50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sigara olayı bitti (temkinli söylemek istiyorum ama çünkü kesin konuşunca kesin dönüş yapılıyo )

2 haftadır ağzıma koymadım :)))

Saatinden dolayı rahatsız oldum 8 de yedim 11 de spor yaptım ama size ne kadar zorlandığımı anlatamam resmen midem yandı 3 saat geçmesine rağmen

Mesela bugün patates yemeği var yiyim di mi yaa?? Normal besleniyim yani sadece makarna pilav yemiyorum gerek de duymuyorum şu an canım istemiyo ama şöyle doymak istiyorum öğünlerde yoksa aralara gelene kadar saate bakıyorum Ekmek yiyesim var bu aralar

Örn: sabah 3 dilim kepek ekmeği 3 dilim tulum peyniri zannedersem tam yağlıydı ki tadı çok güzeldi bi de 20 gr. bal yedim yeşil çayla ...

Çok mu????

Araları atlamıyorum tatlım hatta saatte bir ara yapıyorum diyebilirim sanırım öğünlerde doymadığımdan

Akşam yemeği hala muamma öğlen ile aynı çıkıyo evde yersem saat 8 oluyo yedikten sonra spor yapamıyosun saat oluyo 11 o saatte yorgunluk çöküyo öyle olunca 5 te yoğurt müsli elma kepek yiyorum ama o da tuttmuyo tabi akşam feci aç oluyorum o zaman da etiform bisküvi yiyorum ki pek sağlıklı gelmiyo bana bisküviye yüklenmek

OOOOFFF napçam ben ? Bi el atın kızlar

Son düzenleme:

anchusa çok merak ettim perdelerini,eminim harika olmuşlardır..
kişisel sayfana albüm yap bakalımopuyorumnanaktan

lachecim burnun gayet guzel olmus bence, bana pek şiş gibi gelmedi. biraz şişlik varsa bile yakında iner. koltuklarını da çok beğendimzemuszemus

Çok sağol bitanem Şeniz
bu hafta koç kim?a.s.

Yalakalık mı yapıcan sen gidi? aklinialirimsmile OLmayan kim kaldı? Anchusa, kahve kokusu, gamiş, klik, katrece var galiba. Hangisi gönüllü olursa artık.

Diyorsun??? Daha ben album olaylarina hic girmedim kk da. Yapayim bari fikrinizi soyleyin..delikafadulden

Canım belki yeni olduğundan gözüne öyle geliyordur, alışmadığın için. resim koyarsan yorum yapabiliriz evet.

ayy canım acaip sevindim sigara olayının bitmesine! hayatındaki en doğru şeylerden birini yaptığına emin olabilirsin. o yüzden de metabolizman yavaşlamış, kendini oyalamak için yeme isteğin artmış olabilir...

öğünlerini biraz arttırıp ara öğünleri azaltsan ? yeşil çay ve yanında kepekli biskuvi beni çok tok tutuyo mesela. ya da yoğurt veya süt içiyorum aralarda. ben de çalıştığım için yemek konusunda sıkıntı çekiyorum sensecimmafoldumben ama bi sistem oturtmaya çalışıyorum işte kendimce.

Yalakalık mı yapıcan sen gidi? aklinialirimsmile OLmayan kim kaldı? Anchusa, kahve kokusu, gamiş, klik, katrece var galiba. Hangisi gönüllü olursa artık.

hahayyy yalakalık mı ? işim olmasss :roflol:

gripin,şu an yoksun ama seni tebrik ederim.annelik heyecanı çok güzel bir şeydir eminim.darısı uygun zamanda,bana inşallah :)
sabah kahvaltımı yazayım :
3 s.zeytin-2 y.zeytin-yarım kibrit kutusu beyaz peynir-yarım domates-2 dilim kepek ekmeği-çay
öğlen : 1 lahmacun
ara : 1 fincan bitki çayı-beyaz leblebi
akşam : eşime tavuklu pilav yapcam.bende azcık yemek istiyorum.zeytinyağlı barbunyam var.birde mantarlı patlıcanlı bir yemek var dolapta.artık yoğurt eşliğinde hepsinden azcık azcık yerim.
birde leslie 4 mil yapcam

Yerim Şeniz

Kizlar fotolarin boyutunu ziplemeden nasil kucultuyorsunuz??Cok buyuk sanirim ekleyemedim bir turlu perdelerimin fotosunu

Microsoft Office picture manager kullanarak ya da paint ile farklı kaydederek küçültebilirsin canım.

Sensecim hoşgeldin özlettin kendini kuzum.

Pepperım asai falan deneyip kolaya kaçıyım deme, ne yan etkisi olcağı belli olmaz onların.

anchusacım ben de lachesis'in söylediği gibi microsoft office pic. manager kullanıyorum resim küçültmek için. resmi o programla aç,yukarıdan resimleri düzenleyi seç, sonra da sağ taraftan yeniden boyutlandıra gelip istediğin kadar küçült...

sense
canim aramiza hosgeldin yeniden..
ben de spatza katiliyorum cok az yiyorsun sen, bak boyle az yersen metobolizman durur, omur boyu rejim yapmak zorunda kalirsin;

bence senin metobolizmani sasirtmak icin 1-2 gun diyeti bozman gerekiyor;
yemek saatlerini falan degistir, farkli seyler ye...
gidip de kaymakli kunefe ye demiyorum ama mesela h.sonu olsun zengin kahvalti yap; bikac arayi atla, metobolizman bi sasirsin..

o kadar spora ve bu kadar rejime kilo verememen vucudun savunmaya gecti anlamina geliyor.

belki garip geşecek ama ben ne zaman diyeti bozsam o zaman kilo veriyorum( yani pesinden)
diyeti bozup, sonra az yiyince kilo verme gerceklesiyor ben de.

achusa mi birisi daha ayni seyi soylemisti; 1 gun diyet 1 gun normal yiyorum, 1 gun spor yapiyorum 1 gun yapmiyorum demisti.

senin vucudun tum yaptigin sporlara, diyetlere alismis su an...
yaptiklarini degistirmen lazim..

Yerim Şeniz

Microsoft Office picture manager kullanarak ya da paint ile farklı kaydederek küçültebilirsin canım.

Tesekkurler.

zaten bu hafta cok guzel zayiflicam diye bir his var icimde,

spatzi, seni, dulciyi, trufu , yesayi yenicem )))

Geçen hafta liste olmadı dimi, oldu da ben mi kaçırdım, neye göre yarışıcaz karıştırdım, geçen haftaya göre yarışırsak ben yenerim ehehe, ama normal kiloma göre aynıyım, çizelgedekiyim anlayacağın bu durumda, geçen haftaki normal kilom değilmiş yani onunla yarışmam adil olmaz sanırsam:) Bu durumda yenebilirsin evet:)

evet. Benim izledigim yontem bu. ve bu hafta 1.5 kilo verdim bu sekilde.. Bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…