50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy evet kuzum yaa haklısın,bende severim sarımsaklı ekmeği o nedenle çokta kızamadım sana yanikaydirigubbakcemile3

Yesacım ben menünü çok beğendim grincim mankenim ekmek yerine pizza tercih ederdi sanırsam :)))))))

yaaa ama aylardır ilk kez yedim pizza napiim bi kereden bişey olmaz :kedi:

Yesacım ben menünü çok beğendim grincim mankenim ekmek yerine pizza tercih ederdi sanırsam :)))))))

heheheh olumunekankayizsmile Şeniz gribincim ne guzel yazmissin cnaim benim :)))

kızlar akşam yemeğini kaçta yiyosunuz?
ben 6da yiyip bidaha ağzıma birşey sürmüyorum.

canim bizimde en gec 6-6.30da yemek fasli bitiyor hatta pazar gunleri geleneksel cok fazla yemek oldugu icin 5de falan yiyoruz ondan sonra da yesil cay- meyve cayi- sut neyim iciyorum hadi cok cok aciktim diyelim pek olmadi da meyve yiyorum :lepi:

ayyyy yaaa,karar verememiştim söyleyip söylememekte aslında:kedi:

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmm yawrimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :sm_cool:

ayyyyyyyyyyyy inanmiyorumm yaaaaaaaaaaa sanki ben hamileyim haaaaaaaaaaaaa canim nasil sevindm bilemezsinnnnnnnnnnnnn ayyyyyyy Allah nazarlardan saklasin kucagina almayi nasip etsin insallah aminnnnnnnnnnnnnnn :)

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar akşam yemeğini kaçta yiyosunuz?
ben 6da yiyip bidaha ağzıma birşey sürmüyorum.
Ben de genelde saatte yeyiyorum (30 dk ileri geri max) O saatlerde aç olmazsam geç saatte süt içiyom sadece yerimseniben
yaaa ama aylardır ilk kez yedim pizza napiim bi kereden bişey olmaz :kedi:
Haklısın canım ya, zaten harikasın Sadece bu sıralar hala kilon sabit değil o yüzden senle uğraşıyom kaydirigubbakcemile3 (kilo almanı istemeyiz di mi olumunekankayizsmile )

CANIMMMMMMMM gribincim bundan sonra hergun koca bir bardak SUT gormek istiyoruz menunde anammmmmmmmmmmm birakma emi bizi uhuhu duygulandim yahuuu

hamilelerin tuketmesi gereken 10 yiyecek :)

1-sut

2-balik

3-tahillar

4-ispanak

5-yesil yaprakli sebzeler

6-findik

7-c vitamini (tum meyveler:)

8-kahve-cay hayatinizdan cikarip yesil cay ve de diger meyve caylarini hayatiniza sokun bol su icin :))

Son düzenleyen: Moderatör:
ayyyy yaaa,karar verememiştim söyleyip söylememekte aslında:kedi:

Taam şoku atlattım sanırsam :1shok: Ayyy çok heyecanlandım yahu, ilk kez bi arkadaşımdan bu haberi duyuyom ve ne diyeceğimi hiç bilmiyom. Hayırlı olsun canım, hamileliğin çok kolay geçsin, çok güzel bi aile olun, hep mutlu sağlıklı huzur dolu olun opuyorumnanaktan

O yüzden böyle yedin demek kaydirigubbakcemile3 Yesanın dediği gibi hergün süt şart kaydirigubbakcemile5

CANIMMMMMMMM gribincim bundan sonra hergun koca bir bardak SUT gormek istiyoruz menunde anammmmmmmmmmmm birakma emi bizi uhuhu duygulandim yahuuu

Şeniz canıımm hiç bırakırmıyım sizi,dikkat edicem kiloma zaten o nedenle yine burdayım merak etmyein. Ayy işte o süt olayını unutuyorum içeyim birazdan unutmadan

topiğimize minik gelio galiba :içelim:

inşallah canım yaa,hayırlısıyla gelsin bakalım.Aslında daha erken baya, 2 hafta sonra görebilicez,o nedenle söylemekte tereddüt ettim biraz ama sizlerle paylaşmak içinde sabırsızlanıyodum itiraf edeyim

dulciyle yesa haklı.. Menündeki sütleri yumurtaları görmek istiyoruz..
buraya takılarak dengeli ve güzel besleniceksin ve çok tatlı bi hamiş olcaksın opuyorumnanaktan
gözümüz üzerinde ona göre bebişimizi aç bırakma aklinialirimsmile

canım benim,çok seviyorum hepinizi Şeniz sizinle paylaşmak beni dahada mutlu ediyoopuyorumnanaktan çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.Allah sizide sevdiklerinize kavuştursun biran öncede kardeşler yapın çifterçifterkaydirigubbakcemile5
evet canım bu sebepten dolayı bazen kaçamak yapıyorum artık. Ama artık tibeti yapmıcam bu haftadan itibaren,korkuyorum bişey olur diye çünkü
çok kilo almamam için yine beni uyarın ama haaa yediklerimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…