50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Birde aralarda bence cok fazla kuru yemis ve meyve yiyorsun. Onu degistirmeye calis. Salata domates dilimle onun yerine. Ya da yarim muz ye, bir bardak sut ic vsy vsy... Ara ogunlerin bence problem. Hem findik hem ceviz hem badem hem leblebi hem incir kurusu,hem elma kurusu hem de kayisi kurusu yemissin bir gun icerisinde. Bunlar seker ve yag asidi dolu..ve de karbonhidrat....Ben bir kuruyemis asigi olsam bile bu kadar yuklenmiyorum bir gun icerisinde.....Bir gun badem ve incir kurusu yiyorsan diger gun kayisi kurusu ve findik ye, diger gun ceviz ve elma ye... Kendine gore ayarla iste

Canım çok istedi 2-3 gündür çok yiyorum o yüzden eyvahedigeldismile

Pardon abla sempatiksalakcinni yemem bu kadar

aksam yemegini ye isyerinde,
patates yemegi ye,
eve gidince de bi meyve salatasi yaparsin kendine onu yersin, hatta bu aksam sutlu tatli, puding falan ye;
yarin az yersin.

ne bu byle yaa, olum orucu gibi rejim mi olur, aylardir tatli yemiyosun, bisey yemiyosun.
bak biz her h.sonu goturuyoruz ne bulursak, tamam belki veremiyoruz ama almiyoruz da .. seninle ayni yani, ee nerde kaldi senin o kadar eziyetin.

yok cnm yok, uzuldum valla, boyle olur mu hic yememek, insanin cani ceker, arada ye sevdigin seylerden; arada boz rejimi ...

Kizlar aksama ne pisireceksiniz?? Esim gec gelecekmis bugun. Hafif yemek lazim gec saatte.. Firinda balik ve salata dusunuyorum. Bu bana yeter de ona yetmez.

Di mi peppercim yaaaaaaaa ohhhh süper valla yicem az sonra yemeğimi yarın da az yicem eve gidince spordan sonra da yoğurtlu meyve salatamı yerim yeşil çay falan 10 numara valla

yarın da bol meyve ağırlıklı beslenicem kuru yemiş yemicem yarın anchusacım kızdı :) akşam da az yicem bakalım ne olcak

Moralimi yine yerine getirdiniz kızlar yaaaaaaaa çok sağolun ben biraz aşağışarı dolaşmaya iniyorum azcık hareket ediyim yahu

hı bi de anchusa bazal metabolizma hızının düştüğünü anlayabilir miyiz? ne belirtisi var belirti veriyo mu ki?

deniycem bööle ...

kilo verememek, cabuk yorulmak ve uyku halidir belirtileri. vucut kendini kilitler ve mumkun oldugunca az enerji harcar. Tam gaz devam...

kizlar ben de kaciyorum artik,
hepinizi opuyorum kocamannn... bu aksam esim yine gec gelecek, ben de az biseyler yerim artik, turlu mu pisirsem kendime acaba, peynir ekmek falan mi yesem.
neyse eve gidince bakarim artik.. optum cokkkkkkkkk

Kizlar aksama ne pisireceksiniz?? Esim gec gelecekmis bugun. Hafif yemek lazim gec saatte.. Firinda balik ve salata dusunuyorum. Bu bana yeter de ona yetmez.

çorba yaparsan güzel olur yanına

kizlar ben de kaciyorum artik,
hepinizi opuyorum kocamannn... bu aksam esim yine gec gelecek, ben de az biseyler yerim artik, turlu mu pisirsem kendime acaba, peynir ekmek falan mi yesem.
neyse eve gidince bakarim artik.. optum cokkkkkkkkk

ben de türlü pişirmeyi planlıyorum

yesacım bu da senin için a.s.
arkadaşlar daha önce de verdim bu tarifi ama başlık açmayı uygun buldum...konulara yazdığım msjları herkes görememiş olabilir..benim kendi yöntemim;

1 avuç ısırgan otuna 1 avuç papatya(kuru) katıp çaydanlığın demlik kısmına su doldurup kaynatın..ve sonra hafif ılıyana kadar ağzına bir kapak kapatın (demler gibi)
bu karışımı haftada 3 kere yapın...sonuç,

inanılmaz yumuşak ve parlak saçlar
daha 1 haftada hissedeceğiniz uzama,(çok hızlı şekilde)
saç dökülmesinin durması...(herkesin sorduğu bir tariftir bu saçlarım o kadar dikkat çeker ki bunu yaptığımda herkese anlatırım)

diğer yöntem benim tesadüfen keşfettiğim bir yöntem....avukat bir arkadaşımla beraber kullandığımız bir yöntem....benim saçlarım çok dökülüyor ve renk açılmasından dolayı (oriel röfle vs...)çok zor açılıyordu...hani tiftik tiftik deriz ya öyle....bende saçım kolay açılsın diye bu ürünü kullanmaya başladım....hepiniz biliyorsunuz gerçi...GLİSS in şu saç spreyi var ya işte ondan bahsediyorum..

Ben her banyOdan çıktığımda saçlarımı kurutmadan önce onu sıkıyorum saçlarıma ve sonra kurutuyorum fön makinasiyla....ve taaki bir sonraki banyo yada saç yıkamama kadar...yani kafanızda kalıyor uzun süre..
inanılmaz ama hem kırılmayı önlüyor hemde aşırı uzatıyor.......!!!
kesinlikle tavsiye ediyorum...çok pahalı bir ürün değil ve nerdeyse 8 9 ay gidiyor 1 şişesi..(.çok sık kullandığım halde..)

kızlar ben bugün callanetics yaptım
bunun esneme hareketlerini yapmasak nolurki
ben en en en zayıf olduğum 45 li kilolarda bile
öyle bacağıma kapanamazdım
dizlerimi kırmadan avuç içlerimi yere değdiremezdim.
şimdi de yapamıyorum bi faydasının olmayacağını düşünüyorum
sadece kalça göbek bacak kol egzersizlerini yapsam faydasını görürmüyüm

canım valla hepiniz koçluk yapcanız artık bana,allahım inşallah dubaya dönmemohaoldumsmile
tabikide ederim tatlım,hepiniz için dua ediyorum:Saruboceq: Allah senin miniğinide korusun ve kollasın,şansı açık olsun hep

kuzum teşekkür ederim,valla dün akşamda söyledim hadi yapın birer kardeş benimkineolumunekankayizsmile inşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız kısa zamandaopuyorumnanaktan

teşekkür ederim canımcım,darısı başınıza inşallah
canım burnunun şişleri inmemişki daha tam,tabi büyük gelir sana.Şöyle 2 ay sonra dahada incelecek,küçülecek merak etme.Henüz çok erken tam şeklini alması için.Ben beğendim ama,şişken bile yakışmış sanakaydirigubbakcemile5

GripiN'im hayırlı olsun!!! topicimize bebek mi geliyor yani:ecrin_bebek:
ayyy çok sevindim canım yaaa! hayırlı uğurlu olsun, hayırlısıyla kucağına al bebişini:CüvCüv:

teşekkürler spatzcım,rejim bebişi geliyokaydirigubbakcemile3

aaaa yeni okudum Gripin hayırlı uğurlu olsun..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:

teşekkür ederim canım,amin

@ gripin
cok cok hayırlı ugurlu olsun allah nazardan saklasın ınsallah devamına erdırsın:)

sağolasın tatlım,isteyen herkese nasip olsun.İnşallah sağlıkla alırım onu kucağıma

teşekkür ederim klikcim,amin sanada nasip olsun inşallah

Yasemincim teşekkür ederim canım,çok güzel bi heyecan bu şimdiden

slm kızlar bugünkü menü;

sabah 1 avuç kuru üzüm 2 ceviz
kahvaltı : 1,5 dilim kepekli ekmek 1yumurta domates salatalık
ara : bir yeşil elma
öğlen : çok az patates yemeği yoğurt
ara : yeşil elma
akşam: iki tabak mercimek çorbası :sinifsinif: 2 yemek kaşığı pilav 1 dilim çavdar ekmeği

yaptıklarım
sabah 1 saat yürüyüş
öğlen lesliyle 10 pound
birazdanda lesliyle 5 mil ve plates yapmayı planlıyorum

Gliss Spreyi ben de hep kullanıyorum ve çok memnunum, ben aralarda da sıkıyorum. Tarifini de deniycem canım çok sağol:)

Biz de öyle yapıyoruz canım, herkesin esneme yeteneği farklıdır zorlamayın diyor callan da zaten, istediğini yapabilirsin.

Çok sağol hayatım, kaç haftalıkmış ne zaman öğrendin, miden falan bulanıyor mu, nasılsın şimdi?

Ben bu sabah kaşar peyniri, 3 zeytin ve bir dilim ekmek yedim, bir çay kaşığı da diet reçel yedim.
Arada 3-5 fındık yedim. Bir tatlı kaşığı ülker golden çıkmış ya nutella gibi ondan yedim, ama nutella gibi değildi. İyi ki değildiki az yedim:))
Öğlen bir kase çorba içtim.
Arada yemek yemeyi unuttum.
Akşam da eşim pizza yedi yine, ben yemedim bir ısırık aldım sadece, ben yine sabahki gibi kaşar ile zeytin yedim. 3 dilim ekmek yedim bir de.
Ardından bir de çikolatalı gofret yedim eyvahedigeldismile
Henüz spor yapmadım callanetics yapıcam, bir de bisiklet çalışırım belki.

Selaaaam opuyorumnanaktan

Trufcum ben daha esnek olmak istediğimden komple yapıyorum, hareketlerin bi bütün olduğunu düşünüyorum, o esneme hareketleri vücuda şekil veriyor bence ve onun dışında bi sürü önemi var: sakatlamanları önlemek, laktik asit birikimin önlemek vs vs... Sen de başta yapabildiğin kadar yaparsın, sonra göreceksin ki esneiyo vücut zamanla. Ben bugün kafamı orama burama değdirdim sempatiksalakcinni (tabi onlar kadar mükemmel yapamıyom)

Leslie önerin için de teşekkürler canım, dikkate alacam. Şimdilik leslie yaparken zaten kortuğumdan yavaş tempo yapıyom, benim ayak ağrı problemlerim yaygın çünkü. Ayakkabı olayını halledince dediğine başlarım vakit olarak da kısa olması işime yarar zaten yerimseniben
Menün ve sporun bence çok iyi kuzucum, ama yeşillik eklersen daha da güzel olur menün. Özellikle elma yemen çok güzel, ben pek sevmiyom, hatta hiç sevmiyom ohaoldumsmile Yarım elma yemek eziyet gibi geliyo, o yüzden çok özeniyom elma yiyenlere yerimseniben
Kaşar peyniri yiyorsun, diyet reçel yesen ne yazar aklinialirimsmile Keşe öğlen iyi beslenseydin akşamki gofrete ihtiyaç duymazdın canım. Spor?

Hemen yaptıklarımı yazam:

1. Tibet

2. Süper callanetics

Bugün geç saate kaldı sporum, o yüzden başka yapar mıyım bilmiyom, muhtemelen dambıl çalışırım. Haftasonu çok spor yaptığımdan bugün az yaptım Callan ve tibet spordan çok rahatlatıyo beni :icecream: (özellikle callan)

Dün 200 gram fazla çıkmıştım, bugün daha fazla çıkcam sanmıştım çünkü dün gece 1 de kuru meyve, fındık, ceviz yemiştim (eskiden olsa tatlı canım çektiğinde çiko yerdim :))) Hem geç saatte yemek gibi olmadığında rahatsız olmadım, hem de sağlıklı bişi yemiş oldum, bugün akşam yemeğinden önce tartıldım ve neyseki 56 kiloydum :dance:

selam şekerler nbr görüşmeyeli......

bugun bizde kursta ilk finali olduk bir hafta daha gidecez......... şimdide yazılı okuyorum,
kursa gitmeden yemek yiyip gitmiştik...... birazdan spor yapayım diyorum......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…