burcuhayalcim senin diyetinde protein biraz eksik kalmış gibime geldi. akşam veya öğlen yemeğinde tavuk, ızgara köfte veya yoğurt gibi besinler eklersen besinsiz kalmamış olursun. bir de az yağlı yoğurt veya süt kalsiyum açısından çok önemli. metabolizmayı hızlandırırp yağların yakılmasında bayağ etkiliymiş haberiniz olsun. diyet yapıcam derken bazı bein gruplarından mahrum kalmayalım.
moonserose canım fitness için salona üyeyim ama artık sıkıldım ben çok sıcak oluyo ve aletlerle çalışmak ayrı bir zor geliyor. ben de artık çıkıp kulağıma mp3ümü takıp açık havada yürümek istiyorum. üyeliğim bitince açık hava yürüyüşlerine başlayacam. sporun da abartısı zarar.
kızlaaaar bu sabah tartıldım 50 kilo çıktım :teytey::sm_cool: çooooook mutlu oldum yaaaa sırnaşık şey 3 kilom kaldı inş. onuda verebilirim en kısa zamanda :enbuyukkk:
Kızlarr çok keyifsizim:çok üzgünüm:Geçen hafta 1.9 kilo vererek 53e inmiştim.Ama bu hafta sonu tartıldım 52.8 sadece 0.2 kilo vermişim.Bu ne demek ya tüm şevkim kırıldı:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:.Uğraş uğraş öfffffffkafamçokkarıştı Ablama diyet yaparken derdim yeme ama sadece yemek değilmiş.Ya ne zor bu kilo vermek ya bide hamilelik:CüvCüv: girerse ben dobişko olurum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?