50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

neden sıkıcı trufcum ?boshayallersmile

işle ilgili canım
bugün izinliyim normalde hastaneyi aramışlarki benimle görüşmek için
normalde görevim olmayan başka bir işi de yürütüyorum
onunla ilgiliydi hasta hakları yani.
sevmediğim halde mecburen onu da yürütüyorum
off geçti gitti konuştum çarşamba gidince yaparım dedim.

not: arkadaşım var diye yırtcanı zannetme
arkdaşını da kandır ya birlikte leslie filan yapın
ya da uzun kordon boyu yürüyüşler mesela
eminönden ortaköye kadar yürümek gibi (ahh ahhh nasıl özlemişim öyle yapmayııııı)

tez zamanda inşallah

günaydınguclubacismile

günaydın canım
nasıl geçti kısa tatilin
cozutmadım dersen şaşırırım

olamaz ya
sen yiyen yiyen kilo alamayan topiğindenmi geldin
biz böyle yesek kesin 2 kilo farkederdi tartıda ya da ben deyim.

anchusa,
klik,
spatz,
pepper

.
.
.

haftasonu cozutanlar listesi yaoiyoruz.

adinizi bu listeye ekleyin.

listedekiler 2 kat cezali oacak bu haftaici..

))

ben cozutmadım yandınız

lachesis burnun ne guzel olmus yaaa..

bu arada kitapliginiz da cok guzelmis... (gozumden kacmadi ;-))))

Çok sağol hayatım Şeniz O kitaplığı da ikeadan alıp kendimiz monte etmiştik, çok zor oldu yalnız, ama fiyat uygunduç Bu kitaplığı dikine koyup odayı da bölebiliyorsun, o zaman kitaplık olmuyor tabi ama renkli abajurlarla çok güzel görünüyor, biz denedik çok beğendik ama, kitaplarıma ayrı bir kitaplık fazla yer kaplar dedik.

Yine gevezeliğim tuttu ben kaçıyım da önce kahvaltı yapıyım sonra derslere gömüleyim, çok öpüyorum herkesi Şeniz

lachecim burnun gayet guzel olmus bence, bana pek şiş gibi gelmedi. biraz şişlik varsa bile yakında iner. koltuklarını da çok beğendimzemuszemus

canım benim selamzemuszemus
ölümümüz senin elinden olsun ayolalkisalkisalkis

cnm sen soyleyince hatirladim, ikea da gormustum sanirim. cok yakismis evinize.

hadi afiyet olsun cnm
ben de ogle yemegine inicem birazdan... derslerinde kolay gelsin.

bu arada sabah
2 dilim kepek ekmegi, 1 k.kutusu b.peynir
domates, salatalik, maydonoz
1 kucuk bal
yedim..

günaydın ya
nerelerdesin sen bakim
burdan koparsın başlarsın tabi yemeye
hala çok yoğunmusun canım katıl artık aramıza

Canım çok yoğunum ruhum yetişemiyor hareket ederken o kadar söyliyim. hem iş hem ders hem spor derken valla 4 saatlik uykularla ayaktayım halüsinasyon görüyorum çok komik yaaa :)

Bi ara ayrıntılı anlatırım semptomlarımı

Kızlar spor konusunda biraz abarttım son 3 haftada... bunun 2 haftasında hergün 4-5 kilo verdirici leslie ile 3 mil walk off pounds yapıyorum 14 günlük program yarın bitecek ayrıca sabah 5-6 akşam 5-6 olmak üzere yolda 10-12 km yürüyorum tempolu. Bunun yanında işyerinde 5 daklika oturmuyorum kontroller sıklaştı sabah 8 buçukta başlıyorum dolaşmaya 12 de yemek arası 14-16 arası bi daha koşturmaca 16-17 arası oturabiliyorum 17 -18 arası çok hızlı bir şekilde tekrar :))

ama bu kadar harekete rağmen kilo değişimim yok durdum diyebilirim. Diyeti hiç bozmadım kızlar hala aburcubur ve hamur işi koymadım ağzıma sütlü tatlı bile yemiyorum Ama acaba yediklerim az mı geliyo diicem ama bu kadar spora kilonun gitmesi lazımdı tartıda değişiklik yok son 4-5 gündür inanılmaz şişlik var vücudumda çok hareketten kasların şişti galiba az da uyuduğumdan atamadı tam olarak sanırım metabolizmam (((

Sadece 2 gündür normal yemek yiyorum mesela cumartesi saat 8 de 1 tabak taze fasulye 2 dilim ekmek bol kuru cacık falan yedim kendimi kötü hissettim

Kızlar yemeye başlarsam alır mıyım ama hayat böyle geçmez di mi ??

Doymak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm eyvahedigeldismile

Yardım edin kuzular

Geçen hafta bi ara 48.7 idim ama bi daha o kiloda çıkamadım 49.4 - 49.6 civarında çıkıyorum bu aralar ama şişim yaaaa ya da kilo aldım boshayallersmile

Kopmıycam ok girmeye çalışıcam hergün kızlar yalnız hissettim bu dönemde kendimi diyet konusunda sizi de çok özledimmm en azından öğle tatilinde girerim :)
Ne yazdım yaaaaaaa

Son düzenleme:
sensecim seni çok özlemişiz yaaaopuyorumnanaktan ne güzel yazmışsın uzun uzun. kopma tabi bir yere. hepimiz yoğunuz ama günde bi iki kere de olsa duyur sesini.bence sen biraz az yiyorsun kuzum yaa.. normal yedim dediğin taze fasulye bizim diyet yemeğimizbilmiyorumkismile meyve filan yemiyor musun acaba, araları mı atlıyosun yoksa? bu arada sigara nooldu canım ? bırakamadım deme sakın!!lmaz:

sporlarınıza hayranım valla yahu ama sımdı bole yapıp yapıp sora bırakmıcaz dı mııı?? o zamna daha beter oluo tecrubeyle sabıt yanı..

acaı berry ben de cok duydum zayıflama hapı evet. ama oyle ben cok memnunum dıyen falan duymadım hıc.. arastırdım azcık bunlara meraklıyım cunku

su "acai berry" neyin nesi acaba kizlar ya,
site de reklamlari var , zayiflama hapi mi nedir??
iyi bisey midir?

canım acai berry zayıflama hapı acai çileği diye bişeyden üretiliyor ama bu tür haplar hiç sağlıklı değil bence benimde fazlalıklarım var artı çalıştığım firma bu tarz zayıflama ilaçları satıyor ücretsiz edinebileceğim halde kullanmaya cesaret edemedim açıkcası, lahana kapsülü denedim birkaç gün oda benim aksine iştahımı açtı 2 kilo aldım 1 hafta kullanımla hiç kimseye tavsiye etmiyorum bu tarz hapları en güzeli biraz yediğine dikkat edip bol bol hareket etmek.. kuzenim şuanda kullanıyor bu haptan bir haftada 5 kilo verdi fakat oda mecbur olduğu içi kullanıyor, mutlaka işe yarıyordur bünyeden bünyeye farklılıklar göstererek ama sağlıklı olduğuna inanmıyorum ben

Kizzlaaarrr. Perdelerim geldi takiliyor simdi.O yuzden ilgilenemiyom forumla Yaa moralim acaip bozuldu. Tuller guzel olmusta ben bu fonlari nasil sectim anlam veremiyorum. Galiba aclik basima vurmustu gecen hafta beynime yeteri kadar oksijen gidememisti...Gulsem mi aglasam mi napsam bilemedim... Siz siz olun diyet yaparken ev dekorasyonuna girismeyin e mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…