bence de iyi yapmissiniz.. hosgelmissiniz.......... evinizi de dosemissiniz, gule gule oturun, mutlu mesut yasayin...........
aminn:Saruboceq:
Yerim Şeniz
Sensecim hoşgeldin özlettin kendini kuzum.
evet. Benim izledigim yontem bu. ve bu hafta 1.5 kilo verdim bu sekilde.. Bilginize
Ya evet.. Aynen katiliyorum sana. Aslinda bakinca hosuma gidiyor hanim hanimcik bayanlar, topuklu ayakkabilar, makyaj fonlu saclar...topuklu ayakkabi nefis duruyor ama 15 dakika yuruyunce canimi yakiyor. Kuafore gitmeye useniyorum, zaten evde fon falan cekemem beceremem, makyaj olarak da bir rimel kullaniyorum disari cikarken. suslu bayanlara cok ozeniyorum ama ben olamiyorum valla. Hos kimisi de palyaco gibi oluyor. abarttikca abartiyor..
bakim derseniz, gunluk yuz temizleme+nemlendirici krem+goz cevrsi'nden ibaret benim bakimim..
/QUOTE]
Nemlendiricisiz ben de asla bir gun gecirmem bak. Duzenli yaptigim tek sey o..
Hoşbulduk canımmmm :) özlemişim sizleri
Evet metabolizma alışınca bu taktiği öneriyolar biliyorum ama durup durmadığından emin olamadığım için yapmadım sanırsam
Korkuyorum alıcam diye valla bu arada yediğim şeyleri değiştiriyorum mesela sabah kahvaltıda hiç yeşilllik yemiyodum 2 gün arka arkaya bol nane yedim
Kepek yiyorum yoğurdun içinde
arada taze kırmızı biber yiyorum şaşırtmaya çalışıyorum ama şaşırmadı zanlımca
canlar sporu nasıl değiştiririm bilmiyorum en fazla ekstra ip de atlayabilirim
Mekik çekmeyi bıraktım çünkü Leslie nin hareketlerine ters düşüyo gibi geliyo çünkü o kasları uzatmaya çalışıyo, mekik kısaltıyo sanki ...
Normal yersem alır mıyım yaw?
yani şöyle ekmekli mekmekli doyarak kalksam sofradan çok tıkıştırmadan yavaş yiye yiye???
Metabolizmama güvenmiyorum hemen alırım çünkü
Bi de önceden yemiyodum şimdi yiyince vericek değil de vücut alıcakmış gibi duruyo((
Canım çok yoğunum ruhum yetişemiyor hareket ederken o kadar söyliyim. hem iş hem ders hem spor derken valla 4 saatlik uykularla ayaktayım halüsinasyon görüyorum çok komik yaaa :)
Bi ara ayrıntılı anlatırım semptomlarımı
Kızlar spor konusunda biraz abarttım son 3 haftada... bunun 2 haftasında hergün 4-5 kilo verdirici leslie ile 3 mil walk off pounds yapıyorum 14 günlük program yarın bitecek ayrıca sabah 5-6 akşam 5-6 olmak üzere yolda 10-12 km yürüyorum tempolu. Bunun yanında işyerinde 5 daklika oturmuyorum kontroller sıklaştı sabah 8 buçukta başlıyorum dolaşmaya 12 de yemek arası 14-16 arası bi daha koşturmaca 16-17 arası oturabiliyorum 17 -18 arası çok hızlı bir şekilde tekrar :))
ama bu kadar harekete rağmen kilo değişimim yok durdum diyebilirim. Diyeti hiç bozmadım kızlar hala aburcubur ve hamur işi koymadım ağzıma sütlü tatlı bile yemiyorum Ama acaba yediklerim az mı geliyo diicem ama bu kadar spora kilonun gitmesi lazımdı tartıda değişiklik yok son 4-5 gündür inanılmaz şişlik var vücudumda çok hareketten kasların şişti galiba az da uyuduğumdan atamadı tam olarak sanırım metabolizmam(((
Sadece 2 gündür normal yemek yiyorum mesela cumartesi saat 8 de 1 tabak taze fasulye 2 dilim ekmek bol kuru cacık falan yedim kendimi kötü hissettim
Kızlar yemeye başlarsam alır mıyım ama hayat böyle geçmez di mi ??
Doymak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm eyvahedigeldismile
Yardım edin kuzular
Geçen hafta bi ara 48.7 idim ama bi daha o kiloda çıkamadım 49.4 - 49.6 civarında çıkıyorum bu aralar ama şişim yaaaa ya da kilo aldım boshayallersmile
Kopmıycam ok girmeye çalışıcam hergün kızlar yalnız hissettim bu dönemde kendimi diyet konusunda sizi de çok özledimmm en azından öğle tatilinde girerim :)
Ne yazdım yaaaaaaa
truf gibi görünüyorgamyoncuiremsu
Kizzlaaarrr. Perdelerim geldi takiliyor simdi.O yuzden ilgilenemiyom forumla Yaa moralim acaip bozuldu. Tuller guzel olmusta ben bu fonlari nasil sectim anlam veremiyorum. Galiba aclik basima vurmustu gecen hafta beynime yeteri kadar oksijen gidememisti...Gulsem mi aglasam mi napsam bilemedim... Siz siz olun diyet yaparken ev dekorasyonuna girismeyin e mi???
zaten bu hafta cok guzel zayiflicam diye bir his var icimde,
spatzi, seni, dulciyi, trufu , yesayi yenicem)))
sense
canim aramiza hosgeldin yeniden..
ben de spatza katiliyorum cok az yiyorsun sen, bak boyle az yersen metobolizman durur, omur boyu rejim yapmak zorunda kalirsin;
bence senin metobolizmani sasirtmak icin 1-2 gun diyeti bozman gerekiyor;
yemek saatlerini falan degistir, farkli seyler ye...
gidip de kaymakli kunefe ye demiyorum ama mesela h.sonu olsun zengin kahvalti yap; bikac arayi atla, metobolizman bi sasirsin..
o kadar spora ve bu kadar rejime kilo verememen vucudun savunmaya gecti anlamina geliyor.
belki garip geşecek ama ben ne zaman diyeti bozsam o zaman kilo veriyorum( yani pesinden)
diyeti bozup, sonra az yiyince kilo verme gerceklesiyor ben de.
achusa mi birisi daha ayni seyi soylemisti; 1 gun diyet 1 gun normal yiyorum, 1 gun spor yapiyorum 1 gun yapmiyorum demisti.
senin vucudun tum yaptigin sporlara, diyetlere alismis su an...
yaptiklarini degistirmen lazim..
Ya evet.. Aynen katiliyorum sana. Aslinda bakinca hosuma gidiyor hanim hanimcik bayanlar, topuklu ayakkabilar, makyaj fonlu saclar...topuklu ayakkabi nefis duruyor ama 15 dakika yuruyunce canimi yakiyor. Kuafore gitmeye useniyorum, zaten evde fon falan cekemem beceremem, makyaj olarak da bir rimel kullaniyorum disari cikarken. suslu bayanlara cok ozeniyorum ama ben olamiyorum valla. Hos kimisi de palyaco gibi oluyor. abarttikca abartiyor..
ben ise gelirken elbise, etek, kumas pantolon, topuklu ayakkabi, bunlari giyiyorum.. bizim isyerinde diger turlu olmuyor, hos durmuyor.. cogunlukla da gomlek pantolon, gomlek etek.. ya da elbise.
ama ben de usengecim bakim konusunda.. saclarim duz, fon hic cekmiyorum, yikayip kurutup saliyorum oylee.. ama bı aralar bir sac duzlestiri alsam mi diye dusnuyorum, daha da guzel duruyor onunla yapilan saclar sanki ???
bakim derseniz, gunluk yuz temizleme+nemlendirici krem+goz cevrsi'nden ibaret benim bakimim..
makyaj , yapiyorum cogunlukla ise gelirken. ama hic abarti makyaj yapmam, hep hafiftir makyajim..
iste boyle...
kaaacc haftalardir kuafore gidicem, saclarimi boyatip biraz da kestiricem,
ama bir vakit ayiramadim;
dusunun ki fone hiiiccc gitmiyorumm
benim iş yerim de spor giyimi hiç kaldırmıyor:1no2:
her gün tam takır olmak zorundayımguclubacismile
üstelik benim saçlarım öyle kolay kolay şekle de girmiyor,mecburen haftada 3 gün fön çektiriyorumalsanaalsanasmile
Selam, yedigin seyleri degistirmen tabii ki guzel ama metabolizma hizlanmasinda onemli olan sey besinleri degistirmekten ziyade kalori girisini degistirmen onemli.Kalori hesabi yapiyor musun?Yani mesela ben bir gun 900-1000 kalori ertesi gun 1400 kalori aliyorum (bunu uydurdum vucuduna ve basal metabolizmana gore bunu sen belirleyeceksin
t3 - t4 tsh baktırdınmı canım hiç
ben kızıma kızınca dön poponu diyorum o da dönüyor iki şap şap yapıyorum şakacıktan o da gülüyor
şimdi izninizle
anchusa dön bakalım poponu :jeyyar: kaydirigubbakcemile aklinialirimsmile
bi de bu hafta 1,5 kilo vermiştin dimi senklava:
cnm yediklerimi yazıyorum sadece kalori hesabı tutmuyorum
ama 1 gün normal 1 gün daha az kalorili yiyim bakiiim nolucak?
Bi de çok yediğim günlerde depo ettiklerimi diğer günler yakmaya çalışmıyim de
son 3 kilo yaaa
Bi de bu aralar akşamları hep meyve yoğurt tıkınıyorum bi de işte 2-3 etiform bisküvi ama yatana kadar yiyorum nerdeyse ama dediğim gibi meyve light yoğurt diet bisküvi onu kesiyim sabah yiyim mi ki napıyim -tatlicadiarzu-
Bu arada yiyince sürekli suretle acıkıyorum kızlar öğlen patates yemeği ile kepek ekmeği yoğurt salata herbişiy yedim 1 saat sonra ne yesem diye bakınıyodum ama yemedim
Benim az yememdeki neden de o iştahımı kesemiyorum başlarsam yemeye....
açlık şekerim 70 civarı tam sınır... Sanırım çok çabuk şekerim düşüyo mafoldumben
önceden baktırmıştım bişiy çıkmadı... PKO var belki o etkili
Hayatımmmmmmmmmmmm alıntı yaptım gelmedi ya da 2 kere bastım ondan
Küs olur muyuz cicim benimmmm cankuşlar yahu opuyorumnanaktan
Peppercim öyle mi diyosun?
O zaman bugün yiyim yarın daha hafif yerim biraz böyle izliyim tartıdan kendimi baktım alıyorum başka bir alternatif deneriz di mi?
Kızlar benim anlamadığım bu kadar enerji harcamaya vücut nasıl kilo veremiyo yaa? hadi hareket etmesem savunmaya geçti deriz de benim bilmediğim bi kaynak buldu bence vücut ordan kullanıyo yoksa mümkün değil yaaa
Biri bana açıklar mı bunu??? :gitme:
bence canim bunu bir dene,
mesela yarin sabah erken saatte guclu bir kahvalti yap, vucudun sasirsin, birden cok yemek gelince sevinsin, oo enerji geliyor nasilsa disardan depolamama gerek yok desin; geleni yakmaya baslasin.. sonra ertesi gun az ye, o yine yaksin ve az yedigin icin mevcuttan yaksin.. boylece kilo verme gerceklesebilir..
riske girmeye deger bence,
1 hafta bunu dene, fazla bisey kaybetmezsin, alsan bile en fazla yarim kilo alirsin.
olmadi baska taktik deneriz.
ben gecen hafta esim aksamlari mesaideydi, yemek yapmadim hic yalnizim diye,
aksam yemeklerinde az acili ezme, suzme yogurti maydonoz falan yedim.
cok hafiflemis hissediyorum kendimi..
aksam yememek sanirim etkili oluyor..
onu da deneyebilirsin, gunduz cok ye, aksam yeme
ben ise gelirken elbise, etek, kumas pantolon, topuklu ayakkabi, bunlari giyiyorum.. bizim isyerinde diger turlu olmuyor, hos durmuyor.. cogunlukla da gomlek pantolon, gomlek etek.. ya da elbise.
ama ben de usengecim bakim konusunda.. saclarim duz, fon hic cekmiyorum, yikayip kurutup saliyorum oylee.. ama bı aralar bir sac duzlestiri alsam mi diye dusnuyorum, daha da guzel duruyor onunla yapilan saclar sanki ???
makyaj , yapiyorum cogunlukla ise gelirken. ama hic abarti makyaj yapmam, hep hafiftir makyajim..
iste boyle...
kaaacc haftalardir kuafore gidicem, saclarimi boyatip biraz da kestiricem,
ama bir vakit ayiramadim;
dusunun ki fone hiiiccc gitmiyorumm
bence canim bunu bir dene,
mesela yarin sabah erken saatte guclu bir kahvalti yap, vucudun sasirsin, birden cok yemek gelince sevinsin, oo enerji geliyor nasilsa disardan depolamama gerek yok desin; geleni yakmaya baslasin.. sonra ertesi gun az ye, o yine yaksin ve az yedigin icin mevcuttan yaksin.. boylece kilo verme gerceklesebilir..
riske girmeye deger bence,
1 hafta bunu dene, fazla bisey kaybetmezsin, alsan bile en fazla yarim kilo alirsin.
olmadi baska taktik deneriz.
ben gecen hafta esim aksamlari mesaideydi, yemek yapmadim hic yalnizim diye,
aksam yemeklerinde az acili ezme, suzme yogurti maydonoz falan yedim.
cok hafiflemis hissediyorum kendimi..
aksam yememek sanirim etkili oluyor..
onu da deneyebilirsin, gunduz cok ye, aksam yeme
Bir hesapla bakalim kalorilerini. Cunku hemen hemen ayniysa vucudun tasarruf tedbirlerine gecmistir. az harcamaya baslamistir. Basal metabolizmayi dusurur direk olarak. Sen az yesen de fayda etmez o zaman cok spor yapsanda bir manasi olmaz.
Kepek biskuvilerini ben ara ogun olarak yiyorum. Ama onlarda cok masum degil. Abartmamak lazim maksimum 3 tane.....
Kepek bende cok seviyorum yemeyi. Sabah kahvaltim bir gn normal kahvalti bir gun kepekli sut yogurt icine dogranmis muz , biraz tarcin, birazcik nesfit. Hem cok tok tutuyor hem cok lezzetli hem de cok saglikli
aksam yeme derken ye de, azicik ekmek peynir, meyve salatasi falan..
hic yeme dersem kizlar kizarlar simdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?