Kalori girisi fazla oldugu gun... Az yiyince cok yormuyorum kendimi. Tibet ve pilates yapiyorum maksimum. Daha cok yersem leslie ya da aerobik ya da kosuYediğin gün mü spor yapıyorsun, diyet yaptığın gün mü tatlım?
Seni pek bir hirsli gordum bu hafta
Geçen hafta liste olmadı dimi, oldu da ben mi kaçırdım, neye göre yarışıcaz karıştırdım, geçen haftaya göre yarışırsak ben yenerim ehehe, ama normal kiloma göre aynıyım, çizelgedekiyim anlayacağın bu durumda, geçen haftaki normal kilom değilmiş yani onunla yarışmam adil olmaz sanırsam:) Bu durumda yenebilirsin evet:)
Lachesis
Moralim daha bir yerine geldi. Guzel yorumlarin icn tesekkurler...
Kalori girisi fazla oldugu gun... Az yiyince cok yormuyorum kendimi. Tibet ve pilates yapiyorum maksimum. Daha cok yersem leslie ya da aerobik ya da kosu
achusa ne guzel citipitiymissin sen oyle..
perdelerin de cok guzel, cok sik olmus... japon perde mi bu, cok hosmusss
perdeler çok şık geldi bana.sade ve şık
ayrıca sende inceciksin.seni görünce kendimden utandım valla.
bu hafta regl siskinligim gidecek de, birden kilo vericem diye, ona guveniyorum
:dilcikar:
Ya bir enteresanlik yapayim dedim katlamali uzerine japon fon yaptirdim. Sonrada ben ne yaptim diye dusundum kaldim. Emin olamadim.Tesekkur ederim... Valla kalmadi pek citipitilik. Yas geldi 32 ye.
Yok kizlar valla o kadar ince degilim.Tamam pufidik de degilim ama gobegim ve basenim var biraz.. BEni lutfen atmayin gruptan pufidik degilim diye..senağlama
valla hic 32 durmuyorsun canim...
ben de 30 um , soylemesi tuhaf geliyor 30 lu yaslari ama aynada bakinca 30 yasinda birini gormuyorum ben))))
he bir de cok incesin yaa, bu fotolar yeni halinse diyet yapma bence..
valla hic 32 durmuyorsun canim...
ben de 30 um , soylemesi tuhaf geliyor 30 lu yaslari ama aynada bakinca 30 yasinda birini gormuyorum ben))))
he bir de cok incesin yaa, bu fotolar yeni halinse diyet yapma bence..
İkinizde çok küçük gösteriyorsunuz siz ya, bu başlıkta herkes de bir küçük gösterme durumu var gerçi:) Demek ki zayıflık gerçekten insanı küçük gösteriormuş.
İkinizde çok küçük gösteriyorsunuz siz ya, bu başlıkta herkes de bir küçük gösterme durumu var gerçi:) Demek ki zayıflık gerçekten insanı küçük gösteriormuş.
gercekten de zayiflik ve minyon tipli olmak avanyaj..
ins. hep boyle olur.. kucuk gosteririz.. sen de oyle citipitisin lachesiscigimm..
anchusa sen ne kadarlik evlisin.?
Giyim tarzi da cok onemli. Ben hala spor ayakkabilarimi, babetlerimi birakamadim. Daha kadinsi giyinenler daha yasli gosteriyor. Hala ogrenci psikolojisinden cikamadim ben.Saca bir orgu, ayaga babetleri gecirince direk 5-6 yas kucuk gosteriyorsun galiba.
6-7 ay oldu... ama biz part time evliydik.... evlenip farkli yerlere gittik. 1 aydir birlikte yasiyoruz ohaoldumsmile
Giyim tarzi da cok onemli. Ben hala spor ayakkabilarimi, babetlerimi birakamadim. Daha kadinsi giyinenler daha yasli gosteriyor. Hala ogrenci psikolojisinden cikamadim ben.Saca bir orgu, ayaga babetleri gecirince direk 5-6 yas kucuk gosteriyorsun galiba.
evet giyim tarzi etkiliyor.
ben isyerinde klasik giyiniyorum.. ama dedigin gibi h.sonu kot pantolon spor ayakkabi giyince daha da kuculuyorum.
kardesim var 18 yasinda, onu ben buyuttum sayilir, gecen gun annem diyor ki; "masallahin var, kardesin dogdugunda genc kizdin; kardesin buyudu kocaman delikanli oldu sen hala genc kiz duruyorsun" dedi)))
aa canim zor olmustur :-(( neyse ki kavusmussunuz)
simdi beraber hangi ulkedesiniz?
Simdi beraber Turkiyedeyiz. Istanbulda. O cok kararliydi Turkiyede yasamak konusunda.Benim cok niyetim yoktu ama iyiki dinlemisim onu diyorum simdi, uc hafta once kesin donus yaptim ben de Turkiyeye. Nerde yasarsan yasa, ne sartlara sahip olursan ol memleketin gibisi olmuyor iste.
Evet kesinlikle, ben de stan smithlerimden ve converselerimden vazgeçemiyorum:)
Gerçi özeniyorum bazen topuklu ayakabılara da çok giyemiyorum yamuk basıyorum ondan mıdır nedir, ayağımı çok ağrıtıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?