 hafta oldu ben niye öksürüyom bişey yokktur dimi:mymeka:

yada

dır dır dır dır ona buna söylenir durur
yada baktıki benim kafam bozuk minik tripler yapıyorum işte o zaman kopuyor nasıl üzerime titrer anlatamamhihoyyyt kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…