canım benim,çok seviyorum hepinizi Şeniz sizinle paylaşmak beni dahada mutlu ediyoopuyorumnanaktan çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.Allah sizide sevdiklerinize kavuştursun biran öncede kardeşler yapın çifterçifterkaydirigubbakcemile5
evet canım bu sebepten dolayı bazen kaçamak yapıyorum artık. Ama artık tibeti yapmıcam bu haftadan itibaren,korkuyorum bişey olur diye çünkü
çok kilo almamam için yine beni uyarın ama haaa yediklerimde
dulciyle yesa haklı.. Menündeki sütleri yumurtaları görmek istiyoruz..
buraya takılarak dengeli ve güzel besleniceksin ve çok tatlı bi hamiş olcaksın opuyorumnanaktan
gözümüz üzerinde ona göre bebişimizi aç bırakma aklinialirimsmile
Ben de ben de kaydirigubbakcemile3 Fıstığım benim yakaydirigubbakcemile3 Artık herkesin gözü üstünde aklinialirimsmile Amin canım, kardeşleri de sen yap yaw kaydirigubbakcemile3
Evet gripincim artık iyice araştırmadan hiçbişi yapma, sadece hafif tempolu yürüyüş yaparsın olumunekankayizsmile
Buarada KUZU bugün hiçbişi gözünden kaçmıyo aklinialirimsmile
ayy inşallah kuzum yaaboshayallersmile ooh bebiş bahanesiyle arada kaçamaklara izin çıkcak artıkhihoyyyt
Ben de ben de kaydirigubbakcemile3 Fıstığım benim yakaydirigubbakcemile3 Artık herkesin gözü üstünde aklinialirimsmile Amin canım, kardeşleri de sen yap yaw kaydirigubbakcemile3
Evet gripincim artık iyice araştırmadan hiçbişi yapma, sadece hafif tempolu yürüyüş yaparsın olumunekankayizsmile
Buarada KUZU bugün hiçbişi gözünden kaçmıyo aklinialirimsmile
ayy inşallah kuzum yaaboshayallersmile ooh bebiş bahanesiyle arada kaçamaklara izin çıkcak artıkhihoyyyt
evet ya,ne güzel yanımda olmanızolumunekankayizsmile evet artık hafif hareketler ve yürüyüş yapmam şart oldu sanırım
kaçmaz benden :jeyyar:
ilk bebeğinmi canım? ay ne güzel bişey yaa darısı başımıza. Önce evlilikten başlayalım tabi delikafadulden
:roflol:aklinialirimsmile evlenmeden olmaz dimisırnaşık şey
ayyyy yaaa,karar verememiştim söyleyip söylememekte aslında:kedi:
Gripincim şimdi düşündüm, bakalım ayağını sürüklemiş olacak mısın, geçen de bebiş muhabbeti vardı zaten, belki senin de gazınla sana eşlik edenler olur aklinialirimsmile
kaçmaz benden :jeyyar:
ilk bebeğinmi canım? ay ne güzel bişey yaa darısı başımıza. Önce evlilikten başlayalım tabi delikafadulden
Canım benim herkes yanında olur senin, öyle ki mesajlarımıza yanıt yetiştiremezsin aklinialirimsmile Şeniz :dance: Oooooh, yazın rahat rahat bol bol dondurma yersin, ne de olsa sütlü sırnaşık şey
gripincim hamilesin bak yediklerimizi rahatca yazamayız artık:roflol:
Darısı ilk önce PEPPER in başına inşallah opuyorumnanaktan
İkinci haberi ondan duymak istiyoruz.. :lepi:
yoo hiç öyle düşünmeyin canım,rahatça yazın.Canımın istiyceğini zannetmem şu aralar daha çok tiksinme durumundayım negüzelkaydirigubbakcemile3
olsun tatlım yinede dikkat edelim kızlar 3. cüde ben olaym 3. bebiş habeini ben veririm inşallah tabi bi 55 e düşeyimde :jeyyar:
yoo hiç öyle düşünmeyin canım,rahatça yazın.Canımın istiyceğini zannetmem şu aralar daha çok tiksinme durumundayım negüzelkaydirigubbakcemile3
olsun tatlım yinede dikkat edelim kızlar 3. cüde ben olaym 3. bebiş habeini ben veririm inşallah tabi bi 55 e düşeyimde :jeyyar:
inşallah gamişcik :Saruboceq: ama kilo vermeden kalma sakın haalmaz:
Kilo üstüne kilo gelmesin :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?