ahh pepperim!! bal damlıyor ağzından..opuyorumnanaktan nişanlık,gelinlik giydiğim günleri görebilecek miyiz bakalım...bazen gözümü çok korkutuyor bu hayat:1no2:
bu hafta sen beni geçersin ama canım. hem ben çok yedim, hem senin reglin bitiyor bütün ödemleri atarsın cumaya kadar...
peppermintcim naneli şekerim çilekli puding dediğin nedirki kocacın yapmış sende yemişsin yemezsen ayıp olurdu bence
spatzcım sende inşallah gelinlik nişanlık herbişi giyeceksin tabi en kısa zamanda hemde
bu arada haftaya koç sensin ona göre
peppermintcim naneli şekerim çilekli puding dediğin nedirki kocacın yapmış sende yemişsin yemezsen ayıp olurdu bence
spatzcım sende inşallah gelinlik nişanlık herbişi giyeceksin tabi en kısa zamanda hemde
bu arada haftaya koç sensin ona göre
Katrece tebrikler cnm benim kilo verişim durdu katrece im ne kadar spor yapsam da vermiyorum hatta almışım ki günde 15-20 km yürüyüş yapıyorum boshayallersmile
Beslenmemi değiştiriyorum bigün normal bi gün az kalorili dün yedim bugün dinleniyo vücut :)
spor için callentenics i yapabilirim belki ama mekik yapmak istemiyorum leslie nin karın hareketleri daha mantıklı geldi bana yukarı uzanıyosun kaslar incelip uzuyo mekikte kısaltıyosun onu farkettim o yüzden göbek bölgesindeki yağları vermeden mekik çekersen dışarı fırlıyo daha beter
bu yanlar nasıl gider yaaaa twist yapasım var oklava kısa geliyo evdeki bakiyim bakiyim başka türlü gitmicem löp löp sallanıyo can simitlerim
Benim can simitlerimmmmm vaaaaaaaaaaaarrrrrr (yok o şebnem ferahın şarkısıydı can kırıkları -tatlicadiarzu-)
canimmmm yaa bu kadar olur ben de tibet yaptim callanetics de yapacagim ama inan geberiyorum yorgunluktan onun yerine badminton oynadimm valla bugunluk bole olacak malesef mirmirmirmir
saol trufum opuyorumnanaktan biliyorum o günler gelicek de, şu an o kadar gözümde büyüyor ki..özellikle ailelerin tanışma meselesi...ben 7 yıldır ailemden ayrı yaşıyorum, sanırım bunun da etkisiyle bireyselliğe o kadar alıştım ki aileleri işin içine sokmayı sürekli erteliyorum.mutlaka tatsızlıklar olucak, onları çok korkutuyor beni:1ninca:
pepperimm canım olmusun sonunda regl anladııgm kadarıyla
bebek konusunda dert bulma kendine o da en hayırlı zamanda olcaktır insaallah sonuçta zaten su ara planladıgınız bi sey dğldi
gelelim yediklerine
aksam yemegini iyi buldum hiç yagsız da olmuyo çünkü afiyet olsun
ama puding konusunda eline aldıgında bırakmamıssın sanırım ne tabagı ne kasıgı
bundan sonra bi kasık al sonra masaya bırak bi 10 dk kadar sonra bi kasık daha al sonra götr mutfaga
esin hazırladıgı için çok dodurmasaydın keske diyemiyorum
ben de tamamen vazeçmenden yana değilim ama . sonradan saldırmamak adına bir iki tatlı kasıgı yenilebilir
ama bu ölçüyü de geçirmemek lazımyerimseniben
bende simdi kahvaltı yapıcam
pat. kızartması var ve de kepekli ekmek yok :1ninca:
Allah yardımcım olsun:)
dönünce rapor veririmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
neyse bugün dikkat etme günü
katrece de koç olmuş zaten
gün içinde cozutma planı yaptığım için sabah kahvaltısını hafif yaptım
sonra buyrunnnnnnnnn
1 dilim mozaik :mymeka:
1,5 gözleme + 1 bardak ayran cokacimcoook
3-5 tane sigara böreği :1ninca:
8-9 tane zeytinyağlı sarma
1 paket alaturca cips kaydirigubbakcemile
8-9 çilek
yarım elma gönül alma
gün içinde başka hiçbişi yemedim zemuszemus
callanetics yaptım bilmiyorumkismile
ben bi leslie ile 45 dk
sonra da ebruyla plates
oh koçum duydunmu
1 paket N**** (Siyahi)
1 paket benimo
1 paket nestle bitter
1 paket hosbes
1 paket peyncubuk
1 pak.bah.cubuk
1 büy. pogaca
seker
3 büy.parça kıy.ve çok yaglı börek
3 parça havuçlu tarcınlı cevizli kek
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ve daha da fazlasını yediğim hafta soınunu düsününce sana bisi dimeye yüz bulamadımm
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
ben resmen saçmaladım ve de gördüm sonucunu 300 gram almısmm
anam benden beterleride varmışş ben senin yediklerinin yarsını yiyerek 2 haftada 3 kilo almıştım
neyse katrecem koçluğun hayırlı uğurlu olsuuuuunnn gel bi öpem seniiŞeniz
dün akşam maalesef ki diyetime ihanet ettim mafoldumben
bir tabak tavuklu pilav yedim.yanında da salata. ve yemekten sonra başım o kadar ağrıdı ki
yürüyüşümüde yapamadım maalesef. inşallah bana +kilo olarak dönmez yediğim pilav :Saruboceq:
hepimizin günü çok güzel geçsin inşallah :Saruboceq:
sabah yeşillik peynir domates salatalık biber den oluşan 2 ekmek arasına koydum yedim. birde büyük bardak portakla suyu içtim.....
gripincim hayılrı uğurlu olsun bebişin Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.......
katrece sen de benim canima oku, koc olmussun cnm, hadi zayiflat bizi.
.
canim neden bu kadar onyargilisin;
niye problemler ciksin.
fotolarinizi gordum, erkek arkadasinda sen de gayet tatli, cicibici genclere benziyorsunuz, senin ailen damatlarini, onun ailesi de gelinlerini cok sevecek bence,
aileler birbirlerini sever mi dersen? illa ki severler, anne-babalar evlatlarinin mutlulugunu isterler oncelikle, herzaman bu boyledir.
yalnizzz, kiz babalari kiskanc oluri kizlarini vermek istemezler hemen; o yuzden biraz problem cikarabilirler, o da normaldir.
benim babam da once cok tepki verdi, istemedi, vermem dei, oo neler yapti, cok uykusuz geceler gecirdim; agladim, amaa simdi damadini o kadar cok seviyor ki..
hepsi benden ayrilma korkusundanmis meger.
katrece hayırlı olsun koçluğun ayaklı aktarım. vur kır parçala bizi...
kızlar dün akşam 3 yıldır biraraya gelemediğimiz üni.den 3 yakın arkadaşım bana geldiler. birlikte yedik içtik haliyle:kedi: olsun bir kaç yüz gram feda olsun onlara. çooook güzel bi akşamdı. bu arada ben kolanın tadını unutmuşum valla yaaeyvahedigeldismile evet içtim! pişman değilim yine olsa yine içerim:teytey:
ahh pepperim!! bal damlıyor ağzından..opuyorumnanaktan nişanlık,gelinlik giydiğim günleri görebilecek miyiz bakalım...bazen gözümü çok korkutuyor bu hayat:1no2:
.
Selam kızlar...
LUNAPIENACIM çok büyük geçmiş olsun... çok şükür babanın sağlığı yerinde.
Kiloyu hiç kafana takma, gel sen bana takıl, 1 ay vaktim kaldığından hiiiç cozutmuyom yerimseniben
akannehir Bizim yesa mı bu ya aklinialirimsmile Cimcimem dikkat ettin mi bilmiyom o yorgunlukla, süper callanetics yaptım dün şakkıdı Senin spor pek bi eğlenceliymiş canım (kapalı alanda oynadın sanırım) , ben de böylelikle 1 gün ara hakkı kazandım :ecrin_bebek:
Ben de kahvaltı yapam bari, öptüüm.
bugünden itibaren toparlanma zamanı trufum evet ama ben senin kadar iyi bi koç olamam kuzu ya ama elimden geldiği ve anladıgım kadar müdahale ve tesvik edicem insallahkaydirigubbakcemile2
anam anam anammdelikafadulden
ben sana ne diyim gı
nerdeydin kimleydin de bu kadar cozutabildin:1ninca:
valla söyle bi düsündüm de turufum bi de ben kendime cozuttum diyorum dedim kendi kendime
delikafadulden
sonra benim de yediğim
1 paket N**** (Siyahi)
1 paket benimo
1 paket nestle bitter
1 paket hosbes
1 paket peyncubuk
1 pak.bah.cubuk
1 büy. pogaca
seker
3 büy.parça kıy.ve çok yaglı börek
3 parça havuçlu tarcınlı cevizli kek
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ve daha da fazlasını yediğim hafta soınunu düsününce sana bisi dimeye yüz bulamadımm
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
ben resmen saçmaladım ve de gördüm sonucunu 300 gram almısmm
sınavım vardı sınavda öncesinde ve sonrasında ne yediğimi bilemedim
bide baska evde kaldım spor mpor da yapamadım böyle uçtum yani
eger sende bu yazdıkarını haftasonu yediysen bi sey demiyorum
insallah haftasonu da dengeli cozutmayı ögrenecez
ama sayet dün yediysen bugün su asagıda dedikerini yapsan da yalnız az geir
neyse yedikerimize dikkat edeim ve asırı cozutmadan dolayı haftasonu gönümüzce cozutmama cezası daha dogrusu ödülü verelim kendimize
Slm canlar,
kızlar benim yanların baya bi gitti hatta yok bile denebilir. bugün duştan çıktım annem bile şaşırdı yanların kalmamış diye göbeğimde çok az kaldı.. ama gelin görünki tartıda oynama yok !!!!! çok moralim bozuluyor 20-25 gün sonra gelinlik için ölçü vericem ve beğendiğim gelinlik zayıf birinde güzel durur ancak :gitme::gitme:
zamanım daralıyor çok üzgünüm düğüne kadar böyle giderse yazın hap kullanmak zorunda kalıcam sanırım senağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?