50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese iyi akşamlar kızlar,
bakıyorumda herkes spor olayını baya ele almış,süpersiniz valla ne diyeyim:lepi:
bu aralar rejimime dikkat etmiyorum,ha abartmıyorumda ama eskisi kadar sıkıda değilim.
Bugün mesela öğleyin 1 orta boy pizza yedimguclubacismile sabahta 1 simit 1 dilim peynir ve çay vardı kahvaltımda
ama öğlenden beri yani pizzadan beri sadece 1 portakal ve 5-6 tane yenidünya yedim o kadar ve hala acayip tok hissediyorum kendimi.

Şu altı tabanlı ev ayakkabıları varya ondan işte.. spor ayakkabıları kim yıkayacak şimdi.
Ben de bakayım onlara, ucuza spor ayakkabısı da iyi fikir gibi gözüküyo yerimseniben

Kız bu mudur abartmamak akannehir Öyle yemişsin ki, artık midende yer kalmamış kaydirigubbakcemile3 Nasılsın gripincim?

Kız bu mudur abartmamak akannehir Öyle yemişsin ki, artık midende yer kalmamış kaydirigubbakcemile3 Nasılsın gripincim?

iyiyim tatlım sen nasılsın,neler yapıyosun,neler yiyosun kaydirigubbakcemile3? gı ne yemişim bütün gün 1 simit 1 pizzalülülülülülü

iyiyim tatlım sen nasılsın,neler yapıyosun,neler yiyosun kaydirigubbakcemile3? gı ne yemişim bütün gün 1 simit 1 pizzalülülülülülü
kaydirigubbakcemile Afiyet olsun canım ama dikkat etmeye devam yediklere aklinialirimsmile Tibet??? (yarın 11 adet)
selam kızlarrrr epeydr girmiyordum

Hee aynen öyle yapıyodun, sorayım sana, tibeti yapıyon mu???

kaydirigubbakcemile Afiyet olsun canım ama dikkat etmeye devam yediklere aklinialirimsmile Tibet??? (yarın 11 adet)

Hee aynen öyle yapıyodun, sorayım sana, tibeti yapıyon mu???

evet canım onu yapıyorum regli var diyede bırakmadım rahatlatıyor o vücudumu kızz dulci sağa özel msj attım bi okuyıp bana şu kilo değiştirme yöntemini anlatsana canım yaa kafayı yicem ne güzel 200 gr :smiley-cool: vermişim onu işleyemedim çizelgeme :bbo:

@kuzucum cok komikssin canim yaa afferin valla nasil yakalamissin

@gamiscim burdan ayrilmak yasak sana gidecek o kilolar tamam mi canim benim

@dulcineacigim canim bi afferin de sana pek guzel yapmissin bugun

ben de yemegimi yedimm once yediklerimi yazayim sonra biraz takiliyim sonra da bi seyler yapayim gece gec vakte kalinca zor oluyor valla

gitmeden yediklerimi yazayım sabah browni ve çay 1 gibi sosis yedim çok canım istedi:sinifsinif: arada galeta yedim 2 adet yine çayla bide haribonun en ufak boyu olanlardan 1 paketcik yedim içinde 6 adeti geçmiyordu aklinialirimsmile akşamda haslanmıs tavuk 2 kaşık pilav ve 1 kase dolusu salata yedim orta boy kase

kesinlikle tatlım arada buhrana uğrayıp delleniyorum ama az evvel tatlış dulcinin hafif tokatıyla kendime geldimŞeniz ama yinede dikkat ettim çok abartmadım fisfisfis

Gamiş en son ne yedin topiğinde yakaladım seni.. :jeyyar:

browni yemişsinn delikafadulden
:roflol:
Harikasın :lepi: Ben öyle topik oldunu bile bilmiyodum, bundan sonra ben de takip edem, ama yok ya etmeyem karnım acıkır bilmiyorumkismile
dulcim saol bebekim hallettim dimekki her kilom düştüğünde seni omuzuna bi el delikafaduldenatcam
Tebrikler canım, sen kilo ver de ben hep burdayım kaydirigubbakcemile3 Tibetleri yapmana sevindim fıstık, bence de rahatlatıyo

eksik olan artılarımı koyabilirsin canımcım Şeniz
Oh be ya korktuydum bu kızdan ses çıkmıyo kesin bıraktı diye kaydirigubbakcemile3

YEDIKLERIM
sabah
sicak su+limon
kahvaltilik gevregi
sut
yesil cay

ogle
2 dilim ekmek
sandvic arasina koymalik hazir bi seyler(biri yumurtali bi seydi biri de peynir sogan)
yesil cay

ara

1 bardak sut

aksam
1 haslama patates
yemek (kiymali neyim bi sey iste- ama biraz coktu tabagimda)
sarimsakli ekmek az:)
yesil cay

bunlardan sonra bi sey yemem heralde meyve cayi icerim kapatirim gunu

canım gayet güzel bir menü ,tek sorun akşam yediğin ekmek,o keşke olmasaydızemuszemus

canım gayet güzel bir menü ,tek sorun akşam yediğin ekmek,o keşke olmasaydızemuszemus

canim benim cok tesekkurlerr normalde ben ekmek hic aramam da bu sarimsakli ekmek cok baska bi olay yaa ona dayanamiyorum :))) ama azdi canim benim azicik vakit gecsin ivir zivir bi seyler de yaparim insallah boshayallersmile en azindan tatliya yok dedim bugun :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…