50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Şimdi gördüm fıstık menünü, sabah kahvaltıyı çok kötü yapmasaymışsın o kadar da kötü menü değilmis. Akşam güzel beslenmişsin en azından vereliniortak

bende çıkayım artık uykum geldi
kendinize iyi bakın arkadaşlar,uyumadan önce hepinizin kalbinden geçen şeyin gerçekleşmeşi için dua edicem ve tabi kendim içinde
tatlı uykular canlarımopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
@dulcineacigim canim bi afferin de sana pek guzel yapmissin bugun
heheheh olumunekankayizsmile Şeniz gribincim ne guzel yazmissin cnaim benim :)))

Cimcimem teşekkürler senin sporlarını da sabırsızlıkla bekliyom...
Kız eski mesajları aceleyle okumuşum, hatamı yeni farkettim :kedi: Neyse ki gripincim farketmedi yerimseniben

Tatlı rüyalar GRİPİNCİM opuyorumnanaktan

Cimcimem teşekkürler senin sporlarını da sabırsızlıkla bekliyom...n

Kimse kalmadı ben de kaçayım bari. ıyi geceler kızlar.

amaninnnnn dur bi bebeeeem ben yaziyim da yaptiklarimi ole kac yahuuuu

YAPTIKLARIM (basliksiz da olmaz heheh )

1- LESLIE ile 5(BES) mil

2-tibet

3-callanetics

4-LESLIE ile bacak hareketleri

Her yemekte kullanılıyor MAYA:))) SEN COK YASA (iyk:)
Uzmanlar mayayı sadece hamurişlerinde katkı maddesi olarak düşünmemek gerektiğini belirtiyor, normal öğünlerde de tüketilmesini öneriyorlar. Dengeli beslenerek mayanın zengin içeriğinden olabildiğince yararlanmak mümkün. Örneğin kahvaltı ya da ikindi öğünlerinde ılık süte ilave edilerek içilebilir. Öğle ya da akşam öğünlerinde salata veya mezelere eklenerek yenilebilir. Hatta meyve sularına karıştırılabilir

Maya, doğadaki en zengin aminoasit özleri, magnezyum, potasyum, krom, selenyum ve fosfor gibi mineralleri, B grubu vitaminleri içerdiği için özellikle spor yapanlara son derece yararlı. Bilim adamlarına göre maya, sağlığımız için çok yararlı bir besin. Organizmanın kimyevi aktivitelerini uyararak en iyi şekilde çalışmasını sağlıyor. Hücrelerin büyüme ve üremesine yardımcı oluyor. Yağ ve karbonhidrattan yoksun olduğu için hazmı kolaylaştırıyor. Bu nedenle mayayı kahvaltıda süte ilave ederek ya da diğer öğünlerde salata veya mezelere ekleyerek yemeli.

Allahim m bu maya nelere kadiymis yahuuuuuuuuuuu suna bakin bi hele (alintidir)

Güzelliğiniz için
Güzelliğin sırrı mayada saklı. Onunla saçlarınıza masaj yapın, sütte eriterek yüzünüze ve ellerinize sürün. Güzelliğiniz için ihtiyacınız olan tüm gereksinimleri karşılayacak kadar zengin olan mayayı mutfağınızdan eksik etmeyin.

DIYET
Sağlıklı bir diyette yer alan besinlerin vücudun tüm gereksinimlerine yanıt vermesi gerekiyor. Maya bu gereksinimlerin büyük bir bölümünü karşılayabilecek nitelikte. Zayıflama diyetleri bazen bağırsak bakterilerine zararlı olabiliyor. Maya bu durumda dengeleme görevini üstleniyor ve bağırsaklardaki yararlı bakterileri güçlendiriyor.

daha neler var neler yawww merak edenler icin AHANDA LINK GELIYOR:)

http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...leri/332300-saclari-uzamayanlar-buraya-6.html

amaninnnnn dur bi bebeeeem ben yaziyim da yaptiklarimi ole kac yahuuuu

YAPTIKLARIM (basliksiz da olmaz heheh )

1- LESLIE ile 5(BES) mil

2-tibet

3-callanetics

4-LESLIE ile bacak hareketleri

Kız sen de çok naz yapıyon, tüm gün ay bi sürü şey yapıyom diyon en son yazıyon, fazla naz aşık usandurur kaydirigubbakcemile3 Bi tek 4. maddemiz farklıymış kaydirigubbakcemile3
Tebrikler canım. Ben bugün ölçelerime baktım bi değişiklik yok ama daşlaşıyom her geçen gün delikafadulden

Bu mayalı süt dediğinin içine mayayı sen mi katıyon :uhm: Ben de direkt öyle satılıyo sandıydım. Mayalı süt yerine yoğurt yesek sırnaşık şey Bi de kendin mayadan dolayı kilo alıyon diye bize de mi içirmek istiyon laelaelaelaelae

iyi geceleeeer kızlaaaarrr Şeniz Şeniz Şeniz

ayy bugün ben bi acayibim sabahtan beri tam bir uyuşukmirmirmirmir
akşam bölüme girdim kimsecikler yok sonra bi yattım saat 21.00 kalktım resmen başım dönüyordu sanırım tansiyonum düşmüş akannehir
yada yükselmiç bilemedimCADIARZU

yaaa gripincim hamileymiş çok sevindim opuyorumnanaktan anlatılamaz bir duygu bu tarifsiz bişeyy ALLAHIM yardımcısı olsun :Saruboceq: Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…