50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Moonseroseciğim bakıyorum bir gün kaçamak yaptım diye beni kara listeye aldinizgamyoncuiremsu

peki bu çayı nerden alıcam şekerim ?

yok ben yavrum bu kadarcık şeyle kara listeye alınmazsın espri yapıyorum :1hug: canım ben aktarcımdan hepsinden 50 şer gr alıyorum uzun süre yetiyor . bir fincan sıcak suya hepsinden birer tutam atıp 2-3 dak.demlenmesini bekliyorum sonra süzüp içiyorum.arada tarçın çubuğuda atıyorum azıcık içimi daha zevkli olsun diye

hepsinin bir arada olanı yok mu, uğraşmasak bu kadar.vay bu kadar üşengeçlik olur ancak yaw sengözlerimebaksanab

mrb moonseroseo takıma gırebılırmıyım ayrıca kurallar hakkında bilgi alabilirmiyim ben 59 kıloyum ve 50 olmak için uğraşıyorum daha yenı uyeyim herkese slmlar ve kolay gelsın...

kizlar ben bugun ipin ucunu baya kacirdim ayagimdan dolayi sporda yapamiyorum
ne azimsizmisim ben ya ,bi sabredemiyorum su bogazima:mymeka:

günaydin kızlar...

dün yediklerimi yazayım:

Sabah : Kepek ekmeğine beyaz peynir domatesli tost
Ara öğün yok.
Öğlen : Izgara tavuk ve salata
ara öğün: galeta ve erik
akşam : bir tabak bulgur pilavi ve yoğurt
gece: 1 bardak süt

hepinize hafif günlera.s.

günaydın canlarım nasılsınız?
ayyy spatzzz ne üşengeçsin yavrum sen :)) hepsini karıştır bir fincana bir yemek kaşığı koy demle o zaman aynı şey zaten .poşet çayı varmı 5 i 1 yerde olarak bilmiyorum.
hoşgelsin burcuhayal sefalar getirdin,tabiki bize katılabilirsin. senden isteğimiz haftada ena z 2-3 kere paylaşımda bulunman,mümkünse her gün bir önceki gün neler tükettiğini bizle paylaşman, birbirimizi motive etmek için paylaşımda bulunman.birde çarşamba günleri tartı günümüz her çarşamba kilo bildiriminde bulunman.ekliyorum canım listeye seni kaydirigubbakcemile

dünki yediklerim;
sabah;klasik kahvaltı çavdar ekmekli
öğlen: 4 kaşık patlıcan musakka
salata
ara: bir avuç erik
akşam; 1 tas mercimek çorbası
1 tabak sebzeli hamsi güveci
ara: bir küçük kase kiraz

2,5 lt su içtim,bitki çaylarımı içmeye hergün zevkle devam ediyorum.40 dak.spor yaptım
herkese kolaylıklar dilerim

günaydın canım, maşallah sana çok iyi gidiyorsun, bulgur pilavu çok yararlıymış,haftada 2 kere bulgur pilavı yiyebilirsin demişti anneme diyetisyeni

kızz sempatik ne yaptın da ne yedin yine kim bilir kaydirigubbakcemile3

günaydın hayırlı cumalar hepinize dün yediklerim
kahvaltı:1domates 1 salata 1haşlanmış yumurta peynir 6 tane zeytin 1 bardak yarım yalı süt
öğlen:1 kase erik, leblebi
akşam: mantar yemeği

Günaydın Kızlar

Ben dün akşam üstü rahatsızlandım. Hem bağırsaklarımı bozmuşum hem istifra ettim

Dün akşam hiç bir şey yiyemedim, zaten zamanımın çoğunu klozet tepesinde geçirdimkötükedihüso

Dün yediklerim
Sabah: Kepek ekmeğine domates beyaz peynir tost.
1 taze sıkılmış meyve suyu portakal / greyfurt
Öğlen = yoğurtlu semizotu
Ara = 1 kase çilek
Akşam mide bulantısından yiyemedim. Dünden bugüne 800 gr vermişim. sevinmeli miyim üzülmeli miyim bilmiyorum..

Ayrıca BENİM BUGÜN DOĞUMGÜNÜM :lepi:
Tebrikler kabul edilir :dance:

günaydın hayırlı cumalar hepinize dün yediklerim
kahvaltı:1domates 1 salata 1haşlanmış yumurta peynir 6 tane zeytin 1 bardak yarım yalı süt
öğlen:1 kase erik, leblebi
akşam: mantar yemeği

ooo çok iyisin şekerim böyle giderse haftaya hepimiz kilo vermiş olacağız . eriği bende çok tüketmeye çalışıyorum.doğal aspirin diyorlar hemde kalorisi yok denecek kadar azsositososito

geçmiş olsun canıom dikkat et kendine üşüttün mü yoksa ?

doğum günün kutlu olsun,mutlu,huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçirmeni dilerim . nice yıllara canımm a.s.a.s.a.s.

mutlu ve fit yıllar Selisha hihoyyyt

Dün yediklerimi yazayım ben de :
SAbah : ılık sirkeli su, bir kase yarım yağlı sütle ıslatılmış cornflakes.
Ara: ış yoğunluğundan yapılamadı.
Öğlen : Tavuk şiş, yanında biraz salata
Ara: Gene yollarda olduğmdan yapılamadı.
Akşam: Bir adet enginar haşlanmış + ıki kepçe çorba
Ara : 4 adet kayısı yedim.

Hepimize bol sağlıklı ve hafif günler diliyorum şimdiden.

Hangi arkadaş yazmıştı farkında değilim ama yediklerinin en altına hafif günler dileklerini yazmış, çok hoşuma gitti, çalıntı yaptım

maşallah me_as cığım sende iyi gidiyorsun.nasılsın , çok yoğunsun sanırım kolaylıklar dielrim canım

Her zaman yoğun olmuyorum da. Arada bir yoğunluk oluyor, o zamanlar zorlanıyorum biraz ama elimden geldiğinde diyetimi takip ediyorum. Seninle yarışıyoruz ya , haftaya hangimiz kilo vermişiz diye bakıcaz ya, dikkat ediyom :))))

tşk ederimmm
dünkü yediklerim
sabah:1.5 dilim light ekmek kucuk bir dilim peynir 3 zeytin domates ve salatalık
ara : çok yogun olduğum için dün sadece turk kahvesi içebildim
öğlen: light ekmekle hazırlanmıs tost domates salatalık bide azıcık nutella canım çok çektıde
aradamın eşyalarının yerini değiştirdim butun kıyafetleri duzelttım derken akşam olmuş
akşam: yorgunluktan bişey yiyemedim 5 tane light bisküvi ve yeşil çay
ama bundan sonra öğün atlamamaya dikkat etcem ve tabiki spor bu arada bir soru türk kahvesinin diyete zararı varmıdır? herkese kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…