Selam watercım, o kadar menü yazıyom spor yazıyom bi senle yesa yanıt veriyo yaw, teşekkürler. (bugün de yazdım menümü dur hemen bulam sana da yazam da yorum yap bari :ecrin_bebek: Şeniz )
Öğlen mecburen öyle yedin sanırım ama sonradan çok güzel toparlamışsın, menünü çok beğendim kaydirigubbakcemile5 (benim kafadan) O içeçek konusunda şüpheliyim ama şakkıdı
Ben tüm gün evde olduğumdan spor yapacak çok vaktim oluyo canım, bana bakma sen yerimseniben
tatlım sen menunu tekrar gonderebılırsen memunıyetle yorumlarım tabıkı.canım ogleyın yagmur yagıyrdu eve gıtmeye canım ıstemedı. ama genelde hafta ıcı 3 e kadar pek bırsey yıyemıyrm sonra meyvayla falan aclıgı bastırıyrm yaa tatlım bende suphelıyım kaydirigubbakcemile3 ama bır bardakda 63 kcal varmıs hemde cıkolatalı cıkolata yemekdense bunu ıceyım bır denıyeyım dıye almıstım
Sanırım sporu da hiç aksatmıyon o yüzden *+ veriyorum, listeye katılma tarihin doğru mu bilmiyom ama..
Selam gamişcim kaydirigubbakcemile3 Nöbette de nete girebiliyorsan ne ala kaydirigubbakcemile5 Sanki evdeymiş gibi muhabbet ederiz, anlat menünü, sağlığın nasıl??selam kızlarr nöbetçiyim(
Mens. dönemi için 2. hareket azaltıyo diye duymuştum, onun dışında etkiler mi bilmiyorum, ben o dönemde de yaptım. Listeyi koyarım birazdan.evet evet. Sporu aksatmiyorum neyseki. tibet leslie ve pilatesle 1.5 kilo verdim gecen hafta. Tibete 12 gun once basladim. Ama haftaya menst. nedeniyle ara verecegim. Liste nerede ??
Waterspider
1 yeşil çay
2 dilim kadar ekmek yeteri kadar beyaz peynir ve 3 adet biber (12:00)
Süzme, 1 incir, 1 ceviz, 6-7 kuru üzüm, 6-7 fındık (16:00 sanırım)
1 yeşil çay
4-5 çatal barbunya, yaklaşık yarım lavaş örgü peyniri, beyaz peynir, boool maydanoz. (18:00)
(bu tarz yemeklerle pek aram yok, makarna tarzı da bişi yemek istemedim)
1 yeşil çay
Yeşil çayı tekrar okudum da kilo vermeye yardımcı, yağ yakmaya yarayan enzim falan bişiler diyodu yazıda sempatiksalakcinni
tatlım sen menunu tekrar gonderebılırsen memunıyetle yorumlarım tabıkı.canım ogleyın yagmur yagıyrdu eve gıtmeye canım ıstemedı. ama genelde hafta ıcı 3 e kadar pek bırsey yıyemıyrm sonra meyvayla falan aclıgı bastırıyrm yaa tatlım bende suphelıyım kaydirigubbakcemile3 ama bır bardakda 63 kcal varmıs hemde cıkolatalı cıkolata yemekdense bunu ıceyım bır denıyeyım dıye almıstım
Selam gamişcim kaydirigubbakcemile3 Nöbette de nete girebiliyorsan ne ala kaydirigubbakcemile5 Sanki evdeymiş gibi muhabbet ederiz, anlat menünü, sağlığın nasıl??
Mens. dönemi için 2. hareket azaltıyo diye duymuştum, onun dışında etkiler mi bilmiyorum, ben o dönemde de yaptım. Listeyi koyarım birazdan.
Gönderdim, yukarıda sempatiksalakcinni Kahvaltıyı güzel yapıyorsun ya sonuçta, o yüzden meyveyle sütle falan geçiştirmen de gayet güzel olur bence, zaten ben geç kalktığım için 2 öğün yiyom. Ben de çiko yemek yerine nestquick içerdim bi zamanlar sırnaşık şey Kaloriden anlamam ama çok şekerliyse onu içeceğine bitter çiko ye cokacimcoook
canım sabah kahvaltı guzel ama arada suzme dedıgın yogurt sanırım o yaglı yogurtdur bende cok severım ama dıkkatlı tuketmek gerekır. bırde barbunyayla peynır yerıne bol salata yogurt falan tuketebılırdın bugun bayagı peynır yemıssın normalde dıyetde mıktar 1 kıbrıt kutusudur. kendını sebce yemeklerıne alıstırmaya calıs sen genelde ya makarna ya lavas falan yıyorsun. menune cok karıstım ama bu sekılde daha guzel olur. genel olarak kotu bır menu degıl ama sıkmayayım canını
yesil cayı bende okumustum evet zayıflatıyrmus bırde bırcok faydası varmıs ben artık sıyah cay ıcmıyrm evde tekde olunca sadece yesıl cay ıcıyrm
Super için tek link yok watercım, o sitede çoklu link olduğuna eminim ama boyutu baya büyük, benim indirdiğimin boyutu küçük ama .mkv dosyası, istersen o linkleri vereyim, codec problemini çözmenden yardımcı olurum sonra??dulcicim sen super callan için bir site söylemiştin ama orda bulamadım orda bır tane buldum o da benım ındırdıgım bır lık verebılecekmısın super callan ıcın
evet canım yaa biraz yogunluk azaldı anca fırsat bulabikldim sağlıgım iyi canım gözüm iyileşti gibi
menüme gelince berbattı sabah 3 zeytin biraz peynir domates salatalık yedim öğlen çok az nohutla 3 kaşık bulgur pilavı yedim akşam da nöbetçi oldugum için yine öğlen yediğim menüyü yedim ve ara öğün yapmadım senağlama çok yogundu bugün delirdimmmmmmmmmmmÇok üzgünüm çoook
Super için tek link yok watercım, o sitede çoklu link olduğuna eminim ama boyutu baya büyük, benim indirdiğimin boyutu küçük ama .mkv dosyası, istersen o linkleri vereyim, codec problemini çözmenden yardımcı olurum sonra??
Buarada amma çok mazeret yazmışım ya yorumuna, her bişiye bi mazeret, tembel öğrenci gibi :kedi:
Geçmiş olsun :))
Çok az yemişsin, süt falan alma şansın yok mu??? Çok zor valla gamişcim, ne desen haklısın, iyi şeyler düşün, kendini ortamdan soyutlamaya çalış, mideni de doldurmaya yerimseniben
yaa evet kaydirigubbakcemile3 öğrencilerde ödevini yapmayınca aynı sen gıbı bazen suc bıze bıle kalabılıo kaydirigubbakcemile3 canım bende salatayı marul kara lahana maydanoz dereotu falan koyuyrm bıber bende yenı aldım ama dedıgın gıbı resmen hormon bellı. canım olabılır o lınklerı alayım deneyeyım bır
sempatiksalakcinni He valla, ne desen haklısın ama annem lahana pişirmiş olsaydı mis gibi yerdim, (bi de tuzlu yapıyo bi çok yemeği, bi de yağlı, bi de salçalı, diyetle alakasız midem almıyo öyle yemekleri, benim damak tadıma uygunu hafif yemekler sırnaşık şey ) Hala devam ediyom, susam ben sempatiksalakcinni
Evet ya, o dediklerinin çoğu yine güzel, daha çok salata yicem söz guclubacismile
/files/218887671/SUPER_CALLANETICS.part1*****?ref=2E8C2872900B65A7108739F7D9901659
/files/218837247/SUPER_CALLANETICS.part2*****?ref=2E8C2872900B65A7108739F7D9901659
Bu iki linkin başına malüm adresleri yazıp hallet olayı yerimseniben (* lı yerlere ***** yaz)
gece 12 de eve gitcem 1 bardak süt içip yatarım kaydirigubbakcemile5
Ayy kız bu iş eritcek seni valla... keşke ağzına atcak bişi bulsaydın orda. Buarada tibetlerine + verem mi, listeyi yayınlıcam da....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?