50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dikkat et kendine gamişcim. Aslında iştahsız olmak da süper bişi yaw, keşke ben de olsam boshayallersmile

Gripincim mankenim bence menün gayet güzel. Daha ne olsun, kazandibi de favori sütlü tatlımdır zaten...

Haber vermedi hiç bize de gamişcım. Buarada haber vermeden uzun süre yazmayanlara çok kızıyorum artık, 2 dknı almaz neticede.

bence bana biraz tolerans geçiyosunuz gibime geldi,eskiden olsa üüüffff tozumu attırırdınızda kaydirigubbakcemile3 eleştirebilirsiniz kızlar ben hazırım herşeye

Gripincim bu menüde bi tek simite kızardım bi de tatlı yeme saatine yerimseniben Yatmadan önce de süt iç :içelim:

Ben de artık sadece bu mazereti kabul ederim zaten gamişcim yerimseniben

sanırım uyuklamaya başlıycam ben arkadaşlar
iyi uykular size şimdiden,çook öptüm hepinizi tatlılar
Dulcineam tatlı rüyalar bidenemopuyorumnanaktan

Gripincim bu menüde bi tek simite kızardım bi de tatlı yeme saatine yerimseniben Yatmadan önce de süt iç :içelim:

Ben de artık sadece bu mazereti kabul ederim zaten gamişcim yerimseniben

tamam tatlım yerimseniben kızlar ben çıkıyorum yarın nöbetciyim yarın akşam yazamayabilirim gece yarısı döncem eve biraz yatıp dinleneyim öpüyorum sizi göüşürüz çarşamba günü ( inşsllah sağlıgım iyi olurda spora kaldıgım yerden devam ederim özledim leslie gacısını lülülülülülü)

ıyi geceler tatlı rüyalar fıstıklar kaydirigubbakcemile3

Gamişcim
enerji verici şeyler ye, vitamin takviyesi al gerekirse. Leslie nin çenesini mi sporunu mu özledin yahu :))

Haber vermedi hiç bize de gamişcım. Buarada haber vermeden uzun süre yazmayanlara çok kızıyorum artık, 2 dknı almaz neticede.

Bu haber vermeden uzun süre yazmayanlardan biri de benim değil mi dulcinea:kedi:..

Ama inan o kadar moralsiz günler hatta haftalar yaşadım ki,zaman zaman buraya yazmak için oturdum fakat yazmak hiç içimden gelmedi:1no2:...

Rejimi de bayağıdır sallamış durumdayım..Kilomu bile bilmiyorum,çünkü tartım bile (aksilikler azmış gibi) bozuldu,şu an serviste...Ama bu yemeyle kesin kilo almışımdır..senağlama

Bu konuda beni teselli eden iki şey var.Birincisi hala daralttığım kıyafetlerimin içine girebilmem,ikincisi ise 3 gündür 5 mil walk yapıyor olmam..hihoyyyt

Her akşam,sabah oğlanı okula yollayınca yürümeye başlayacağım diyorum fakat sabah olup çocuğu yolladıktan sonra kendimi yatakta buluyorum..klava:
Bilemiyorum,kendimi toparlayamıyorum ve boğazıma da hakim olamıyorum..Bir an önce eski halime geri dönmek istiyorum...:Saruboceq:

kızlar nerdesnz yaa...

buralardayız canım sen nasılsın

@lunapienacım hayırdır canının sıkan şey ne?

@gamişcim sana ne yazcaktım unuttum bak

@gripinim canım sen gayet güzel beslenen bir gebe olacaksın
simit hergün olmasın benim en büyük hatamdı diyebilirim
tatlıları da gündüz saatlerde yemeye dikkat et
bulantıların başladıysa zaten bundan sonra zor yer içersin gerçi ama
şimdiden söyleyim belki bizden hızlı zayıflıycaksın 3-5 kilo düşersin
bulantın kusman olursa
aman olmaz dede olmasın 45 gün durduraksız o işlemi yapmış biri olarak

@lunapienacım hayırdır canının sıkan şey ne?

Canımcım babam kaza geçirdi,ters yola giren bir motor babama çarptı ve orada öylece bırakıp kaçtı,gitti vicdansız ...Babamı kanlar içinde öylece bırakıp gitmesi beni psikolojik olarak çok etkiledi sanırım,haftalardır aklımdan bu durumu atamıyorum ve çok hırslanıyorum..
Çok şükür babam şu an iyi ama ama hala vücudunda kazanın yara-bereleri var...
Vuran geçenlerde teslim oldu.(Hangi vicdanla,pek anlayamıyorum ama)..
Şimdi mahkeme gününü iple çekiyorum,ona iki çift lafım olacak elbet...

Bu arada kendimi çok yorgun ve motivasyonsuz hissediyorum.Sadece rejim anlamında değil,hayatın geneli anlamında ..Bilemiyorum,biran önce eski enerjime kavuşmak istiyorum...

slm kızlar bugun cok yogundum hıc yazamadım. bugunku menum fena degıldı en azından tatlı yoktu bu hafta tatlıya dıkkat edecegım ama 1 kuru incir ve kuru kayısılarla kendımı engel oluyrm 2 gune kadar alısırım onada ıhtıyac kalmaz. bunların harıcınde menum ıyıydı.
sabah mısır gevregı yarım yaglı sut ıle

ogle ve aksam bırlestı cunku sabah gec kahvaltı yaptım
8 adet yaprak sarması cok ıncelerdı pırınclerı ıkı kasık bıle yapmazdı
brokolı haslaması yogurtla bırlıkte(sonunda brokolımı bıtırdım bugun:)

arada1 er adet kıvı elma ve portakal yedım.cok oldu meyva bıraz cunku 2 ogun yemek yıyınce aralarda meyve yedım

4 mıl leslıe yaptım
callenıctıs
tıbet
plates yapıldı
opuyorum hepınızı ıyı geceler fıstıklar

canım yaa babana olanları okuyunca ınanamadım ve cok uzuldum ıste ınsanların degerı kalmadı allahtan babana bırsey olmamıs gecmıs olsun tatlım. allah bır daha gostermesın. bence sende moralını duzelt cunku baban senı uzgun gorurse daha cok yıpranır. yuzunden gulumseme eksık olmasınopuyorumnanaktan

Çok büyük geçmiş olsun canım, ne kötü insanlar var ya. Allah korumuş babanı.

geçmiş olsun canım.
ucuz atlatmış babacığın en azından
ciddi birşey olmaması en sevindirici haber zaten
inşallah daha iyidir baban
maalesef toplumumuzun yarısı o vicdansızlarla dolu
sen moralini yüksek tut yinede canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…