Birde aralarda bence cok fazla kuru yemis ve meyve yiyorsun. Onu degistirmeye calis. Salata domates dilimle onun yerine. Ya da yarim muz ye, bir bardak sut ic vsy vsy... Ara ogunlerin bence problem. Hem findik hem ceviz hem badem hem leblebi hem incir kurusu,hem elma kurusu hem de kayisi kurusu yemissin bir gun icerisinde. Bunlar seker ve yag asidi dolu..ve de karbonhidrat....Ben bir kuruyemis asigi olsam bile bu kadar yuklenmiyorum bir gun icerisinde.....Bir gun badem ve incir kurusu yiyorsan diger gun kayisi kurusu ve findik ye, diger gun ceviz ve elma ye... Kendine gore ayarla isteOk cnm akşam az yicem yarın
Bugün yeme günüm yarın az yerim
hatta yediklerimi atıyim size bugün
06:15 2 incir
2 ceviz
Ilık su
06:30 – 07:10 tempolu yürüdüm
09:00 3 dilim kepek ekmeği
3 dilim Tulum peyniri
20 gr. bal
Yeşil çay
11:15 neskafe şekersiz
5-6 kuru elma dilimi
2 kuru kayısı
12:30 2 kepçe patates yemeği
2 dl. Kepek ekmeği
1 kase y.yağlı yoğurt
1 kase marul & turşu mor lahana
15:30 1 neskafe şekersiz
2 etiform çik. Bisküvi
20 – 25 leblebi (saymadım tabiki 
5-6 fındık
6-7 badem
Aynıdır cnm kaloriler..
Ben en iyisi 1 e 1 kuralını uygulıyim bugün yeme günüm yarın daha az yerim
Bazal metabolizmadan kısıyo di mi haklısın ok, ondan kilo verişim duraksadı
Hatta alabilirim bile di miÇok zor verdim almıyim ya nolur bilmiyorumkismile
Tamam cnm o zaman bugün akşam yemeğini de yiyim burda ama yine patates yemeği var napıyim yopurt meyve mi yapıyim yiyim mi yoksa?
Ay ne sorduuuuummmmmm kafanız şişti di mi panik olduğum nasıl bellisempatiksalakcinni
Birde aralarda bence cok fazla kuru yemis ve meyve yiyorsun. Onu degistirmeye calis. Salata domates dilimle onun yerine. Ya da yarim muz ye, bir bardak sut ic vsy vsy... Ara ogunlerin bence problem. Hem findik hem ceviz hem badem hem leblebi hem incir kurusu,hem elma kurusu hem de kayisi kurusu yemissin bir gun icerisinde. Bunlar seker ve yag asidi dolu..ve de karbonhidrat....Ben bir kuruyemis asigi olsam bile bu kadar yuklenmiyorum bir gun icerisinde.....Bir gun badem ve incir kurusu yiyorsan diger gun kayisi kurusu ve findik ye, diger gun ceviz ve elma ye... Kendine gore ayarla iste
bu arada diğer kafile nerde bizim dulcinea, yesa kız?
Ok cnm akşam az yicem yarın
Bugün yeme günüm yarın az yerim
hatta yediklerimi atıyim size bugün
06:15 2 incir
2 ceviz
Ilık su
06:30 – 07:10 tempolu yürüdüm
09:00 3 dilim kepek ekmeği
3 dilim Tulum peyniri
20 gr. bal
Yeşil çay
11:15 neskafe şekersiz
5-6 kuru elma dilimi
2 kuru kayısı
12:30 2 kepçe patates yemeği
2 dl. Kepek ekmeği
1 kase y.yağlı yoğurt
1 kase marul & turşu mor lahana
15:30 1 neskafe şekersiz
2 etiform çik. Bisküvi
20 – 25 leblebi (saymadım tabiki 
5-6 fındık
6-7 badem
Aynıdır cnm kaloriler..
Ben en iyisi 1 e 1 kuralını uygulıyim bugün yeme günüm yarın daha az yerim
Bazal metabolizmadan kısıyo di mi haklısın ok, ondan kilo verişim duraksadı
Hatta alabilirim bile di miÇok zor verdim almıyim ya nolur bilmiyorumkismile
Tamam cnm o zaman bugün akşam yemeğini de yiyim burda ama yine patates yemeği var napıyim yopurt meyve mi yapıyim yiyim mi yoksa?
Ay ne sorduuuuummmmmm kafanız şişti di mi panik olduğum nasıl bellisempatiksalakcinni
aksam yemegini ye isyerinde,
patates yemegi ye,
eve gidince de bi meyve salatasi yaparsin kendine onu yersin, hatta bu aksam sutlu tatli, puding falan ye;
yarin az yersin.
ne bu byle yaa, olum orucu gibi rejim mi olur, aylardir tatli yemiyosun, bisey yemiyosun.
bak biz her h.sonu goturuyoruz ne bulursak, tamam belki veremiyoruz ama almiyoruz da .. seninle ayni yani, ee nerde kaldi senin o kadar eziyetin.
yok cnm yok, uzuldum valla, boyle olur mu hic yememek, insanin cani ceker, arada ye sevdigin seylerden; arada boz rejimi ...
Di mi peppercim yaaaaaaaa ohhhh süper valla yicem az sonra yemeğimi yarın da az yicem eve gidince spordan sonra da yoğurtlu meyve salatamı yerim yeşil çay falan 10 numara valla
yarın da bol meyve ağırlıklı beslenicem kuru yemiş yemicem yarın anchusacım kızdı :) akşam da az yicem bakalım ne olcak
Moralimi yine yerine getirdiniz kızlar yaaaaaaaa çok sağolun ben biraz aşağışarı dolaşmaya iniyorum azcık hareket ediyim yahu
hı bi de anchusa bazal metabolizma hızının düştüğünü anlayabilir miyiz? ne belirtisi var belirti veriyo mu ki?
deniycem bööle ...
Kizlar aksama ne pisireceksiniz?? Esim gec gelecekmis bugun. Hafif yemek lazim gec saatte.. Firinda balik ve salata dusunuyorum. Bu bana yeter de ona yetmez.
kizlar ben de kaciyorum artik,
hepinizi opuyorum kocamannn... bu aksam esim yine gec gelecek, ben de az biseyler yerim artik, turlu mu pisirsem kendime acaba, peynir ekmek falan mi yesem.
neyse eve gidince bakarim artik.. optum cokkkkkkkkk
kilo vermek için 3 mil 10 pounds en güzeli tatlım onu dene istersen
ben bişey giymeden yapıyorum hatta halıyı da kayıyo diye kaldırıp direk laminatın üzerinde
ama kalın çorap giyebilirim artık
spatzcım naptın sen ya
o zaman bu hafta spor haftan öylemi
ne güzel inşallah devamı gelir
ben 2 gündür dikkate demiyorm
normalde 1,5 lt su içerim ama
hamilelerin duası kabul olurmuş
benim içinde dua et
ayyy gripinin hamile oldugunu okudum az once..........
gripin tebrikler canim; Allah saglikli sihhatli tamamina erdirsin dilerim. hayirli olsun. coookk sevindim.
cok dikkat et canim kendine, 3 ay olana kadar fazla yorma kendini.
yaa darisi lachesis'le benim basima insallahhhhhh
aaaaa öylemiymiş, ben görmedim çok sevindim
gripinim tebrikler hayatım, hayırlı olsun, kendine dikkat et bundan sonra, kilolarından da kurtulmuştun tam zamanında geldi bebekcik, çok sevindim valla:) çok öpüyorum Şeniz
Evet pepperım darısı başımıza inşallah, ben de dün sabah uyandığımda midem çok bulanıyordu acaba dedim, ama meğer midemi üşütmüşümO yüzden pek spor yapamadım, bütün gün yattım. bir de bir sürü dersim ödevim sınavım var
Sen nasılsın hayatım? Haftasonu yediklerine baktım fazla da bişey yememişsin, benim cumartesi misafilerim vardı, o yüzden yemek çoktu, bir de en sevdiğim pastadan getirmişlerdi, kötü geçi yaniDün de yemek yapamadım, eşim pizza söyledi ondan yedim biraz, az yedim ama. Bu arada burun ameliyatı forumu için bir kaç resim ekledim, baksanıza burnum çok mu büyük bana mı öyle geliyor Senin de böyle şişmiş miydi canım?
GripiN'im hayırlı olsun!!! topicimize bebek mi geliyor yani:ecrin_bebek:
ayyy çok sevindim canım yaaa! hayırlı uğurlu olsun, hayırlısıyla kucağına al bebişini:CüvCüv:
aaaa yeni okudum Gripin hayırlı uğurlu olsun..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:
@ gripin
cok cok hayırlı ugurlu olsun allah nazardan saklasın ınsallah devamına erdırsın:)
gripin,şu an yoksun ama seni tebrik ederim.annelik heyecanı çok güzel bir şeydir eminim.darısı uygun zamanda,bana inşallah :)
sabah kahvaltımı yazayım :
3 s.zeytin-2 y.zeytin-yarım kibrit kutusu beyaz peynir-yarım domates-2 dilim kepek ekmeği-çay
öğlen : 1 lahmacun
ara : 1 fincan bitki çayı-beyaz leblebi
akşam : eşime tavuklu pilav yapcam.bende azcık yemek istiyorum.zeytinyağlı barbunyam var.birde mantarlı patlıcanlı bir yemek var dolapta.artık yoğurt eşliğinde hepsinden azcık azcık yerim.
birde leslie 4 mil yapcam
yesacım bu da senin için a.s.
arkadaşlar daha önce de verdim bu tarifi ama başlık açmayı uygun buldum...konulara yazdığım msjları herkes görememiş olabilir..benim kendi yöntemim;
1 avuç ısırgan otuna 1 avuç papatya(kuru) katıp çaydanlığın demlik kısmına su doldurup kaynatın..ve sonra hafif ılıyana kadar ağzına bir kapak kapatın (demler gibi)
bu karışımı haftada 3 kere yapın...sonuç,
inanılmaz yumuşak ve parlak saçlar
daha 1 haftada hissedeceğiniz uzama,(çok hızlı şekilde)
saç dökülmesinin durması...(herkesin sorduğu bir tariftir bu saçlarım o kadar dikkat çeker ki bunu yaptığımda herkese anlatırım)
diğer yöntem benim tesadüfen keşfettiğim bir yöntem....avukat bir arkadaşımla beraber kullandığımız bir yöntem....benim saçlarım çok dökülüyor ve renk açılmasından dolayı (oriel röfle vs...)çok zor açılıyordu...hani tiftik tiftik deriz ya öyle....bende saçım kolay açılsın diye bu ürünü kullanmaya başladım....hepiniz biliyorsunuz gerçi...GLİSS in şu saç spreyi var ya işte ondan bahsediyorum..
Ben her banyOdan çıktığımda saçlarımı kurutmadan önce onu sıkıyorum saçlarıma ve sonra kurutuyorum fön makinasiyla....ve taaki bir sonraki banyo yada saç yıkamama kadar...yani kafanızda kalıyor uzun süre..
inanılmaz ama hem kırılmayı önlüyor hemde aşırı uzatıyor.......!!!
kesinlikle tavsiye ediyorum...çok pahalı bir ürün değil ve nerdeyse 8 9 ay gidiyor 1 şişesi..(.çok sık kullandığım halde..)
kızlar ben bugün callanetics yaptım
bunun esneme hareketlerini yapmasak nolurki
ben en en en zayıf olduğum 45 li kilolarda bile
öyle bacağıma kapanamazdım
dizlerimi kırmadan avuç içlerimi yere değdiremezdim.
şimdi de yapamıyorum bi faydasının olmayacağını düşünüyorum
sadece kalça göbek bacak kol egzersizlerini yapsam faydasını görürmüyüm
teşekkür ederim canımcım,darısı başınıza inşallah
canım burnunun şişleri inmemişki daha tam,tabi büyük gelir sana.Şöyle 2 ay sonra dahada incelecek,küçülecek merak etme.Henüz çok erken tam şeklini alması için.Ben beğendim ama,şişken bile yakışmış sanakaydirigubbakcemile5
Trufcum ben daha esnek olmak istediğimden komple yapıyorum, hareketlerin bi bütün olduğunu düşünüyorum, o esneme hareketleri vücuda şekil veriyor bence ve onun dışında bi sürü önemi var: sakatlamanları önlemek, laktik asit birikimin önlemek vs vs... Sen de başta yapabildiğin kadar yaparsın, sonra göreceksin ki esneiyo vücut zamanla. Ben bugün kafamı orama burama değdirdim sempatiksalakcinni (tabi onlar kadar mükemmel yapamıyom)kızlar ben bugün callanetics yaptım
bunun esneme hareketlerini yapmasak nolurki
ben en en en zayıf olduğum 45 li kilolarda bile
öyle bacağıma kapanamazdım
dizlerimi kırmadan avuç içlerimi yere değdiremezdim.
şimdi de yapamıyorum bi faydasının olmayacağını düşünüyorum
sadece kalça göbek bacak kol egzersizlerini yapsam faydasını görürmüyüm
Menün ve sporun bence çok iyi kuzucum, ama yeşillik eklersen daha da güzel olur menün. Özellikle elma yemen çok güzel, ben pek sevmiyom, hatta hiç sevmiyom ohaoldumsmile Yarım elma yemek eziyet gibi geliyo, o yüzden çok özeniyom elma yiyenlere yerimsenibenslm kızlar bugünkü menü;
sabah 1 avuç kuru üzüm 2 ceviz
kahvaltı : 1,5 dilim kepekli ekmek 1yumurta domates salatalık
ara : bir yeşil elma
öğlen : çok az patates yemeği yoğurt
ara : yeşil elma
akşam: iki tabak mercimek çorbası :sinifsinif: 2 yemek kaşığı pilav 1 dilim çavdar ekmeği
yaptıklarım
sabah 1 saat yürüyüş
öğlen lesliyle 10 pound
birazdanda lesliyle 5 mil ve plates yapmayı planlıyorum
Kaşar peyniri yiyorsun, diyet reçel yesen ne yazar aklinialirimsmile Keşe öğlen iyi beslenseydin akşamki gofrete ihtiyaç duymazdın canım. Spor?Ben bu sabah kaşar peyniri, 3 zeytin ve bir dilim ekmek yedim, bir çay kaşığı da diet reçel yedim.
Arada 3-5 fındık yedim. Bir tatlı kaşığı ülker golden çıkmış ya nutella gibi ondan yedim, ama nutella gibi değildi. İyi ki değildiki az yedim:))
Öğlen bir kase çorba içtim.
Arada yemek yemeyi unuttum.
Akşam da eşim pizza yedi yine, ben yemedim bir ısırık aldım sadece, ben yine sabahki gibi kaşar ile zeytin yedim. 3 dilim ekmek yedim bir de.
Ardından bir de çikolatalı gofret yedim eyvahedigeldismile
Henüz spor yapmadım callanetics yapıcam, bir de bisiklet çalışırım belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?