50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın herkese.... sonunda baharın geldiğini hissettiren güneşli bi günden herkese merhaba........

nasılsınız bakalım görüşmeyeli......ben okuldayım gene.....akşama kadar dersim var bugün......
sabah yeşillik peynir domates salatalık biber den oluşan 2 ekmek arasına koydum yedim. birde büyük bardak portakla suyu içtim.....

gripincim hayılrı uğurlu olsun bebişin Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.......

dün bir ark bebeği ile ilgili kötü bir haber aldım. aklımdan çıkmıyor bir türlü çok üzüldüm......

lunapiena babana geçmiş olsun......Allah kurtarmış bence üzülme artık kalıcı bir hasar yok sağlıklı yaşıyor çok şükür.....Allah beterinden saklasın.......bir daha yaşatmasın

Son düzenleme:
kizlar gunaydinnnnnnnnn..
yesaa bak ugrasma benle, bu hafta okurum canina pp

katrece sen de benim canima oku, koc olmussun cnm, hadi zayiflat bizi.

yaa kizlar sabah kahvaltida domates-salatalik ye diye hanginiz soylemisti bana? kim soylediyse Allah razi olsun, onu yedigimden beri oglene kadar hiccc acik miyorum, ara ogunu bile unutuyorum hatta..
cok tok tutuyor.. eskiden maydonoz yiyordum, o hic tok tutmuyormus meger.

optum simdilik...

günaydın arkadaşlarrrrrrr
bugün hava gerçekten de çok iç açıcı..
ve inşalah artık gelecek günlerimizde hep böyle olacakkkk...çünkü yaz geliyorr zemuszemus
ve ben yaza ba-yı-lı-yo-rumm kaydirigubbakcemile3
dün akşam maalesef ki diyetime ihanet ettim mafoldumben
bir tabak tavuklu pilav yedim.yanında da salata. ve yemekten sonra başım o kadar ağrıdı ki
yürüyüşümüde yapamadım maalesef. inşallah bana +kilo olarak dönmez yediğim pilav :Saruboceq:
hepimizin günü çok güzel geçsin inşallah :Saruboceq:

ben dun aksam 1 tabak turlu (salcasiz-domatesle ve az aycicek yagi ile pisirilmis) yemegi yedim; az da salata.

ammmaaaaa 1 kase cilekli puding yedim :-(((((((( esim yapti, kandirdi beni yine :-((

ben dun aksam 1 tabak turlu (salcasiz-domatesle ve az aycicek yagi ile pisirilmis) yemegi yedim; az da salata.

ammmaaaaa 1 kase cilekli puding yedim :-(((((((( esim yapti, kandirdi beni yine :-((

ya kızlar ne var bunlarda sakin olun......siz diyet yapmıyorsunuz.sağlıklı besleniyorsunuz..... kilo verince bu yediklerini yemicek misiniz? ömrünüzün sonuna kadar bu yiyeceklerden mahrum mu kalacaksınız.?..... no panik

metobolizmanız saşırmış işte o yönden düşünün sevinin

truf sen de mi cozuttun dun? i-nan-mam :-oo

aaa niye inanmıyosun pepperim
beşerim ben de şaşarım sonuçta
:roflol:

gün içinde cozutma planı yaptığım için sabah kahvaltısını hafif yaptım

sonra buyrunnnnnnnnn
1 dilim mozaik :mymeka:
1,5 gözleme + 1 bardak ayran cokacimcoook
3-5 tane sigara böreği :1ninca:
8-9 tane zeytinyağlı sarma
1 paket alaturca cips kaydirigubbakcemile

8-9 çilek
yarım elma gönül alma

gün içinde başka hiçbişi yemedim zemuszemus
callanetics yaptım bilmiyorumkismile

şulecim benim metabolizmam büyük bir şok yaşamıştır dimi heheh

tabi şekerim...... afiyet olsun bol bol enerji olsunki daha çok hareket et.......

kilo vermenin önündeki en büyük engel stres..... ay bunu yedim ay şunu yedim naptım ne ettim. şimdi kilo vermicem deyip kendini strese soktunmu işte bittiğinin resmidir... gram veremiyorsun üstüne alıyorsun...... denemeyle sabit.....ben çok yaptım

arada bir kendimizi mutlu edelimki enerjimiz yerine gelsin.....mutlu olursak daha haraketli oluruz...........dimi amaCADIARZU

Son düzenleme:

arada olur diyorsun yani CADIARZU

gunaydin güzelllerrrrrzemuszemus

truf senin böyle cozuttuğunu ilk defa görüyorum, metabolizman da en az benim kadar şaşırmıştır bu duruma eminim.

yesa bi kere senin kilon düşük olduğu için bizimle bu yarışa girmen en başından hataydı. akıllı ol peppera da laf etme. onu ancak ben yenebilirimkaydirigubbakcemile5

pepper gunaydin güzel rakibem. yarışa ikimiz başladığımızdan mıdır nedir, en güçlü rakip olarak seni görüyorum. çilekli pudingin de yarasım kuzumkaydirigubbakcemile3

katrece hayırlı olsun koçluğun ayaklı aktarım. vur kır parçala bizi...

kızlar dün akşam 3 yıldır biraraya gelemediğimiz üni.den 3 yakın arkadaşım bana geldiler. birlikte yedik içtik haliyle:kedi: olsun bir kaç yüz gram feda olsun onlara. çooook güzel bi akşamdı. bu arada ben kolanın tadını unutmuşum valla yaaeyvahedigeldismile evet içtim! pişman değilim yine olsa yine içerim:teytey:

@spatzvalla benim de asil rakibim sensin spatzsim ne yalan soyleyim . ama sen benden 100 gr fazla idin basladigimizda simdi 200 gr eksiksin , solladin beniiiiii... solla benim cnm arkadasim; daha sen gelinlik giycen, nisanlik giycen, ben onlari atlattim bari... o yuzden beni gecmene izin veriyorum...........
ammmmmmmaaaaa yaristan da kopmus degilim ) elimden geldigince kovalicam seni.

@truf dogru cnm, beser sasar, sen de guzel sasmissin, metobolizman da hayreter icerisinde kalmistir bizim gibi insallah )))))) sen cooookkkk guzel kilo verdin, ne yapsan hakkindir, biz odul verecek bisey olmadan odullendirip duruyoruz kendimizi masallah, yahu 3-5 kilo ver de oyle puding ye di mi? nerdeeeeeeeeeee

ahh pepperim!! bal damlıyor ağzından..opuyorumnanaktan nişanlık,gelinlik giydiğim günleri görebilecek miyiz bakalım...bazen gözümü çok korkutuyor bu hayat:1no2:

bu hafta sen beni geçersin ama canım. hem ben çok yedim, hem senin reglin bitiyor bütün ödemleri atarsın cumaya kadar...

hmmm günaydın bakalım kuzular

bu hafta madem herkes cosuttu bu günden itibaren toparlıyoruz tamam mı

bende az önce bi güzel ödemlermi atıp karnımı bosalttıgım halde tartıldım aç karna ve 300 gram aldıgımı gördüm

55 geldimm

toparlanmamız lazım kızlarrr
vereliniortak

peppermintcim naneli şekerim çilekli puding dediğin nedirki kocacın yapmış sende yemişsin yemezsen ayıp olurdu bence

spatzcım sende inşallah gelinlik nişanlık herbişi giyeceksin tabi en kısa zamanda hemde
bu arada haftaya koç sensin ona göre

katrecim koçluğunda hayırlı uğurlu olsun.....

pepperimm canım olmusun sonunda regl anladııgm kadarıyla

bebek konusunda dert bulma kendine o da en hayırlı zamanda olcaktır insaallah sonuçta zaten su ara planladıgınız bi sey dğldi

gelelim yediklerine

aksam yemegini iyi buldum hiç yagsız da olmuyo çünkü afiyet olsun

ama puding konusunda eline aldıgında bırakmamıssın sanırım ne tabagı ne kasıgı

bundan sonra bi kasık al sonra masaya bırak bi 10 dk kadar sonra bi kasık daha al sonra götr mutfaga

esin hazırladıgı için çok dodurmasaydın keske diyemiyorum

ben de tamamen vazeçmenden yana değilim ama . sonradan saldırmamak adına bir iki tatlı kasıgı yenilebilir

ama bu ölçüyü de geçirmemek lazımyerimseniben

bende simdi kahvaltı yapıcam

pat. kızartması var ve de kepekli ekmek yok :1ninca:
Allah yardımcım olsun:)

dönünce rapor veririmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…