50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Seni pek bir hirsli gordum bu hafta

bu hafta regl siskinligim gidecek de, birden kilo vericem diye, ona guveniyorum

:dilcikar:

achusa ne guzel citipitiymissin sen oyle..

perdelerin de cok guzel, cok sik olmus... japon perde mi bu, cok hosmusss

Ya bir enteresanlik yapayim dedim katlamali uzerine japon fon yaptirdim. Sonrada ben ne yaptim diye dusundum kaldim. Emin olamadim.Tesekkur ederim... Valla kalmadi pek citipitilik. Yas geldi 32 ye.

Ya bir enteresanlik yapayim dedim katlamali uzerine japon fon yaptirdim. Sonrada ben ne yaptim diye dusundum kaldim. Emin olamadim.Tesekkur ederim... Valla kalmadi pek citipitilik. Yas geldi 32 ye.

valla hic 32 durmuyorsun canim...

ben de 30 um , soylemesi tuhaf geliyor 30 lu yaslari ama aynada bakinca 30 yasinda birini gormuyorum ben ))))

he bir de cok incesin yaa, bu fotolar yeni halinse diyet yapma bence..

Yok kizlar valla o kadar ince degilim.Tamam pufidik de degilim ama gobegim ve basenim var biraz.. BEni lutfen atmayin gruptan pufidik degilim diye..senağlama

evet o göbek ve basen belası çok kötü bir bela valla.58 le başladım 54,5 oldum ama yinede göbeğim tamamen kaybolmadı mafoldumben

ben de 30 um , soylemesi tuhaf geliyor 30 lu yaslari ama aynada bakinca 30 yasinda birini gormuyorum ben ))))

İkinizde çok küçük gösteriyorsunuz siz ya, bu başlıkta herkes de bir küçük gösterme durumu var gerçi:) Demek ki zayıflık gerçekten insanı küçük gösteriormuş.

Bana da eskiden 30 lu yaslar buyuk gelirdi. Simdi 40 li yaslara oyle bakiyorum... Eminim 40 olunca 50 yaslar tuhaf gelecek... Bir kilo fazlam var su anda bu fotograflara gore.Maksimum 1.5. kilo , evlenirken 51.5 -52 idim. Onlari da vereyim zaten diyeti birakip selulit ve gobek kasi calismalarina baslayacagim.Lachesis callenetics onerdi gobegim icin. Onu bir deneyecegim

İkinizde çok küçük gösteriyorsunuz siz ya, bu başlıkta herkes de bir küçük gösterme durumu var gerçi:) Demek ki zayıflık gerçekten insanı küçük gösteriormuş.

gercekten de zayiflik ve minyon tipli olmak avanyaj..

ins. hep boyle olur.. kucuk gosteririz.. sen de oyle citipitisin lachesiscigimm..

anchusa sen ne kadarlik evlisin.?

Giyim tarzi da cok onemli. Ben hala spor ayakkabilarimi, babetlerimi birakamadim. Daha kadinsi giyinenler daha yasli gosteriyor. Hala ogrenci psikolojisinden cikamadim ben.Saca bir orgu, ayaga babetleri gecirince direk 5-6 yas kucuk gosteriyorsun galiba.

evet giyim tarzi etkiliyor.

ben isyerinde klasik giyiniyorum.. ama dedigin gibi h.sonu kot pantolon spor ayakkabi giyince daha da kuculuyorum.
kardesim var 18 yasinda, onu ben buyuttum sayilir, gecen gun annem diyor ki; "masallahin var, kardesin dogdugunda genc kizdin; kardesin buyudu kocaman delikanli oldu sen hala genc kiz duruyorsun" dedi )))

6-7 ay oldu... ama biz part time evliydik.... evlenip farkli yerlere gittik. 1 aydir birlikte yasiyoruz ohaoldumsmile

aa canim zor olmustur :-(( neyse ki kavusmussunuz )
simdi beraber hangi ulkedesiniz?

Evet kesinlikle, ben de stan smithlerimden ve converselerimden vazgeçemiyorum:)
Gerçi özeniyorum bazen topuklu ayakabılara da çok giyemiyorum yamuk basıyorum ondan mıdır nedir, ayağımı çok ağrıtıyorlar.

Simdi beraber Turkiyedeyiz. Istanbulda. O cok kararliydi Turkiyede yasamak konusunda.Benim cok niyetim yoktu ama iyiki dinlemisim onu diyorum simdi, uc hafta once kesin donus yaptim ben de Turkiyeye. Nerde yasarsan yasa, ne sartlara sahip olursan ol memleketin gibisi olmuyor iste.

bence de iyi yapmissiniz.. hosgelmissiniz.......... evinizi de dosemissiniz, gule gule oturun, mutlu mesut yasayin...........
aminn:Saruboceq:

Evet kesinlikle, ben de stan smithlerimden ve converselerimden vazgeçemiyorum:)
Gerçi özeniyorum bazen topuklu ayakabılara da çok giyemiyorum yamuk basıyorum ondan mıdır nedir, ayağımı çok ağrıtıyorlar.

Ya evet.. Aynen katiliyorum sana. Aslinda bakinca hosuma gidiyor hanim hanimcik bayanlar, topuklu ayakkabilar, makyaj fonlu saclar...topuklu ayakkabi nefis duruyor ama 15 dakika yuruyunce canimi yakiyor. Kuafore gitmeye useniyorum, zaten evde fon falan cekemem beceremem, makyaj olarak da bir rimel kullaniyorum disari cikarken. suslu bayanlara cok ozeniyorum ama ben olamiyorum valla. Hos kimisi de palyaco gibi oluyor. abarttikca abartiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…