Haber vermedi hiç bize de gamişcım. Buarada haber vermeden uzun süre yazmayanlara çok kızıyorum artık, 2 dknı almaz neticede.
Gripincim bu menüde bi tek simite kızardım bi de tatlı yeme saatine yerimseniben Yatmadan önce de süt iç :içelim:
Ben de artık sadece bu mazereti kabul ederim zaten gamişcim yerimseniben
Haber vermedi hiç bize de gamişcım. Buarada haber vermeden uzun süre yazmayanlara çok kızıyorum artık, 2 dknı almaz neticede.
kızlar nerdesnz yaa...
@lunapienacım hayırdır canının sıkan şey ne?
Canımcım babam kaza geçirdi,ters yola giren bir motor babama çarptı ve orada öylece bırakıp kaçtı,gitti vicdansız ...Babamı kanlar içinde öylece bırakıp gitmesi beni psikolojik olarak çok etkiledi sanırım,haftalardır aklımdan bu durumu atamıyorum ve çok hırslanıyorum..
Çok şükür babam şu an iyi ama ama hala vücudunda kazanın yara-bereleri var...
Vuran geçenlerde teslim oldu.(Hangi vicdanla,pek anlayamıyorum ama)..
Şimdi mahkeme gününü iple çekiyorum,ona iki çift lafım olacak elbet...
Bu arada kendimi çok yorgun ve motivasyonsuz hissediyorum.Sadece rejim anlamında değil,hayatın geneli anlamında ..Bilemiyorum,biran önce eski enerjime kavuşmak istiyorum...
Canımcım babam kaza geçirdi,ters yola giren bir motor babama çarptı ve orada öylece bırakıp kaçtı,gitti vicdansız ...Babamı kanlar içinde öylece bırakıp gitmesi beni psikolojik olarak çok etkiledi sanırım,haftalardır aklımdan bu durumu atamıyorum ve çok hırslanıyorum..
Bu arada kendimi çok yorgun ve motivasyonsuz hissediyorum.Sadece rejim anlamında değil,hayatın geneli anlamında ..Bilemiyorum,biran önce eski enerjime kavuşmak istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?