amaninnnnnnnnnnnnn kusum naber yaaa nassin bakalim delikafadulden
yasemcigim yaa ben yine carpasim gele gele ask ve ceza izledim deli miyim neyim yaaa ama favori repligimi buldum hehe
MUSTAFA SANA BI CARPARIM DUVARA YAPISIRSIN hahha ayyy aklima geldikce guluyorum yaa :roflol: :roflol: yok bole bi olay :roflol:
Sen de zayıfla sitesindeki tek parçalık linkten indirsen canım?? Görüntü kalitesi biraz düşük ama işini görür sonuçtahehhe kaydirigubbakcemile3 yaa kuzum yaa bu R A P i d s H a r e nin bana bi gicikligi var ama cozemedim 5 mil indirtmedi bugun bana yaa sinir oldum ilk 3 part var gerisi yok illa cinslik cikaracak ona da carpasim geldi :mymeka: diger hangisi denesem sorun cikarmadan indiriyor 5 mile gelince giciklik yapiyor yaa hem de ilk 3 parttan sonra neyse hayirlisi sırnaşık şey
nasıl damardan gireceğini biliyon:kedi:
ayy sorma o nazlarını hele de soğuklamasın akannehir yasemin 1 hafta oldu ben niye öksürüyom bişey yokktur dimi:mymeka:
yada
dır dır dır dır ona buna söylenir durur
yada baktıki benim kafam bozuk minik tripler yapıyorum işte o zaman kopuyor nasıl üzerime titrer anlatamamhihoyyyt kötükedihüso
hehe iyiyim guzum yürümekten koptum
sizin kasları düşünemiyom yanii ikiye katlansa katlanır ohaoldumsmilebu kadr spor sırnaşık şey
anacım sen bırak bu filmi sinir yapıyo bu dizi sendekafamçokkarıştı
o mustafayı bende çarpıcam:mymeka:
Sen de zayıfla sitesindeki tek parçalık linkten indirsen canım?? Görüntü kalitesi biraz düşük ama işini görür sonuçtaen son..
Benimki de pek bi nazlıdır canım, ama ben de nazlı olunca ödeşiyoz sırnaşık şey Acemilikte ayaklarını anlatıp duruyodu yok şöyle kötü böyle kötü, yemin töreninde bi baktım hiiiç bişi yoktu kaydirigubbakcemile3
Çok hoşsunuz :asigim:
Eşinin o eklem problemleri düzelmedi mi hala, iyi diye söylemiştin en son..
:umursamaz: ı ııı canım dudakların ince ve beyaz tenlisin bence orta pastel tonlar olsa daha iyi olur sanki
bende makyajdan pek anlamam genelde tüm renkleri karıştırırım öyle kullanırımzemuszemus
aaaaaaa kuzum ben tek parcalik linki gormedim oyle yapayim artik su an baska bi sey iniyor da ogrendigim iyi oldu bebeeeem Şeniz bi de benim su ruja bi bakin hele yahu size zahmet
Buyur canım http://sendezayifla.de/showthread.php?t=14999
Valla cimcimem ben hiç makyaj yapmadığım için hiiiiiç anlamam ama bence daha doğal renkler bulsan daha çok yakışır, ben sevmedim pek :kedi:
hadi canim yaa olmami diyosun yani tuh heveslenmistim belki kullanirdim yahuuu ruj pek kullanmiyorum ama neyse hayirlisi sempatiksalakcinni dudaklarim inceciktir gercekten haa agzimda kucucuktur ama beyaz tenlimiyim midir acaba canim yaa bunu bilemedim bilmiyorumkismile
neyse konu disi mesaj olmasin ben yediklermi yazayim
:roflol: :roflol: :roflol: ne bilem ben gittim bidaha albümüne baktım bence birazcıcık beyazsın işteeealsanaalsanasmile
dulsi gibi bende renkleri sevmedimm:1rolleyes:
Ben de bu kıza spor konusunda bugün yetişemem diyodum, eşitlendik desene aklinialirimsmile Ben de yeşil çay içem bari :içelim: (Menün her zamanki gibi işte, bol tatlılı lülülülülülü )not: ogle az gelebilir ama cok cikolata yedim bugun yaptigim sporlar bi onlari yaksa yeter valla eyvahedigeldismile
neyse konu disi mesaj olmasin ben yediklermi yazayim
:roflol: :roflol: :roflol: ne bilem ben gittim bidaha albümüne baktım bence birazcıcık beyazsın işteeealsanaalsanasmile
dulsi gibi bende renkleri sevmedimm:1rolleyes:
kuzum eline koluna saglikkkkkkkkkkkkk olumunekankayizsmile
cok saolasin bebeem ben de yaparim makyaj da rujla aram yoktur bunu da kullanacagim bile mechul ama heveslenmistim ama hayirlisi artik heheh aklinialirimsmile
Ben de bu kıza spor konusunda bugün yetişemem diyodum, eşitlendik desene aklinialirimsmile Ben de yeşil çay içem bari :içelim: (Menün her zamanki gibi işte, bol tatlılı lülülülülülü )
alintini yedigimmmmmmm laelaelaelaelae diger renkleri bosvercektin sag alttakine bakacaktin ama canim ama gecti artik hehe delikafadulden
aa beyazmisim demek ki ben burdakilerle kendimi kiyaslayinca bayaa bi siyah oluyorum da hehehhe ondan sasirdim :1ninca:
neyse ben kendimi biraz daha spora vereyim firsat bu firsat gelirim yine canlarim sahane listemi yazmaya en azindan hehhe sositososito
:mymeka::mymeka:
menumu bosver sen listemi gor ondan sonra konusalim heehh naniknanik
ya birakacagim tatliyi da o beni birakmiyor valla billa laelaelaelaelae
ben kactim gelecem ama
Bugün vaktin nasıl geçtiğini hiç anlamadım yaw, saate bi baktım 11:30 olmuş fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?