aynı msj
canim benim cok tesekkurlerr normalde ben ekmek hic aramam da bu sarimsakli ekmek cok baska bi olay yaa ona dayanamiyorum :))) ama azdi canim benim azicik vakit gecsin ivir zivir bi seyler de yaparim insallah boshayallersmile en azindan tatliya yok dedim bugun :lepi:
Yesacım ben menünü çok beğendim grincim mankenim ekmek yerine pizza tercih ederdi sanırsam :)))))))
Yesacım ben menünü çok beğendim grincim mankenim ekmek yerine pizza tercih ederdi sanırsam :)))))))
kızlar akşam yemeğini kaçta yiyosunuz?
ben 6da yiyip bidaha ağzıma birşey sürmüyorum.
hamilemisin?
kızlar akşam yemeğini kaçta yiyosunuz?
ayyyy yaaa,karar verememiştim söyleyip söylememekte aslında:kedi:
Ben de genelde saatte yeyiyorum (30 dk ileri geri max) O saatlerde aç olmazsam geç saatte süt içiyom sadece yerimsenibenkızlar akşam yemeğini kaçta yiyosunuz?
Haklısın canım ya, zaten harikasınyaaa ama aylardır ilk kez yedim pizza napiim bi kereden bişey olmaz :kedi:
CANIMMMMMMMM gribincim bundan sonra hergun koca bir bardak SUT gormek istiyoruz menunde anammmmmmmmmmmm birakma emi bizi uhuhu duygulandim yahuuu
topiğimize minik gelio galiba :içelim:
:dance:a.sa.s
Taam şoku atlattım sanırsam :1shok: Ayyy çok heyecanlandım yahu, ilk kez bi arkadaşımdan bu haberi duyuyom ve ne diyeceğimi hiç bilmiyom. Hayırlı olsun canım, hamileliğin çok kolay geçsin, çok güzel bi aile olun, hep mutlu sağlıklı huzur dolu olun opuyorumnanaktan
O yüzden böyle yedin demek kaydirigubbakcemile3 Yesanın dediği gibi hergün süt şart kaydirigubbakcemile5
gripincim cok sevindim bitanem allah nazarlardan saklasın sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin canıma.s.:teytey:
teşekkür ederim gamişcim,darısı sizin başınıza artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?