50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yerim Şeniz

Sensecim hoşgeldin özlettin kendini kuzum.

Hoşbulduk canımmmm :) özlemişim sizleri

evet. Benim izledigim yontem bu. ve bu hafta 1.5 kilo verdim bu sekilde.. Bilginize

Evet metabolizma alışınca bu taktiği öneriyolar biliyorum ama durup durmadığından emin olamadığım için yapmadım sanırsam

Korkuyorum alıcam diye valla bu arada yediğim şeyleri değiştiriyorum mesela sabah kahvaltıda hiç yeşilllik yemiyodum 2 gün arka arkaya bol nane yedim

Kepek yiyorum yoğurdun içinde

arada taze kırmızı biber yiyorum şaşırtmaya çalışıyorum ama şaşırmadı zanlımca

canlar sporu nasıl değiştiririm bilmiyorum en fazla ekstra ip de atlayabilirim

Mekik çekmeyi bıraktım çünkü Leslie nin hareketlerine ters düşüyo gibi geliyo çünkü o kasları uzatmaya çalışıyo, mekik kısaltıyo sanki ...

Normal yersem alır mıyım yaw?

yani şöyle ekmekli mekmekli doyarak kalksam sofradan çok tıkıştırmadan yavaş yiye yiye???

Metabolizmama güvenmiyorum hemen alırım çünkü

Bi de önceden yemiyodum şimdi yiyince vericek değil de vücut alıcakmış gibi duruyo ((

ben ise gelirken elbise, etek, kumas pantolon, topuklu ayakkabi, bunlari giyiyorum.. bizim isyerinde diger turlu olmuyor, hos durmuyor.. cogunlukla da gomlek pantolon, gomlek etek.. ya da elbise.
ama ben de usengecim bakim konusunda.. saclarim duz, fon hic cekmiyorum, yikayip kurutup saliyorum oylee.. ama bı aralar bir sac duzlestiri alsam mi diye dusnuyorum, daha da guzel duruyor onunla yapilan saclar sanki ???

bakim derseniz, gunluk yuz temizleme+nemlendirici krem+goz cevrsi'nden ibaret benim bakimim..

makyaj , yapiyorum cogunlukla ise gelirken. ama hic abarti makyaj yapmam, hep hafiftir makyajim..

iste boyle...

kaaacc haftalardir kuafore gidicem, saclarimi boyatip biraz da kestiricem,
ama bir vakit ayiramadim;
dusunun ki fone hiiiccc gitmiyorumm

Selam, yedigin seyleri degistirmen tabii ki guzel ama metabolizma hizlanmasinda onemli olan sey besinleri degistirmekten ziyade kalori girisini degistirmen onemli.Kalori hesabi yapiyor musun?Yani mesela ben bir gun 900-1000 kalori ertesi gun 1400 kalori aliyorum (bunu uydurdum vucuduna ve basal metabolizmana gore bunu sen belirleyeceksin

t3 - t4 tsh baktırdınmı canım hiç

truf gibi görünüyorgamyoncuiremsu

yok canım ben daha 3 hafta önce olmuştum şimdi olmuyum
spatz olsun bence

bakcam şimdi fotoya

zaten bu hafta cok guzel zayiflicam diye bir his var icimde,

spatzi, seni, dulciyi, trufu , yesayi yenicem )))

yine aynı terane :dilcikar: (gaza gelirsin umarım)

Hayatımmmmmmmmmmmm alıntı yaptım gelmedi ya da 2 kere bastım ondan

Küs olur muyuz cicim benimmmm cankuşlar yahu opuyorumnanaktan

Peppercim öyle mi diyosun?

O zaman bugün yiyim yarın daha hafif yerim biraz böyle izliyim tartıdan kendimi baktım alıyorum başka bir alternatif deneriz di mi?

Kızlar benim anlamadığım bu kadar enerji harcamaya vücut nasıl kilo veremiyo yaa? hadi hareket etmesem savunmaya geçti deriz de benim bilmediğim bi kaynak buldu bence vücut ordan kullanıyo yoksa mümkün değil yaaa

Biri bana açıklar mı bunu??? :gitme:

benim iş yerim de spor giyimi hiç kaldırmıyor:1no2:
her gün tam takır olmak zorundayımguclubacismile
üstelik benim saçlarım öyle kolay kolay şekle de girmiyor,mecburen haftada 3 gün fön çektiriyorumalsanaalsanasmile

Kuafore gitmek icin bahane iste. Bana da zorlama lazim yoksa senede 2 kere gidiyorum. Hele norvecte o kadar pahaliydi ki evde kendim kesiyordum sempatiksalakcinni. yoksa bir boya bir kesime 250 euro veriyorsun.

ben kızıma kızınca dön poponu diyorum o da dönüyor iki şap şap yapıyorum şakacıktan o da gülüyor

şimdi izninizle

anchusa dön bakalım poponu :jeyyar: kaydirigubbakcemile aklinialirimsmile

bi de bu hafta 1,5 kilo vermiştin dimi sen klava:

cnm yediklerimi yazıyorum sadece kalori hesabı tutmuyorum

ama 1 gün normal 1 gün daha az kalorili yiyim bakiiim nolucak?

Bi de çok yediğim günlerde depo ettiklerimi diğer günler yakmaya çalışmıyim de

son 3 kilo yaaa

Bi de bu aralar akşamları hep meyve yoğurt tıkınıyorum bi de işte 2-3 etiform bisküvi ama yatana kadar yiyorum nerdeyse ama dediğim gibi meyve light yoğurt diet bisküvi onu kesiyim sabah yiyim mi ki napıyim -tatlicadiarzu-

Bu arada yiyince sürekli suretle acıkıyorum kızlar öğlen patates yemeği ile kepek ekmeği yoğurt salata herbişiy yedim 1 saat sonra ne yesem diye bakınıyodum ama yemedim

Benim az yememdeki neden de o iştahımı kesemiyorum başlarsam yemeye....

açlık şekerim 70 civarı tam sınır... Sanırım çok çabuk şekerim düşüyo mafoldumben

t3 - t4 tsh baktırdınmı canım hiç

önceden baktırmıştım bişiy çıkmadı... PKO var belki o etkili

gamyoncuiremsu
verdim valla 1.5 kilo..

Bir hesapla bakalim kalorilerini. Cunku hemen hemen ayniysa vucudun tasarruf tedbirlerine gecmistir. az harcamaya baslamistir. Basal metabolizmayi dusurur direk olarak. Sen az yesen de fayda etmez o zaman cok spor yapsanda bir manasi olmaz.
Kepek biskuvilerini ben ara ogun olarak yiyorum. Ama onlarda cok masum degil. Abartmamak lazim maksimum 3 tane.....
Kepek bende cok seviyorum yemeyi. Sabah kahvaltim bir gn normal kahvalti bir gun kepekli sut yogurt icine dogranmis muz , biraz tarcin, birazcik nesfit. Hem cok tok tutuyor hem cok lezzetli hem de cok saglikli

bence canim bunu bir dene,
mesela yarin sabah erken saatte guclu bir kahvalti yap, vucudun sasirsin, birden cok yemek gelince sevinsin, oo enerji geliyor nasilsa disardan depolamama gerek yok desin; geleni yakmaya baslasin.. sonra ertesi gun az ye, o yine yaksin ve az yedigin icin mevcuttan yaksin.. boylece kilo verme gerceklesebilir..

riske girmeye deger bence,
1 hafta bunu dene, fazla bisey kaybetmezsin, alsan bile en fazla yarim kilo alirsin.

olmadi baska taktik deneriz.

ben gecen hafta esim aksamlari mesaideydi, yemek yapmadim hic yalnizim diye,
aksam yemeklerinde az acili ezme, suzme yogurti maydonoz falan yedim.
cok hafiflemis hissediyorum kendimi..

aksam yememek sanirim etkili oluyor..

onu da deneyebilirsin, gunduz cok ye, aksam yeme

Her gun spor yapmak da iyi degil kizlar. Bir gun yapip bir gun yapmayinca daha etkili..

soylemeyi unuttum biz dun aksam esimle 1 saat yuruyus yaptik.
tempolu degil, gezinti seklinde ama olsun.

afferin bize diy mi..

bugun oglen de ayni sekilde 1 saat gezinti yaptim.

yemekte ise 4 ad. izgara kofte (evet yine)
az z.yagli fasulye
1 kasik kisir,
az salata yedim.

Bazıları sırf ilgi çekmek için abuk subuk renkler sürüyor onlar komik oluyor:)

Saç düzleştirici ben kullanıyorum memnunum, ama çok sık kullanınca fön gibi kırıyor saçı.

Neyse ben şimdi çıkıyorum sonra yine gelirim çok öpüyorum herkesiopuyorumnanaktan

Ok cnm akşam az yicem yarın

Bugün yeme günüm yarın az yerim

hatta yediklerimi atıyim size bugün

06:15 2 incir
2 ceviz
Ilık su
06:30 – 07:10 tempolu yürüdüm
09:00 3 dilim kepek ekmeği
3 dilim Tulum peyniri
20 gr. bal
Yeşil çay
11:15 neskafe şekersiz
5-6 kuru elma dilimi
2 kuru kayısı
12:30 2 kepçe patates yemeği
2 dl. Kepek ekmeği
1 kase y.yağlı yoğurt
1 kase marul & turşu mor lahana
15:30 1 neskafe şekersiz
2 etiform çik. Bisküvi
20 – 25 leblebi (saymadım tabiki 
5-6 fındık
6-7 badem

Aynıdır cnm kaloriler..

Ben en iyisi 1 e 1 kuralını uygulıyim bugün yeme günüm yarın daha az yerim

Bazal metabolizmadan kısıyo di mi haklısın ok, ondan kilo verişim duraksadı

Hatta alabilirim bile di mi Çok zor verdim almıyim ya nolur bilmiyorumkismile

aksam yeme derken ye de, azicik ekmek peynir, meyve salatasi falan..

hic yeme dersem kizlar kizarlar simdi..

Tamam cnm o zaman bugün akşam yemeğini de yiyim burda ama yine patates yemeği var napıyim yopurt meyve mi yapıyim yiyim mi yoksa?

Ay ne sorduuuuummmmmm kafanız şişti di mi panik olduğum nasıl belli sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…