50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

katrecim koçluğunda hayırlı uğurlu olsun.....

sağolsın caanımŞeniz

klikciğim bence masallahın var canımolumunekankayizsmile

ben gayte güzel buldum menünü. iradeli oldugunu zaten biiyodum. 1 köfte konusunda ayrıca tebrik ederim canım benim masallah
kaydirigubbakcemile5

tamam kocum,
birdaha olcuyu kacirmicam,

ama esimle dvd keyfi yaptik; o da ozendi puding yapti, film izlerken yedik ... birakamadim elimden.

bugunku menumu de yazarim sana, bakarsin ;-)

neyse o kadar güzel geçen güne simdi üzülme o zaman esin sana iyi bi jest yapmıs muhabbetinizi daha da artırmaya yardımcı olacakken aranızdaki muhabbetin seviyesini azaltmıyım canım:))

hehe:) masallah Allah muhabbetinizi daha da artırsın
Şeniz

hos geldin arkadasım. zorlandıgın konularda sor hepimiz elimizden geldiğince yardımcı olurus insallah

koçum benim menüme yorum yok mu mafoldumben

geçmisten baslayınca anca sıra geldi canım:)

klik cim arada çay olamamış onun kalorisi yok zaten..... yanında bir şey yemen gerekiyorki metobolizma çalışsın ara öğün olduğu belli olsun....... onun dışında güzel....

Çok büyük geçmiş olsun canım, ne kötü insanlar var ya. Allah korumuş babanı.

lunapiena babana geçmiş olsun......Allah kurtarmış bence üzülme artık kalıcı bir hasar yok sağlıklı yaşıyor çok şükür.....Allah beterinden saklasın.......bir daha yaşatmasın

LUNAPIENACIM[/B] çok büyük geçmiş olsun... çok şükür babanın sağlığı yerinde.
Kiloyu hiç kafana takma, gel sen bana takıl, 1 ay vaktim kaldığından hiiiç cozutmuyom yerimseniben

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum..opuyorumnanaktan
Allah hiçkimseye böyle kötü şeyler yaşatmasın..:Saruboceq:
Sizleri çok seviyorum,iyiki varsınızolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3

masallah kuzucum bence tartıdaki sonuçtan çok bu anlattıgın önemi. bence bos yere böye düsünüyorsun bos yere üzüyorsun kendini

tartıda az gelsen ve yanlar ön fırasa daha mı güzel durcaktı gelinik üzerinde

sen tartıya bakma yağlarının sarkmaları toparlanmıs iste ne güzel bence en önemlisi bu. ben ne anladım her yanım fırayıp zayıf olmaktan ve geliniğin hos durmamasından

bence sen hap map kullanıp da su önemi günlerinde bünyeni zorlama.bag. probemlerin mi olsun istiyosun bu haplar ilaki zorluyodur vücut dengesini,sistemini.düsün kısa zamanda verdin kilo ama hapı bıraktın ve veremiyosun bu daha mı iyi. adamlar yapmıstır biseyelr hapa alıssın diye. form caylarına alısan bile onları içmeden wc ye çıkamıyo bunları hep duyuyoruz kendi dengemizi kendimiz biiriz en çov bos ver sen mucize gibi görünen ama sonunda kendisine bagımlatan o tür seyleri derim ben

Bu arada tartım servisten geldi ama içinde pil yok,tartılamadım..

Bir de reglim şu an,bitsin,rapor vericem size...Hepinizi tekrar bol tarafındankaydirigubbakcemile3

Her sey gonlune gore olur umarim ama bu kadar buyutme kafanda bunu. Ben de esimde cok bagimsiz kisilerdik.Ben de on senedir yalniz yasiyordum ve hayatimdan pek bir memnundum. Hayatlarimizi ve aileleri birlestirmek gercekten pek bana da zor gibi gelmisti. Ama goreceksin tanismadan sonra daha kolay gelisecek hersey. Bir de o donemde bir suru seyi duymazdan gelmek lazim.

sensecim mutlusun bugün
belli her halinden

evet ama dün akşam öyle bir yedim ki hayatımda midemin sindirmek için bu kadar zorlandığını hatırlamıyorum gayet yavaş yedim yaklaşık 30-40 dk. sürdü yemek sürem aman allahım gece yarısına kadar öğütemedi midem :) barbunya, ıspanak yemeği, maruli maydonoz, nane, yoğurt, 3-4 dilim ekmek yedim patlıycaktım :)

Truf yediklerine inanmıyorum katrece senin de 1 paket nasıl biter yaa hepsinden????bilmiyorumkismile

İp atlıyim 1 hafta sabah ve akşam yürüyüşlere devam

ama o da karbonhidrat yakıyo ama karbonhidratlar bitince yağı yakar di mi yaaa ????

başka ne yapabilirim?? plates mi? callentenicsin esneme hareketleri süper kadın yukarı doğru gerdiriyo ya vücudu o hareket karın kaslarını fena çalıştırıyo onu da yapıyim bari

platesi nerden indiriyim kızlar???

sen hakikaten o kadar şeyi yiyip 300 gr la kurtulduysan yine de şükrek
bu akşam voleybola da gidicem
bi de callanetics yaparım
ama platesi daha yapmadım

canım ama bilsen 10 km fazladan da yürüdüm ama o yüzden:)

değise mümkün değil 300 e sıyrılmak asırı yürüdüm ya resmen ayak tabalarım zonkluyodu o derece

2 günde toplam belki 15 km yürüdüm

iyi ki de yürüdüm değilse su an 55.5 dan az olmazdım

Peppermint dogru diyor. Aileler sizin gozlerinizdeki mutlulugu gorunce sevmedikleri seyleri bile duymazdan gormezden geliyorlar esin ve ailesiyle ilgili ..

160 BOYUM KISAYIM MAALESEF.. bu ay sonu 57 olucam dedim ama tık yok :gitme:
plates linki şu canım

http://video.google.com/googleplaye...g=w160&hl=tr&sigh=uMk0wQmYue1i_yfqmDYfIs2QJ5Y

bilmiyorum katrece yanlarımın gitmesine seviniyorum ama şu tatıda güldürse beni.. bazen zayıflarım düğüne kadar diyorum bazen umutlarım tükeniyo.. deli gibi spor yapıyorum ama neden tartıda düşmüyorum ki?

Pilates mi yapiyorsun sen spor olarak?

Kizlar dun beni sen aslinda zayifmissin diye gaza getirdiginiz icin aksam yemeginden once 7 tane kurabiye yedim.Dahasi firinda yagsiz pisirmek istedigim baligi tereyaglayip alimunyumda pisirdim.. Yemekten sonra da esimin patlamis misirlarindan tirtikladim. Sonuc mu??? Sabah kalktigimda yarim kilo fazlaydim. 7 tane kurabiye ve tereyagli balik bir gecede yarim kilo yapmamali.Olamaz degil mi? Yani sanirim regli olacagim. Karnim cok agriyor ve gobegim sisti.Cok da asabiyim. Umarim bu fazla kilomun sebebi menstrasyonumun gelmek uzere olmasidir.. Moralim bozuldu ve kendime ceza verdim bugun. Sabah kepek ve sut yedim.

Son düzenleme:
plates + yürüyüş + 2 gündürde lesli yapıyorum

Pilates yuzunden tartida oynama gormuyorsundur.Ne guzel iste. Gelinligi de kafana takma... Yanlarinda pay birakirlar kilo verip alirsan son gun bile ayarlama yapiyorlar. Benimkini acaip dar yapmislardi. Nefes alamiyordum icinde. Dugunden bir hafta once son provada azicik actirdim. 15 dakikalik is onlar icin korkma...

sakın ümitsizliğe düşme canım
en büyük hatan o olur
teşekküre ederim bu arada

plates + yürüyüş + 2 gündürde lesli yapıyorum

leslie 3 mil 10 pounds olandan yaparsan eğer yediklerine dikkat edersen haftada 4-5 kilo verdiriyomuş

ben kızıma cıbıcıbı yaptırcam kaçtım
görüşürüz

önyargılarında hayatını mahvetme canım ütfen asla ümitsizliğe yer verme güzel düsün ki her sey güzel olsun bak bi de su yönden bak sen uzun süredir ailenden ayrı yasadıgın için isin daha kolay oucaktır Allahın izniyle
çünkü eger yanlarından hiç ayrılmasaydın simdiye dek seni hep yanlarında görmeye alıssaardı senin büyüyüp de evlencek yasa gelmeni de kabullenemezlerdi senden ayrılmak da zorlarına gideceğinden isin daha da zor olurdu

ama zaten simdi uzaklıgına alısmıslar bu yüzden daha kolay our

bak ben sana bi örnek vereyim bi arkadasm hiç ayrılmadı aiesinin yanından su an güveneri yok kızlarına yani söyle her seyini onlar halletikleri için onun bi isini kendisi yapabielceğine inanamıyolar güvenmiyolar arkadasım da bu yüzden hep özgüven eksikiği yasıyo alesi asırı bagı yanlarından bi gün gitse bie boguyolar adata araya araya

bir diğer örnekse kuzenim

ona da o kadar baglıydı ki amcamlar böyle bebek sever gibi severlerdi yani neyse üni hayatı ögrtmenik hayatı derken uazavlıgına iyce alıstılar ve sevdiği kisi tanısmaya geelceklerinde

her ne kadar onlar kızlarıyla yeterince oturamadıklarını düsünselerde uzaklıgına alıstık zaten diye hiç zorluk çıkarmadan evendirdiler

ailelerin tanısma konusunda bak benim de daha beli bi sey yok ortada ama ümitsiz olmuyorm insallah Allah yardım edecek

ama benim de tedirginliklerim vardı bunu siz de gördünüz zaman zaman

benim babam asırı espri sakası onun babası ise (onun anlattığı kadarıyla) bayagı bi resmi ve otoriter.

ben beki kabul etmeyecek,samimiyet göstermiycek diye hep tedirginlikler yasadım ama sonra tüm olumsuz düsüncelerimden sıyrıldım dedim kendi kendime adam otoriter olmak zorunda sonuçta cıvık böyle devamı gülen bi öğretmen düsünemeyiz bi ciddiyet olması lazım ki sözü geçsin

onun bu ciddiyeti iyi bi aile olmayacağımız anamına gelmez dedim gayet iyi kaynasacaklarına inandırıyorum kendimi

bak bizim aramızda 10 saatetn fazla yol var . onlar buraya gelirken çok zorluklar çekecek

ve anlıyorum onları gerçekten kolay değil.tek oğlan ve hiç bilmedikleri bi yere hiç bilmedikleri bi aileye gelecekler nasıl karsılanacaklar bilmiyoar

ben nasıl biriyim ailem nasıl biri bilmiyorlar

oğularına güvenip gelcev olsalarda bu tedirginiği mutlaka yasayacaklar

ben de bu düsüncelerle belki de babası kabul etmeyecek diyodum çünkü babasının sartları vardı oglunun hayatı hakkında

iste önce okul bitecek askerliğe gidilcek is kurulcak sonra es

yani oooo en az bi 5 yıl. ben çok ağladım çok dualar ettim SPatzım su an ortada belli bi sey olmadıgı için olumsuz seyer düsünmüyorum her seyin güzel olacagına inanmaya calısıyorum inanıyorum inanmalıyım

inanmalıyım ki dua ederken kabul edilecğine inanarak dua edebileyim.

evet gelinlikçide öyle söyledi düğüne 15 gün kala kapatıcam fermuarını diye inşallah genişletmek değilde daraltmak zorunda kalırlar. :Saruboceq:

cok asiri spor yapiyorsan kas yapiyor olmayasin??? Ama bence pilatesin etkisi, seni daraltiyor ama kilo verdirmiyor

cok asiri spor yapiyorsan kas yapiyor olmayasin??? Ama bence pilatesin etkisi, seni daraltiyor ama kilo verdirmiyor

evet banada dün sporu abartıyomuşum gibi geldi dün.. bacaklarımın ağrısından uyuyamadım.. bilmiyorumkismile sabah öğle akşam birer saatlik spor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…