50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hııııııı tımam boncuğum ben söz dinlerim :ecrin_bebek:
haydiii sağa iyi seyirler bebeğim sonrada daqlu rüyalarrr

gel bi öpem üyle gidemŞeniz :a015:

Şeniz olumunekankayizsmile İyi okumalar tontişkom, saolasın kaydirigubbakcemile3 Saaa da datlu rüyalar, ben bi ara yine uğrarım, yesanın sporunu okumadan gözüme uyku girmez aklinialirimsmile Öptüüüüüm opuyorumnanaktan

slm kızlar ben geldım bugun benımde bayagı yogundu ev temızlıgı yaptım
5mil leslie
callenicts
tibet yaptım

menum yedıgım gofret harıcı guzeldı iki öğun yedım ama gofretde 3. öğün yerıne gecerkaydirigubbakcemile3

ayrıca bugun hındıstan cevızı alıp sutunu ve bırazda hındıstan cevızının kendısını suda haslayıp yagını cıkarttım lımonla karıstırıp sacıma ve kalanıda yuzume surdum(bosa gıtmesın dedım) bunu haftada ıkı defa uygulayacagım bakalım ne olacak ama burdan cıkardıgım sonuc hındıstan cevızı dehset yaglı bu kadar oldugunu hıc dusunmemıstım kaynattıgım tencerenın etrafı yag oldu kaldı aynı et yagı gıbı artık pastaların ustundekı hındıstan cevızını bıle yememlmaz: ancak sacıma surerımkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3 neyse kızlar bende gıdıp kıtap okuyayım barı cok yoruldum bugun dınlenmıs olurum

kizlar merhaba dun itibariylle diyete basladimm tartildim 63.6 ciktim simdi cizelgemide deistircem bakalim bi haftada bi kilo verebilcekmiyimmm?

apartmanda bi tek gece ben kaldigim icin cok huzursuzumm gece uyanip kapi kurcalaniomu diye bakiorum hic rahat uyuyamiorum napcam bilmiorummmm

kizlar yediklerimi yazayim
sabah bi yumurta kati cokelek corek otlu siyah zeytin maydonoz sekersiz cay
araogun bi elma bi avuc yaban mersini
ogle izgara et salataa yogurtt activia bitane
araogun bi dilim ekmek bi light karper
aksam tazze fasulye salata
gece bi elma

apartmanda bi tek gece ben kaldigim icin cok huzursuzumm gece uyanip kapi kurcalaniomu diye bakiorum hic rahat uyuyamiorum napcam bilmiorummmm

canım için rahat olsun
ben nöbetteyim bu gece korkma emi kuzum

süper bi menü
işte sahalarda görmek istedğimiz prenses bu

canım için rahat olsun
ben nöbetteyim bu gece korkma emi kuzum

süper bi menü
işte sahalarda görmek istedğimiz prenses bu

canim benim sanada hayirli nobetler kuzumm
canimin ici artik menulerim boyle olcakk allahin izniyle yalniz her gun bi turk kahvesi iciroumm onu cikartamadimmm gulum

Selam kızlar,

Prensesim menün çok güzelmiş, günde 1 türk kahvesinden bişey olmaz korkma.

Trufum sana da iyi nöbetler canım, kolay gelsin.

Selam kızlar,

Prensesim menün çok güzelmiş, günde 1 türk kahvesinden bişey olmaz korkma.

Trufum sana da iyi nöbetler canım, kolay gelsin.

hosgeldinn cicegimmm
yalniz bi naneli lokum yiyomm sekersiz yaptigim icin kahveyi biricigimm o kadarcik umarim bisey yapmaz o kadarda kisitlamak istemedim bi anda ama kuruyemis aburcubur hepsini cikardim cok sukur canim atistirmalik istediginde ceri domates salatalik soyup yiyom :))

Bir minik lokum yiyorsan onu da erken saatte yemeye bak, bir de akşam yemeğinden sonra 1 saat spor yapsan çok güzel olur.

kız şaşkın o renge baktım ben zatii ama ötekilerde fena dediydim:1shok: ammaaaan hepsi de fenaaa işteeeeeeeeee-tatlicadiarzu-

peki madem heveslenmistim ama

bebeeem ben de katildim kaldim ama cok yavas da olsa cok az da olsa bacagimi begenmeye basladim ben yaaa Allahim insallah gercekten bacagim degisiyor yaa inanilmaz heheh :lepi: verirsin kuzum verirsin benim de yemek normal de iste ciko off off bilmiyorumkismile

yesa
oriflame power shine çok güzeller onlardan bi tane alabilirsin
hem doğal hem şık

turkiyeye gidince bakayim canim benim Şeniz

hayilli nobetlereeeeee sempatiksalakcinni

, yesanın sporunu okumadan gözüme uyku girmez aklinialirimsmile Öptüüüüüm opuyorumnanaktan

ve yesanin sporu geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrr :jeyyar:

slm kızlar ben geldım bugun benımde bayagı yogundu ev temızlıgı yaptım
5mil leslie
callenicts
tibet yaptımum

canim benim tebrik ederim seni ama bi de benim listemi gor heheh laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…