ayy sabah sabah mide bulantısıyla başladım güne o çörekotu:1shok: 1 saat sonra kahvaltı ev işi lesli steppeer misafir ve mide bulantısı ,Selam yasemincim yiyip yiyip yatan tontişkom :)) Bugün naptın bakalım??
merhaba yasemin hoş geldin ama çabuk gittin.........
bende şimdi yarınki menümü hazırladım okula götürceklerimi.... öğle yemeğimi ve ara öğünlerimi
Gliss Spreyi ben de hep kullanıyorum ve çok memnunum, ben aralarda da sıkıyorum. Tarifini de deniycem canım çok sağol:)
Biz de öyle yapıyoruz canım, herkesin esneme yeteneği farklıdır zorlamayın diyor callan da zaten, istediğini yapabilirsin.
Çok sağol hayatım, kaç haftalıkmış ne zaman öğrendin, miden falan bulanıyor mu, nasılsın şimdi?
ayy sabah sabah mide bulantısıyla başladım güne o çörekotu:1shok: 1 saat sonra kahvaltı ev işi lesli steppeer misafir ve mide bulantısı ,
sanırırım üşütmüşümkafamçokkarıştı ve şu an uykum varrr bilmiyorumkismile
sanada merhaba canım gitmedim geçmişi okuyordum
Hoşgeldin gamişcim, iyiyim ben sen nasılsın, yaz bakalım menünü sporunu
sağol canımcım:lepi:Geçmiş olsun yasemincim, çörek otu benim de midemi bulandırıyo o yüzden arada sırada yiyom, bu günlerde daha çok yeşil çay içmeye özen göstercem. Sporun gayet güzelmiş.
benim uyguladığım birşey değil canım gliss
benimkiler doğal uzuyorlar
bugün sabah çörek otu yedim bende benimde midemi yaktı midemi bulandırdı boğazımdan birsüre hiç o kötü tat gitmedi.
r
selam kızlar nasılsınız
selam gamişçim gözündeki seğirme bende olur bazen dr a bi danış istersen ben vitamin alınca geçiyor b vitamini alıyorum birde magnezyum yazdırayım diyorum dr a
Az yemişsin gibime geldi gamişcim. Başın ağrıyorsa uzak dur bilgisayardan fıstık.
Sen bilirsin yasemincim ama yine de bünyeyi zorlamamak lazım yerimseniben
herkese merhabaaazemuszemus
umarım iyisinizdir hepiniz.Ben iyiyim,arada gelip vuran şu bulantılarda olmasabenneyaptımki
yediklerime gelirseeekk (aslında gelmesek daha iyi olurdu amaeyvahedigeldismile)
sabah 1 yumurta,1 simit,1 bardak süt
öğleyin 4 tanecik minik boy biber dolması-ama gerçekten küçüktüler
arada 1 paket çubuk kraker (mide bulantımı bastırsın diye yemek zorunda kaldım)
akşam 1 köfte,1 tane salatalık,1 tane domates,2 dilim ekmek
üzerinede 1 dilim kazandibi mafoldumben
tüm haftada yemediğim kadar yedim sanırım bugün ama pişman oldum sonra,ufff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?