50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu hafta çok uzun zamandır görüşmediğim bir kaç arkadaşım gelecek buraya. işler de yoğun. korkarım spora pek vakit ayıramıcameyvahedigeldismile

ayyy gripinin hamile oldugunu okudum az once..........

gripin tebrikler canim; Allah saglikli sihhatli tamamina erdirsin dilerim. hayirli olsun. coookk sevindim.
cok dikkat et canim kendine, 3 ay olana kadar fazla yorma kendini.

yaa darisi lachesis'le benim basima insallahhhhhh

merhaba herkeseee

bıraz acı gıcı vermek gıbı olacak bu haftasonu yıyerek zayıflayan tek kısı ben olmusum heralde:) zayıfladım dedıgım de 500 gr yani:)

ben de cumadan ıtıbaren yazayım sıze

sabah
cuma:1 dılım beyaz ekmek bol peynır zeytın domates
1 kasık bal 1 kasık nutella
ctsatateslı kasarlı omlet yarım galeta ceyrek sımıt 1 dılım ekmek
bolca kahvaltılık

öğlen
cuma:yarım simit
cts:gözleme

aksama dogru
cuma:1 lahmacun
cts: kek 1 dılım

aksam
cuma:cok az yemek bolll havuc salatası
cts: 2 tabak iç pilavlı kuzu tandır :S salata

kuruyemıs pasta vs tum haftasonu gırrla gıttı :S

pazarı yazmaya utandım ama hergun 4 km kadar yurudum arkadaslar

anchusa,
klik,
spatz,
pepper

.
.
.

haftasonu cozutanlar listesi yaoiyoruz.

adinizi bu listeye ekleyin.

listedekiler 2 kat cezali oacak bu haftaici..

))

sensewitch..

hosgeldin tatlim yaa naber?

kpss oldu mu? olacak mi? ne kadar kaldi? calistin mi cok? islerin nasil? kilo durumlari??
sorular biriktiiiii

aaaaa öylemiymiş, ben görmedim çok sevindim

gripinim
tebrikler hayatım, hayırlı olsun, kendine dikkat et bundan sonra, kilolarından da kurtulmuştun tam zamanında geldi bebekcik, çok sevindim valla:) çok öpüyorum Şeniz

Evet pepperım darısı başımıza inşallah, ben de dün sabah uyandığımda midem çok bulanıyordu acaba dedim, ama meğer midemi üşütmüşüm O yüzden pek spor yapamadım, bütün gün yattım. bir de bir sürü dersim ödevim sınavım var
Sen nasılsın hayatım? Haftasonu yediklerine baktım fazla da bişey yememişsin, benim cumartesi misafilerim vardı, o yüzden yemek çoktu, bir de en sevdiğim pastadan getirmişlerdi, kötü geçi yani Dün de yemek yapamadım, eşim pizza söyledi ondan yedim biraz, az yedim ama. Bu arada burun ameliyatı forumu için bir kaç resim ekledim, baksanıza burnum çok mu büyük bana mı öyle geliyor Senin de böyle şişmiş miydi canım?

Gunaydin kahve kokusu...Hafta sonu sen de saldinmi bizim gibi??

ahhhh ahhhh ne siz sorun ne de ben söyleyeyimeyvahedigeldismile
yediğim balıkardan mı yoksa sucuk ve takım arkadaşlarından mı bahsetmemi istersiniz:a015:
çok kötüyüm çok..
bir de regl dönemindeyim , ne siz sorun ne de ben söyleyeyim:1no2:

GripiN'im hayırlı olsun!!! topicimize bebek mi geliyor yani:ecrin_bebek:
ayyy çok sevindim canım yaaa! hayırlı uğurlu olsun, hayırlısıyla kucağına al bebişini:CüvCüv:

anchusa,
klik,
spatz,
pepper

.
.
.

haftasonu cozutanlar listesi yaoiyoruz.

adinizi bu listeye ekleyin.

listedekiler 2 kat cezali oacak bu haftaici..

))

benide ekle canım :gitme:

aaaa yeni okudum Gripin hayırlı uğurlu olsun..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:

nerelerdeydin cnm? kaç gündür gözükmüyosun ..

ben iyiyim lachesisim.. unuttum yazmayi cuma aksami da bir ince dilim pasta yedim..
yaa haftasonu kaciyor , olacak, eslerimizle beraberken de guzel sofralar hazirlayip biseyler yemek hakkimiz napalimmm..
sana da gecmis olsun canim.. dikkat et kendine,
dur burnuna bakicam simdi cnm benim sadece burnumun icinden kikirdak aldilar, burun kemigime dokunulmadi yani, estetik olmadim.. hic sismemisti benim....

benide ekle canım :gitme:

nerelerdeydin cnm? kaç gündür gözükmüyosun ..

canım ,
cuma günü ani bir toplantı çıktı,
haftasonu da biraz dağıttık..gezdik ,tozduk..
c.tesi gece geç saatte geldim eve , bir de yediklerimden utanınca yazmaya yüzüm olmadı,
dün de ütü falan derken kendimi toparlayamadım girip de yazmak için..
her zaman diyorum işte , iş yeri beni toparlıyor valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…