selam kızlar nbr nasılsınız görüşmeyeli...
Ben de bakayım onlara, ucuza spor ayakkabısı da iyi fikir gibi gözüküyo yerimsenibenŞu altı tabanlı ev ayakkabıları varya ondan işte.. spor ayakkabıları kim yıkayacak şimdi.
herkese iyi akşamlar kızlar,
bakıyorumda herkes spor olayını baya ele almış,süpersiniz valla ne diyeyim:lepi:
bu aralar rejimime dikkat etmiyorum,ha abartmıyorumda ama eskisi kadar sıkıda değilim.
Bugün mesela öğleyin 1 orta boy pizza yedimguclubacismile sabahta 1 simit 1 dilim peynir ve çay vardı kahvaltımda
ama öğlenden beri yani pizzadan beri sadece 1 portakal ve 5-6 tane yenidünya yedim o kadar ve hala acayip tok hissediyorum kendimi.
Kız bu mudur abartmamak akannehir Öyle yemişsin ki, artık midende yer kalmamış kaydirigubbakcemile3 Nasılsın gripincim?
kaydirigubbakcemile Afiyet olsun canım ama dikkat etmeye devam yediklere aklinialirimsmile Tibet??? (yarın 11 adet)iyiyim tatlım sen nasılsın,neler yapıyosun,neler yiyosun kaydirigubbakcemile3? gı ne yemişim bütün gün 1 simit 1 pizzalülülülülülü
selam kızlarrrr epeydr girmiyordum
kaydirigubbakcemile Afiyet olsun canım ama dikkat etmeye devam yediklere aklinialirimsmile Tibet??? (yarın 11 adet)
Hee aynen öyle yapıyodun, sorayım sana, tibeti yapıyon mu???
selam kızlarrrr epeydr girmiyordum
Gamiş en son ne yedin topiğinde yakaladım seni.. :jeyyar:
browni yemişsinn delikafadulden
kaydirigubbakcemile Afiyet olsun canım ama dikkat etmeye devam yediklere aklinialirimsmile Tibet??? (yarın 11 adet)
@kuzucum cok komikssin canim yaa afferin valla nasil yakalamissin
@gamiscim burdan ayrilmak yasak sana gidecek o kilolar tamam mi canim benim
@dulcineacigim canim bi afferin de sana pek guzel yapmissin bugun
ben de yemegimi yedimm once yediklerimi yazayim sonra biraz takiliyim sonra da bi seyler yapayim gece gec vakte kalinca zor oluyor valla
:roflol:Gamiş en son ne yedin topiğinde yakaladım seni.. :jeyyar:
browni yemişsinn delikafadulden
Tebrikler canım, sen kilo ver de ben hep burdayım kaydirigubbakcemile3 Tibetleri yapmana sevindim fıstık, bence de rahatlatıyodulcim saol bebekim hallettim dimekki her kilom düştüğünde seni omuzuna bi el delikafaduldenatcam
Oh be ya korktuydum bu kızdan ses çıkmıyo kesin bıraktı diye kaydirigubbakcemile3
eksik olan artılarımı koyabilirsin canımcım Şeniz
YEDIKLERIM
sabah
sicak su+limon
kahvaltilik gevregi
sut
yesil cay
ogle
2 dilim ekmek
sandvic arasina koymalik hazir bi seyler(biri yumurtali bi seydi biri de peynir sogan)
yesil cay
ara
1 bardak sut
aksam
1 haslama patates
yemek (kiymali neyim bi sey iste- ama biraz coktu tabagimda)
sarimsakli ekmek az:)
yesil cay
bunlardan sonra bi sey yemem heralde meyve cayi icerim kapatirim gunu
canım gayet güzel bir menü ,tek sorun akşam yediğin ekmek,o keşke olmasaydızemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?