50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah kahvaltıda zeytin ve peynirli omlet yedim çay yok ekmek yok
kızlar çay ve kahvedeki kafein pankreası indükte edip insülin salgılanmasına neden oluyormuş yani vücut o sırada o insülini kullanırken çayın ve kahvenin yanında yediklerimiz aynen depo

Günaydın Kızlar

Dün yediklerim
Sabah 1 paket eti form limon lifli kepekli bisküvi + ısırgan otu
öğlen = 1/2 kase domates çorbası + 2 dilim kepek ekmeği
ara=10 badem
akşam=2 kaşık haydari, 2 kaşık soslu patlıcan, 2 adet patates kızartması,2 dilim etimek,peynir ,beyaz şarap.... fark ettim ki, her akşam şarap içiyorum.. ne olacak benim bu halim... hala verilecek 6 kilo var...pöffff

canım bende önceden gidiyordum fitneesa su an gidemiyorum ama koşu bandı aldım yuruyorum egzersız yapıyorum falan.
dünkü yediklerim
sabah: klasik kahvaltı
ara: türk kahvesi
öğlen:salata
ara:yeşil çay
akşam:karışık sebzeli (yeşil fasulye,patlıcan,kabak,patates) zeytın yaglı yemek tavsiye ederım cok guzel oluyor hem lezzetli hem hafif.
gece: yeşil çay
kızlar hepimizin tartı ibresinin daima sola dönmesi dileğiyle. görüşürüz

ayy guguz cuğum deme yaa ben çaysız kahvaltı yapamıyorum hatta öğlen yemekden sonra çay içmeden rahat edemiyorum senağlama
nee şarap mı :1shok: yavrum içme neolur içme daha ne diyeyim klava:

teşekkürler burcucuğum

burcuhayalcim senin diyetinde protein biraz eksik kalmış gibime geldi. akşam veya öğlen yemeğinde tavuk, ızgara köfte veya yoğurt gibi besinler eklersen besinsiz kalmamış olursun. bir de az yağlı yoğurt veya süt kalsiyum açısından çok önemli. metabolizmayı hızlandırırp yağların yakılmasında bayağ etkiliymiş haberiniz olsun. diyet yapıcam derken bazı bein gruplarından mahrum kalmayalım.

moonserose canım fitness için salona üyeyim ama artık sıkıldım ben çok sıcak oluyo ve aletlerle çalışmak ayrı bir zor geliyor. ben de artık çıkıp kulağıma mp3ümü takıp açık havada yürümek istiyorum. üyeliğim bitince açık hava yürüyüşlerine başlayacam. sporun da abartısı zarar.

selam kıslar
dün yediklerim
klasik kahvaltı
öğlen erik
akşam sebzeli pilav yedim
bugün yediklerim
klasik kahvaltı
öğlen leblebi
akşam biraz patates salatası (yağsız) patlıcan salatası

tamam canım haklısın kırmızı eti bir tek köftede yiyebiliyorum.tavsiyelerini dikkate alıcam canım zaten arasıra tavuk falan yiyorum.yarım yağlı yoğurdu duymustum ama emin olamamıştım.alırım artık bende tşk ederim canım.hepimize kolay gelsin.

çok önemli bilgi kızlar.

Yağ değil, su ve kas gidiyor
Yüksek protein ve düşük karbonhidrat içeren düşük kalorili diyetlerin metabolizmayı hızlandırdığı için hızlı kilo kaybı sağlasa da, tartıda görülenin aslında yağ değil, su ve kas kaybı olduğuna dikkat çeken Koçak, "1 gram kas kaybedildiğinde yaklaşık 2.7 gram su verililiyor" diye konuştu. "Tartıda kilo vermiş görünmenize rağmen, yüzünüz ve kollarınız incelirken birer yağ deposu olan karın ve kalça bölgesi incelmiyorsa, yağ kaybetmiyorsunuz ve doğru zayıflamıyorsunuz demektir" diyen Dilara Koçak ekledi:

Aşırı tatlı isteğine yol açar
"Tartıda zayıfladığınızı görmek için 24 saat aç kalmanız yeterli. Ancak bu, gerçek kilo kaybı değildir. Çünkü bu yöntemle vücut su kaybına uğruyor ve kaslar küçülüyor ama yağlar erimiyor. Bu aşamada organizma kendisi için gerekli olan enerjiyi yakalamak için kasları enerjiye dönüştürüyor. ışte bu nedenle gün boyunca yemek yemeyen kişi kendini güçsüz hissetmeye başlıyor. 12 saat karbonhidrat alınmazsa tüm depolar boşalıyor, kan şekeri düşüyor. Tatlı isteği ve güçsüzlük artarken, kişinin iş verimi düşüyor ve baş ağrıları oluşuyor. Öğlen ekmek yemeyen bir kişinin akşam üzeri canının tatlı istemesi çok normaldir çünkü öğlen öğününde şeker depolarına doğru karbonhidratı vermemiştir. Depo boşalınca düşen kan şekeri de kişiyi fizyolojik olarak şeker yemeye mecbur bırakmıştır. Bu nedenle öğün bileşimleri çok önemlidir. Öğlen sadece salata ve ızgara yiyor, karbonhidrat almıyorsanız eve gittiğinizde atıştırma ihtiyacınıza engel olamazsınız ve kendinizi bir anda midenize yüklenerek çok yemekten alıkoyamazsınız."

Herkese selam bugün yediklerimi yazayım dedim :
Sabah: kibrit kutusu kadar peynir, iki tane zeytin, bir dilim ekmek, salatalık,domates
Öğlen: izmir köfte
dondurma yidim:)
Akşam: tavuklu krep

Bugün biraz fazla gitti ama haftaonu malum, haftasonu dışarı çıkmak gezmek tozmak arkadaşlarla buluşmak demek çok yemek demek. off.offf.neyse bakalım.

mrb kızlar nasılsınız bugun? ben braz miskin kediler gibiyimmirmirmirmir
dünkü yediklerime gelince
sabah: klasik kahvaltı
ara:türk kahvesi
öğlen:makarna 3 adet köfte ve salata
ara: 3 tane mavi yeşil mısır patlağı , yeşil çay
akşam: light sütle hazırlanmış nesfit

Merhaba Kızlar

Dün yediklerimi yazayım :)
Sabah Knaeckebrot ( incecik çıtır bir ekmek, etimekin incesi gibi - türkçe adını bilmiyorum - 30Kcal ) + lihgt karper
Ara= 1 Portakal
Akşamüstü = 2 börek,3 poğaca, 1 dilim kek, 1 parça pasta, 1 kase piyaz
bu kadar abarttıktan sonra akşam tekrar birşey yiyemedim ( annemlerde doğumgünümü kutlamıştım. olur ara sıra böyle )

Bir kaç gündür spora da gidemiyorum..
Neyse yarın giderim yine.. kendime vermiş olduğum kilolara ödül olarak T-Shirt hediye aldım:dance:

kızlaaaar bu sabah tartıldım 50 kilo çıktım :teytey::sm_cool: çooooook mutlu oldum yaaaa sırnaşık şey 3 kilom kaldı inş. onuda verebilirim en kısa zamanda :enbuyukkk:

damlaa çok sevindim canım 50 kilo olsam ne isrerim başka yerimseniben

benim de bugün yediklerim:

sabah: 2 dilim ekmekle yapılmış domates peynir biberli sandviç, çay

öğlen: 2 dilim ıspanaklı börek :bbo:ve yine çay

akşam mercimek yemeği ve yoğurt var..

40 dakika da yürüyüş yaptım.:teytey:

bende bugün
sabah klasik kahvaltı
erik
tavuk göğsü ve sebze sote yoğurt salata
bide baya bi yürüdüm bugün
akşamada dondurma yerim :))))

bal_esmer canım bnde kilo vermeye başladığımda 53 kiloydum seninde 4.5 kilon var verirsin hemen emin ol.ben sıcakta bişy yiyemiorum.aslında diyet yaptığım yok yani sadece günde 1 tane küçük tost flm yiyom :) sağlıklı bişy deil ama napıyım sıcakta içim bişy almıo

Kızlarr çok keyifsizim:çok üzgünüm:Geçen hafta 1.9 kilo vererek 53e inmiştim.Ama bu hafta sonu tartıldım 52.8 sadece 0.2 kilo vermişim.Bu ne demek ya tüm şevkim kırıldı:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:.Uğraş uğraş öfffffffkafamçokkarıştı Ablama diyet yaparken derdim yeme ama sadece yemek değilmiş.Ya ne zor bu kilo vermek ya bide hamilelik:CüvCüv: girerse ben dobişko olurum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

merhaba kahorihama

tartıldığın güne özgü birşey olabilir bence ( şişkinlik, ödem, vs )
ayrıca bildiğim kadarıyla zamanla kilo verme yavaşlıyor. hiç moralini bozma şekerim. 200 gram da vermiş olmak iyi birşey. zaten haftada en fazla 500 gram vermek lazımmış aslında, fazlası çatlaklara sebep olabiliyormuş. gerçi benim her yerim çatlak dolu ama onlar için de bu forumda krem buldum. onu sürüyorum bir kaç gündür. ayrıca yavaş verilen kilolarda kalıcı olması daha garanti. azimle devam et... hiç keyifsiz olma... hepimiz beraber zayıflayacağız:teselli:

Günaydın Kızlar

Benim dün kilom 53.4 idi. Bu sabah 54 Kg. ve pek birşey de yemedim.

Her gün tartılmamalı mı ? yoksa dün yediklerim abartı mıydı acaba?

Sabah = 2 dilim kepek ekmeği,domates,salatalık,1 kibrit kutusu beyaz peynir
arada= 1 muz
14:50= küçük bir kase nesfit + light süt
18:15 =küçük bir kase etiform light müsli + light süt
19:40 =kellogs K Bar ( 90 Kcal)
20:20 =Otacı yüksek lifli light mantar çorbası 57 Kcal + çıtır ekmek 30 Kcal
22:00 =5 Şam fıstığı + 5 fındık

Bunlar +600 gram yapar mı yahu?kötükedihüso

günaydın şekerlerim nasılsınız bugün ? ben çok iyiyim çünkü sabah içine giremediğim eteğimi denedim büyük bile geldi bana ve onu giydim neden biliyor musunuz kendimi mutlu etmek için kaydirigubbakcemile3 eteğin belinin bol olduğunu hissetmek bile büyük mutluluk veriyor bana.
kahorimacığım selishacığımın dediklerine sonuna kadar katılıyorum hiç üzülme hayatım.ben ki 3 haftadan fazladır gr bile veremiyordum ama birden bire eridim . sen motivasyonunu yitirme hayatım aynen devam et yoluna kaydirigubbakcemile
bal_esmerciğim zaten sürekli aynı sporu yapmak ideal değil bence zaman zaman değiştirmek hem bedene hemde ruha iyi gelir,havalarda güzel,yürü koş,yüz.... ben şahsen öyle yapacağım kaydirigubbakcemile5
damlaacığım çok sevindim canım darısı hepimizin başına inşallah :hooray: inşallah hep beraber sevineceğiz :dance: :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…