50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Elimde bir diyet listesi var burcu, ordan baktım. ona göre kahve serbest içecek grubuna sokulmuş. Ancak sanırım şekersiz olmak kaydıyla.

selisha mutlu yıllar ve geçmiş olsun...

benim de dün yediklerim:

sabah: 1 kase nesfit artı süt

öğlen: köri soslu tavuk yanında azcık elma dilim patates

ara: mavi yeşil mısır patlağı 2 adet

akşam: 1 tabak kıymalı fasulye
1 dilim kepek ekmeği
gece: 2 dilim karpuz
yarım paket diyet bisküvi

şişkinliğim hala devam ediyor ama şu reglim bi geçse de artık. gerçi kızlar bacaklarımda da kalınlaşma var sanki 2 hafta önce böyle değildim nasıl oldu anlamadım spordan dolayı mı acaba böyle br anda kalınlaşma oldu. çok sinir bi durum sürekli ayna karşısında bacaklarıma bakıyorum. üst tarafta hiçbişey yok incecik göbek bile yok ama üst bacaklar felaket durumda. 1 kilo bile alsam direk oraya gidiyor.

hee hee işin zor me_as cığım regl den dolayı kilom aynıydı ama kesin kilo vermiş olacağım haftaya çok gayret etmen gerekiyor çokkk :jeyyar:
burcucuğum günde bir kere şekersiz türk kahvesinin zararı yokmuş hatta akşam hariç gün içerisinde içmenin faydası bile varmış , tok içmezsen metabolizmayı hızlandırıyormuş canım. ara öğünlerine ekleyebilirsin bence yerimseniben
bal_ esmerciğim spordan dolayı hemen kalınlaşma olur mu ki ?

ben bu hafta 57 olarak kayıt olabilirim çok yoğunum ve hafta sonları ancak evde internete girebiliyorum iş yerinde pek fırsat bulamıyorum
o yüzden çarşamba bildirimlerim sarkıyo kusura bakmayın kızlar
ve 5i bir yerdenin poşetlisi var hazırı

moonserose0 ....58**** 54 olacak
me_as ..............55.2***** 50 olacak
Sportie .............58***** 52 olacak
guguz ...............57***** 50 olacak
selisha ..............54,4 ****** 48 olacak
Serena.............. 51.6***** 48 olacak
bal-esmer ..........54,8***** 50 olacak
Karamsar-tarz ....56,5*****53 olacak
maeves............. 56.5 ***** 53 olacak
prensessisi ........55*****50 olacak
MissDeFnE....... 52,6 ***** 50 olacak
bozo85 ..............55 ***** 52-53 olacak
yanetki ..............58.4***** 55 olacak
Mikla .................55.5***** 52 olacak
Ddiiiddeemm ......51.5*****48 olacak
sempatik............56,5*******52 olacak
karalım...............56******50 olacak
beyaz melek ......55******51 olacak
damla.................50,5******47 olacak
spatz..................56,2******52 olacak
kahorihoma.........53******50 olacak
figenk24..............58******50 olacak
burcuhayal………59******50 olacak

selam kızlar nasılsınız?

Moonserrose nasılsın?

Yaa ben eskisi gibi sık gelemiyorum.Bazen giriyorum ve yazdıklarınızı okuyorum sadece.
Neler yapıyorsunuz gittimi kilolar?

selam kızlar nasılsınız?

Moonserrose nasılsın?

Yaa ben eskisi gibi sık gelemiyorum.Bazen giriyorum ve yazdıklarınızı okuyorum sadece.
Neler yapıyorsunuz gittimi kilolar?

merhaba canımmm ben çok iyiyim sen nasılsın? neler yapıyorsun görüşmeyeli? ben diyet ve spora aynen devam ediyorum.üç haftadır liko vermem durmuştu ama önümüzdeki hafta fırtına gibi geliyorum :jeyyar: aramıza yeni arkadaşlarda katıldı onların destek ve motivasyonlarıyla hep beraber yola devam ediyoruz kaydirigubbakcemile5 fırsat buldukça gel lütfen özletme kendini Şeniz

merhaba kızlar

ne zamandır giremedim buraya valla, işler de yoğun, şimdi biraz rahatım

ben yarım kilo daha verdim ancak 57,500 oldum.
Benim en zor zamanlarım başladı, 58'e kadar bir şekilde geliyorum işte bundan sonrası, çok zorluyor beni, hem geçen zamandan dolayı bir yorgunluk bıkkınlık oluyor hemde bundan sonra kilo vermeyi vücut pek istemiyor. Neredeyse son 18 yılda en fazla inebildiğim kilo 55.
Benim hedefim 52
bakalım bunu gerçekleştirirsem bende çok afilli bir başarı öyküsü yazacağım

herkese sevgiler

sportie avatarındaki hatuna her gun en az 10 dakika baksan azim geleceğine eminim

Kızlar

Kilo vermeniz düştüğü zaman bir gün dilediğinizce yeyip metabolizmayı şaşırtmalı. Tabi ki kilo kilo baklava, pasta ıvır kıvır değil, ama ne bileyim NORMAL işte.. normal ekmek, makarna, pilav.. rejimde olmasanız ne yerseniz ondan işte.. hatta abartmamak şartı ile tatlı da serbest. böylelikle metabolizma şaşıyor ve tekrar kilo vermeye başlıyoruz - diye biliyorum. Bu şekilde bilgisi olan var mı ?

bende duydum daha önce ama denemedim hiç, zaten dursa bile kilo vermemiz diyet ve spora aynen devam ediyorsak bir zaman sonra tekrar başlıyor. ayy kolaymı verdim ben 6 kg u kendimi hiç tehlikeye atamam valla :dilcikar:

tşk ederim canım artık azcık şekerle yaparım nescafe sevmiyorum ama türk kahvesi tutkunuyum onu da cok az şekerli içerim artık.

bende şöyle bişey duydum yaptığmız sporun saatini ara ara değiştirmek gerekiyomuş hep aynı saatte yapınca bunye ona bizaman sonra bağışıklık kazanıyomuş.bi uzman tv de solemişti bende hafta da bir değiştiriyorum 1 hafta gunduz bi hafta öğlen bi hafta akşam gibi.bide daha önce fitneesa gidiyodum ordaki eğitmen, yemekten 2 saat sonra spor yap,spor yaptıktan sonrada en az 1.5 saat sonra yemek ye.spordan sonra uyuma,uzanma demişti.

moonserose canım ben sporu uzun süredir yapıyorum. ekim ayından beri diyim. zaman zaman kısa aralarım oldu fakat düzenli olarak pilates ve fitness yapıyorum. belki ondan dolayı bir kaslanma ve dolayısıyla bir kalınlaşma olduğunu düşünüyorum. ama bir yandan yanılıyor da olabilirim sonuçta 2 hafta önce 53 kiloyken ince görünüyordu basenlerim. dikkat etmediğim için bir anda yağ depolamış da olabilirim. neyse ben de azimle devam ediyorum napıyım artık mecburen tekrar kilo verene kadar devam...senin de azmine hayranım bu arada harika gidiyorsun. bu sağlıklı beslenme programını bozmak iş değil. sadece bazı öğünlerde kendimize yaramaz yiyecekleri yemek için izin verebiliriz o da diğer öğünde az yemek şartıyla. öyle ipin ucu kaçtı mı yakalaması çok zor ve eskisinden daha çok kilo alıyoruz bu bir gerçek.

bugün yediklerime gelirsek:

sabah: 1 kase nesfit

ara: birkaç tane kiraz

öğlen(spordan sonra): kepek ekmekli domates peynirli sandviç, 1-2 tane zeytinyağlı sarma

ara: 2-3 adet petibörsenağlama (tatlısız yapamıyorum en iyisi bu tarz bisküviler yemek heralde bilmiyorum hata mı yapıyorum ama)

akşam: ızgara tavuk ve salata

bugün iyi gittim galiba kızlar. gerçi önümde uzuuun bir gece var ama yeşil elma ve birkaç diyet ürünle atlatmayı planlıyorum. benim gibi gece oturan ve atıştıracak bişey bulamayan var mı? diyet yaparken gece neler yemek veya yememek lazım bu konuda fikrinizi merak ediyorum. en büyük sorunlardan biri de bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın canlarım,nasılsınız?_ben çok iyiyim :))

burcucuğum bende duydum dediklerini,ben bi ara her akşam aynı saatte aynı sporu yapıyordum belkide onun için bir ara kilo vermem durdu ama sonra sporuda saatinide değiştirdim. gün aşırı farklı şekilde çalışmaya başladım ve kilo vermem devam etti.yaa sizler ne güzel platese fitnese gidebiliyorsunuz ufffsss çok gıpda ediyorum size

bal_esmerciğim teşekkür ederim canım. neden bu kadar azimliyim biliyor musun kilo verdikçe daha çok kendimi beğeniyorum.hem görünüş olarak hemde manevi olarak,istediğim bir şeyi tamamen kendi gayretlerimle yaptığım için kendime olan özgüvenimi kuvvetlendiriyorum.aynı şeyi zamanla sizde keşfedecek ve çok mutlu olacaksınız :)) seninde dünkü menün gayet güzel. akşam canım tatlı birşey isterse yaş veya kuru meyve yiyebilirsin.önceleri bende akşam çayın yanında birşey yemeden edemezdim ama şimdi öyle alıştım ki yiyince vicdan azabı çekiyorum kaydirigubbakcemile3

dünki yediklerim
sabah;klasik kahvaltı
ara;5 adet erik
öğle; 1 tabak miss gibi kara lahana yemeği :))
ara;6 adet kiraz
akşam; 4 kaşık sebzeli tavuk güveci
ara;5 adet fındık

akşam yemeğinden sonra sahilde 45 dak yürüyüş yaptım,yatmadan öncede 750 adım stepper le çalıştım.2 lt den fazla su içtim

herkese kolaylıklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…