50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar uzun zamandır yoktum izindeydim nişanlandım falan filan :) bu sabah tartıldım 52,6 yım düğünüme kadar 2,5 verebilirmiyim bilmiyorum herkes bu kilon iyi diyo ama bakalım:) herkese kolay gelsin görüşmek üzere ..

moonserose0 ....58**** 54 olacak
me_as ..............55.2***** 50 olacak
Sportie .............58***** 52 olacak
guguz ...............59.8***** 50 olacak
selisha ..............54,4 ****** 48 olacak
Serena.............. 51.6***** 48 olacak
bal-esmer ..........54,8***** 50 olacak
Karamsar-tarz ....56,5*****53 olacak
maeves............. 56.5 ***** 53 olacak
prensessisi ........55*****50 olacak
MissDeFnE....... 52,6 ***** 50 olacak
bozo85 ..............55 ***** 52-53 olacak
yanetki ..............58.4***** 55 olacak
Mikla .................55.5***** 52 olacak
Ddiiiddeemm ......51.5*****48 olacak
sempatik............56,5*******52 olacak
karalım...............56******50 olacak
beyaz melek ......55******51 olacak
damla.................50,5******47 olacak
spatz..................56,2******52 olacak
kahorihoma.........53******50 olacak
figenk24..............58******50 olacak
burcuhayal………59******

tebrik ederim canım hayırlı olsun ALLAH tamamına erdirir inşallah

ay kizlar ya dun kilo bildirim gunuydu dimi, ben unutmusum valla
mooncum deseydinya bana
bugun tatil burasi ben dunu cumartesi zannediyorum
bide dun nete giremedim
neysem mooncum kilom 56 canim ,yeni listeye boyle yaz bari
bidakine boyle olmaz

Selisha tıpkı benim gibi olmuş senin de dünkü öğünlerin.kaydirigubbakcemile5

Sabah : Kepek ekmğine beyaz peynir domatesli tost
Öglen : ton balıklı salata
Ara öğün: Erik
Aksam : Izgara tavuk ve bir dilim kepek ekmeği

Gece (evet hem de 10'dan sonra) : bir kaç küçük ekler ve bir bardak süt.
Sevgilim sürpriz yapmış, çok sevdiğimi bildiği için eklerleri kapmış gelmiş, yemesemiydim Şeniz

biliyorum biliyorum kızmayın, bu küçük tahrihlere kapılmamalıyız !kafamçokkarıştı

Olur böyle kaçamaklar ...
İnsanız sonuçta..:icecream: Robot değil. 3 gün geç ulaşalım istediğimiz kiloya.. dünyanın sonu değil ya :)laelaelaelaelae

Olur böyle kaçamaklar ...
İnsanız sonuçta..:icecream: Robot değil. 3 gün geç ulaşalım istediğimiz kiloya.. dünyanın sonu değil ya :)laelaelaelaelae

:) dimi ama yaaa...bak şimdi ofis arkadaşlarım tatlı söylediler mesela, ben gözümü, kulağımı, burnumu kapadım canım çekmesin diye kaydirigubbakcemile2

moonserose0 ....58**** 54 olacak
me_as ..............55.2***** 50 olacak
Sportie .............58***** 52 olacak
guguz ...............59.8***** 50 olacak
selisha ..............54,4 ****** 48 olacak
Serena.............. 51.6***** 48 olacak
bal-esmer ..........54,8***** 50 olacak
Karamsar-tarz ....56,5*****53 olacak
maeves............. 56.5 ***** 53 olacak
prensessisi ........55*****50 olacak
MissDeFnE....... 52,6 ***** 50 olacak
bozo85 ..............55 ***** 52-53 olacak
yanetki ..............58.4***** 55 olacak
Mikla .................55.5***** 52 olacak
Ddiiiddeemm ......51.5*****48 olacak
sempatik............56*******52 olacak
karalım...............56******50 olacak
beyaz melek ......55******51 olacak
damla.................50,5******47 olacak
spatz..................56,2******52 olacak
kahorihoma.........53******50 olacak
figenk24..............58******50 olacak
burcuhayal………59******

bencede spatz olur böyle şeyler önemli olan telafi etmek , bugün daha hafif beslenir ve spor yaparsın telafi etmiş olursun yerimseniben

Moonserose Merhaba

Ya sen 6 Kg vermişsin ? :hooray:Ne kadar zamanda verdin ?:uhm:

merhaba canım , 5 ocakdan bu yana diyet yapıyorum hayatım.benim metabolizmam çok yavaştır normalde ve kansızlık tedavisi gördüğüm için çok kilo almıştım.normalde de çok yemek yemezdim ama dengesiz yerdim.mesela sabah kahvaltı doğru dürüst yapmaz 4 gibi yer akşam yemeği yemezdim.kepek ekmeği tüketmezdim. diyete başladığımdan beri 4 kere beyaz ekmek yedim kepek veya çavdar tükketiyorum.zaten neler tükettiğimi yazıyorum güngün görüyorsundur.bunlara ek spor yapmaya başladım. bir avantajım daha var çok su içerim günde en az 2-2,5 lt su içiyorum.bolbol yeşilçay tüketirim.birde her akşam yemekden sonra 5 i 1 yerde çayı içiyorum.ilk ay 3 kg verdim sonrasında yavaşladı kilo vermem ama sıkılaştım.şu 4 kg cığımıda sizlerle beraber verip korumaya çalışacağım inşallah kaydirigubbakcemile5

Merhaba Moonserose

Afferin. Çok iyi dayanmışsın. Çok iradeliymişsin.alkisalkisalkis
Ben 13.04.2009 da başladım.. benim de yeni bir ayı geçti. Spor da yapıyorum. Su çok zor içiyorum ama içmeye çalışıyorum - zorla
ben arada sigarayı bırakıp tekrar başladım. o arada 3 kg aldım geri.. şimdi toplamda başlangıçtan bu yana 1,5 kg fark etmiş gibi oldu...

Umarım hepimiz rejim yerine beslenma alışkanlıklarımızı değiştirebiliriz ki kalıcı olsun :içelim:

Valla tebrikler Moonserose'cigim çok azimliymişsina.s.

5'i 1 yerde çayının içinde neler var, ne işi yarıyor, tadı nasıl ? kaydirigubbakcemile3 çok kişiden duydum ama denemedim hiç.

merhabaa... ben daha yeni katıldım aranıza hemde cok yenii..( biraz önce) ama bu siteyi takip ediom aslında sürekli ben 55 kiloyum ve boyum 1,69 cm ama 5 kilo vermem lasımm işin garibi ben 6 ay öncesinde 70 kiloydumm onca kiloyu verdimm şimdi bi 5 kiloyu veremiomm... (galiba işime gelmio)) ama zayıf olmak harika bişey.. hee birde ben sigarada kullanıodım sigarayıda bıraktım hemde hiç zorlanmadan çat die kestim valla ve hiç kilo almadım bırakınca şimdide aklıma bile gelmioo...

Son düzenleme:
sağol selishacığımda ben çok üzüldüm şimdi senin adına yaa sigaramı içiyorsun sen ee bırakmışken devam etseydin bee yavrum çok üzüldüm cidden şimdi

spatz ciğim teşekkür ederim canım aynı azmi hepberaber gösterip zayıflayacağız değil mi? yeşilçay,biberiye,funda,kekik,mate var benim içtiklerim arasında canım.hazmı kolaylaştırıyor ve sıkılaşmayı destekliyor ve kaçamaklardan sonra içinde çok yardımcı oluyor yerimseniben

ya evet.. bir güzel kilo veriyordum.. sigarayı da bırakayım.. herşey tam olsun dedim.. baktım kilo alıyorum.. vazgeçtim.. belki tercihi sigara içmemekten yana kullanmalıydım... hedefim 48 Kg. O kiloya ulaşırsam bir gün bırakırım tekrar... aldığım kilolar da çok kötü durmaz... ya da kendimi kandırıyorumbilmiyorum :uhm:

Senin içtiğin çaylardan ben de içtim bir ara.5i bir yerde diye satılıyor. hepsini karıştırıp bir kere de içiyordum.. ama ölçüleri vardı. birilerine lazım ise bulurum tekrar oranlarını. bende bağırsak hareketlerimi biraz düzene sokmuştu. belki de yeterince uzun kullanmadığım için tam etkisini bilmiyorum.

ben bir yandan kilo vermeye çalışırken bir yandan da göğüslerimi büyütmeye çalışıyorum kaydirigubbakcemile2

o yüzden içinde doğal östrojen olan bitkiler var: adaçayı,rezene çayı... bunlardan alıcağım kendime - hala çıkıp alamadım ama...

canım bak sen itiraf ettin kendini kandırıyorsun klava: bu beden bize ölene kadar lazım ona çok iyi baklayız senin bunu yapman içinde sigarayı bırakman gerek,bence her ikisinide yapacak azme sahipsin ama sen bilirsin tabii
hangi çaylar göğüs büyütüyor yaa yaz da ben içmeyeyim.benimkiler fazlasıyla büyük oldukları için içmeyeyim ben o çayları delikafaduldendelikafadulden

yeni görfüm yazını canım hoşgeldin sefalar getirdin.hem verdiğin kilolar hemde sigarayı biraktığın için seni çokkkk tebrik ederim canım :hooray: peki bu kiloları nasıl verdin bize anlatır mısın?

Moonseroseciğim bakıyorum bir gün kaçamak yaptım diye beni kara listeye aldinizgamyoncuiremsu

peki bu çayı nerden alıcam şekerim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…