evet gelinlikçide öyle söyledi düğüne 15 gün kala kapatıcam fermuarını diye inşallah genişletmek değilde daraltmak zorunda kalırlar. :Saruboceq:
evet banada dün sporu abartıyomuşum gibi geldi dün.. bacaklarımın ağrısından uyuyamadım.. bilmiyorumkismile sabah öğle akşam birer saatlik spor.
Ay bir an kendimi hatirladim. Ben bir haftada dugun organizasyonunu, gelinligi, muzigi, yemegi,kuaforu, dj yi herseyi ama herseyi hallettim. Cicekleri bile kendi ellerimle sectim oyle soyleyeyim yani. Nasil stresliydi bir bilsen. Insanlar 6 ay oncesinden basliyorlar cunku organizasyona. Ama herseyde tam istedigim gibi oluverdi. Rahatla sen biraz...Ben bir anlatsam benim hazirliklari tam komediydi...Gelinligin dahil hersey yoluna girer..Eglenceli telaslar bunlar. Kilonu d atakma kafana onemli olan ince gorunmen, fit bir vucudunun olmasi.
Ooooooo o kadar spor yapma yaaaa. Sen direk kas yapiyorsun... Tabi tarti oynamaz.Bak sonra sporu birakinca o kaslar yaga donusur herseyin sarkar daha kotu olur.
leslie 3 mil 10 pounds olandan yaparsan eğer yediklerine dikkat edersen haftada 4-5 kilo verdiriyomuş
evet banada dün sporu abartıyomuşum gibi geldi dün.. bacaklarımın ağrısından uyuyamadım.. bilmiyorumkismile sabah öğle akşam birer saatlik spor.
İp atlıyim 1 hafta sabah ve akşam yürüyüşlere devam
ama o da karbonhidrat yakıyo ama karbonhidratlar bitince yağı yakar di mi yaaa ????
başka ne yapabilirim?? plates mi? callentenicsin esneme hareketleri süper kadın yukarı doğru gerdiriyo ya vücudu o hareket karın kaslarını fena çalıştırıyo onu da yapıyim bari
platesi nerden indiriyim kızlar???
şu anda da canım fena halde N**** (Siyahi) neyin istedi..maşşallah o uzun bisküvi reklamı gibi menüyü görünce bir fena oldum yaa:bbo:
bilmiyorum katrece yanlarımın gitmesine seviniyorum ama şu tatıda güldürse beni.. bazen zayıflarım düğüne kadar diyorum bazen umutlarım tükeniyo.. deli gibi spor yapıyorum ama neden tartıda düşmüyorum ki?
Kizlar dun beni sen aslinda zayifmissin diye gaza getirdiginiz icin aksam yemeginden once 7 tane kurabiye yedim.Dahasi firinda yagsiz pisirmek istedigim baligi tereyaglayip alimunyumda pisirdim.. Yemekten sonra da esimin patlamis misirlarindan tirtikladim. Sonuc mu??? Sabah kalktigimda yarim kilo fazlaydim. 7 tane kurabiye ve tereyagli balik bir gecede yarim kilo yapmamali.Olamaz degil mi? Yani sanirim regli olacagim. Karnim cok agriyor ve gobegim sisti.Cok da asabiyim. Umarim bu fazla kilomun sebebi menstrasyonumun gelmek uzere olmasidir.. Moralim bozuldu ve kendime ceza verdim bugun. Sabah kepek ve sut yedim.
14 günlük program o hergün yapman lazım cnm leslie yürürken söylüyo zaten benim yeni bitti o ama benim zaten kilo vermem durmuştu o yüzden değişiklik yok
5 mil en çok sevdiğim yürüyüşü leslienin çok eğlenceli
bi de lastikle yaptığı vardı 4 mil sanırsam offf beni bitirdi...
farklı kas grupların çalışmış da olabilir cnm kas yapmak kolay değil fitness hocası söylemişti önceden
benim de sabah 45 akşam 45 gece 45 şeklinde ama vücut alışınca bana mısın demiyo
ne diicem soğuma ve esneme yapıyo musun??? yapmıyosan o kilo basar şiş kalıyo kaslar çünkü bilmiyorumkismile
malesef sizin su spor konuları hakkında cah,ilim canım o yüzdne tam yazamıyorum
bel fıtıgın yovsa ip atlamak da güzel tabi. tüm vüzut çalısıyo nerdeyse vücudu en güzel sekillendiren sporlardan diyolar artık ne kadar dğru bilmiyorum
bende atlıyorum haftada 300 kadr
ayy yazarken çok düsündüm canım :sinifsinif:
utandım valla
insallah bi da böye utanacak sey yapmıycam
ben o dedikerimi 3 günde tükettim ama öyle bi günde değil onu da söylim:)
ve oturdugum yerden değil yürürken ancak sınavdayken tükettiklerim var tabi onlarda çok değidi
hava asırı yagmurluydu yemek yiyecek vakm de yoktu o yüzden yedim
bi de adet öncesi olunca 3 gün böyle igrenç beslendim
neyse insallah bida olmasın
canım düsün biz kendimizi nisan sonuna mayısa kadar baygı bi zayıflayacağımıza inanıdırıyoruz sen eylül olmasına ragmen neden böyle salıveriyosun kendini.
yağların kasa dönmüstür toparlanınca bu ne güzel bi sey bence .öyle yandan öncen sarksa ve tartıda kilo verdiğini görsen, verdiğin yalnızca attıgın sudan olsa daha mı iyi. sen sporune dnegeli beslenmene devam et bence gayet güzel sonuç alacaksın azmettikten ve kararlı olduktan sonra
inşallah canım :Saruboceq:
aboww terayaglı balık falanohaoldumsmile
ama o kadar kilo yapmaz siskinlikte vardır onun içinde içtigin suda vs de
neyse kızlar dikkat edin valla bugünki menülerinizden itibaren cezalar da devreye giricek söyliyim
kaydirigubbakcemile
teşekkür ederim desteğin için umarım herşey istediğim gibi olur.. boshayallersmile
özellikle en çok istediğim gelinliğin içinde zarif durmam. bak sen nasıl zarif olmuşsun incecik.. bende öyle olmak istiyorum..
Eminim sende cok zarif olacaksin. Dugun gununun guzel olup olmamasi elbette onemli ama o kadar da degil inan ki. Onemli olan bir omur boyu mutlu olmak....Simdi ben o gunu hep guzel hatirliyorum ve dusundukce gulumsuyorum. Pozitif dusun rahatla hersey gonlune gore olacak.Kafanda buyutme bu detaylari cok fazla.Ve de 3 saat spor yapma.
sabah yeşillik peynir domates salatalık biber den oluşan 2 ekmek arasına koydum yedim. birde büyük bardak portakla suyu içtim..... (katrecim ekmeğin neli olduğunu bilmiyorum unonun büyümix iydi)
ara bir elma yarım saat sonra bir paket çubuk kraker.....
öğle yemeğinde brokolili mantarlı karnıbahar fırında pişmiş yanında da yoğurt......
:1no2: hayır yapmadım
2 saati geçen sporlarda c vitamini takviyesi alman lazım cnm çok biber mi portakal mı yersin vitamin mi içersin sen bilirsin
Aksi halde vücut kortizon salgılamaya başlıyor ve gitgide şişiyosun..
C vitamini kortizon salgısını dengeliyo yerimseniben
Peppermint dogru diyor. Aileler sizin gozlerinizdeki mutlulugu gorunce sevmedikleri seyleri bile duymazdan gormezden geliyorlar esin ve ailesiyle ilgili ..
önyargılarında hayatını mahvetme canım ütfen asla ümitsizliğe yer verme güzel düsün ki her sey güzel olsun bak bi de su yönden bak sen uzun süredir ailenden ayrı yasadıgın için isin daha kolay oucaktır Allahın izniyle
çünkü eger yanlarından hiç ayrılmasaydın simdiye dek seni hep yanlarında görmeye alıssaardı senin büyüyüp de evlencek yasa gelmeni de kabullenemezlerdi senden ayrılmak da zorlarına gideceğinden isin daha da zor olurdu
ama zaten simdi uzaklıgına alısmıslar bu yüzden daha kolay our
bak ben sana bi örnek vereyim bi arkadasm hiç ayrılmadı aiesinin yanından su an güveneri yok kızlarına yani söyle her seyini onlar halletikleri için onun bi isini kendisi yapabielceğine inanamıyolar güvenmiyolar arkadasım da bu yüzden hep özgüven eksikiği yasıyo alesi asırı bagı yanlarından bi gün gitse bie boguyolar adata araya araya
bir diğer örnekse kuzenim
ona da o kadar baglıydı ki amcamlar böyle bebek sever gibi severlerdi yani neyse üni hayatı ögrtmenik hayatı derken uazavlıgına iyce alıstılar ve sevdiği kisi tanısmaya geelceklerinde
her ne kadar onlar kızlarıyla yeterince oturamadıklarını düsünselerde uzaklıgına alıstık zaten diye hiç zorluk çıkarmadan evendirdiler
ailelerin tanısma konusunda bak benim de daha beli bi sey yok ortada ama ümitsiz olmuyorm insallah Allah yardım edecek
ama benim de tedirginliklerim vardı bunu siz de gördünüz zaman zaman
benim babam asırı espri sakası onun babası ise (onun anlattığı kadarıyla) bayagı bi resmi ve otoriter.
ben beki kabul etmeyecek,samimiyet göstermiycek diye hep tedirginlikler yasadım ama sonra tüm olumsuz düsüncelerimden sıyrıldım dedim kendi kendime adam otoriter olmak zorunda sonuçta cıvık böyle devamı gülen bi öğretmen düsünemeyiz bi ciddiyet olması lazım ki sözü geçsin
onun bu ciddiyeti iyi bi aile olmayacağımız anamına gelmez dedim gayet iyi kaynasacaklarına inandırıyorum kendimi
bak bizim aramızda 10 saatetn fazla yol var . onlar buraya gelirken çok zorluklar çekecek
ve anlıyorum onları gerçekten kolay değil.tek oğlan ve hiç bilmedikleri bi yere hiç bilmedikleri bi aileye gelecekler nasıl karsılanacaklar bilmiyoar
ben nasıl biriyim ailem nasıl biri bilmiyorlar
oğularına güvenip gelcev olsalarda bu tedirginiği mutlaka yasayacaklar
ben de bu düsüncelerle belki de babası kabul etmeyecek diyodum çünkü babasının sartları vardı oglunun hayatı hakkında
iste önce okul bitecek askerliğe gidilcek is kurulcak sonra es
yani oooo en az bi 5 yıl. ben çok ağladım çok dualar ettim SPatzım su an ortada belli bi sey olmadıgı için olumsuz seyer düsünmüyorum her seyin güzel olacagına inanmaya calısıyorum inanıyorum inanmalıyım
inanmalıyım ki dua ederken kabul edilecğine inanarak dua edebileyim.
@peppermint (kendime )bugun iyi gidiyorsun, afferin kizim pepper; hep boyle akilli ol
laelaelaelaelae
13/04
Sabah
2 dilim kepek ekmegi
Domates-salatalik
1 ince dilim kasar
1 kucuk bal
Yesil cay
Ara
Yarim cay b.sut
Ogle
Yarim tabak bezelye yemegi
Light yogurt
-Ekmeksiz-
Ara
@peppermint çok şekersin canım ya! iyi ki varsın!opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?