50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hehe iyiyim guzum yürümekten koptum
sizin kasları düşünemiyom yanii ikiye katlansa katlanır ohaoldumsmilebu kadr spor sırnaşık şey

anacım sen bırak bu filmi sinir yapıyo bu dizi sendekafamçokkarıştı
o mustafayı bende çarpıcam:mymeka:

Sen de zayıfla sitesindeki tek parçalık linkten indirsen canım?? Görüntü kalitesi biraz düşük ama işini görür sonuçta

Benimki de pek bi nazlıdır canım, ama ben de nazlı olunca ödeşiyoz sırnaşık şey Acemilikte ayaklarını anlatıp duruyodu yok şöyle kötü böyle kötü, yemin töreninde bi baktım hiiiç bişi yoktu kaydirigubbakcemile3
Çok hoşsunuz :asigim:
Eşinin o eklem problemleri düzelmedi mi hala, iyi diye söylemiştin en son..

afferin kuzum yaaa ben de bu iki gun yanlizim diye yapiyorum da normalde leslie ile yuruyemiyorum malesef sadece hareket neyim iste olumunekankayizsmile
valla cok sinir yapiyor canim ama aklima geliyor dur bi izleyim diyorum ayy benim hepsine carpasim geliyor nadya var ya ona da carpasim geliyor nazana da carpasim geliyor savasa zaten geliyor sanirim bi cem e gelmiyor ama ona da gelecek gibi yakinda heheh delikafadulden

Sen de zayıfla sitesindeki tek parçalık linkten indirsen canım?? Görüntü kalitesi biraz düşük ama işini görür sonuçta en son..

aaaaaaa kuzum ben tek parcalik linki gormedim oyle yapayim artik su an baska bi sey iniyor da ogrendigim iyi oldu bebeeeem Şeniz bi de benim su ruja bi bakin hele yahu size zahmet

:umursamaz: ı ııı canım dudakların ince ve beyaz tenlisin bence orta pastel tonlar olsa daha iyi olur sanki

bende makyajdan pek anlamam genelde tüm renkleri karıştırırım öyle kullanırımzemuszemus

aynen canım başka türlü olmuyor zaten üzerine titreyince cıvıtıyo :1ninca:

bacaklrında damar problemi var varis benzeri bişey daha ağırı aslında acil tedavi olması gerek

belinde kireçleme ye benzer bir problemi var
bi iyi bi kötü mirmirmirmir

yani var var var:ecrin_bebek:

:umursamaz: ı ııı canım dudakların ince ve beyaz tenlisin bence orta pastel tonlar olsa daha iyi olur sanki

bende makyajdan pek anlamam genelde tüm renkleri karıştırırım öyle kullanırımzemuszemus

hadi canim yaa olmami diyosun yani tuh heveslenmistim belki kullanirdim yahuuu ruj pek kullanmiyorum ama neyse hayirlisi sempatiksalakcinni dudaklarim inceciktir gercekten haa agzimda kucucuktur ama beyaz tenlimiyim midir acaba canim yaa bunu bilemedim bilmiyorumkismile

neyse konu disi mesaj olmasin ben yediklermi yazayim

YEDIKLERIM
SABAH

kahvaltilik gevregi
sut +soya sutu karisik :)

ara

kuru uzum

oglen
1 dilim ekmek
arasinda da peynir sogan karisimi bi sey iste sandvic icin

ara
1 armut

aksam
dunku yemek (etli mantarli sebzeli bi sey)
patates
pudingimsi bi sey

ara

1 bardak sut

not: ogle az gelebilir ama cok cikolata yedim bugun yaptigim sporlar bi onlari yaksa yeter valla eyvahedigeldismile

not8: 3 bardak yesil cay icildi + (mayali sut kaldi bi tek)

aaaaaaa kuzum ben tek parcalik linki gormedim oyle yapayim artik su an baska bi sey iniyor da ogrendigim iyi oldu bebeeeem Şeniz bi de benim su ruja bi bakin hele yahu size zahmet

Buyur canım http://sendezayifla.de/showthread.php?t=14999

Valla cimcimem ben hiç makyaj yapmadığım için hiiiiiç anlamam ama bence daha doğal renkler bulsan daha çok yakışır, ben sevmedim pek :kedi:

Buyur canım http://sendezayifla.de/showthread.php?t=14999

Valla cimcimem ben hiç makyaj yapmadığım için hiiiiiç anlamam ama bence daha doğal renkler bulsan daha çok yakışır, ben sevmedim pek :kedi:

kuzum eline koluna saglikkkkkkkkkkkkk olumunekankayizsmile

cok saolasin bebeem ben de yaparim makyaj da rujla aram yoktur bunu da kullanacagim bile mechul ama heveslenmistim ama hayirlisi artik heheh aklinialirimsmile

not: ogle az gelebilir ama cok cikolata yedim bugun yaptigim sporlar bi onlari yaksa yeter valla eyvahedigeldismile
Ben de bu kıza spor konusunda bugün yetişemem diyodum, eşitlendik desene aklinialirimsmile Ben de yeşil çay içem bari :içelim: (Menün her zamanki gibi işte, bol tatlılı lülülülülülü )

neyse konu disi mesaj olmasin ben yediklermi yazayim
:roflol: :roflol: :roflol: ne bilem ben gittim bidaha albümüne baktım bence birazcıcık beyazsın işteeealsanaalsanasmile
dulsi gibi bende renkleri sevmedimm:1rolleyes:

alintini yedigimmmmmmm laelaelaelaelae diger renkleri bosvercektin sag alttakine bakacaktin ama canim ama gecti artik hehe delikafadulden

aa beyazmisim demek ki ben burdakilerle kendimi kiyaslayinca bayaa bi siyah oluyorum da hehehhe ondan sasirdim :1ninca:

neyse ben kendimi biraz daha spora vereyim firsat bu firsat gelirim yine canlarim sahane listemi yazmaya en azindan hehhe sositososito

kuzum eline koluna saglikkkkkkkkkkkkk olumunekankayizsmile

cok saolasin bebeem ben de yaparim makyaj da rujla aram yoktur bunu da kullanacagim bile mechul ama heveslenmistim ama hayirlisi artik heheh aklinialirimsmile

Rica ederim fıstığım. Aldıysan kullan koyu ton olduğu için dudakları çok ön plana çıkarır diye düşünmüştüm ama belki senin dudaklar ince olduğu için yakışır sana. Ben sürsem çok komik olurum herhal -tatlicadiarzu-

Ben de bu kıza spor konusunda bugün yetişemem diyodum, eşitlendik desene aklinialirimsmile Ben de yeşil çay içem bari :içelim: (Menün her zamanki gibi işte, bol tatlılı lülülülülülü )

:mymeka::mymeka:

menumu bosver sen listemi gor ondan sonra konusalim heehh naniknanik

ya birakacagim tatliyi da o beni birakmiyor valla billa laelaelaelaelae

ben kactim gelecem ama

kız şaşkın o renge baktım ben zatii ama ötekilerde fena dediydim:1shok: ammaaaan hepsi de fenaaa işteeeeeeeeee-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
:mymeka::mymeka:

menumu bosver sen listemi gor ondan sonra konusalim heehh naniknanik

ya birakacagim tatliyi da o beni birakmiyor valla billa laelaelaelaelae

ben kactim gelecem ama

Yaw kız bana ne bakıyon sen, benimki kıskançlık bence ohaoldumsmile Aramızda 6 kilo var, ve ben kilo veremiyom akannehir Yarın 100 gram vermiş olmazsam çok bozulcam valla bilmiyorumkismile

Bugün ben de yemeği fazla kaçırdım biraz, çiko yiyerek sen daha güzel bi tercih yapmışsın süprizzzzz

yesa
oriflame power shine çok güzeller onlardan bi tane alabilirsin
hem doğal hem şık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…