50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de ben de kaydirigubbakcemile3 Fıstığım benim ya kaydirigubbakcemile3 Artık herkesin gözü üstünde aklinialirimsmile Amin canım, kardeşleri de sen yap yaw kaydirigubbakcemile3
Evet gripincim artık iyice araştırmadan hiçbişi yapma, sadece hafif tempolu yürüyüş yaparsın olumunekankayizsmile

Buarada KUZU bugün hiçbişi gözünden kaçmıyo aklinialirimsmile

ayy inşallah kuzum yaaboshayallersmile ooh bebiş bahanesiyle arada kaçamaklara izin çıkcak artıkhihoyyyt

evet ya,ne güzel yanımda olmanızolumunekankayizsmile evet artık hafif hareketler ve yürüyüş yapmam şart oldu sanırım

ayy inşallah kuzum yaaboshayallersmile ooh bebiş bahanesiyle arada kaçamaklara izin çıkcak artıkhihoyyyt

Gripincim şimdi düşündüm, bakalım ayağını sürüklemiş olacak mısın, geçen de bebiş muhabbeti vardı zaten, belki senin de gazınla sana eşlik edenler olur aklinialirimsmile

kaçmaz benden :jeyyar:

ilk bebeğinmi canım? ay ne güzel bişey yaa darısı başımıza. Önce evlilikten başlayalım tabi delikafadulden

evet ya,ne güzel yanımda olmanızolumunekankayizsmile evet artık hafif hareketler ve yürüyüş yapmam şart oldu sanırım

Canım benim herkes yanında olur senin, öyle ki mesajlarımıza yanıt yetiştiremezsin aklinialirimsmile Şeniz :dance: Oooooh, yazın rahat rahat bol bol dondurma yersin, ne de olsa sütlü sırnaşık şey

ayyyy yaaa,karar verememiştim söyleyip söylememekte aslında:kedi:

canım yaa bende cok sevındım ne guzel yaa artık aileniz buyuyor ve yeni bir heyecan gelio size :ecrin_bebek:insaallah saglıklı bır sekılde kucagınıza alırsınız bebegınızı. yaa tatlım sen hamılelıkde guzel beslen kızların da dedıgı gıbı yogurt sut yumurta falan bol ye hamur ısını cok kacırma cunku o bebegı degıl senı besler dogduktan sonra bebısle ugrasırken kılolarıda verırsın leslıe ye falan gerek kalmazkaydirigubbakcemile3

Gripincim şimdi düşündüm, bakalım ayağını sürüklemiş olacak mısın, geçen de bebiş muhabbeti vardı zaten, belki senin de gazınla sana eşlik edenler olur aklinialirimsmile

aa inşallaahh,nede güzel olur.Hadi kızlar elinizi çabuk tutun bakiimkaydirigubbakcemile3

kaçmaz benden :jeyyar:

ilk bebeğinmi canım? ay ne güzel bişey yaa darısı başımıza. Önce evlilikten başlayalım tabi delikafadulden

evet canım ilk,oda olur tatlım ya inşallah herşeyin bi zamanı vardır,gönlünüze göre olsun inşallahboshayallersmile

Canım benim herkes yanında olur senin, öyle ki mesajlarımıza yanıt yetiştiremezsin aklinialirimsmile Şeniz :dance: Oooooh, yazın rahat rahat bol bol dondurma yersin, ne de olsa sütlü sırnaşık şey

hiiç şikayetçi olmam bundankaydirigubbakcemile2 evet canım bol bol yicem,senin yerinede yiyeyimmikaydirigubbakcemile3 gerçi ben çoktan başladım :icecream:

Darısı ilk önce PEPPER in başına inşallah opuyorumnanaktan

İkinci haberi ondan duymak istiyoruz.. :lepi:

yoo hiç öyle düşünmeyin canım,rahatça yazın.Canımın istiyceğini zannetmem şu aralar daha çok tiksinme durumundayım negüzelkaydirigubbakcemile3

olsun tatlım yinede dikkat edelim kızlar 3. cüde ben olaym 3. bebiş habeini ben veririm inşallah tabi bi 55 e düşeyimde :jeyyar:

olsun tatlım yinede dikkat edelim kızlar 3. cüde ben olaym 3. bebiş habeini ben veririm inşallah tabi bi 55 e düşeyimde :jeyyar:

inşallah gamişcik :Saruboceq: ama kilo vermeden kalma sakın haa lmaz:
Kilo üstüne kilo gelmesin :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

yoo hiç öyle düşünmeyin canım,rahatça yazın.Canımın istiyceğini zannetmem şu aralar daha çok tiksinme durumundayım negüzelkaydirigubbakcemile3

Esas tam tersi olur, sen yediklerini yazarsın bizim canımız çeker cokacimcoook Kız hamilesin diye çok da abartma sakın yasakkelime Hatta şöyle yapalım, sen doktorunla konuş, nasıl beslenmen gerektiğini öğren, sonra gel bize anlat, biz de ona göre seni kontrol altında tutalım kaydirigubbakcemile5

inşallah gamişcik :Saruboceq: ama kilo vermeden kalma sakın haa lmaz:
Kilo üstüne kilo gelmesin :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

evet şekercim kesinlikle kilo vermeliyim bu kilonun üstüne düşünemiyorum zati boyumda kısa artık bi top yumaaagı gibi dolaşır olurum bayanssulusmile kızlar ben bi ütümü yapıp geleyim sohbete daldım unutum hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…