katrecim koçluğunda hayırlı uğurlu olsun.....
o zaman ben bugünkü menümü yazayımda koçumm yorumlasın sositososito
sabah : 3 s.zeytin-2 y.zeytin-yarım domates-1 haşlanmış yumurta-yarım kibrit kutusu beyaz peynir-2 dilim kepek ekmeği-yarım şekerli çay
ara : 1 fincan bitki çayı
öğlen : 1 porsiyon zeytinyağlı barbunya-1 kase yoğurt-1 tane köfte
ara : belki biraz beyaz leblebi yerim
akşam : 1 tabak mantarlı patlıcanlı patatesli türlü gibi bir yemek-1 kase şehriye çorbası-1 dilim kepek ekmeği-yoğurt
tamam kocum,
birdaha olcuyu kacirmicam,
ama esimle dvd keyfi yaptik; o da ozendi puding yapti, film izlerken yedik ... birakamadim elimden.
bugunku menumu de yazarim sana, bakarsin ;-)
merhaba bende katılmak ıstıyorum ama nasıl olacagını bılmıyorum daha dogrusu sıteyı kullanmayı pek bılmıyorum bana yardımcı olur musunuz 1.60 boyunda 54 kıloyum 4 kılo fazlalıgım var cok azımlıyımdır lutfen............
koçum benim menüme yorum yok mu mafoldumben
günaydıın kuzulaaarrr oooooohh cozutan cozutana yaaa
bi kendimize gelemedik şöylee bende gece geç uydum erken kalktım ve şu anda pc başında donuyorum yatak resmen beni çağırıyoooooooo :1closedeyes:
hafif bir kahvaltı yaptım 7.30 da
sanırım bi ara öğün yapmam lazımmmcokacimcoook
1 paket N**** (Siyahi)
1 paket benimo
1 paket nestle bitter
1 paket hosbes
1 paket peyncubuk
1 pak.bah.cubuk
1 büy. pogaca
seker
3 büy.parça kıy.ve çok yaglı börek
3 parça havuçlu tarcınlı cevizli kek
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ve daha da fazlasını yediğim hafta soınunu düsününce sana bisi dimeye yüz bulamadımm
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
ben resmen saçmaladım ve de gördüm sonucunu 300 gram almısmm
anam benden beterleride varmışş ben senin yediklerinin yarsını yiyerek 2 haftada 3 kilo almıştım
neyse katrecem koçluğun hayırlı uğurlu olsuuuuunnn gel bi öpem seniiŞeniz
ŞenizŞeniz
o benim intihar edip de tekrar aranıza döndüğümün ispatı canım :) sınava bağıyorum insallah olmıycak bida:)
canım benim hos geldin sende
canım yaa babana olanları okuyunca ınanamadım ve cok uzuldum ıste ınsanların degerı kalmadı allahtan babana bırsey olmamıs gecmıs olsun tatlım. allah bır daha gostermesın. bence sende moralını duzelt cunku baban senı uzgun gorurse daha cok yıpranır. yuzunden gulumseme eksık olmasınopuyorumnanaktan
Çok büyük geçmiş olsun canım, ne kötü insanlar var ya. Allah korumuş babanı.
geçmiş olsun canım.
ucuz atlatmış babacığın en azından
ciddi birşey olmaması en sevindirici haber zaten
inşallah daha iyidir baban
maalesef toplumumuzun yarısı o vicdansızlarla dolu
sen moralini yüksek tut yinede canım.
lunapiena babana geçmiş olsun......Allah kurtarmış bence üzülme artık kalıcı bir hasar yok sağlıklı yaşıyor çok şükür.....Allah beterinden saklasın.......bir daha yaşatmasın
LUNAPIENACIM[/B] çok büyük geçmiş olsun... çok şükür babanın sağlığı yerinde.
Kiloyu hiç kafana takma, gel sen bana takıl, 1 ay vaktim kaldığından hiiiç cozutmuyom yerimseniben
Slm canlar,
kızlar benim yanların baya bi gitti hatta yok bile denebilir. bugün duştan çıktım annem bile şaşırdı yanların kalmamış diye göbeğimde çok az kaldı.. ama gelin görünki tartıda oynama yok !!!!! çok moralim bozuluyor 20-25 gün sonra gelinlik için ölçü vericem ve beğendiğim gelinlik zayıf birinde güzel durur ancak :gitme::gitme:
zamanım daralıyor çok üzgünüm düğüne kadar böyle giderse yazın hap kullanmak zorunda kalıcam sanırım senağlamasenağlamasenağlama
saol trufum opuyorumnanaktan biliyorum o günler gelicek de, şu an o kadar gözümde büyüyor ki..özellikle ailelerin tanışma meselesi...ben 7 yıldır ailemden ayrı yaşıyorum, sanırım bunun da etkisiyle bireyselliğe o kadar alıştım ki aileleri işin içine sokmayı sürekli erteliyorum.mutlaka tatsızlıklar olucak, onları çok korkutuyor beni:1ninca:
sensecim mutlusun bugün
belli her halinden
aaa niye inanmıyosun pepperim
beşerim ben de şaşarım sonuçta :roflol:
gün içinde cozutma planı yaptığım için sabah kahvaltısını hafif yaptım
sonra buyrunnnnnnnnn
1 dilim mozaik :mymeka:
1,5 gözleme + 1 bardak ayran cokacimcoook
3-5 tane sigara böreği :1ninca:
8-9 tane zeytinyağlı sarma
1 paket alaturca cips kaydirigubbakcemile
8-9 çilek
yarım elma gönül alma
gün içinde başka hiçbişi yemedim zemuszemus
callanetics yaptım bilmiyorumkismile
:)sağol canım.
senseciğim leslie ve callan lı cümlelerin hakkında yporum yapamayacağım çünkü bilgim yok ama bende bugün indirmeyi düsünüyorum kuyrugum fena sıkıstı insalah ben de ilk fırsatta baslamak istiyorum callan a.
yan tarafların fırlaması konusunda kesinlikle haklısın canım ya mekik hadi inceltiyo ama yanar resmen böyle çıkıntılı oluyo dediğin gibi. ama biz yan tarafarı çalıstıran hareketlerin muhabetini yapmıstık bi ara . faydasını gördüğümüz seylerdi.
benim eskiye nazaran daha az fırtlak:))
bu arada canım senin bünyen o tempoya alısmıs artık o yüzden çok fazla yürüsen bile faydaısnı göremiyosun eskisi gibi. tempoyu ve mesafeyi daha da artırmadıkca da zor görürsün çünkü bünyen alısmıs anlattıgına göre
daha önce yapmadıgın türden egzerszlere yönel bakalım biraz.çalıstırmadıgın bölgelere yönelik
bak bnde mesela zerre kadar anlamam sizin su dedikleriizden ama anladıgım yapabidiğim kadarıya yapcam callanı . yani sırf met. değil kasları da sasırtmakgerek tabi zorlamadan
sen hakikaten o kadar şeyi yiyip 300 gr la kurtulduysan yine de şükrek
bu akşam voleybola da gidicem
bi de callanetics yaparım
ama platesi daha yapmadım
canim neden bu kadar onyargilisin;
niye problemler ciksin.
fotolarinizi gordum, erkek arkadasinda sen de gayet tatli, cicibici genclere benziyorsunuz, senin ailen damatlarini, onun ailesi de gelinlerini cok sevecek bence,
aileler birbirlerini sever mi dersen? illa ki severler, anne-babalar evlatlarinin mutlulugunu isterler oncelikle, herzaman bu boyledir.
yalnizzz, kiz babalari kiskanc oluri kizlarini vermek istemezler hemen; o yuzden biraz problem cikarabilirler, o da normaldir.
benim babam da once cok tepki verdi, istemedi, vermem dei, oo neler yapti, cok uykusuz geceler gecirdim; agladim, amaa simdi damadini o kadar cok seviyor ki..
hepsi benden ayrilma korkusundanmis meger.
klikciğim bence masallahın var canımolumunekankayizsmile
ben gayte güzel buldum menünü. iradeli oldugunu zaten biiyodum. 1 köfte konusunda ayrıca tebrik ederim canım benim masallah[/B]kaydirigubbakcemile5
klik cim arada çay olamamış onun kalorisi yok zaten..... yanında bir şey yemen gerekiyorki metobolizma çalışsın ara öğün olduğu belli olsun....... onun dışında güzel....
çok teşekür ederim arkadaşlar.
suleulku,ne güzel,yeni birşey öğrenmiş oldum senden.demekki aralarda bitki çayının yanında birşeyler atıştırmak gerekiyor..bundan sonra tavsiyeni seve seve uygulayacağım kaydirigubbakcemile3
tabii diyetime uygun sağlıklı besinlerle yapacağım aramıdaa
şu anda da canım fena halde N**** (Siyahi) neyin istedi..maşşallah o uzun bisküvi reklamı gibi menüyü görünce bir fena oldum yaa:bbo:
süper nasıl canım klasikten farklı olarak
afiyet olsun yavyum
sen benden daha iyi bi koç olacaksın katrece saraçım
sen hakikaten o kadar şeyi yiyip 300 gr la kurtulduysan yine de şükrek
bu akşam voleybola da gidicem
bi de callanetics yaparım
ama platesi daha yapmadım
canım ya bak incelmişsin
gelinlik için şimdi prova versen bile düğüne doğru yine daraltırlar zayıfladığın için
annen bile farketmiş
boyun kaçtı senin
hap kullanmak çözüm değil
sen bi plates videosu buldum demiştim nerdeydi canım.
masallah kuzucum bence tartıdaki sonuçtan çok bu anlattıgın önemi. bence bos yere böye düsünüyorsun bos yere üzüyorsun kendini
tartıda az gelsen ve yanlar ön fırasa daha mı güzel durcaktı gelinik üzerinde
sen tartıya bakma yağlarının sarkmaları toparlanmıs iste ne güzel bence en önemlisi bu. ben ne anladım her yanım fırayıp zayıf olmaktan ve geliniğin hos durmamasından
bence sen hap map kullanıp da su önemi günlerinde bünyeni zorlama.bag. probemlerin mi olsun istiyosun bu haplar ilaki zorluyodur vücut dengesini,sistemini.düsün kısa zamanda verdin kilo ama hapı bıraktın ve veremiyosun bu daha mı iyi. adamlar yapmıstır biseyelr hapa alıssın diye. form caylarına alısan bile onları içmeden wc ye çıkamıyo bunları hep duyuyoruz kendi dengemizi kendimiz biiriz en çov bos ver sen mucize gibi görünen ama sonunda kendisine bagımlatan o tür seyleri derim ben
Slm canlar,
kızlar benim yanların baya bi gitti hatta yok bile denebilir. bugün duştan çıktım annem bile şaşırdı yanların kalmamış diye göbeğimde çok az kaldı.. ama gelin görünki tartıda oynama yok !!!!! çok moralim bozuluyor 20-25 gün sonra gelinlik için ölçü vericem ve beğendiğim gelinlik zayıf birinde güzel durur ancak :gitme::gitme:
zamanım daralıyor çok üzgünüm düğüne kadar böyle giderse yazın hap kullanmak zorunda kalıcam sanırım senağlamasenağlamasenağlama
Pilates mi yapiyorsun sen spor olarak?
plates + yürüyüş + 2 gündürde lesli yapıyorum
160 BOYUM KISAYIM MAALESEF.. bu ay sonu 57 olucam dedim ama tık yok :gitme:
plates linki şu canım
http://video.google.com/googleplaye...g=w160&hl=tr&sigh=uMk0wQmYue1i_yfqmDYfIs2QJ5Y
bilmiyorum katrece yanlarımın gitmesine seviniyorum ama şu tatıda güldürse beni.. bazen zayıflarım düğüne kadar diyorum bazen umutlarım tükeniyo.. deli gibi spor yapıyorum ama neden tartıda düşmüyorum ki?
plates + yürüyüş + 2 gündürde lesli yapıyorum
saol trufum opuyorumnanaktan biliyorum o günler gelicek de, şu an o kadar gözümde büyüyor ki..özellikle ailelerin tanışma meselesi...ben 7 yıldır ailemden ayrı yaşıyorum, sanırım bunun da etkisiyle bireyselliğe o kadar alıştım ki aileleri işin içine sokmayı sürekli erteliyorum.mutlaka tatsızlıklar olucak, onları çok korkutuyor beni:1ninca:
Pilates yuzunden tartida oynama gormuyorsundur.Ne guzel iste. Gelinligi de kafana takma... Yanlarinda pay birakirlar kilo verip alirsan son gun bile ayarlama yapiyorlar. Benimkini acaip dar yapmislardi. Nefes alamiyordum icinde. Dugunden bir hafta once son provada azicik actirdim. 15 dakikalik is onlar icin korkma...
bilmiyorum katrece yanlarımın gitmesine seviniyorum ama şu tatıda güldürse beni.. bazen zayıflarım düğüne kadar diyorum bazen umutlarım tükeniyo.. deli gibi spor yapıyorum ama neden tartıda düşmüyorum ki?
cok asiri spor yapiyorsan kas yapiyor olmayasin??? Ama bence pilatesin etkisi, seni daraltiyor ama kilo verdirmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?