ben dun aksam 1 tabak turlu (salcasiz-domatesle ve az aycicek yagi ile pisirilmis) yemegi yedim; az da salata.
ammmaaaaa 1 kase cilekli puding yedim :-(((((((( esim yapti, kandirdi beni yine :-((
günaydın arkadaşlarrrrrrr
bugün hava gerçekten de çok iç açıcı..
ve inşalah artık gelecek günlerimizde hep böyle olacakkkk...çünkü yaz geliyorr zemuszemus
ve ben yaza ba-yı-lı-yo-rumm kaydirigubbakcemile3
dün akşam maalesef ki diyetime ihanet ettim mafoldumben
bir tabak tavuklu pilav yedim.yanında da salata. ve yemekten sonra başım o kadar ağrıdı ki
yürüyüşümüde yapamadım maalesef. inşallah bana +kilo olarak dönmez yediğim pilav :Saruboceq:
hepimizin günü çok güzel geçsin inşallah :Saruboceq:
truf sen de mi cozuttun dun? i-nan-mam :-oo
şulecim benim metabolizmam büyük bir şok yaşamıştır dimi heheh
ya kızlar ne var bunlarda sakin olun......siz diyet yapmıyorsunuz.sağlıklı besleniyorsunuz..... kilo verince bu yediklerini yemicek misiniz? ömrünüzün sonuna kadar bu yiyeceklerden mahrum mu kalacaksınız.?..... no panik
metobolizmanız saşırmış işte o yönden düşünün sevinin
@spatzvalla benim de asil rakibim sensin spatzsim ne yalan soyleyim . ama sen benden 100 gr fazla idin basladigimizda simdi 200 gr eksiksin , solladin beniiiiii... solla benim cnm arkadasim; daha sen gelinlik giycen, nisanlik giycen, ben onlari atlattim bari... o yuzden beni gecmene izin veriyorum...........
ammmmmmmaaaaa yaristan da kopmus degilim) elimden geldigince kovalicam seni.
@truf dogru cnm, beser sasar, sen de guzel sasmissin, metobolizman da hayreter icerisinde kalmistir bizim gibi insallah)))))) sen cooookkkk guzel kilo verdin, ne yapsan hakkindir, biz odul verecek bisey olmadan odullendirip duruyoruz kendimizi masallah, yahu 3-5 kilo ver de oyle puding ye di mi? nerdeeeeeeeeeee
ben dun aksam 1 tabak turlu (salcasiz-domatesle ve az aycicek yagi ile pisirilmis) yemegi yedim; az da salata.
ammmaaaaa 1 kase cilekli puding yedim :-(((((((( esim yapti, kandirdi beni yine :-((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?