50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyyy hiç sorma zaten sinir oluyorum okurken. hem söyleniyor hem okuyorum........... yarı test yarı klasik sordum döküldüler.... hepsi test olunca yapıyorlardı sallamayla......

Olsun ya, ben öğrencilerin yanındayım :)) Lisedeyken bizim kimya hocamız bizi aşırı zorlardı, kendi sınav kağıtlarımızı okutur ve topluca 0 1 2 falan alırdık, daha doğrusu kendimize verirdik. En çok eğlendiğim dersti bu bağlamda :)

merhaba yasemin hoş geldin ama çabuk gittin.........

bende şimdi yarınki menümü hazırladım okula götürceklerimi.... öğle yemeğimi ve ara öğünlerimi

Selam yasemincim yiyip yiyip yatan tontişkom :)) Bugün naptın bakalım??
ayy sabah sabah mide bulantısıyla başladım güne o çörekotu:1shok: 1 saat sonra kahvaltı ev işi lesli steppeer misafir ve mide bulantısı ,
sanırırım üşütmüşümkafamçokkarıştı ve şu an uykum varrr bilmiyorumkismile

merhaba yasemin hoş geldin ama çabuk gittin.........

bende şimdi yarınki menümü hazırladım okula götürceklerimi.... öğle yemeğimi ve ara öğünlerimi

sanada merhaba canım gitmedim geçmişi okuyordum

Geçmiş olsun yasemincim, çörek otu benim de midemi bulandırıyo o yüzden arada sırada yiyom, bu günlerde daha çok yeşil çay içmeye özen göstercem. Sporun gayet güzelmiş.

benim uyguladığım birşey değil canım gliss
benimkiler doğal uzuyorlar

bugün sabah çörek otu yedim bende benimde midemi yaktı midemi bulandırdı boğazımdan birsüre hiç o kötü tat gitmedi.

dulcineacım sen baya esneksin demekki
ben resmen oklava yutmuş cinstenim o konuda ama sadece ayaklara doğru esneme konusunda
yoksa bende esnekimdir

Hayır trufcum ben de oklavanın en alasını yutmuştum da ben callandan önce de o hareketleri kendim çalışıyordum ) O yüzden callanı çok seviyom herhal.

Hoşgeldin gamişcim, iyiyim ben sen nasılsın, yaz bakalım menünü sporunu

sağol tatlım iyi sayılırım bu sıralar aşırı strestenmidir nedir sürekli gözümde seğirme var bazen çıldırma noktasına getiriyo beni klava: canım bu sabah kepekli sandviç ekmeğine beyaz peynir ve domates koyup yedim arada 3 kayısı ılık su içtim öğlen yemeğinde 3 kaşık makarna yedim ve 1 adet muz arada 1 elma yedim akşamda annemin meşhur corbasından içtim erişteli köfteli oluyo başka bişey yemedim şimdide şekersiz çayımı içiyorum tibetimi yaptım ama spor yapamıcam sanırım başım çok ağrıyor

Geçmiş olsun yasemincim, çörek otu benim de midemi bulandırıyo o yüzden arada sırada yiyom, bu günlerde daha çok yeşil çay içmeye özen göstercem. Sporun gayet güzelmiş.
sağol canımcım:lepi:
kilo verdirdiriyor gibi geliyor bana ondan bırakmıyorum bilmiyorumkismile bazen boğazımı bile etkiliyor

benimkisi üşütme ile birleşti de ondan sanırım daha önce hiç böyle olmamıştıboshayallersmile
zaten eklemlerimde sızlıyor :1ninca: hastalanmamam lazım bilmiyorumkismile
hastalanmamam lazım ............................................................................sempatiksalakcinni -tatlicadiarzu-

Az yemişsin gibime geldi gamişcim. Başın ağrıyorsa uzak dur bilgisayardan fıstık.

Sen bilirsin yasemincim ama yine de bünyeyi zorlamamak lazım yerimseniben

iyi geceler kızlar biz film izlicez öpüyorum hepinizi

selam gamişçim gözündeki seğirme bende olur bazen dr a bi danış istersen ben vitamin alınca geçiyor b vitamini alıyorum birde magnezyum yazdırayım diyorum dr a

evet tatlım annemde aynısını söyledi benexol b12 ye başladım günde 1 içiyorum ama 2 ye çıkarabilirim göz dr na danıştım yeterli bilgi vermedi yarında nörolojiyle görüşcem çok can sıkıcı bişey çünkü

Az yemişsin gibime geldi gamişcim. Başın ağrıyorsa uzak dur bilgisayardan fıstık.

Sen bilirsin yasemincim ama yine de bünyeyi zorlamamak lazım yerimseniben

evet canım az yedim sanırım pek istahım yok gibi zaten günü günüme değşir bi bakarım acaip oburum bi bakmısım 2 lokma ağzımda büyür aklinialirimsmile

herkese merhabaaazemuszemus
umarım iyisinizdir hepiniz.Ben iyiyim,arada gelip vuran şu bulantılarda olmasabenneyaptımki
yediklerime gelirseeekk (aslında gelmesek daha iyi olurdu amaeyvahedigeldismile)
sabah 1 yumurta,1 simit,1 bardak süt
öğleyin 4 tanecik minik boy biber dolması-ama gerçekten küçüktüler
arada 1 paket çubuk kraker (mide bulantımı bastırsın diye yemek zorunda kaldım)
akşam 1 köfte,1 tane salatalık,1 tane domates,2 dilim ekmek
üzerinede 1 dilim kazandibi mafoldumben
tüm haftada yemediğim kadar yedim sanırım bugün ama pişman oldum sonra,ufff

hoşgeldin canım iyi olmana sevindimm yediklerine gelirsem çok iyi yapmıssın canımm ohhh afiyet bal şeker olsun :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…