50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

size sut getirdim canlar

bugun yediklerim
sabah bi dilim cavdar corekotlu cokelek zeytin maydonoz kirmizibiber cay
araogun activya sade
ogle tavuklu mantar sote salata bi dilim cavdar
aksam bezelye yemegi bi dilim cavdar salata
gece meyva yedimmm

Afiyet olsun canım, menün çok güzel. vereliniortak

kuzularrrrrgamyoncuiremsu

naparsınız bakemkaydirigubbakcemile2

geçmise göz atmaya cesaret dahi edemedim dogrsu:1ninca:

neler kaynattınız bakalım :)CADIARZU

siz özlemedimiz mi la beni şakkıdı

ben sizi özledim durdum ya aklım hep burdaydıııııı:ecrin_bebek:

söölemesi siy olcak ama yoklununuzda isin cıvkını çıkardım değil dikkat etmek nornal yediğimin fazlasını yedim ve hiç sporla bitirdim su kaç günüdelikafadulden

ne tibet ne baska bisikaydirigubbakcemile

bu hafta yandımmmm:gitme:

ama benim mayısın ortasına kadar 51 olmam lazım en fazlaaaaa hatta 51 bile çokkk 50 olsam hatta 49 ahhh ahhhhhhhhhhh

Selam canım, hoşgeldin bu haftasonu herkes cıvıtmış zaten, klasik haftasonu sendromu:)

Prensesim nerdesin yahu, seni çok merak etttim, msj kutun dolmuş msj da gönderemedim

silmedim hic mesajlari bitanemm o yuzden dolmus tasmis:))cicegimm mutfagi bugun temizledimm sonrada disarda yurudum biraz ama bi saat olmadi sanirim kuzumm
sen nasilsinn hayatim?

MELABAAAAAAAAAAAAAAAAA BEN GELDIMMMM yorgunluktan geberiyorum yahuuu (

KATRECE canimmmmmmmmmmmmmmm haftanin kocu olur musun beeebebeeem bu hafta isin gucun yoksa seni gordum sana sorayim dedim haa hadi cevap ver de ilan edelim kuzum :))

KATRECE canimmmmmmmmmmmmmmm haftanin kocu olur musun beeebebeeem bu hafta isin gucun yoksa seni gordum sana sorayim dedim haa hadi cevap ver de ilan edelim kuzum :))

hosgeldin cancazimmmm

silmedim hic mesajlari bitanemm o yuzden dolmus tasmis:))cicegimm mutfagi bugun temizledimm sonrada disarda yurudum biraz ama bi saat olmadi sanirim kuzumm
sen nasilsinn hayatim?

ıyi gibiyim canım, ben de dün hastaydım bugün iyiyim, sınavlarım var onlarla uğraşıyorum canım.

hoşgeldin canım, evet katrece olsun koçumuz.:)

zaten bu hafta cok guzel zayiflicam diye bir his var icimde
spatzi, seni, dulciyi, trufu , yesayi yenicem )))

bebeeem sen sikilmadin mi yahuu kaydirigubbakcemile3 ben bu gidisle kimseyi yenemem hele yesayi hic yenemem falan de de afferin yaw 40 yilda 1 dogru soyluyor diyelim kaydirigubbakcemile3

bu arada diğer kafile nerde bizim dulcinea, yesa kız?
onlar keyif ehli
yesa tatilder

off bebeem tatildeyim de 2 gunluk ek is cikti yapayim dedimm ustune de badminton oynadim su an geberiyorum yorgunluktan yahuuu

sense kiz nasil ozlettin kendini afferin yahuu ne guzel yapmissin sporlarini da bizden uzak olsan da :lepi:

Lachesis'im heç biriniz beni geçememisinizdir merah etmeynopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bu kadar cıvıtmıs bi haldeyken mi kuzu:roflol:

prensesim scyllacigim canlarim hosbuldukKKKKK

O ZAMAN NE DIYIORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZ BU HAFTANIN KOCU KATRECE HADI CANIM GOSTER KENDINI GUUUUUUUCCCCCCCCCCCCCCC SEN DE ARTIK HEHEHE

@HAFTANIN YENI KOCU KATRECEYE tamam iste canim yaa hem kendini de toparlarsin biraz dikkat edersin hadi bakalimmm oldu da bitti masallah hehe

aman da aman aman da amannnnnnnnnnnn neler de kopyalayip yapistirmis benim icin yirimmmŞeniz

kızlar ben bugün callanetics yaptım
bunun esneme hareketlerini yapmasak nolurki
sadece kalça göbek bacak kol egzersizlerini yapsam faydasını görürmüyüm

bebebm ben de yapmiyorum valla gobek bacak kalca bi de en sondaki ic bacak yapiyorum cok super oluyorr :lepi:

Hemen yaptıklarımı yazam:

1. Tibet
2. Süper callanetics

canimmmm yaa bu kadar olur ben de tibet yaptim callanetics de yapacagim ama inan geberiyorum yorgunluktan onun yerine badminton oynadimm valla bugunluk bole olacak malesef mirmirmirmir

o zaman yarındn itibaren cosutmayı aklınızdan bile geçirmiyosunuzz
:mymeka:

bende tabiiiiiiiii delikafaduldendeğilsemüstakbel aile beni 53 kiloda görcek

46 nere 53 nere
senağlamasenağlama

tamamdir bebeeeeeeeeeeeeeeeeemmm benim de bugunum pek fenaydi o yuzden hic yazmayim bosverelim unutalim gidelimm

canim benim yaaa pek cok super olur merak etme sen

ben simdi cikayim da yatayim offffff cok yorgunummmmmmmmmmm buralar sana emanet canim boy kilo arasi 10 fark olanlari alma hehheheh (saka valla saka yaa yorgun argin ne dedigimi de bilmiyorum valla hehehe :))

vallah benim de çok uykum geldiimirmirmirmir

simdiden söliyimmm yarından itibaren herkes rapor veriyorrrrsositososito

sporsuz geçirenler gece uyumadan bir iki bisey yapıp öyle miraba desinler hadi bakem görem sizi:)kaydirigubbakcemile5

haid öpüyom yesam uyuyak gari zati ikimiz kalmısık:kedi:

sabah cayimiz kizlar

Günaydınnnnnnnnnnnnn

Prensesim uyku mu tutmadı yahu saat 4 te msj atmışsın bilmiyorumkismile

Yesa can özlemişim msjlarını yahu olumunekankayizsmile

Katrece tebrikler cnm benim kilo verişim durdu katrece im ne kadar spor yapsam da vermiyorum hatta almışım ki günde 15-20 km yürüyüş yapıyorum boshayallersmile

Beslenmemi değiştiriyorum bigün normal bi gün az kalorili dün yedim bugün dinleniyo vücut :)
spor için callentenics i yapabilirim belki ama mekik yapmak istemiyorum leslie nin karın hareketleri daha mantıklı geldi bana yukarı uzanıyosun kaslar incelip uzuyo mekikte kısaltıyosun onu farkettim o yüzden göbek bölgesindeki yağları vermeden mekik çekersen dışarı fırlıyo daha beter

bu yanlar nasıl gider yaaaa twist yapasım var oklava kısa geliyo evdeki bakiyim bakiyim başka türlü gitmicem löp löp sallanıyo can simitlerim

Benim can simitlerimmmmm vaaaaaaaaaaaarrrrrr (yok o şebnem ferahın şarkısıydı can kırıkları -tatlicadiarzu-)

günaydın 50-59 topiğinin şişman olmayan
manken olacam ben diye direten fıstıkları

sizin hafta sonu yaptığınızı ben dün yaptım
çatlayacaktım az kalsın ama pişmanım şu an

neyse bugün dikkat etme günü
katrece de koç olmuş zaten

gripincim canım nasılsın
bulantı durumları nasıl
sabah öğle akşam yağsız sütünü içiyorsun dimi
folic asitini de alıyorsundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…