pek azimli bu kız ya
ama leslie de kesinlikle benim favorim walk of 10 pounds
haftada 4-5 kilo verdiren
yarın kas şişkinliği yaşamazsan iyi bir sonuç alırsın bence bu hafta hep spor yaptın sen
KUZUM yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa her hafta spor yaptim seninde dedigin gibi hatta regl iken de yaptim ki regl sonraasinda guzel sonuc goreyim metabolizmam 2 kat calisiyormus diye bu sabah ac karnina cirilciplak ciktim 50.5 YAAAAAA mafoldumben niye boyle ki ben ruyamda gorurum artik 47yi falan :1no2: offffffffffffffffff
bu arada 4 mil denedin mi canim benim o da pek guzel ben simdi 5 mil yapmaya cikiyorum mirmirmirmir offffffff canim yaa regl ayni anda olmustuk ne zaman bittik yaa -tatlicadiarzu- acaba gelecek haftaya ya da ne biliyim carsambaya neyim mi sonuc alacagim (yedigim tatlilardan mi veremedim acaba bilmiyorumkismile ayyyyyy neyse sistim ben cikayim da yureyeyim de geleyim bizimkiler gelmeden delikafadulden
KUZUM yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa her hafta spor yaptim seninde dedigin gibi hatta regl iken de yaptim ki regl sonraasinda guzel sonuc goreyim metabolizmam 2 kat calisiyormus diye bu sabah ac karnina cirilciplak ciktim 50.5 YAAAAAA mafoldumben niye boyle ki ben ruyamda gorurum artik 47yi falan :1no2: offffffffffffffffff
bu arada 4 mil denedin mi canim benim o da pek guzel ben simdi 5 mil yapmaya cikiyorum mirmirmirmir offffffff canim yaa regl ayni anda olmustuk ne zaman bittik yaa -tatlicadiarzu- acaba gelecek haftaya ya da ne biliyim carsambaya neyim mi sonuc alacagim (yedigim tatlilardan mi veremedim acaba bilmiyorumkismile ayyyyyy neyse sistim ben cikayim da yureyeyim de geleyim bizimkiler gelmeden delikafadulden
Yesacım sporun için tebrikler, bugün yüklenme ama kendine o kadar. Leslie millerini çok abartmışsın gibime geldi, o kadar yürüşten sonra
Kilo veremene üzüldüm cimcimem, ben de 200 gram fazla çıktım, sanırım dünkü ekmek yüzünden ama olcak o kadar diye kendimi avutuyom. Önemli olan sıkılaşmak :) (Dediğin gibi tatlılardan olabilir.)
canım bak benımde aynıydı ya reglden 4 gun sonra vermıs gozuktum hem ayrıca o kadar spordan sonra vucut şişmişde olabılıo ben bır ara kafaya dank edıp doktora gıdeyım demıstım randevu alırken doktor gelmeden ıkı gun once spor yapma kafeınllı seyler ıcme demıstı kafeın vucutda su topluo sanırım sen bence 2 gun sonra 49 cıkarsın bırde vucudunu o kadar cok yorma artık fazla sporda yetersız beslenme ıle kılo aldırır hbrın olsun bunyenı zorlama
canım yediklerinde tatlıyı tamamen çıkarma haftada bigün ye
herşeyden ye ama azar azar ye
mayalı süt benim bildiğim kilo yapar onu iyi araştır
4 mili denemedim ama 3 mil 10 pounds onu hiçbişeye değişmem
hepsini yapcağıma bitek onu yaparım hergün diyorum
vücuduna çok yükleniyosun
bi gün yap digerlerinden bi gün yapma
leslieyi hergün yap
kasların şişmiştir senin bu kadar spora canmı dayanır canım yesam
üzülüyorum seni böyle görünce (50,5 kilo insanın nesine üzülüyosam o ayrı bir konu)
sen her halikarda zayıfsın tatlım harikasın şekersin çok güzelsin bebeğim
yavaş yavaş olur sıkma canının ben de 51 olayım çıtayı 47-48 e indiriceğim. üzme kendini nolur
yaa bende bugun gune guzel bır kahvaltıyla basladım
kepeklı sadwich ekmegıne yumurta marul domates maydanoz dereotu koyup yesıl cayla yedım ama sonra noldu deyın bır sorun sıkıntıdan evde 3 gundur sadece bakmakla yetındıgım profiterole saldırdım sonra ılerleyen saatlerde 2 kuru ıncır bırde etı puf yedım aaa yakında cıkaracagım seker komasına gırecegımkaydirigubbakcemile3 ama bugun artık sadece az bır yemek yerım brokolı haslayıp tavukla yıyeyım en ıyısı yada bana ceza sadece brokolıyı yogurtlayıp yemek daha spora baslamadım ama yenerjı patlaması var yapacagım tabıkı
Yesacım bıkana kadar leslie yap o zaman kaydirigubbakcemile3 Ben 10 gündür tatlı yemiyom da noluyo, yerimde sayıyom, afiyet olsun watercım. Geç saatte yemediğin için o kadar da kötü bi menü değil.
leslieden bikilir mi yahu da aklinialirimsmile bitti artik leslie ile yuruyus fasli malesef ohaoldumsmile
masallah 10 gundur tatli yemiyomusun ama senin sanki ekmek cok kaciyor gibi bak bende ekmek normal de iste tatli kaydirigubbakcemile aciktim ben de yahu gidiyim de bi seyler yiyeyim barimmmm bayanssulusmile
Yesacım bıkana kadar leslie yap o zaman kaydirigubbakcemile3
Bari kuru incirleri yemeseydin ya da sadece 1 adet yeseydin aklinialirimsmile O kadar tatlı yesem bende de enerji patlaması olurdu delikafadulden Ben 10 gündür tatlı yemiyom da noluyo, yerimde sayıyom, afiyet olsun watercım. Geç saatte yemediğin için o kadar da kötü bi menü değil.
leslieden bikilir mi yahu da aklinialirimsmile bitti artik leslie ile yuruyus fasli malesef ohaoldumsmile
masallah 10 gundur tatli yemiyomusun ama senin sanki ekmek cok kaciyor gibi bak bende ekmek normal de iste tatli kaydirigubbakcemile aciktim ben de yahu gidiyim de bi seyler yiyeyim barimmmm bayanssulusmile
Başından beri böyleydim canım, sadece dün kaçtı ekmek, diğer günler ortalama miktar yiyom. Ama bu hafta 55 e yaklaşmam lazım artıkın, o yüzden şu taktiği denicem: sabah dışında kuş kadar yicem ama çok sık yicem yerimseniben Zaman kısıtım olmasa çoktan sinir olup tatlı yemiştim ama öyle bi lüksüm yok, hala eski halime göre bi fark yaratabilmiş değilim çünkü. Afiyet olsun cimcimem, ben de 5 mil yapacam. Bu sefer sonuna kadar yapacam, kilo vermeye ancak leslie 5 mil yarar sanırım yaptığım sporlardan kaydirigubbakcemile2 Öptüüüüüüm.
bence bu hafta sen ve yesa kılo vereceksınız bana ole gelıo ekmek olarak unolardan al canım bende tek kalıyrm ama dolapta uzun sure dayanıyr ben ıkı hafta hatta daha fazla durutabılıyrm sadece alırken son kullanması ılerı tarıh olanı sec
Ben daha az süre dayanıyo biliyodum canım, ilk fırsatta alacam da dışarı çıkmadım hala. Sıkıntıya iyi genel başka alternatifler bul kendine bence yerimsenibencanım ya ınan yemek ıstedıgımden degıl can sıkıntısından ben yalnız kalıyrm hafta sonu planlarım vardı onlarda ıptal oldu ve sıkıntıdan,sinirden yedim sonra bende farkettım ama iş işten gecmıstı artık spora kuvvet ama senın yorumunla kendıme geldım opuyorumnanaktan
bence bu hafta sen ve yesa kılo vereceksınız bana ole gelıo ekmek olarak unolardan al canım bende tek kalıyrm ama dolapta uzun sure dayanıyr ben ıkı hafta hatta daha fazla durutabılıyrm sadece alırken son kullanması ılerı tarıh olanı sec
Amin cimcimem kaydirigubbakcemile3 Evet önerilen oydu ama ben akşam yemeği yerine bi tabak makarnayı yedim (en azından bugün yarım dilim ekmek yedim :))) bilmiyorumkismile Önümüzdeki maçlara bakacaz artıkın delikafaduldenevet canim yaa hep onerilen de o zaten az az sik sik yemek insallah bu hafta sen de ben de cok super sonuclar alacagiz canim benim yaaaaaaaaaaa Şeniz
Gözün aydın kuzu, ama ayaklara dikkat, bişi giymeden çok sakat
evet ya zoruluyo..
pandif giydim bende kaydirigubbakcemile3
Pandif ne ola ki :uhm: Ben de hala spor ayakkabılarımın birinden vazgeçip eve alamadım, yıkama zorunluğunun üşengeçliği de var tabiŞimdilik kalın çorap artı spor ayakkabısına benzer tabanı olan terlik giyom :kedi: Çok da güçlü basmıyom bi de tabi boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?