50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

BEBEEmm yaa saat farki var yaa valla ondan bak bi de bi umut bi seyler daha yaparim diye ama valla 2 gundur yorulmusum yaaa dile getirmek istemiom vucuduma caktirmamaya calisiom ama bugn leslie ile karin da yaparim diyordum ama yapamadim valla kaydirigubbakcemile3

daslascaz tabii canim yaa ben de ilk defa bacaklarimi sevmeye basladim cok degil hala ama biraz seviom yaaa bole guzelleseceklermis gibi kaydirigubbakcemile5

ben katiom bebeeem valla yogurt da ye tabii de BU MAYALI SUTUN YERI AYRI HEM DE APAYRI HEHE valla kilo olayi da herkes tarafindan sorulmus ama bi kisi bile almamis bi de bi onceki sayfada okumadin mi yahuuu diyet yapanlara bile oneriliyor delikafadulden

benim derdim sacim canim yaa deminden beri konu okuyorum dur bi 40 (kirk) sayfam kaldi onu da okuyum da gelecegim hehehhe :lepi:

Son düzenleyen: Moderatör:
benim derdim sacim canim yaa deminden beri konu okuyorum dur bi 40 (kirk) sayfam kaldi onu da okuyum da gelecegim hehehhe :lepi:

selam bebekkkkkaydirigubbakcemile5

kız şu mayalı sütü bende kullancam yav ama şöyle istediğim kiloya bi geleyim zemuszemus
ondan sonra haftada ya 2 ya 3 kere takviye olarak içerim

güzel bilgiler daqluşum Şeniz

Yesacım rapunzelim benim, saat farkı olayını biliyom da sen baya geç yapıyon sporu, mümkün oldukça gündüz saatlerinde yap. Ben de söylemiyom ama bacaklar hamlamış, yoksa 8 dk bacak ve kıç çalışırdım çünkü erken saatte tüm sporu bitirdiydem geriye çok enerji kalıyo sempatiksalakcinni

Canım ya, bi de sen zayıfsın ya, daha güzel farkedersin etkiyi.

Mayayla ilgili eski yazılarının hepsini okumamıştım fıstık ama içenlerin kilo almadığını falan hatırlıyom. Sen biliyosundur, saç dökülmesine de iyi geliyo mu?? Öyleyse ben de eşlik ederim liste yaparsın kaydirigubbakcemile3

Ben de bugün forumda çok şey okudum gözlerim yanıyo artıkın ohaoldumsmile

Geçmiş olsun tontişkom, yediklerine içtiklerine dikkat et, vitaminsiz kalmışsın sanırım.

çok sağolasın boncuğummmmm:)))
akşam yedim yattım acaba ondanmı fisfisfis
uyandım arap saçı denilen bir ot var rezenenin yeşil çiçeksiz hali
neyse yemekte o vardı işte
saat 9 gibi taze sarımsak eşliğinde o yemeği yedim şu an iyiyim aslında yatmayı düşünürken bilmiyorumkismile
gripinin haberi yüzümü güldürdüopuyorumnanaktan

Yasemincim tontişkom bugün yedin yedin yattın mı anca :icecream:

Akşam yiyip yatmandandır, doğru diyon şekercim.

selam bebekkkkkaydirigubbakcemile5
kız şu mayalı sütü bende kullancam yav ama şöyle istediğim kiloya bi geleyim zemuszemus
ondan sonra haftada ya 2 ya 3 kere takviye olarak içerim
güzel bilgiler daqluşum Şeniz

kusummmm hosgeldinnnnn operim al yanaktan dikkat et kendine emi :mymeka:

bence de kullan canim benim icin rahat etmesi icin de istedigin kiloya gel de basla bakalim ben ne kadar kilo aldirmiyor desem de bos hehehheh saka saka cnaim benim nasil istersen kaydirigubbakcemile5

ayyyyyyyyyyyyy ben seni yirimmmm sositososito
canim bu 5 mili sabah kahvaltidan sonra yapmistim digerlerini de aksam yemeginden sonra yani 6-7gibi ve de sonrasi :lepi: canim aksam yemegi ustume yapismasin diye korkuyorum valla bi de isten geliyim iki internete bakiyim sonra yemek yeyim zaman da olmuyor her ne kadar su aralar tatilde olsam da hehe laelaelaelaelae
yaparim canim benim ben kendimin listesini yapiyorum zaten excel de 30gun olsun paylasirim hehehe lülülülülülü valla YUZ GUZELLIGI- SAC DOKULMESI- SAC UZAMASI- ZAYIFLAMA- GUZELLESME- DAS OLMA- GUZEL ALINTI YAPMA HEHE(yasemcigim senin kesin kullanman lazim hehhe) hepsine iyi geliyormus canimmmm heehhe Şeniz

alsanaalsanasmile CADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Şeniz opuyorumnanaktan

Ben de kahvaltıdan sonra ilk 5 mil yapmıştım (kahvaltı çok geç saate sarktı malesef) Sonradan da vücut sıcakken callanı yapmak iyi bi alternatif gibi geldi cimcimem .

Dediğin şey de çok mantıklı ama, akşam yemekten sonra da bişiler yapılmalı, bunu da bi sisteme oturtmalıyım CADIARZU Buarada ilham alıyorum senden, teşekkürler opuyorumnanaktan

Maya olayını benim gözlerken sağlamken ben de araştıram, sana haber veririm yerimseniben

fıstıklar ben kaçar biraz daha okuyayım kitabı şu an bayaa heyecanlandı

sabah erken de kalkmam lazım :ecrin_bebek:
hepinizi gocamaaaannnnn öptüüüüüüüüüümŞeniz

alsanaalsanasmile CADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Şeniz opuyorumnanaktan

bebeeem yaa seni gorunce takilmadan duramiyorum valla cok degisik kaydirigubbakcemile3

bu arada yemis icmis yatmissin valla aklinialirimsmile

bebeeem yaa seni gorunce takilmadan duramiyorum valla cok degisik kaydirigubbakcemile3

bu arada yemis icmis yatmissin valla aklinialirimsmile

takıl bitanem inan o kadar hoşuma gidiyorkisempatiksalakcinni
eşim benle uğraşır böyleealsanaalsanasmile bende sinir olunca insan sevdiğinle uğraşır derkafamçokkarıştı

napayım güzelim hafta sonu yapacak bişey bulamadım havada serin dün çok yorulmuşum :1ninca: heralde neyse ben yine kaçayım

hehe evet canim benim ben de ayi sevdigi postu yerden yere vururmus diyorum bu durumda ayi ben olsam da olsun feda olsun sana:) heh kaydirigubbakcemile3

haydi iyi geceler canlarimmm opuyorumnanaktan

prensesim operim al yanaktan seni de gorusuruz insallah ben yarin aksam gec bi saatte girebilirim ancak gorusruzz insallah das olacagiz das Şeniz

selam kizlarr
bugunku menummm

sabah bi dilim cavdar ekmek cokelekk corekotlu
kirmizi biber maydonoz domates siyah zeytin sekersiz cay
ara ogun yabanmrsinni bi avuc
ogle bezelyee yeemegi yogurt activya
aksam kusbasi mantarli salataa bi dilim cavdar
gece bi elma

prenses canım menun gayet guzel sakıncalı bırsey bulamadım.

kızlar bende yatayım ıyı geceler hepınızı bu arada dulcienacım bugun leslıe ve 8 mınlerımı yaptım 9 adet tıbetde yaptım opuyorum hepınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…