50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sanırım sporu da hiç aksatmıyon o yüzden *+ veriyorum, listeye katılma tarihin doğru mu bilmiyom ama..

evet evet. Sporu aksatmiyorum neyseki. tibet leslie ve pilatesle 1.5 kilo verdim gecen hafta. Tibete 12 gun once basladim. Ama haftaya menst. nedeniyle ara verecegim. Liste nerede ??

selam kızlarr nöbetçiyim (
Selam gamişcim kaydirigubbakcemile3 Nöbette de nete girebiliyorsan ne ala kaydirigubbakcemile5 Sanki evdeymiş gibi muhabbet ederiz, anlat menünü, sağlığın nasıl??

evet evet. Sporu aksatmiyorum neyseki. tibet leslie ve pilatesle 1.5 kilo verdim gecen hafta. Tibete 12 gun once basladim. Ama haftaya menst. nedeniyle ara verecegim. Liste nerede ??
Mens. dönemi için 2. hareket azaltıyo diye duymuştum, onun dışında etkiler mi bilmiyorum, ben o dönemde de yaptım. Listeyi koyarım birazdan.

canım sabah kahvaltı guzel ama arada suzme dedıgın yogurt sanırım o yaglı yogurtdur bende cok severım ama dıkkatlı tuketmek gerekır. bırde barbunyayla peynır yerıne bol salata yogurt falan tuketebılırdın bugun bayagı peynır yemıssın normalde dıyetde mıktar 1 kıbrıt kutusudur. kendını sebce yemeklerıne alıstırmaya calıs sen genelde ya makarna ya lavas falan yıyorsun. menune cok karıstım ama bu sekılde daha guzel olur. genel olarak kotu bır menu degıl ama sıkmayayım canını
yesil cayı bende okumustum evet zayıflatıyrmus bırde bırcok faydası varmıs ben artık sıyah cay ıcmıyrm evde tekde olunca sadece yesıl cay ıcıyrm

Gönderdim, yukarıda sempatiksalakcinni Kahvaltıyı güzel yapıyorsun ya sonuçta, o yüzden meyveyle sütle falan geçiştirmen de gayet güzel olur bence, zaten ben geç kalktığım için 2 öğün yiyom. Ben de çiko yemek yerine nestquick içerdim bi zamanlar sırnaşık şey Kaloriden anlamam ama çok şekerliyse onu içeceğine bitter çiko ye cokacimcoook

oldu olduuu,

yeni fotolar yukledim..

aceleye geldi, secmedim fazla ama tek oldugum resimlerden yukledim.

esim gelecek, simdi gideyim de ona cay yapayim.

optum cokkk

(fotolar balayindan.. kilom simdikinden 1 kilo az olabilir) ama regl geciktirici hap aliyordum ve acayip sistim o zaman.. ;-)

evet canım yaa biraz yogunluk azaldı anca fırsat bulabikldim sağlıgım iyi canım gözüm iyileşti gibi
menüme gelince berbattı sabah 3 zeytin biraz peynir domates salatalık yedim öğlen çok az nohutla 3 kaşık bulgur pilavı yedim akşam da nöbetçi oldugum için yine öğlen yediğim menüyü yedim ve ara öğün yapmadım senağlama çok yogundu bugün delirdimmmmmmmmmmmÇok üzgünüm çoook

dulcineacım menunu yorumladım gormussundur sanırım bıraz cok takıldım amaguclubacismile

Bizim evde çok düzenli sebze pişmiyo ne yazık ki, önce benim hatırlamam sonra anneme hatırlatmam lazım bilmiyorumkismile Light hiç bi ürün kullanmıyorum canım (bana daha sağlıksız geliyo, zaten gıdalarla yetirince oynanıyo, bi de light yapmak için mi oynasın mantığıyla), zaten çok da fazla yemiyom süzmeyi, yoğurt hiç sevmediğimden (özellikle detokstan sonra), süzmeyle idare ediyom, spordan sonra protein tavsiye ediyorlar ya... Peynir tüketimim de çok dediğin gibi (hep böyleyim o konuda, ne yersem yiyem araya peynir sokarım :))... herşey sera ürünü ya, o yüzden de çok yeşillik yemiyom, bugün biber yedim mesela, tatsız tutsuz ve çekirdeksiz... biber demeye bin şahit, onun yerine böyle tüketmek daha sağlıklı gibi geliyo bana bilmiyorumkismile Yarın daha farklı oluyo menülerim yani.
Yok yaw, dün sucuk yedim :)) Ondan önce ki gün tonbalıklı salata yedim, yarın da tonbalıklı salata yiyem
Amma uzattım :kedi: Teşekkürler, niye menümü pek yazmadığımı anlıyon sen zaten kaydirigubbakcemile3
TAKIL DıYE YAZDIM ZATEN :)))
Kolay gelsin..

dulcicim sen super callan için bir site söylemiştin ama orda bulamadım orda bır tane buldum o da benım ındırdıgım bır lık verebılecekmısın super callan ıcın

dulcicim sen super callan için bir site söylemiştin ama orda bulamadım orda bır tane buldum o da benım ındırdıgım bır lık verebılecekmısın super callan ıcın
Super için tek link yok watercım, o sitede çoklu link olduğuna eminim ama boyutu baya büyük, benim indirdiğimin boyutu küçük ama .mkv dosyası, istersen o linkleri vereyim, codec problemini çözmenden yardımcı olurum sonra??

Buarada amma çok mazeret yazmışım ya yorumuna, her bişiye bi mazeret, tembel öğrenci gibi :kedi:

Geçmiş olsun :))
Çok az yemişsin, süt falan alma şansın yok mu??? Çok zor valla gamişcim, ne desen haklısın, iyi şeyler düşün, kendini ortamdan soyutlamaya çalış, mideni de doldurmaya yerimseniben

yaa evet kaydirigubbakcemile3 öğrencilerde ödevini yapmayınca aynı sen gıbı bazen suc bıze bıle kalabılıo kaydirigubbakcemile3 canım bende salatayı marul kara lahana maydanoz dereotu falan koyuyrm bıber bende yenı aldım ama dedıgın gıbı resmen hormon bellı. canım olabılır o lınklerı alayım deneyeyım bır

gece 12 de eve gitcem 1 bardak süt içip yatarım kaydirigubbakcemile5

sempatiksalakcinni He valla, ne desen haklısın ama annem lahana pişirmiş olsaydı mis gibi yerdim, (bi de tuzlu yapıyo bi çok yemeği, bi de yağlı, bi de salçalı, diyetle alakasız midem almıyo öyle yemekleri, benim damak tadıma uygunu hafif yemekler sırnaşık şey ) Hala devam ediyom, susam ben sempatiksalakcinni

Evet ya, o dediklerinin çoğu yine güzel, daha çok salata yicem söz guclubacismile

Son düzenleme:

anneler böyle işte illa bol yağlı salçalı yapcaklarrr :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…