50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o zaman ben bugünkü menümü yazayımda koçumm yorumlasın sositososito
sabah : 3 s.zeytin-2 y.zeytin-yarım domates-1 haşlanmış yumurta-yarım kibrit kutusu beyaz peynir-2 dilim kepek ekmeği-yarım şekerli çay
ara : 1 fincan bitki çayı
öğlen : 1 porsiyon zeytinyağlı barbunya-1 kase yoğurt-1 tane köfte
ara : belki biraz beyaz leblebi yerim
akşam : 1 tabak mantarlı patlıcanlı patatesli türlü gibi bir yemek-1 kase şehriye çorbası-1 dilim kepek ekmeği-yoğurt

tabi ki goreceksin canim benim.. herseyin bir zamani var,
ben de senin gibi diyordum ama bak simdi nerdeyse evlilik yildonumumuzu kutlayacagiz, oyle cabuk geciyor ki zaman...

hersey gonlunce olur insallah,
insallah cok sicak bir yuvaniz olurr :1hug: :teselli:

saol trufum opuyorumnanaktan biliyorum o günler gelicek de, şu an o kadar gözümde büyüyor ki..özellikle ailelerin tanışma meselesi...ben 7 yıldır ailemden ayrı yaşıyorum, sanırım bunun da etkisiyle bireyselliğe o kadar alıştım ki aileleri işin içine sokmayı sürekli erteliyorum.mutlaka tatsızlıklar olucak, onları çok korkutuyor beni:1ninca:

rapor veriyorum kızlar

EkMEk YEMEDİMMM :))

10 tane(dilim) pat.kızartması (ince ve küçük dilimlenmis)

2 kasık yogurt

1 parça peynir

1 bardak sekersiz çay

birazdan bi bardak daha içerim

ben karar verdim asırı derecede canım çekmedikçe reçel ve tahin gibi sekerli ve yaglı gıdaları kahvaltımdan kaldırıcam en azından hazirana kadar

buna mecburumm:1no2:

sagol truf moral verdin.

iste ben de her gece meyve salatasi yiyordum, dun gece pudingi yiyince meyve salatasi yemedim; o sekilde aldigim kalori dengelenmistir belki az da olsa..
bugun de gayet az yiyerek dengelemeye calisicam..

:)sağol canım.

senseciğim leslie ve callan lı cümlelerin hakkında yporum yapamayacağım çünkü bilgim yok ama bende bugün indirmeyi düsünüyorum kuyrugum fena sıkıstı insalah ben de ilk fırsatta baslamak istiyorum callan a.

yan tarafların fırlaması konusunda kesinlikle haklısın canım ya mekik hadi inceltiyo ama yanar resmen böyle çıkıntılı oluyo dediğin gibi. ama biz yan tarafarı çalıstıran hareketlerin muhabetini yapmıstık bi ara . faydasını gördüğümüz seylerdi.
benim eskiye nazaran daha az fırtlak:))

bu arada canım senin bünyen o tempoya alısmıs artık o yüzden çok fazla yürüsen bile faydaısnı göremiyosun eskisi gibi. tempoyu ve mesafeyi daha da artırmadıkca da zor görürsün çünkü bünyen alısmıs anlattıgına göre

daha önce yapmadıgın türden egzerszlere yönel bakalım biraz.çalıstırmadıgın bölgelere yönelik

bak bnde mesela zerre kadar anlamam sizin su dedikleriizden ama anladıgım yapabidiğim kadarıya yapcam callanı . yani sırf met. değil kasları da sasırtmakgerek tabi zorlamadan

Selam kızlar...

LUNAPIENACIM
çok büyük geçmiş olsun... çok şükür babanın sağlığı yerinde.
Kiloyu hiç kafana takma, gel sen bana takıl, 1 ay vaktim kaldığından hiiiç cozutmuyom yerimseniben

canimmmm yaa bu kadar olur ben de tibet yaptim callanetics de yapacagim ama inan geberiyorum yorgunluktan onun yerine badminton oynadimm valla bugunluk bole olacak malesef mirmirmirmir

akannehir Bizim yesa mı bu ya aklinialirimsmile Cimcimem dikkat ettin mi bilmiyom o yorgunlukla, süper callanetics yaptım dün şakkıdı Senin spor pek bi eğlenceliymiş canım (kapalı alanda oynadın sanırım) , ben de böylelikle 1 gün ara hakkı kazandım :ecrin_bebek:

Ben de kahvaltı yapam bari, öptüüm.

canim neden bu kadar onyargilisin;
niye problemler ciksin.

fotolarinizi gordum, erkek arkadasinda sen de gayet tatli, cicibici genclere benziyorsunuz, senin ailen damatlarini, onun ailesi de gelinlerini cok sevecek bence,

aileler birbirlerini sever mi dersen? illa ki severler, anne-babalar evlatlarinin mutlulugunu isterler oncelikle, herzaman bu boyledir.

yalnizzz, kiz babalari kiskanc oluri kizlarini vermek istemezler hemen; o yuzden biraz problem cikarabilirler, o da normaldir.

benim babam da once cok tepki verdi, istemedi, vermem dei, oo neler yapti, cok uykusuz geceler gecirdim; agladim, amaa simdi damadini o kadar cok seviyor ki..
hepsi benden ayrilma korkusundanmis meger.

tamam kocum,
birdaha olcuyu kacirmicam,

ama esimle dvd keyfi yaptik; o da ozendi puding yapti, film izlerken yedik ... birakamadim elimden.

bugunku menumu de yazarim sana, bakarsin ;-)

merhaba bende katılmak ıstıyorum ama nasıl olacagını bılmıyorum daha dogrusu sıteyı kullanmayı pek bılmıyorum bana yardımcı olur musunuz 1.60 boyunda 54 kıloyum 4 kılo fazlalıgım var cok azımlıyımdır lutfen............

neyse bugün dikkat etme günü
katrece de koç olmuş zaten

bugünden itibaren toparlanma zamanı trufum evet ama ben senin kadar iyi bi koç olamam kuzu ya ama elimden geldiği ve anladıgım kadar müdahale ve tesvik edicem insallah
kaydirigubbakcemile2

anam anam anammdelikafadulden

ben sana ne diyim gı

nerdeydin kimleydin de bu kadar cozutabildin:1ninca:

valla söyle bi düsündüm de turufum bi de ben kendime cozuttum diyorum dedim kendi kendime

delikafadulden

sonra benim de yediğim

1 paket N**** (Siyahi)
1 paket benimo
1 paket nestle bitter
1 paket hosbes
1 paket peyncubuk
1 pak.bah.cubuk
1 büy. pogaca
seker

3 büy.parça kıy.ve çok yaglı börek
3 parça havuçlu tarcınlı cevizli kek

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ve daha da fazlasını yediğim hafta soınunu düsününce sana bisi dimeye yüz bulamadımm

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
ben resmen saçmaladım ve de gördüm sonucunu 300 gram almısmm

sınavım vardı sınavda öncesinde ve sonrasında ne yediğimi bilemedim

bide baska evde kaldım spor mpor da yapamadım böyle uçtum yani

eger sende bu yazdıkarını haftasonu yediysen bi sey demiyorum

insallah haftasonu da dengeli cozutmayı ögrenecez

ama sayet dün yediysen bugün su asagıda dedikerini yapsan da yalnız az geir

neyse yedikerimize dikkat edeim ve asırı cozutmadan dolayı haftasonu gönümüzce cozutmama cezası daha dogrusu ödülü verelim kendimize

ben bi leslie ile 45 dk
sonra da ebruyla plates
oh koçum duydunmu

günaydıın kuzulaaarrr oooooohh cozutan cozutana yaaa
bi kendimize gelemedik şöylee bende gece geç uydum erken kalktım ve şu anda pc başında donuyorum yatak resmen beni çağırıyoooooooo :1closedeyes:

hafif bir kahvaltı yaptım 7.30 da

sanırım bi ara öğün yapmam lazımmmcokacimcoook

Son düzenleme:

pilavu fazla olmus canım . bende haftasonu tavuklu pilav yedim ama pilavunu 4 kasık yedim yalnız.

dün dünde kaldı madem bu günden itibaren dikkat ediyoruz kesinlike 4 kasıgı geçirmek yok pilav olayınca

illa gececkse aksam değil gündüz yediğimizde geçsin ama o da 10 kasıkları bulmasın daha

ayy GriPinnnnn kızzz hamile misin yoksaaaa

ay ben yokken neler olmus burda canım benim hayırlı olsunnnn Rabbim hayırlısıyla kucagına da almayı nasip etsin sağlıkı hayırlı bi evlat versinnn ne güzellll:1hug:

suleciğim 2 ekmek dediğin beyaz ekmek değise bi sorun yok

yerimseniben

katrece sen de benim canima oku, koc olmussun cnm, hadi zayiflat bizi.

.

insallah pepperimm incelicez insallahh hepimizin kuyrugu bu kadar sıkısmısken haftasonu da cozutma hakkımız yok aslında ama sonucta olmuyo evde olunmuyo dısarda o kadar dikkat ed,ilmiyo ama en azından ölçüü cozutalım

ama ben evli olmadıgım için haftasonu da çok cosutmama kararı aldımm bi süreliğineee

belki o süre içinde cozutmamaya da alısırtım hemm
delikafadulden

Slm canlar,
kızlar benim yanların baya bi gitti hatta yok bile denebilir. bugün duştan çıktım annem bile şaşırdı yanların kalmamış diye göbeğimde çok az kaldı.. ama gelin görünki tartıda oynama yok !!!!! çok moralim bozuluyor 20-25 gün sonra gelinlik için ölçü vericem ve beğendiğim gelinlik zayıf birinde güzel durur ancak :gitme::gitme:
zamanım daralıyor çok üzgünüm düğüne kadar böyle giderse yazın hap kullanmak zorunda kalıcam sanırım senağlamasenağlamasenağlama

ben onun ailesiyle tanıştım zaten, çok seviyorlar beni sağolsunlar. ben de onlari çok sevdimopuyorumnanaktan benim ailem de onu sevecek zaten ondan da çok büyük bir şüphe duymuyorum. yalnız senin baban gibi benimki de problem çıkarır çok eminim bundan. çok düşkündür çünkü bana. resmen deli divanedir yani. o yüzden o uykusuz geceler, ağlamalar benim kapımı da çalıcaktır. bir de ailelerin kendi arasında anlaşma meselesi var...yani dert arayınca çok bulunuyor pepperim ama dediğin gibi önyargılı olmamak lazım, olumlu düşünmek lazım. biz çok mutluyuz, onlar için de önemli olan bizim mutluluğumuz...her şey çok güzel olucak dimialkisalkisalkis

sağoasın kuzucum.
Şeniz

neyse hatırlamıs oldun tadını uzun bi süre tadını unutmassın nasıl olsa canım unutasıya kadar daha koyma agzına bunun ölçüsü fian yok anam kola kola istee berbattt bi siiiiiyy

intihara lüzum yok:)

ahh pepperim!! bal damlıyor ağzından..opuyorumnanaktan nişanlık,gelinlik giydiğim günleri görebilecek miyiz bakalım...bazen gözümü çok korkutuyor bu hayat:1no2:

.

ah canım hayat o kadar sürprizlerle dolu ki

daha dünlere kadar siz beni evlendirelim diyodunuz da ben üzülüyodum daha babası bilmiyo belki de kabul etmeyecek rızalı gelmeyecek diyodum

ama kuzenim umreye gitti bize bi dua etti bi kaç gün içinde olayar öye bi gelisti ki

öye beklenmedik seyelr oldu ki

eger mayısın sonuna dogru sevdiceğim askerde olmassa ve iki aie içinde uygun olursa tanısmaya gelecekler

önemi olan hayat bize gülümserken bizim ona somurtmamamız canımcım ve dualar tabi

insallah hakkımızda her sey çok güzel olur hayırlıısyla
opuyorumnanaktan

o zaman ben bugünkü menümü yazayımda koçumm yorumlasın
sabah : 3 s.zeytin-2 y.zeytin-yarım domates-1 haşlanmış yumurta-yarım kibrit kutusu beyaz peynir-2 dilim kepek ekmeği-yarım şekerli çay
ara : 1 fincan bitki çayı
öğlen : 1 porsiyon zeytinyağlı barbunya-1 kase yoğurt-1 tane köfte
ara : belki biraz beyaz leblebi yerim
akşam : 1 tabak mantarlı patlıcanlı patatesli türlü gibi bir yemek-1 kase şehriye çorbası-1 dilim kepek ekmeği-yoğurt

menüm buydu koçum

süper nasıl canım klasikten farklı olarak
afiyet olsun yavyum

sen benden daha iyi bi koç olacaksın katrece saraçım
sen hakikaten o kadar şeyi yiyip 300 gr la kurtulduysan yine de şükrek
bu akşam voleybola da gidicem
bi de callanetics yaparım
ama platesi daha yapmadım

canım ya bak incelmişsin
gelinlik için şimdi prova versen bile düğüne doğru yine daraltırlar zayıfladığın için
annen bile farketmiş
boyun kaçtı senin
hap kullanmak çözüm değil

sen bi plates videosu buldum demiştim nerdeydi canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…