Kız sen de çok naz yapıyon, tüm gün ay bi sürü şey yapıyom diyon en son yazıyon, fazla naz aşık usandurur kaydirigubbakcemile3 Bi tek 4. maddemiz farklıymış kaydirigubbakcemile3
Tebrikler canım. Ben bugün ölçelerime baktım bi değişiklik yok ama daşlaşıyom her geçen gün delikafadulden
Bu mayalı süt dediğinin içine mayayı sen mi katıyon :uhm: Ben de direkt öyle satılıyo sandıydım. Mayalı süt yerine yoğurt yesek sırnaşık şey Bi de kendin mayadan dolayı kilo alıyon diye bize de mi içirmek istiyon laelaelaelaelae
benim derdim sacim canim yaa deminden beri konu okuyorum dur bi 40 (kirk) sayfam kaldi onu da okuyum da gelecegim hehehhe :lepi:
Geçmiş olsun tontişkom, yediklerine içtiklerine dikkat et, vitaminsiz kalmışsın sanırım.
Yasemincim tontişkom bugün yedin yedin yattın mı anca :icecream:
Akşam yiyip yatmandandır, doğru diyon şekercim.
yok tatlımikindi ile öğle arası gibi bişeydi kitap ta gözlerimi yordu ondan yatmıştım aslında:ecrin_bebek:
selam bebekkkkkaydirigubbakcemile5
kız şu mayalı sütü bende kullancam yav ama şöyle istediğim kiloya bi geleyim zemuszemus
ondan sonra haftada ya 2 ya 3 kere takviye olarak içerim
güzel bilgiler daqluşum Şeniz
Yesacım rapunzelim benim, saat farkı olayını biliyom da sen baya geç yapıyon sporu, mümkün oldukça gündüz saatlerinde yap. Ben de söylemiyom ama bacaklar hamlamış, yoksa 8 dk bacak ve kıç çalışırdım çünkü erken saatte tüm sporu bitirdiydem geriye çok enerji kalıyo sempatiksalakcinni
Canım ya, bi de sen zayıfsın ya, daha güzel farkedersin etkiyi.
Mayayla ilgili eski yazılarının hepsini okumamıştım fıstık ama içenlerin kilo almadığını falan hatırlıyom. Sen biliyosundur, saç dökülmesine de iyi geliyo mu?? Öyleyse ben de eşlik ederim liste yaparsın kaydirigubbakcemile3
Ben de bugün forumda çok şey okudum gözlerim yanıyo artıkın ohaoldumsmile
Sonuç olarak yiyip yiyip yatmadın mı tontişkocum kaydirigubbakcemile3
zaten excel de 30gun olsun paylasirim hehehe lülülülülülü valla YUZ GUZELLIGI- SAC DOKULMESI- SAC UZAMASI- ZAYIFLAMA- GUZELLESME- DAS OLMA- GUZEL ALINTI YAPMA HEHE(yasemcigim senin kesin kullanman lazim hehhe) hepsine iyi geliyormus canimmmm heehhe Şeniz
alsanaalsanasmile CADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Şeniz opuyorumnanaktan
bebeeem yaa seni gorunce takilmadan duramiyorum valla cok degisik kaydirigubbakcemile3
bu arada yemis icmis yatmissin valla aklinialirimsmile
takıl bitanem inan o kadar hoşuma gidiyorkisempatiksalakcinni
eşim benle uğraşır böyleealsanaalsanasmile bende sinir olunca insan sevdiğinle uğraşır derkafamçokkarıştı
napayım güzelim hafta sonu yapacak bişey bulamadım havada serin dün çok yorulmuşum :1ninca: heralde neyse ben yine kaçayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?