selam kızlar uzun zamandır yoktum izindeydim nişanlandım falan filan :) bu sabah tartıldım 52,6 yım düğünüme kadar 2,5 verebilirmiyim bilmiyorum herkes bu kilon iyi diyo ama bakalım:) herkese kolay gelsin görüşmek üzere ..
tebrik ederim canım hayırlı olsun ALLAH tamamına erdirir inşallah
Günaydın Kızlar
Ben bugün o kadar yoğun olmayacağım:lepi:
Dün yediklerim akşam saatine kadar iyidi...
Sabah : Kepek ekmeğine beyaz peynir domates tost + portakel/greyfurt suyu
öğlen=salata + 2 kaşık yoğurtlu semizotu +1/2 kase tarhana
aralarda 2 muz + 1/2 kg çilek...
gelelim akşama:çok üzgünüm:
1 dilim kepek eğmeğine light vişne reçeli... maalesef devamı var:bbo:
çeşitli peynirler + beyaz şarap bitmedi :1no2:
patates kızartması
spora da gitmedin.... offf
tartıda hemen fark etmiş.. +200 grklava:
Olur böyle kaçamaklar ...
İnsanız sonuçta..:icecream: Robot değil. 3 gün geç ulaşalım istediğimiz kiloya.. dünyanın sonu değil ya :)laelaelaelaelae
Moonserose Merhaba
Ya sen 6 Kg vermişsin ? :hooray:Ne kadar zamanda verdin ?:uhm:
merhaba canım , 5 ocakdan bu yana diyet yapıyorum hayatım.benim metabolizmam çok yavaştır normalde ve kansızlık tedavisi gördüğüm için çok kilo almıştım.normalde de çok yemek yemezdim ama dengesiz yerdim.mesela sabah kahvaltı doğru dürüst yapmaz 4 gibi yer akşam yemeği yemezdim.kepek ekmeği tüketmezdim. diyete başladığımdan beri 4 kere beyaz ekmek yedim kepek veya çavdar tükketiyorum.zaten neler tükettiğimi yazıyorum güngün görüyorsundur.bunlara ek spor yapmaya başladım. bir avantajım daha var çok su içerim günde en az 2-2,5 lt su içiyorum.bolbol yeşilçay tüketirim.birde her akşam yemekden sonra 5 i 1 yerde çayı içiyorum.ilk ay 3 kg verdim sonrasında yavaşladı kilo vermem ama sıkılaştım.şu 4 kg cığımıda sizlerle beraber verip korumaya çalışacağım inşallah kaydirigubbakcemile5
merhaba canım , 5 ocakdan bu yana diyet yapıyorum hayatım.benim metabolizmam çok yavaştır normalde ve kansızlık tedavisi gördüğüm için çok kilo almıştım.normalde de çok yemek yemezdim ama dengesiz yerdim.mesela sabah kahvaltı doğru dürüst yapmaz 4 gibi yer akşam yemeği yemezdim.kepek ekmeği tüketmezdim. diyete başladığımdan beri 4 kere beyaz ekmek yedim kepek veya çavdar tükketiyorum.zaten neler tükettiğimi yazıyorum güngün görüyorsundur.bunlara ek spor yapmaya başladım. bir avantajım daha var çok su içerim günde en az 2-2,5 lt su içiyorum.bolbol yeşilçay tüketirim.birde her akşam yemekden sonra 5 i 1 yerde çayı içiyorum.ilk ay 3 kg verdim sonrasında yavaşladı kilo vermem ama sıkılaştım.şu 4 kg cığımıda sizlerle beraber verip korumaya çalışacağım inşallah kaydirigubbakcemile5
sağol selishacığımda ben çok üzüldüm şimdi senin adına yaa sigaramı içiyorsun sen ee bırakmışken devam etseydin bee yavrum çok üzüldüm cidden şimdi
spatz ciğim teşekkür ederim canım aynı azmi hepberaber gösterip zayıflayacağız değil mi? yeşilçay,biberiye,funda,kekik,mate var benim içtiklerim arasında canım.hazmı kolaylaştırıyor ve sıkılaşmayı destekliyor ve kaçamaklardan sonra içinde çok yardımcı oluyor yerimseniben
ya evet.. bir güzel kilo veriyordum.. sigarayı da bırakayım.. herşey tam olsun dedim.. baktım kilo alıyorum.. vazgeçtim.. belki tercihi sigara içmemekten yana kullanmalıydım... hedefim 48 Kg. O kiloya ulaşırsam bir gün bırakırım tekrar... aldığım kilolar da çok kötü durmaz... ya da kendimi kandırıyorumbilmiyorum :uhm:
Senin içtiğin çaylardan ben de içtim bir ara.5i bir yerde diye satılıyor. hepsini karıştırıp bir kere de içiyordum.. ama ölçüleri vardı. birilerine lazım ise bulurum tekrar oranlarını. bende bağırsak hareketlerimi biraz düzene sokmuştu. belki de yeterince uzun kullanmadığım için tam etkisini bilmiyorum.
ben bir yandan kilo vermeye çalışırken bir yandan da göğüslerimi büyütmeye çalışıyorum kaydirigubbakcemile2
o yüzden içinde doğal östrojen olan bitkiler var: adaçayı,rezene çayı... bunlardan alıcağım kendime - hala çıkıp alamadım ama...
merhabaa... ben daha yeni katıldım aranıza hemde cok yenii..( biraz önce) ama bu siteyi takip ediom aslında sürekli ben 55 kiloyum ve boyum 1,69 cm ama 5 kilo vermem lasımm işin garibi ben 6 ay öncesinde 70 kiloydumm onca kiloyu verdimm şimdi bi 5 kiloyu veremiomm... (galiba işime gelmio)) ama zayıf olmak harika bişey.. hee birde ben sigarada kullanıodım sigarayıda bıraktım hemde hiç zorlanmadan çat die kestim valla ve hiç kilo almadım bırakınca şimdide aklıma bile gelmioo...
spatz ciğim teşekkür ederim canım aynı azmi hepberaber gösterip zayıflayacağız değil mi? yeşilçay,biberiye,funda,kekik,mate var benim içtiklerim arasında canım.hazmı kolaylaştırıyor ve sıkılaşmayı destekliyor ve kaçamaklardan sonra içinde çok yardımcı oluyor yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?