50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet gelinlikçide öyle söyledi düğüne 15 gün kala kapatıcam fermuarını diye inşallah genişletmek değilde daraltmak zorunda kalırlar. :Saruboceq:

Ay bir an kendimi hatirladim. Ben bir haftada dugun organizasyonunu, gelinligi, muzigi, yemegi,kuaforu, dj yi herseyi ama herseyi hallettim. Cicekleri bile kendi ellerimle sectim oyle soyleyeyim yani. Nasil stresliydi bir bilsen. Insanlar 6 ay oncesinden basliyorlar cunku organizasyona. Ama herseyde tam istedigim gibi oluverdi. Rahatla sen biraz...Ben bir anlatsam benim hazirliklari tam komediydi...Gelinligin dahil hersey yoluna girer..Eglenceli telaslar bunlar. Kilonu d atakma kafana onemli olan ince gorunmen, fit bir vucudunun olmasi.

evet banada dün sporu abartıyomuşum gibi geldi dün.. bacaklarımın ağrısından uyuyamadım.. bilmiyorumkismile sabah öğle akşam birer saatlik spor.

Ooooooo o kadar spor yapma yaaaa. Sen direk kas yapiyorsun... Tabi tarti oynamaz.Bak sonra sporu birakinca o kaslar yaga donusur herseyin sarkar daha kotu olur.

teşekkür ederim desteğin için umarım herşey istediğim gibi olur.. boshayallersmile
özellikle en çok istediğim gelinliğin içinde zarif durmam. bak sen nasıl zarif olmuşsun incecik.. bende öyle olmak istiyorum..

Ooooooo o kadar spor yapma yaaaa. Sen direk kas yapiyorsun... Tabi tarti oynamaz.Bak sonra sporu birakinca o kaslar yaga donusur herseyin sarkar daha kotu olur.

evet. artık sabah yarım saat, akşam yarım saat yapayım birde plates.. öğleni kaldırıcam aradan

leslie 3 mil 10 pounds olandan yaparsan eğer yediklerine dikkat edersen haftada 4-5 kilo verdiriyomuş

14 günlük program o hergün yapman lazım cnm leslie yürürken söylüyo zaten benim yeni bitti o ama benim zaten kilo vermem durmuştu o yüzden değişiklik yok

5 mil en çok sevdiğim yürüyüşü leslienin çok eğlenceli

bi de lastikle yaptığı vardı 4 mil sanırsam offf beni bitirdi...

evet banada dün sporu abartıyomuşum gibi geldi dün.. bacaklarımın ağrısından uyuyamadım.. bilmiyorumkismile sabah öğle akşam birer saatlik spor.

farklı kas grupların çalışmış da olabilir cnm kas yapmak kolay değil fitness hocası söylemişti önceden

benim de sabah 45 akşam 45 gece 45 şeklinde ama vücut alışınca bana mısın demiyo

ne diicem soğuma ve esneme yapıyo musun??? yapmıyosan o kilo basar şiş kalıyo kaslar çünkü bilmiyorumkismile

malesef sizin su spor konuları hakkında cah,ilim canım o yüzdne tam yazamıyorum

bel fıtıgın yovsa ip atlamak da güzel tabi. tüm vüzut çalısıyo nerdeyse vücudu en güzel sekillendiren sporlardan diyolar artık ne kadar dğru bilmiyorum

bende atlıyorum haftada 300 kadr

şu anda da canım fena halde N**** (Siyahi) neyin istedi..maşşallah o uzun bisküvi reklamı gibi menüyü görünce bir fena oldum yaa:bbo:

ayy yazarken çok düsündüm canım :sinifsinif:

utandım valla

insallah bi da böye utanacak sey yapmıycam

ben o dedikerimi 3 günde tükettim ama öyle bi günde değil onu da söylim:)

ve oturdugum yerden değil yürürken ancak sınavdayken tükettiklerim var tabi onlarda çok değidi

hava asırı yagmurluydu yemek yiyecek vakm de yoktu o yüzden yedim

bi de adet öncesi olunca 3 gün böyle igrenç beslendim

neyse insallah bida olmasın

canım düsün biz kendimizi nisan sonuna mayısa kadar baygı bi zayıflayacağımıza inanıdırıyoruz sen eylül olmasına ragmen neden böyle salıveriyosun kendini.
yağların kasa dönmüstür toparlanınca bu ne güzel bi sey bence .öyle yandan öncen sarksa ve tartıda kilo verdiğini görsen, verdiğin yalnızca attıgın sudan olsa daha mı iyi. sen sporune dnegeli beslenmene devam et bence gayet güzel sonuç alacaksın azmettikten ve kararlı olduktan sonra

aboww terayaglı balık falan
ohaoldumsmile

ama o kadar kilo yapmaz siskinlikte vardır onun içinde içtigin suda vs de

neyse kızlar dikkat edin valla bugünki menülerinizden itibaren cezalar da devreye giricek söyliyim

kaydirigubbakcemile

:1no2: hayır yapmadım

bende öğlen yemeğimi yeyip kursa gidicem kızlar

aksam 5 i geçer gelmem

örgü kursuna yazıldım

triko makinelerinde böyle örerken o sağa sola götürülen alet (hani yaprak dökümünde ferhunde cadısının anası yapıyo ya) iste onu yaparken koarımı çalıstırmıs oluyyorum skol sporu yani hehe:)

zati kollarımın incelmesini istiyodum ben üst bıngılların ama devamı sağ koa yaptıgımdan dengesiz olabilir incelme:)

o yüzden iki elimle götürüp getiritim belki

hadin görüsürüz dikkat edin beslenmenize

cezalar cezalar cezalarrrrr:lepi:

:)
lmaz:
benden sölemesi

Eminim sende cok zarif olacaksin. Dugun gununun guzel olup olmamasi elbette onemli ama o kadar da degil inan ki. Onemli olan bir omur boyu mutlu olmak....Simdi ben o gunu hep guzel hatirliyorum ve dusundukce gulumsuyorum. Pozitif dusun rahatla hersey gonlune gore olacak.Kafanda buyutme bu detaylari cok fazla.Ve de 3 saat spor yapma.

destekleriniz için teşekkür ederim kızlar.. umarım herşey dediğiniz gibi olur.. kaçtım ben

öpüyorum hepinizi

teşekkür ederim anchusa :1hug:

sabah yeşillik peynir domates salatalık biber den oluşan 2 ekmek arasına koydum yedim. birde büyük bardak portakla suyu içtim..... (katrecim ekmeğin neli olduğunu bilmiyorum unonun büyümix iydi)

ara bir elma yarım saat sonra bir paket çubuk kraker.....

öğle yemeğinde brokolili mantarlı karnıbahar fırında pişmiş yanında da yoğurt......

ben de evdn çıkmadan önce menümü yazayım kızlar

2 tane kuru biber dolmsı
2 y.kas. yogurt
yesillik,beyaz lahana

büyümixse tam tahılı olabilir canım onlar bayagı gıdalı oluuo ama sabah yemisin nasıl olsa kahvaltının iyi olması sart

elmayı sade yemek acıktırıyo canım. ben ya öncesinde yogurt yiorum ya da elmayı diimleyip ruseym serpip su da içerek yiyorum

öğle yemeginde güzel bence

ben de ne zamandır su içmiyorum fazla ya

insallah su içmeye de yeniden baslıycam

adet oluyorum bende sanırım artık sonunda yeni umarım

:1no2: hayır yapmadım

2 saati geçen sporlarda c vitamini takviyesi alman lazım cnm çok biber mi portakal mı yersin vitamin mi içersin sen bilirsin

Aksi halde vücut kortizon salgılamaya başlıyor ve gitgide şişiyosun..

C vitamini kortizon salgısını dengeliyo yerimseniben

senin şu bilgi patlamalarını özlemişiz vallahi
dün bende l-carnitine sordum eczaneye bilmediklerini söylediler kalfalar
eczacı abi bilir dedim gösterdim evet yağ yakmaya yardımcı dedi
bugün bakacaklardı fiyatına ve getirip getiremeyeceklerine

QUOTE=anchusa;12642837]Her sey gonlune gore olur umarim ama bu kadar buyutme kafanda bunu. Ben de esimde cok bagimsiz kisilerdik.Ben de on senedir yalniz yasiyordum ve hayatimdan pek bir memnundum. Hayatlarimizi ve aileleri birlestirmek gercekten pek bana da zor gibi gelmisti. Ama goreceksin tanismadan sonra daha kolay gelisecek hersey. Bir de o donemde bir suru seyi duymazdan gelmek lazim.[/QUOTE]

Peppermint dogru diyor. Aileler sizin gozlerinizdeki mutlulugu gorunce sevmedikleri seyleri bile duymazdan gormezden geliyorlar esin ve ailesiyle ilgili ..

evet sanırım en iyisi bir süre duymazdan gelmek olucak. çünkü o dönemde aile içinde yaşadığım sıkıntıları sevdiceğinle de paylaşamazsın. o kadar hassas bir nokta ki...çünkü ailenin söylediği küçücük bir olumsuz şeyi sen kısa zaman sonra unutsan da o unutmaz. erkek arkadaşımın ailesi benim için kötü birşey söylese, ben de unutmam onu...saol anchusacım tatlı sözlerin için. umarım herşey kolayca, su gibi olup bitecek...

çok güzel anlatmışsın canım benim. elbette çeşitli zorluklar yaşayacağız. yeni bir hayat kuruluyor. önemli olan tarafların birbirinin sınırlarına saygı göstermesi. ben kendi ailemin karşıma geçüp "hayır seni vermeyeceğiz" demiyeceğini biliyorum tabiki. ben artık 25 yaşında, kendi hayatını kazanan, hatta 7 yıldır onlardan ayrı bir hayat yaşayan bir bireyim. bu kadar sevdiğim, sevildiğim için çok mutlu da olacaklar. ama geleceğimle ilgili endişe duymaları, ya da seçtiğim hayatla ilgili bir hayalkırıklığı yaşamalarını hiç istemiyorum...Katrececim ne diyeyim Allah yardımcımız olsun!

@kuzu cnm takma kafana bu kadar, zaten dugun yaklasitkca kosturmaktan ve de stresten zayiflayacaksin. ben dugune yakin epey kilo vermistim; gelinlikci gelinligi draltmaktan bikti, arik daha da zayiflama yoksa dugun gunu gelinlik uzerinden dusecek ha dedi bana, daha da daraltmam dedi )

@anchusa ohh yarasin afiyet olsun, 1 gunde kilo alinmaz, bazi aksamlar ben de cok yersem ertesi gun tartida fazla cikiyorum ama o kilo degil, henuz sindiremedigimizden agirlik yapiyor o yediklerimiz, sonra ertesi gun az yiyince eski kiloma donuyorum.

katrece inanamiyorum, o kadar biskuvinin hepsinden birer paket nasil yedin yaaa??? saka mi yapiyorsun yoksa gercek mi?? arada cikolatalar falan da varrr :-oo valla sok oldum, ben hayatta yiyemem o kadar, istesem de yiyemem..
iyi 300 gr.la kurtarmissin vallaaaa

@sensewitch cnm biz sana dun dogru durust yemek ye, azicik kalori al dedik; yok barbunya, yok ispanak yemis de, sismis de, ogutememis de.... kiz yememe hastaligina yakalanican basimiza; soyle sutlu tatli, ya da ozel-lezzetli bi yemek yiyedin kusum, bugun de az yerdin..

@spatz cnm bu kadar kisinin moral motivasyonundan sonra artik korkmuyorsun diy mi evlilik oncesi sureclerden;
ilerde o anlar o kadar tatli anilar olarak kaliyor ki, tadini cikar. ben de senin gibi stres yaparken esim bana moral verirsi, bak ilerde bunlari hatirlayinca gulumseyecegiz, derdi, hakliymis...

bence cok guzel seyler, ilk tanismaya geldikleri zaman ki esimin hali gozumun onunden gitmiyor; koltugundan kalkamamisti yazik, cok terlemisti.... )))

@klik nu ne asama, eskiden yeme derdik sana simdi biseyler ye, sirf cayla olmaz diyoruzz .. yuru be kizim, kim tutar seni p

@peppermint (kendime )bugun iyi gidiyorsun, afferin kizim pepper; hep boyle akilli ol
laelaelaelaelae

13/04
Sabah
2 dilim kepek ekmegi
Domates-salatalik
1 ince dilim kasar
1 kucuk bal
Yesil cay

Ara
Yarim cay b.sut

Ogle
Yarim tabak bezelye yemegi
Light yogurt
-Ekmeksiz-

Ara

@peppermint
çok şekersin canım ya! iyi ki varsın!opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…